Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 72

QUOTE(Nidulia @ 2010 09 10, 11:05)
gryn ea tepti?

gryną tepu 4u.gif

QUOTE(Odora @ 2010 09 10, 11:06)
sveika mano sazine lotuliukas.gif

lotuliukas.gif

ir aš darau, labai patenkinta drinks_cheers.gif Vakar galiausiai sugeneravau idėją naujam prausikliui, kai baigsis mano nakvišos. Reikia pasidaryti gintarų ištrauktinę kamelijų aliejuje wub.gif Veidui taigi nieko negaila cool.gif

QUOTE(Dezdemona* @ 2010 09 10, 11:09)
Kitas aspektas - EcoCert yra prancuzu sert...ifikatas (tiesa, siuo metu vienas populiariausiu Europoje),

yra lietuviškas EkoAgros, gal kokią žolę jiems ir galėtų sertifikuoti nebrangiai biggrin.gif

per KN paskaitas, kai kažkiek laiko buvo skirta sertifikatams, buvo kalbama ir apie sertifikavimo agentūrų keliamus reikalavimus ir apie tai, kaip sunkiai randamas tas kompromisas pereinant prie vieningos sertifikavimo sistemos. Bent man akivaizdu, kad sertifikavimo reikalavimai taps mažiau griežti, kad sutilptų visi po vienu ženklu: tiek griežtieji, kas be ko, tiek ir tie, kurie leidžia daugiau.

tai gal to ir laukiama? g.gif

ernesin, aš jo prieš plovimą nenaudojau, bet iš akies žiūrint nepakito, spalva jokia nenusiplaudinėjo, šereliai nesišėrė 4u.gif

agnuske, LL mėginukai yra mokami, taip. TBS kabukis labai giriamas, jei teisingai pamenu smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 09 10, 09:36)
Nidulia, aš levandų EA nudegimus greitai tepu - nei pūslių būna, nei ką ir sugyja be pasekmių  4u.gif

sveika prisijungusi  4u.gif

sakyčiau, parašyk kryystei AŽ, ji gal pasakys, kokias dušo želes dideliais kiekiais ekonomiškose pakuotėse panos užsakinėja. Aš želės nenaudoju, MB naudoja Weledos dušo pienelius, bet jie nėra pigūs  verysad.gif

O ką naudojat? Dėl levandų EA reikės įsigyti, nes šiaip kvapas tai man nelabai.. bet tokiam dalykui smile.gif Parašysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(letuciux @ 2010 09 10, 11:28)
O ką naudojat?

vienaskaita wink.gif

muilus, kaip ir nemažai visos mūsų kompanijos 4u.gif SM narės Daddygirl gamybos. O dar švelnių, ilgai grojančių Druide muilų galima įsigyti Nimfali parduotuvėse Madoje arba Panoramoje, arba internetu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Satura: 10 rugsėjo 2010 - 10:40
QUOTE(Nidulia @ 2010 09 10, 10:19)
Gavau siandien savo uzsakytus meginelius is  BXM. Nu kiekis maiseliuose tai jklmn.........nezinau net kaip ta spalva prasitestuoti, jau nekalbant, kad pakaks ismeginti ant veido  gun_bandana.gif

Ziuriu laiku as cia spejau su savo megineliais smile.gif
Mieloji, taigi atvaziuok iki manes ir as tau duosiu reikiama kieki Medium'o, kad pasidazyt normaliai galetum.

Dabar papasakosiu, savo debiuta verdant Palominos mase depiliacijai su juostelemis.
Drystu manyti, kad truputi perviriau, nes labai greit stingo ir buvo panasi vos ne i cukraus mase, atsalusia tikrai minkyt buciau galejus.
Nu siaip rove thumbup.gif Tik kol "atkaliau sistema" kaip ir kiek tepti, tai visos tos mases, man uzteko tik 1 kojai doh.gif Antrai kojai citrinos nebeturejau, o vakaras jau velus buvo, tai siandien turiu paslapti. Po dzinsais as pusiau moteris - pusiau bezdzione lotuliukas.gif
Juosteles puikiai issiplove, siandien kaip naujos. Galesiu naudot ir naudot.
Tik tiesa, pagalvojau, kad gaila medaus. Idomu netiktu dirbtinis, juk klampumas tas pats? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Odrey @ 2010 09 10, 11:38)
siandien turiu paslapti. Po dzinsais as pusiau moteris - pusiau bezdzione  lotuliukas.gif

Idomu netiktu dirbtinis, juk klampumas tas pats?  g.gif

čia tai super thumbup.gif lotuliukas.gif

arba koks parduotuvinis a la natūralus. Vistiek aš jais netikiu, nes ir šildomi, ir kitais jų prekinė išvaizda gražinama smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 09 10, 11:30)
muilus, kaip ir nemažai visos mūsų kompanijos  4u.gif SM narės Daddygirl gamybos. O dar švelnių, ilgai grojančių Druide muilų galima įsigyti Nimfali parduotuvėse Madoje arba Panoramoje, arba internetu smile.gif

drinks_cheers.gif Man kažkaip muilo puta malonesnė kūnui, jau seniai dušo žele neturėjau ax.gif Man tiko ir Urtekram muilai iš Holos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnuta: 10 rugsėjo 2010 - 10:49
Ziuriu laiku as cia spejau su savo megineliais smile.gif
Mieloji, taigi atvaziuok iki manes ir as tau duosiu reikiama kieki Medium'o, kad pasidazyt normaliai galetum.

tikrai atvaziuosiu smile.gif
Atsakyti
Etama, kaip baigėsi Mėtos ekstrakto paieškos?
Pradėjau gerti Jadvygos arbatą nuo plaukų slinkimo, atsiliepimus parašysiu baigusi pirmąją pakuotę.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sulu: 10 rugsėjo 2010 - 10:51
Po dzinsais as pusiau moteris - pusiau bezdzione  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif doh.gif lotuliukas.gif - nu kam taip baisiai - tiesiog pusiau lupta esi biggrin.gif biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 09 10, 11:30)
vienaskaita wink.gif

muilus, kaip ir nemažai visos mūsų kompanijos  4u.gif SM narės Daddygirl gamybos. O dar švelnių, ilgai grojančių Druide muilų galima įsigyti Nimfali parduotuvėse Madoje arba Panoramoje, arba internetu smile.gif

QUOTE(agnuta @ 2010 09 10, 11:42)
drinks_cheers.gif Man kažkaip muilo puta malonesnė kūnui, jau seniai dušo žele neturėjau ax.gif

Neskaudinkit sirdies. verysad.gif Nes cia is tos serijos kaip "labai reikia" bet gauti neimanoma verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Odrey @ 2010 09 10, 11:59)
Neskaudinkit sirdies.  verysad.gif  Nes cia is tos serijos kaip "labai reikia" bet gauti neimanoma  verysad.gif

Kodėl neįmanoma? 4u.gif Nespėjai? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnuta: 10 rugsėjo 2010 - 11:03
QUOTE(Odrey @ 2010 09 10, 11:59)
Neskaudinkit sirdies.  verysad.gif  Nes cia is tos serijos kaip "labai reikia" bet gauti neimanoma  verysad.gif

console.gif jei labai labai skauda, galesiu kokio gabalelio puse atpjauti smile.gif - prisisakiau nemazai si karta- nes pati panikoje kiekviena karta.
Bet man rodos, dar imanoma ar nebe?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 10 rugsėjo 2010 - 11:02