Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 72

QUOTE(Dezdemona* @ 2010 09 09, 18:58)
Pirkau cup`e biopasaulyje, kaina 35lt. Nepadaryta kokiems plaukams, yra tik sios vienos rusies.

Satura, susimaisyk muilo riesutus, amla, shikakai, fuller's earth (ar koki kt moli) ir bus toks sausas 'sampunas'.
Tik man tai sausina plaukus (nors gerai isplauna ir labai purina).
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 09 09, 19:25)
oda neidegusi, turiu bedu del kuperozes, tai rausvumo jokio nepakesciau is pudros schmoll.gif geriau butu kokia i gelsvuma spalvyte ar pan. g.gif , tik ne i rausvuma. ten raso apie visokius warm, cool tonus. nesuprantu as ju biggrin.gif i kuriuos mano atveju reiktu ziureti? turbut i cool g.gif warm pagal mano isivazidavima ir duoda ta rausva atspalvi mastau.gif o gal ir nusikalbu.

mano tipas (pagal EM) butu prie tu rausvuju cool atspalviu, bet su jais veidas kaip parselis atrodo - rausvumas stiprina rausvuma, perku is neutralios serijos nei gelsva nei rausva, man gera spalva ant veido gaunasi, bandziau kazka labai sviesia pudryte su tokiu vos vos gelsvumu (ne oranziskumu) tai irgi ant veido gerai susiliejo ta spalva

QUOTE(Satura @ 2010 09 09, 23:16)
Skaičiau gal bendroje mineralinių temoje, kad su tuo nauju ingredientu lizino jos visą dieną atsilaiko  thumbup.gif

na va o as uzsisakius is senos serijos i atsarga turiu, tai dabar noreti nauju ania rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 09 09, 21:37)
o kodėl neturėtų atsiųsti? biggrin.gif Užsakymas padarytas, pinigai pervesti, įrodymai pateikti  cool.gif Ką ėmei? wink.gif

bandau iliustruoti maskuoklio mėginuko dydį. Nepanašu, kad maišelio sienos tik dulkėm apneštos tongue.gif Į spalvą nežiūrėkit, su blykste ką tik nufotografuota.

Gal šįkart ir atsiųs, kai krepšelį nukopijuotą persiunčiau. Nes pirmą kartą krepešelis kažkaip dingo, o kokius mėginukus tiksliai paėmiau, neatgaminau biggrin.gif Tai pinigai yra, o jie nemato ką siųst doh.gif

Ėmiau nemažai mėginėlių blush2.gif To maskuoklio, kurį rekomendavai, pudrų kelių spalvų iš šviesesnių ir vidutinių atspalvių, iš finishing powder tuos abu populiariausius ir iš bronzers ir shimmers star dust ir south beach, tuos ŠEŠĖLIUS biggrin.gif, ir šepetėlių - maskuokliui ir šešėliams tą didesnį. Atrodo, viskas ax.gif

Labai normalūs kiekiai rolleyes.gif

QUOTE(Nidulia @ 2010 09 09, 22:24)
as  akropolyje pirkau, gal ten busi, tai ir paciupinesi smile.gif

Buvau praeitą berods savaitgalį ten pasižiūrėt, tai tik testerių tušti indeliai gulėjo stende (galbūt kažkuriam dar trupinėlių ir buvo, visų netikrinau) doh.gif

QUOTE(Etama @ 2010 09 10, 00:10)
Zinot, nepatikesiu, kol neisbandysiu lotuliukas.gif man cia kaip sapnas biggrin.gif

Va aš irgi dar su tokiu nepatiklumu žiūriu, kol neišbandžiau pati savo kaliu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnuta: 10 rugsėjo 2010 - 08:17
QUOTE(Nidulia @ 2010 09 09, 22:39)

apsideginau du pirstus ka tik (tik neklauskite kuom) laikiau po saltu vandeniu, vis tiek labai skauda sad.gif uzsitepiau alojos gelio, lug ir aprimo, bet velima skaudeti. Kas dar galetu man padeti?

Neklausiam, nors reikėtų, nes tokiu atveju galima patarti efektyviau smile.gif Levandų EA (jei mažas plotas, tai galima ir gryną), tamanų aliejųs su levandų EA (jei plotas didesnis). Prieš tai gerai atvesinus po vėsiu vandeniu.
Buvau neseniai nusideginus pirštus į karštą skardą. tamanų aliejus su levandų EA padėjo labai labai, net pati buvau nustebus kaip greit užgijo ir nė žymės neliko.
Atsakyti
Nidulia, aš levandų EA nudegimus greitai tepu - nei pūslių būna, nei ką ir sugyja be pasekmių 4u.gif

QUOTE(lauriut_ @ 2010 09 09, 23:56)
Tačiau ir EM yra kažkoks ingridientas, kuris kiek erzina mado odą - pasirodo maži maži spuogeliai (vos matomi), kurių po nakties nebelieka... Tad dabar dairausi ko nors, kas neturėtų cinko oksido, nes įtarių jį...

keista, kad būtent cinko oksidą, nors ko tik gyvenime nepasitaiko smile.gif Būtent jis ir yra tas gydantis ingredientas pudrose. LL Silk Finishing Powder be cinko (mica, iron oxides), bet ji duoda švytėjimą, skirta tepti jau baigiant makiažą, tai nežinau, ar toks variantas tiktų smile.gif

QUOTE(Etama @ 2010 09 10, 00:10)
Noreciau patvirtinti uzsakyma gal jau siandien ar ryt, o apmoketi kiek veliau, gal kokia 1-2d..

neįsivaizduoju, kaip tai būtų įmanoma g.gif Ten nėra atskiro veiksmo patvirtinti užsakymą ar jį kažkaip išsaugoti, nes viskas padaroma vienu prisėdimu: susidedi/koreguoji krepšelį, patvirtini savo siuntimo duomenis, pasirenki siuntimo būdą, kuris priklausomai nuo svorio būna 1 arba 4 svaro, pasirenki, kaip mokėsi (kortele ar per PP) ir patvirtini užsakymą. Jie nusiskaičiuoja pinigus nuo sąskaitos ir pradeda pakavimo procesą. Nėra taip, kad kažkaip be apmokėjimo pasitvirtini užsakymą, o apmoki kažkada vėliau smile.gif

nežinau, ar aiškiai čia aš g.gif

QUOTE(letuciux @ 2010 09 10, 01:43)
Sveikutės, ar priimsit į savo būrį?

Šiuo metu ko gero aktualiausia dušo želė klausimas

sveika prisijungusi 4u.gif

sakyčiau, parašyk kryystei AŽ, ji gal pasakys, kokias dušo želes dideliais kiekiais ekonomiškose pakuotėse panos užsakinėja. Aš želės nenaudoju, MB naudoja Weledos dušo pienelius, bet jie nėra pigūs verysad.gif

QUOTE(Daddygirl @ 2010 09 10, 03:14)
Satura, susimaisyk muilo riesutus, amla, shikakai, fuller's earth (ar koki kt moli) ir bus toks sausas 'sampunas'.

reiktų pirkti muilo riešutus - neturiu ax.gif Ir man buvo įdomu, ar elektrina plaukus tas pirktinis variantas, nes molis man priploja ir elektrina smile.gif

QUOTE(Odora @ 2010 09 10, 07:49)
na va o as uzsisakius is senos serijos i atsarga turiu, tai dabar noreti nauju ania rolleyes.gif

Odora, tavo veidas atrodo idealiai su tom pudrom, tau norėti išvis nieko negalima biggrin.gif

QUOTE(agnuta @ 2010 09 10, 09:12)
Gal šįkart ir atsiųs, kai krepšelį nukopijuotą persiunčiau.

pudrų kelių spalvų iš šviesesnių ir vidutinių atspalvių,

man praeitą kartą nebuvo taip, kad tą pačią dieną jie supakavo ir išsiuntė. Gal kitą tik ar dar kitą dieną. Žodžiu, apsišarvuok kantrybe, tikrai turėtų atsakyti ir išsiųsti tavo daiktus 4u.gif

tikrai gerai - taip įmanoma pačias tinkamiausias spalvas atsirinkti drinks_cheers.gif
Atsakyti
o kaip yra su Bare Escentuals? cia tas pats kaip ir LL , MM ar EM? smile.gif
Atsakyti
Gavau siandien savo uzsakytus meginelius is BXM. Nu kiekis maiseliuose tai jklmn.........nezinau net kaip ta spalva prasitestuoti, jau nekalbant, kad pakaks ismeginti ant veido gun_bandana.gif
Atsakyti
Na ką, reikėjo čia jums tą gražujį LL puslapį užrodyt doh.gif biggrin.gif
Užsisakiau smoky brown šešelius, į kuriuos dar kai nebuvo nuolaidų akis buvau ,,pakabinus'', šešėlių šepetėlį, kelis pudros atspalvius pabandyti ir kelis bronzantų mėginukus. ax.gif laukiu laukiu biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2010 09 10, 09:12)
Labai normalūs kiekiai rolleyes.gif
Buvau praeitą berods savaitgalį ten pasižiūrėt, tai tik testerių tušti indeliai gulėjo stende (galbūt kažkuriam dar trupinėlių ir buvo, visų netikrinau) doh.gif
Va aš irgi dar su tokiu nepatiklumu žiūriu, kol neišbandžiau pati savo kaliu biggrin.gif

Ten jau kokie 9 mėnesiai tokia situacija, o Cup'e net tuščių nebelikę biggrin.gif už tai ir buvau didelėse paieškose kol atradau MM smile.gif

QUOTE(Satura @ 2010 09 10, 09:36)
keista, kad būtent cinko oksidą, nors ko tik gyvenime nepasitaiko smile.gif Būtent jis ir yra tas gydantis ingredientas pudrose. LL Silk Finishing Powder be cinko (mica, iron oxides), bet ji duoda švytėjimą, skirta tepti jau baigiant makiažą, tai nežinau, ar toks variantas tiktų smile.gif

Mano odai irgi nepatinka cinko oksidas, tik gal gatavose pudrose jo kiekis minimalus ar koks pagerintas kad nelabai jaučiu jį. Kai vasarą maišiau Benecos pudrą su cinko oksidu iš AN, tai pašilus veidui net labai grauždavo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sher @ 2010 09 10, 09:45)
o kaip yra su Bare Escentuals? cia tas pats kaip ir LL , MM ar EM? smile.gif

su trijų paskutinių sudėtimis daugmaž viskas gerai (apie ultramarinus LL vis dar neatrašė g.gif ), o BE kodėl čia neprigiję, tai irgi galima atrasti priežasčių. Pvz., viena iš sudedamųjų dalių yra Bismuth Oxychloride. Man patiko, kaip viename bloge jis aprašytas, pasiskaityk. Organiškai nemėgstu firmų, kur kiekvieną produktėlį reikia "išblusinėti" ne tik, ar geras, bet ir ar nekenksmingas tongue.gif

QUOTE(Nidulia @ 2010 09 10, 10:19)
Gavau siandien savo uzsakytus meginelius is  BXM. Nu kiekis maiseliuose tai jklmn.........

na bet ir negėda žmonėms smile.gif

QUOTE(pepkė @ 2010 09 10, 10:25)
Na ką, reikėjo čia jums tą gražujį LL puslapį užrodyt doh.gif  biggrin.gif
kelis pudros atspalvius pabandyti

kokius? wink.gif
Atsakyti
prisiminiau apie cinko oksida, siaip nepastebejau, kad mineraline man veida gydytu, na nzn gal kokia akne istikro veikia, bet inkstiriukus ir smulkiu spuogeliu tai ne

ir dar atsimenat guodziausi po ranku epiliavimo ismete baisuokliais plaukai ataugo jau o dar kelis randelius gydausi tai siek tiek padejo tik weledos kudikiu sikniuku kremukas su cinku wink.gif kazkaip pagreitino gijima
Atsakyti
na visai nebezinau,jau norejau MM, o Etama su tom nuorodom sugunde LL... tikrai lb grazus LL puslapis ir foto wub.gif tik va,kaip spalva pataikyt...
Satura, gal galima EM sepeteliu ir LL kabukio palyginima? kurie fainesni? jau pradedu galvoti kad ne plokscio noriu, o vistik kabukio... nors reikia stipaus maskavimo, bet kad nemegstu storo pudros sluoksnio, o tas plokscias turbut ji sudarytu... g.gif
Atsakyti