Nidulia, aš levandų EA nudegimus greitai tepu - nei pūslių būna, nei ką ir sugyja be pasekmių
QUOTE(lauriut_ @ 2010 09 09, 23:56)
Tačiau ir EM yra kažkoks ingridientas, kuris kiek erzina mado odą - pasirodo maži maži spuogeliai (vos matomi), kurių po nakties nebelieka... Tad dabar dairausi ko nors, kas neturėtų cinko oksido, nes įtarių jį...
keista, kad būtent cinko oksidą, nors ko tik gyvenime nepasitaiko
Būtent jis ir yra tas gydantis ingredientas pudrose. LL Silk Finishing Powder be cinko (mica, iron oxides), bet ji duoda švytėjimą, skirta tepti jau baigiant makiažą, tai nežinau, ar toks variantas tiktų
QUOTE(Etama @ 2010 09 10, 00:10)
Noreciau patvirtinti uzsakyma gal jau siandien ar ryt, o apmoketi kiek veliau, gal kokia 1-2d..
neįsivaizduoju, kaip tai būtų įmanoma
Ten nėra atskiro veiksmo patvirtinti užsakymą ar jį kažkaip išsaugoti, nes viskas padaroma vienu prisėdimu: susidedi/koreguoji krepšelį, patvirtini savo siuntimo duomenis, pasirenki siuntimo būdą, kuris priklausomai nuo svorio būna 1 arba 4 svaro, pasirenki, kaip mokėsi (kortele ar per PP) ir patvirtini užsakymą. Jie nusiskaičiuoja pinigus nuo sąskaitos ir pradeda pakavimo procesą. Nėra taip, kad kažkaip be apmokėjimo pasitvirtini užsakymą, o apmoki kažkada vėliau
nežinau, ar aiškiai čia aš
QUOTE(letuciux @ 2010 09 10, 01:43)
Sveikutės, ar priimsit į savo būrį?
Šiuo metu ko gero aktualiausia dušo želė klausimas
sveika prisijungusi
sakyčiau, parašyk kryystei AŽ, ji gal pasakys, kokias dušo želes dideliais kiekiais ekonomiškose pakuotėse panos užsakinėja. Aš želės nenaudoju, MB naudoja Weledos dušo pienelius, bet jie nėra pigūs
QUOTE(Daddygirl @ 2010 09 10, 03:14)
Satura, susimaisyk muilo riesutus, amla, shikakai, fuller's earth (ar koki kt moli) ir bus toks sausas 'sampunas'.
reiktų pirkti muilo riešutus - neturiu
Ir man buvo įdomu, ar elektrina plaukus tas pirktinis variantas, nes molis man priploja ir elektrina
QUOTE(Odora @ 2010 09 10, 07:49)
na va o as uzsisakius is senos serijos i atsarga turiu, tai dabar noreti nauju ania
Odora, tavo veidas atrodo idealiai su tom pudrom, tau norėti išvis nieko negalima
QUOTE(agnuta @ 2010 09 10, 09:12)
Gal šįkart ir atsiųs, kai krepšelį nukopijuotą persiunčiau.
pudrų kelių spalvų iš šviesesnių ir vidutinių atspalvių,
man praeitą kartą nebuvo taip, kad tą pačią dieną jie supakavo ir išsiuntė. Gal kitą tik ar dar kitą dieną. Žodžiu, apsišarvuok kantrybe, tikrai turėtų atsakyti ir išsiųsti tavo daiktus
tikrai gerai - taip įmanoma pačias tinkamiausias spalvas atsirinkti