šepetėlius EM turiu tris - tikrai švelnučiai, geri
reiks ismokti tuo ploksciuoju naudotis
apsideginau du pirstus ka tik (tik neklauskite kuom) laikiau po saltu vandeniu, vis tiek labai skauda uzsitepiau alojos gelio, lug ir aprimo, bet velima skaudeti. Kas dar galetu man padeti?
apsideginau du pirstus ka tik (tik neklauskite kuom) laikiau po saltu vandeniu, vis tiek labai skauda uzsitepiau alojos gelio, lug ir aprimo, bet velima skaudeti. Kas dar galetu man padeti?
QUOTE(Nidulia @ 2010 09 09, 23:39)
reiks ismokti tuo ploksciuoju naudotis
Tamanai
Užmačiau, jog apie pudras kalbat Pati naudoju EM semi-matte tai galiu pasakyti, jog yra pati geriausia iš mano kada nors naudotų (ir nesausina mano pleiskanojančios odos). Tiesa, lyginu tik su sintetinėm, nuo kurių mane meta spuogais (tai pavyko galutinai įrodyti, kai neseniai vieną dieną teko ant savo tuo metu ideliai lygaus veido panaudoti įprastąją - ryte pabudau išberta kakta ir tik po poros savaičių pavyko ištaisyti šitą reikalą ). Tačiau ir EM yra kažkoks ingridientas, kuris kiek erzina mado odą - pasirodo maži maži spuogeliai (vos matomi), kurių po nakties nebelieka... Tad dabar dairausi ko nors, kas neturėtų cinko oksido, nes įtarių jį... Arba mano jautriam veidui iš viso NIEKAS nepatinka
Beje, ką manot apie Laverą citrininį šampūną? Nuėjau į parduotuvę su mintim, jog pirksių rožių arba mangų, bet išėjau su citrininiu Mat, pardavėjai nuosekliai išdėsčiau savo plauko prigimtį (pakankamai greitai besiriebaluojančios šaknys, tačiau sausi ir besiveliantys galai) ir ji užgarantavo, jog čia geriausias pasirinkimas. O aš ir vėl abejoju... Juk taaaip atsibodo tie eksperimentai (turbūt daugaiu nei metus neatrandu šampūno, kurį norėčiau pirkti pakartotinai)
Beje, ką manot apie Laverą citrininį šampūną? Nuėjau į parduotuvę su mintim, jog pirksių rožių arba mangų, bet išėjau su citrininiu Mat, pardavėjai nuosekliai išdėsčiau savo plauko prigimtį (pakankamai greitai besiriebaluojančios šaknys, tačiau sausi ir besiveliantys galai) ir ji užgarantavo, jog čia geriausias pasirinkimas. O aš ir vėl abejoju... Juk taaaip atsibodo tie eksperimentai (turbūt daugaiu nei metus neatrandu šampūno, kurį norėčiau pirkti pakartotinai)
QUOTE(lauriut_ @ 2010 09 09, 23:56)
Neperseniausiai Summer-In-Paris rašė jog buvo labai juo patenkinta, tik į pabaigą kažkas atsitiko, pradėjo sukritinėti plaukai tai vietoj dušo želės sunaudojo
QUOTE(Satura @ 2010 09 09, 20:20)
taip, ir jis joks ne į rausvumą. Man kaip tik tokia neutrali spalva
kol nesuvesi mokėjimo duomenų: kokia kortele moki ir pan., niekas tau užsakymo nepatvirtins. Galutinę kainą gali primesti, kai prieisi prie siuntimo būdo pasirinkimo. Pridėk prie prekių kainos ir susiskaičiuosi
gal tik nude sp. ir bandyti tiek to maskuoklio man ir tereikia. jei tos pudrytes taip gerai maskuoja ir dengiasi, manau pasleps visus paraudimus, ania? kol nesuvesi mokėjimo duomenų: kokia kortele moki ir pan., niekas tau užsakymo nepatvirtins. Galutinę kainą gali primesti, kai prieisi prie siuntimo būdo pasirinkimo. Pridėk prie prekių kainos ir susiskaičiuosi
O su visa virtuon iseis atsiskaityti? Noreciau patvirtinti uzsakyma gal jau siandien ar ryt, o apmoketi kiek veliau, gal kokia 1-2d.. VB saskaita laikau tuscia, nemanau, kad ten saugu, tai reiktu vaziuoti isinesti pinigu, pasikelti prisijungimus visus ir t.t.
QUOTE(agnuta @ 2010 09 09, 21:01)
Etama, ispudingai ta mergina su pudra nuotraukose atrodo
man tai irgi kazkas nerealausQUOTE(ernesin @ 2010 09 09, 21:14)
Vat ir MM taip sutvarko man veidelį
Zinot, nepatikesiu, kol neisbandysiu man cia kaip sapnas QUOTE(Satura @ 2010 09 09, 21:37)
bandau iliustruoti maskuoklio mėginuko dydį. Nepanašu, kad maišelio sienos tik dulkėm apneštos Į spalvą nežiūrėkit, su blykste ką tik nufotografuota.
Va, graziai, kulturingai ir su saiku. uzskaitau QUOTE(Nidulia @ 2010 09 09, 23:39)
patvirtinkit arba paneikit-katik nudeginto pirsto negalima nei po saltu vand. kisti nei aliejumi tepti. kazka lyg per migla pamenu, bet tiksliai negaliu garantuoti QUOTE(lauriut_ @ 2010 09 09, 23:56)
Užmačiau, jog apie pudras kalbat Pati naudoju EM semi-matte tai galiu pasakyti, jog yra pati geriausia iš mano kada nors naudotų (ir nesausina mano pleiskanojančios odos). Tačiau ir EM yra kažkoks ingridientas, kuris kiek erzina mado odą - pasirodo maži maži spuogeliai (vos matomi), kurių po nakties nebelieka...
semi mate-pusiau matine?
tai visgi pati paciausia ar kelia kazkokias problemas?
Papildyta:
QUOTE(Etama @ 2010 09 10, 00:10)
patvirtinkit arba paneikit-katik nudeginto pirsto negalima nei po saltu vand. kisti nei aliejumi tepti. kazka lyg per migla pamenu, bet tiksliai negaliu garantuoti
po saltu vandeniu reikia atvesinti, o aliejumi ar kitais riebalais-negalima. Nudegusi vieta turi pilni kvepuoti nepatepta jokiu riebalu
. Galima tik tvarsti sausa.
QUOTE(ernesin @ 2010 09 10, 00:05)
Neperseniausiai Summer-In-Paris rašė jog buvo labai juo patenkinta, tik į pabaigą kažkas atsitiko, pradėjo sukritinėti plaukai tai vietoj dušo želės sunaudojo
Laikysiu kumščius, kad manojo šampūno nelauktų ta pati lemtis, nes ko ko, bet jau kūnui dušo žele netrūksta
QUOTE(Nidulia @ 2010 09 10, 00:16)
po saltu vandeniu reikia atvesinti, o aliejumi ar kitais riebalais-negalima. Nudegusi vieta turi pilni kvepuoti nepatepta jokiu riebalu
Nežinai, aš buvau girdėjusi kad tamanai puikus aliejus nudegimams gydyti, žiūriu ir AN tą patį rašo
QUOTE(ernesin @ 2010 09 10, 00:26)
Nežinai, aš buvau girdėjusi kad tamanai puikus aliejus nudegimams gydyti, žiūriu ir AN tą patį rašo
gal tik po kazkiek laiko, bet svieziai nudeginto pirsto aliejum tepti nereiktu
Sveikutės, ar priimsit į savo būrį? nesu nei paprastos kosmetikos žinovė, nei ekologiškos, ne taip daug jos naudoju, tai jei kvailai paklausiu, atleiskit... Bandom visiškai pereiti prie ekologiškos kosmetikos, tai domiuosi po truputį. O ir plaukučius bei veiduką paskaistinti gal reikėtų...
Šiaip ką naudoju - tai Urtekramo dilgėlių šampūną, gasulo molį kartas nuo karto, nusipirkau (dar ne itin daug naudojau) sante basic rankų kremą. Tai va, mano ekologija
Šiuo metu ko gero aktualiausia dušo želė klausimas - nebrangi kad būtų, šiaip tikiuosi prie molio pereiti, bet dušo želė namie turėti kaip ir reiktų Kokias naudojat?
Šiaip ką naudoju - tai Urtekramo dilgėlių šampūną, gasulo molį kartas nuo karto, nusipirkau (dar ne itin daug naudojau) sante basic rankų kremą. Tai va, mano ekologija
Šiuo metu ko gero aktualiausia dušo želė klausimas - nebrangi kad būtų, šiaip tikiuosi prie molio pereiti, bet dušo želė namie turėti kaip ir reiktų Kokias naudojat?
QUOTE(letuciux @ 2010 09 10, 01:43)
Sveikutės, ar priimsit į savo būrį? nesu nei paprastos kosmetikos žinovė, nei ekologiškos, ne taip daug jos naudoju, tai jei kvailai paklausiu, atleiskit... Bandom visiškai pereiti prie ekologiškos kosmetikos, tai domiuosi po truputį. O ir plaukučius bei veiduką paskaistinti gal reikėtų...
sveika prisijungusi Šiaip ką naudoju - tai Urtekramo dilgėlių šampūną, gasulo molį kartas nuo karto, nusipirkau (dar ne itin daug naudojau) sante basic rankų kremą. Tai va, mano ekologija
duso zeles nenaudoju, bet gal cia rasi kokia mielesne sau duso zeles