Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 72

nu gerai, tai kas dabar LL gerriau nei MM? kodel dabar jau persmetet ant LL dabar? biggrin.gif as jau buvau nusprendusi MM uzsakyti, tai dabar LL reikia uzsakinet? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sher @ 2010 09 09, 22:42)
nu gerai, tai kas dabar LL gerriau nei MM? kodel dabar jau persmetet ant LL dabar?  biggrin.gif  as jau buvau nusprendusi MM uzsakyti, tai dabar LL reikia uzsakinet?  biggrin.gif

ir man cia galva susuko su tom pudrom:) emiau ir nusipirkau EM smile.gif
Atsakyti
nu gerai, tai kas dabar LL gerriau nei MM? kodel dabar jau persmetet ant LL dabar?  biggrin.gif  as jau buvau nusprendusi MM uzsakyti, tai dabar LL reikia uzsakinet?  biggrin.gif

Aplamai čia laimės dalykas užsisakinėjant internetu, pasisekė man kad idealiai tiko MM spalva, o tarkim Benecos prisiskaičiau kad imti riešuto nes smėlinė bus per šviesi ir ką, kaip kaukę parsisiuntusi būčiau biggrin.gif
Atsakyti
O ka man daryt, noriu ir LL ir Dr Hauschka bronzanto doh.gif
Atsakyti
Mergaičiukės, šio balzamo nėra bandę jūsų vyrukai? ax.gif Ir aplamai kažkaip nieko nežinau apie Pure Elements produktus, gal bus kokių atsiliepimų? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 09 rugsėjo 2010 - 22:08
QUOTE(ernesin @ 2010 09 09, 22:22)
Pasirodo yra Bella Pierre ir makijažo pagrindas nors nesu niekad gyvai mačiusi rolleyes.gif

su mineral oil? blink.gif blink.gif blink.gif Jų visus nebirius produktus reikia su padidinamuoju stiklu žiūrėti doh.gif

kodel dabar jau persmetet ant LL dabar?  biggrin.gif 

aš dėl to, kad LL nemausto pirkėjų ir man patinka jų indeliai, švelnumas šešėlių ax.gif

QUOTE(Nidulia @ 2010 09 09, 22:53)
emiau ir nusipirkau EM smile.gif

ne, na tu, Nidulia, tai išvis nepakartojama biggrin.gif Skaičiau gal bendroje mineralinių temoje, kad su tuo nauju ingredientu lizino jos visą dieną atsilaiko thumbup.gif

QUOTE(Dezdemona* @ 2010 09 09, 22:57)
O ka man daryt, noriu ir LL ir Dr Hauschka bronzanto  doh.gif

išsiregistruoti iš SM, nes tai progresuoja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 09 09, 23:16)
su mineral oil?  blink.gif  blink.gif  blink.gif Jų visus nebirius produktus reikia su padidinamuoju stiklu žiūrėti  doh.gif

Oba blink.gif O aš nepažiūrėjau, gal dėl to ir nesiveža tada to pagrindo, nors tušai tai irgi kiek pamenu su blogiukais berods buvo ane? mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 09 09, 23:16)
ne, na tu, Nidulia, tai išvis nepakartojama biggrin.gif Skaičiau gal bendroje mineralinių temoje, kad su tuo nauju ingredientu lizino jos visą dieną atsilaiko  thumbup.gif

ar tai reiskia, kad gera pudra nustveriau? smile.gif
Atsakyti
vat nepamenu tiksliai, kuri ir ką pirko. Bet labai gali būti, kad ir tušai jų nekokie unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 09 09, 23:21)

Išmėginsi ir parašysi mums mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 09 09, 23:21)

labai gera pudra drinks_cheers.gif Jos geras kainos ir kokybės santykis, labai plati spalvų ir atspalvių gama thumbup.gif Na, tikiuosi, kad ir spalvą pavyko gerai pasirinkti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 09 09, 23:23)
labai gera pudra  drinks_cheers.gif Jos geras kainos ir kokybės santykis, labai plati spalvų ir atspalvių gama  thumbup.gif Na, tikiuosi, kad ir spalvą pavyko gerai pasirinkti  4u.gif

oi aciu Satutel, apraminai del gerumo smile.gif apie spalva papasakosiu kai ismeginsiu smile.gif sako, kad ta spalva megstamiausia ir populiariausia:) ir sepeteli gera nuciupau:)
Atsakyti