nu gerai, tai kas dabar LL gerriau nei MM? kodel dabar jau persmetet ant LL dabar? as jau buvau nusprendusi MM uzsakyti, tai dabar LL reikia uzsakinet?
QUOTE(sher @ 2010 09 09, 22:42)
nu gerai, tai kas dabar LL gerriau nei MM? kodel dabar jau persmetet ant LL dabar? as jau buvau nusprendusi MM uzsakyti, tai dabar LL reikia uzsakinet?
ir man cia galva susuko su tom pudrom:) emiau ir nusipirkau EM
Aplamai čia laimės dalykas užsisakinėjant internetu, pasisekė man kad idealiai tiko MM spalva, o tarkim Benecos prisiskaičiau kad imti riešuto nes smėlinė bus per šviesi ir ką, kaip kaukę parsisiuntusi būčiau
O ka man daryt, noriu ir LL ir Dr Hauschka bronzanto
Mergaičiukės, šio balzamo nėra bandę jūsų vyrukai? Ir aplamai kažkaip nieko nežinau apie Pure Elements produktus, gal bus kokių atsiliepimų?
QUOTE(ernesin @ 2010 09 09, 22:22)
su mineral oil? Jų visus nebirius produktus reikia su padidinamuoju stiklu žiūrėti
kodel dabar jau persmetet ant LL dabar?
aš dėl to, kad LL nemausto pirkėjų ir man patinka jų indeliai, švelnumas šešėlių
QUOTE(Nidulia @ 2010 09 09, 22:53)
emiau ir nusipirkau EM
ne, na tu, Nidulia, tai išvis nepakartojama Skaičiau gal bendroje mineralinių temoje, kad su tuo nauju ingredientu lizino jos visą dieną atsilaiko
QUOTE(Dezdemona* @ 2010 09 09, 22:57)
O ka man daryt, noriu ir LL ir Dr Hauschka bronzanto
išsiregistruoti iš SM, nes tai progresuoja
QUOTE(Satura @ 2010 09 09, 23:16)
ne, na tu, Nidulia, tai išvis nepakartojama Skaičiau gal bendroje mineralinių temoje, kad su tuo nauju ingredientu lizino jos visą dieną atsilaiko
ar tai reiskia, kad gera pudra nustveriau?
vat nepamenu tiksliai, kuri ir ką pirko. Bet labai gali būti, kad ir tušai jų nekokie
QUOTE(Nidulia @ 2010 09 09, 23:21)
Išmėginsi ir parašysi mums
QUOTE(Nidulia @ 2010 09 09, 23:21)
labai gera pudra Jos geras kainos ir kokybės santykis, labai plati spalvų ir atspalvių gama Na, tikiuosi, kad ir spalvą pavyko gerai pasirinkti
QUOTE(Satura @ 2010 09 09, 23:23)
labai gera pudra Jos geras kainos ir kokybės santykis, labai plati spalvų ir atspalvių gama Na, tikiuosi, kad ir spalvą pavyko gerai pasirinkti
oi aciu Satutel, apraminai del gerumo apie spalva papasakosiu kai ismeginsiu sako, kad ta spalva megstamiausia ir populiariausia:) ir sepeteli gera nuciupau:)