Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 72

QUOTE(Nidulia @ 2010 09 07, 20:57)
taip cia ir uzsakaiu as ir Agnuske smile.gif jei uzsakinesi, atkreipk demesi, kad ir maskuoklio meginukas nemokamas yra, tai tuo paciu dek i krepseli smile.gif
Kazka skaiciau, kad lyg ir apie pirkima kalbejot, bet prazioplinau adresa doh.gif gali gal placiau apie visa ta uzsakyma? biggrin.gif ar cia OT gausis ax.gif nerandu tam psl. jokiu salygu del uzsakymu ar pan. doh.gif tai galiu pasiimti visus parduotuves siulomus miniukus? biggrin.gif
QUOTE(Babi* @ 2010 09 07, 21:07)
Etama, mano plaukai nėra riebūs, bet ploni. Bent man labai gražiai plaukai papurę būna nuo Lavera apelsininio.  4u.gif
Nu tuoj perkalbesi doh.gif dilema, pirkti lavera ar nepirkti lotuliukas.gif kazkaip i ta sante isiziurejau. Net nezinau, o gal abu imti g.gif Netiks-parduociau, vel galvaskausmis, bet vis iseitis unsure.gif Dabar baigineju purity, OP dar turiu nemazai, nusipirkau ecco purinamaji ir va blaskausi tarp santes brilliant jojoba ir laveros apelsinu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Etama: 07 rugsėjo 2010 - 20:39
QUOTE(Dovish @ 2010 09 07, 21:29)
drinks_cheers.gif Būdama tavo vietoje aš irgi parinkčiau mango šampūną.

Apelsinų šampūnas man pats geriausias iš šitos trijulės mirksiukas.gif Neturėtų jis sausint, kadangi skirtas normaliems plaukams, purumo suteikia. Sante brilliant jojoba aš irgi esu bandžiusi, taip pat tiko ir patiko. Bus sunku dabar tau apsisręsti biggrin.gif Jeigu padėsiu, Laveros apelsinų šampūnas skaniau kvepia lotuliukas.gif  4u.gif
Zodziu, jei kai uzsakinesim, nebebus mango, tada imsiu roziu. Statau mangus ir 1 vieta biggrin.gif
O del saves g.gif varge vargeli... O siaip nuo santes tarkim, lyginant su laveros apels., nesusiriebaluodavo/nesukrisdavo greiciau plaukai? Nesielektrindavo ar dar kokie fintai nesidarydavo? biggrin.gif Dabar ieskosiu kabliuku, kol kazkuris vienas atkris, arba pasibaigs likutis sandelyje lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Etama: 07 rugsėjo 2010 - 20:46
QUOTE(Nidulia @ 2010 09 07, 19:51)
o mineraline pudryte tepi ant svaraus veiduko, be jokiu krempudriu?? sausa? ir maskuoja taip pat gerai kaip krempudre?
Noriu siandien ismeginti tavo "prausimosi" buda vakare, gal patarsi kuris, is mano turimu, aliejus tinkamiausias ir lengviausias? kameliju, sezamo seklu, avokadu, argano, kokosu, avieciu seklu (bet sio skupyciau)? ricinos kol kas neturiu, tad masazuociau vienu aliejumi

Taip Nidulia, ant svaraus. ryte hidrolatas, drek.kremas. Susigeria(butinai palauk kol kremas susigers pilnai!) ir tada sepetelis su milteliais i darba. Maskuoja puikiai. Is pat pradziu gali is arti matytis siokie tokie milteliai ant veido (bet tik is arti arti), bet per kokias 20-30 minuciu, jie puikiai suseda ant odos, ir atrodo viens prie vieno kaip krempudra istepta.

Del aliejaus, ir jeigu viena be ricinos tepsi, tai arba argano arba avietes. kaip turesi ricinos, tai maisyk su sezamais.

QUOTE(Etama @ 2010 09 07, 20:52)
Man tokiam valymui kaip bazinis al. laaaabai patinka lazdynu al. thumbup.gif tobulybe.
Koki kieki alieju misinio uzsitaisai? Ilgesniam gal laikui? As irgi galvojau pasidaryti misini ir tepliotis, nes pabosta kas karta maisyti drinks_cheers.gif
O makiaza nuvalius ne geriau butu? g.gif man kazkaip labiau noretusi ant nuvalyto, svaraus veido aliejumi ta masaziuka datyti rolleyes.gif

As i 50 ml buteliuka nuo buvusio aliejuko pasidarau misinuka, ir sunaudoju ji per kokius 1,5 menesio. Smagu kaip yra daug visokiu aliejuku, kas kart darau vis su kitokiu. smagumelis!
o kas liecia makiazo nuvalyma. Zinoma, kad odai geriau nuvalius. Tokiu atveju cia jau visas SPA butu wub.gif , bet ir laiko daugiau uzimtu kiekviena vakara.
O as kadangi si misini naudoju kaip valikli-prausikli, tai daugiau kitu priemoniu man ir nebereikia. Tik skysti akims valyti.
Atsakyti
QUOTE(Odrey @ 2010 09 07, 22:01)
Taip Nidulia, ant svaraus. ryte hidrolatas, drek.kremas.

Kokį drėkinamą kremą naudoji? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 09 07, 21:29)
Kazka skaiciau, kad lyg ir apie pirkima kalbejot, bet prazioplinau adresa doh.gif gali gal placiau apie visa ta uzsakyma?  biggrin.gif ar cia OT gausis ax.gif nerandu tam psl. jokiu salygu del uzsakymu ar pan. doh.gif tai galiu pasiimti visus parduotuves siulomus miniukus?  biggrin.gif

ten yra spec skyrelis "nemokami meginukai", kai idedi i krepseli, rodo 0,00lt
cia:http://www.barexminerals.lt/index.php?cPath=25
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnuske: 07 rugsėjo 2010 - 21:26
QUOTE(Honey @ 2010 09 07, 22:21)
Kokį drėkinamą kremą naudoji? ax.gif

Organix cosmetics toki
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Odrey: 07 rugsėjo 2010 - 21:27
QUOTE(agnuske @ 2010 09 07, 22:25)
ten yra spec skyrelis "nemokami meginukai", kai idedi i krepseli, rodo 0,00lt
cia:http://www.barexminerals.lt/index.php?cPath=25

aha smile.gif tik, Etama, po to dar paspausk skyreli "maskuokliai" ir pamatysi ten nemokama maskuoklio meginuka, po to spausi "pirkti", "testi","pasirinkti siuntima" ir t.t.
Odrey, aciu uz paaiskinimus ir kantryve 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 07 rugsėjo 2010 - 21:33
QUOTE(Odrey @ 2010 09 07, 22:27)
Organix cosmetics toki

Neriebus? Nes, žiūriu, sviestmedis, makadamijų aliejus sudėty smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2010 09 07, 22:35)
Neriebus? Nes, žiūriu, sviestmedis, makadamijų aliejus sudėty smile.gif

Nu zinok ne. Kaip rozas man rytui thumbup.gif

Nidulia, kad tik macytu! thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Odrey: 07 rugsėjo 2010 - 21:39
[quote=Dovish,2010 09 07, 22:29]
Jeigu padėsiu, Laveros apelsinų šampūnas skaniau kvepia lotuliukas.gif 4u.gif
Labai, labai skaniai kvepia lotuliukas.gif
Atsakyti
Kaip "Sante" veido kaukės? Ar vertos dėmesio? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Odrey @ 2010 09 07, 19:35)
jau pradejau galvoti, kad reikia man taip su telefonu nufotkinti juos abu.

čia tik visagalis internetas 4u.gif Šiaip pati nustebau, kad tokia foto yra. Vadinasi, ne veltui, nes vartotojams kyla tokie klausimai ir jie dalinasi informacija smile.gif

QUOTE(Dovish @ 2010 09 07, 20:09)
Aš dar teigčiau, kad su kabuki šepetėliu išeina lengvesnis maskavimas (pvz, dienai), o plokščias šepetėlis rimtesniam darbui 4u.gif

o, reabilitavai LL šepetėlį bigsmile.gif

QUOTE(Daddygirl @ 2010 09 07, 20:18)
As ta prausimosi metoda (OCM) kaip Odrey labai seniai esu bandzius, neprilipo.

aš matau, kad klaidą vistik dariau su pertraukomis - neva tam tikrais periodais negalima ir pan. O kai neišlaikai pastovumo, neišsiugdo kasdienis ritualas sad.gif Dar yra sunku atitaikyti kiekį bei, kaip sakai, patį aliejų. Aš pastarąjį mėnesį ar daugiau akis valau su nakvišų aliejumi. Pirkau gėrimui, bet taip ir neišgėriau, o veido priežiūrai man jis labai patinka. Šiandien aliejinį masažą su juo pasidariau, na super biggrin.gif

Odrey variantas man labiau patinka, nes pagal tą klasikinį "receptą" daug labai vargo. Daraisi masažą, viena akim žiūri į laikrodį, kiek jau minučių praėjo, nes kaipgi neužbaigsi procedūros doh.gif O čia žmogus ėmė, supaprastino viską ir optimizavo iki normalaus žmogaus lygio: 5 minutės, per jas ir makiažą nusiimi, ir veidą išsivalai. Ir neužknisa labai, kitą dieną vėl kartoji be jokių "ai, laiko labai nėra" cool.gif

man patinka aliejiniai masažai: veidas nušviesėja, nušvelnėja akyse smile.gif

QUOTE(agnuske @ 2010 09 07, 20:58)
ot tai sudas,nu nepagalvojau doh.gif o Satura sake kad BXM blogiuku yra, tai del to noretusi MM...

man jie neaiškūs ir diskutuotini smile.gif

QUOTE(Nidulia @ 2010 09 07, 21:00)
as kai ne itin ismanau, tai net nekomentuosiu smile.gif

aš ir daugiau nekomentuosiu, visos čia nusimanančios, pasirinks, kas geriausiai tinka drinks_cheers.gif

QUOTE(Honey @ 2010 09 07, 22:35)
Nes, žiūriu, sviestmedis, makadamijų aliejus sudėty

kad kartais sviestmedis už pripažintą lengviausią aliejų yra priimtinesnis smile.gif

Victorious, į kokias konkrečiai žiūri? Turėjau gal su baltąja arbata, tai neįvertinau, man buvo per riebu, per lipnu ir nepatiko
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Satura: 07 rugsėjo 2010 - 22:09