QUOTE(Odrey @ 2010 09 07, 19:35)
jau pradejau galvoti, kad reikia man taip su telefonu nufotkinti juos abu.
čia tik visagalis internetas
Šiaip pati nustebau, kad tokia foto yra. Vadinasi, ne veltui, nes vartotojams kyla tokie klausimai ir jie dalinasi informacija
QUOTE(Dovish @ 2010 09 07, 20:09)
Aš dar teigčiau, kad su kabuki šepetėliu išeina lengvesnis maskavimas (pvz, dienai), o plokščias šepetėlis rimtesniam darbui
o, reabilitavai LL šepetėlį
QUOTE(Daddygirl @ 2010 09 07, 20:18)
As ta prausimosi metoda (OCM) kaip Odrey labai seniai esu bandzius, neprilipo.
aš matau, kad klaidą vistik dariau su pertraukomis - neva tam tikrais periodais negalima ir pan. O kai neišlaikai pastovumo, neišsiugdo kasdienis ritualas
Dar yra sunku atitaikyti kiekį bei, kaip sakai, patį aliejų. Aš pastarąjį mėnesį ar daugiau akis valau su nakvišų aliejumi. Pirkau gėrimui, bet taip ir neišgėriau, o veido priežiūrai man jis labai patinka. Šiandien aliejinį masažą su juo pasidariau, na super
Odrey variantas man labiau patinka, nes pagal tą klasikinį "receptą" daug labai vargo. Daraisi masažą, viena akim žiūri į laikrodį, kiek jau minučių praėjo, nes kaipgi neužbaigsi procedūros
O čia žmogus ėmė, supaprastino viską ir optimizavo iki normalaus žmogaus lygio: 5 minutės, per jas ir makiažą nusiimi, ir veidą išsivalai. Ir neužknisa labai, kitą dieną vėl kartoji be jokių "ai, laiko labai nėra"
man patinka aliejiniai masažai: veidas nušviesėja, nušvelnėja akyse
QUOTE(agnuske @ 2010 09 07, 20:58)
ot tai sudas,nu nepagalvojau
o Satura sake kad BXM blogiuku yra, tai del to noretusi MM...
man jie neaiškūs ir diskutuotini
QUOTE(Nidulia @ 2010 09 07, 21:00)
as kai ne itin ismanau, tai net nekomentuosiu
aš ir daugiau nekomentuosiu, visos čia nusimanančios, pasirinks, kas geriausiai tinka
QUOTE(Honey @ 2010 09 07, 22:35)
Nes, žiūriu, sviestmedis, makadamijų aliejus sudėty
kad kartais sviestmedis už pripažintą lengviausią aliejų yra priimtinesnis
Victorious, į kokias konkrečiai žiūri? Turėjau gal su baltąja arbata, tai neįvertinau, man buvo per riebu, per lipnu ir nepatiko