Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 72

QUOTE(ernesin @ 2010 09 09, 21:14)
Vat ir MM taip sutvarko man veidelį mirksiukas.gif

O Bellapierre? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2010 09 09, 21:48)
O Bellapierre? ax.gif

Ji taip pat, nė truputuko nenurašau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 09 09, 21:51)
Ji taip pat, nė truputuko nenurašau smile.gif

Fuuu biggrin.gif dziugu girdeti labai biggrin.gif 4u.gif nes labai rimtai mastau ja isigyti..gaila via Naturalis jos neturejo sian, negalejau gyvai paciupinet verysad.gif

Imkit pvz is manes, manes visai nedomina nei LL, nei MM lotuliukas.gif mazytem raidem parasom - kol kas lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linutiaaa: 09 rugsėjo 2010 - 21:17
QUOTE(linutiaaa @ 2010 09 09, 22:02)
Fuuu biggrin.gif  dziugu girdeti labai biggrin.gif  4u.gif  nes labai rimtai mastau ja isigyti..gaila via Naturalis jos neturejo sian, negalejau gyvai paciupinet verysad.gif

Pačiupinėti ir išbandyti BŪTINA! Kadangi ji gerai maskuojanti, netinkantis atspalvis labai akivaizdžiai matosi, Aš su pirmąja labai džiaugiausi, o su antraja tikrąja ta žodžio prasme prasikankinau, ir cinko bėriau ka pašviesinti ir bandžiau plonai pudruotis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 09 09, 22:10)
Pačiupinėti ir išbandyti BŪTINA! Kadangi ji gerai maskuojanti, netinkantis atspalvis labai akivaizdžiai matosi, Aš su pirmąja labai džiaugiausi, o su antraja tikrąja ta žodžio prasme prasikankinau, ir cinko bėriau ka pašviesinti ir bandžiau plonai pudruotis doh.gif

Va va, del to butent labai ir norejau, bet sake senokai ja beturejo, nzn, ar kur dar Kaune rasiu:/ tai eme siulyti kazkokia kita, atseit daba pas juo tope ji, va, tokia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Hibisco @ 2010 09 09, 21:39)
Mergaitės, gal žinot,ar darant rožių žiedlapių ištrauką aliejuje, ar aliejus taps rausvas?  blush2.gif  4u.gif

as dariau, man netapo aliejus rausvas:)
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2010 09 09, 22:15)
Va va, del to butent labai ir norejau, bet sake senokai ja beturejo, nzn, ar kur dar Kaune rasiu:/ tai eme siulyti kazkokia kita, atseit daba pas juo tope ji, va, tokia g.gif

Nežinau tokios, ir sakyčiau "labai pigi" biggrin.gif

Pasirodo yra Bella Pierre ir makijažo pagrindas nors nesu niekad gyvai mačiusi rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 09 rugsėjo 2010 - 21:26
QUOTE(linutiaaa @ 2010 09 09, 22:02)
Fuuu biggrin.gif  dziugu girdeti labai biggrin.gif  4u.gif  nes labai rimtai mastau ja isigyti..gaila via Naturalis jos neturejo sian, negalejau gyvai paciupinet verysad.gif

as akropolyje pirkau, gal ten busi, tai ir paciupinesi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 09 09, 22:22)
Nežinau tokios ax.gif

Pasirodo yra Bella Pierre ir makijažo pagrindas nors nesu niekad gyvai mačiusi rolleyes.gif

Aha, yra, toki dalyka tik ir teturejo, bet man ten aiskino, kad cia kaip kreminis gaunasi, nes bandziau isklaust gal tiktu, bet taip ir nesupratau g.gif

QUOTE(Nidulia @ 2010 09 09, 22:24)
as  akropolyje pirkau, gal ten busi, tai ir paciupinesi smile.gif

Kad as is Kauno:/
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 09 09, 22:24)
as  akropolyje pirkau, gal ten busi, tai ir paciupinesi smile.gif

Ji gi Kaune wink.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 09 09, 22:27)
Ji gi Kaune wink.gif

dabar aisku smile.gif
tai gal tau kelis trupinius atsiusti?smile.gif jei tau tiks nr 5 smile.gif