Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 72

QUOTE(Dezdemona* @ 2010 09 09, 18:20)
Eliah sahil sampunas-miltukai

kur pirkai, kiek kainavo ir ar čia sausiems plaukams? Būna ir kitokiems? 4u.gif

QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 09 09, 18:36)
Nes aš kaukes tai tik nuo pusės ilgio tepu - nežinau, čia gerai, ar ne smile.gif
Kaip kitos darot?

kiek pas mane galima užčiuopti galus, nes plaukai labai karpyti, tai pagrindinę masę sutepu ant jų, o kas lieka, perbraukiu per viršų nuo šaknų. Bet ne kaži kas ir lieka smile.gif

QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 09 09, 18:43)
Tik vienoj vietoj kiauliukai jie - kad bando visgi tą natūralumą komunikuoti, nors realiai nei jo yra, nei jie juo tiki...

būtent. Jeigu rinka l.maža, neapsimoka, tai kam žaisti tuos žaidimus?

QUOTE(chemistry @ 2010 09 09, 19:17)
Sutvarkius viską taip kaip mums norėtųsi, produkcijos kaina išaugtų ne keliais procentais, o manau kad net kartais.

Kitas klausimas, iš kur jie įsiveža sudėtines dalis ir ar jos sertifikuotos iš tiesų ar tik aceit atitinka sertifikavimo standartus.

bet bent žinotum, ką perki. Ir argumentai būtų ne vietinio mentaliteto verslininkų teiginiai ir nieko daugiau smile.gif Yra beveik šalia kita gamykla (Madaros), jeigu jau taip brangu viską padaryti, tai galima suderinti receptūrą, medžiagas ir užsakyti gamybos paslaugą kitur.

atkreipkit dėmesį į Dezdemonos* įdėtą formuluotę: atitinka Ecocert reikalavimus. Bet atitinka dar nereiškia, kad sertifikuota. O kas nustatė, kad atitinka?

QUOTE(Etama @ 2010 09 09, 19:25)
Satura, tu maskuokli bandei nude cover up?

taip, ir jis joks ne į rausvumą. Man kaip tik tokia neutrali spalva smile.gif

QUOTE(Etama @ 2010 09 09, 19:53)
spausti toliau ar ne? kad nepatvirtintu uzsakymo tik g.gif

kol nesuvesi mokėjimo duomenų: kokia kortele moki ir pan., niekas tau užsakymo nepatvirtins. Galutinę kainą gali primesti, kai prieisi prie siuntimo būdo pasirinkimo. Pridėk prie prekių kainos ir susiskaičiuosi smile.gif
Atsakyti
ekstrakt zarodkiv psenici... biggrin.gif nezinau net ar gerai parasiau blush2.gif cia gal kvieciu gemalu ekst?nes vertime mini juos... g.gif
Atsakyti
Taip, cia yra kvieciu gemalu ekstarktas
Atsakyti
QUOTE(ritutsi @ 2010 09 09, 20:33)
Taip, cia yra kvieciu gemalu ekstarktas

Nuva,dekui 4u.gif zinosiu dabar ka tepu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 09 09, 20:20)
kur pirkai, kiek kainavo ir ar čia sausiems plaukams? Būna ir kitokiems?  4u.gif

Pirkau cup`e biopasaulyje, kaina 35lt. Nepadaryta kokiems plaukams, yra tik sios vienos rusies.
Cia placiau angliskai apie ji
http://www.eliah-sah...m/products.html
Atsakyti
Etama, ispudingai ta mergina su pudra nuotraukose atrodo ax.gif

Man tai nesiseka verysad.gif Vel su LL ta pati problema, gal kompas kaltas? g.gif Pinigus nuskaiciavo, o uzsakymas matyt nenukeliavo, nes negavau jokio uzsakymo patvirtinimo unsure.gif Krove krove ta mano apmokejimo patvirtinima gal valanda ir nebaige. Vel parasiau jiems doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dezdemona* @ 2010 09 09, 20:58)
Pirkau cup`e biopasaulyje, kaina 35lt. Nepadaryta kokiems plaukams, yra tik sios vienos rusies.

labai įdomus variantas drinks_cheers.gif O gali palyginti su galvos plovimu moliu ir šitais milteliais?

QUOTE(agnuta @ 2010 09 09, 21:01)
Vel parasiau jiems doh.gif

negali į šlamšto kategoriją tas patvirtinimas nusisiųsti pašte? Nusiųsk jiems užsakymo kodą, pasakyk, kad pinigai nuskaičiuoti, tegu pradeda pakuoti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Satura: 09 rugsėjo 2010 - 20:10
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 09 09, 08:22)
AO lupu balzamas tai kazkas tokio  wub.gif  lyginant su essential l.balzamu, tai AO nepalyginamai geriau ir tepasi, ir malonesnis pojutis ant lupu, ir dar kvepia... rolleyes.gif

O man AO lūpų balzamas nepatinka schmoll.gif jau trečia diena naudoju, galvojau jog pradžioje pati sau įsikaliau į galvą nes pamačiau vašką sudėtyje pirmu numeriu užrašytą, bet dabar tikrai galiu pasakyti kad nepatinka toks to vaško "dusinimo" jausmas ant lūpų...

QUOTE(Dezdemona* @ 2010 09 09, 15:18)
O nvey turi biria? 4u.gif
Turi kompaktinę mirksiukas.gif

QUOTE(Etama @ 2010 09 09, 19:25)
Na o pudras atsirinkau siu spalvu: popcorn (vien del sitos foto  wub.gif  itraukiau ji i planus, o ir oda atrodo panasaus sviesumo. si panele naudojo popcorn sp. palyginimui-foto pries...
Palyginimui-pudru spalvos.

Vat ir MM taip sutvarko man veidelį mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 09 09, 21:08)
negali į šlamšto kategoriją tas patvirtinimas nusisiųsti pašte? Nusiųsk jiems užsakymo kodą, pasakyk, kad pinigai nuskaičiuoti, tegu pradeda pakuoti biggrin.gif

biggrin.gif Neisivaizduoju, nors siaip gal reikejo parasyt apie toki varianta laiske. Parasiau, kad nuskaiciavo pinigus, persiunciau jiems PayPal patvirtinima ir dar nukopijavau savo uzsakyma (krepseli) ir paklausiau, ar pagal ji man negali sukomplektuot ir atsiust ax.gif Ziuresiu, ka atsakys. Tikiuosi, kad atsius rolleyes.gif Negi reiks treciakart bandyt uzsisakinet? biggrin.gif Siaip idomu, kame cia saknys g.gif

QUOTE(ernesin @ 2010 09 09, 21:14)
Vat ir MM taip sutvarko man veidelį mirksiukas.gif

Jetau, koks stebuklas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 09 09, 21:08)
labai įdomus variantas  drinks_cheers.gif O gali palyginti su galvos plovimu moliu ir šitais milteliais?

Esu plaukus plovusi tik su rasulu, kuris elektrino plaukus. Sie milteliai to nedaro smile.gif parasysiu platesnius atsiliepimus po poros savaiciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2010 09 09, 21:23)
Tikiuosi, kad atsius rolleyes.gif

o kodėl neturėtų atsiųsti? biggrin.gif Užsakymas padarytas, pinigai pervesti, įrodymai pateikti cool.gif Ką ėmei? wink.gif

bandau iliustruoti maskuoklio mėginuko dydį. Nepanašu, kad maišelio sienos tik dulkėm apneštos tongue.gif Į spalvą nežiūrėkit, su blykste ką tik nufotografuota.

user posted image user posted image

Dezdemona*, nepamiršk parašyti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Satura: 09 rugsėjo 2010 - 20:38
Mergaitės, gal žinot,ar darant rožių žiedlapių ištrauką aliejuje, ar aliejus taps rausvas? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti