QUOTE(Dezdemona* @ 2010 09 09, 18:20)
Eliah sahil sampunas-miltukai
kur pirkai, kiek kainavo ir ar čia sausiems plaukams? Būna ir kitokiems?
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 09 09, 18:36)
Nes aš kaukes tai tik nuo pusės ilgio tepu - nežinau, čia gerai, ar ne
Kaip kitos darot?
Kaip kitos darot?
kiek pas mane galima užčiuopti galus, nes plaukai labai karpyti, tai pagrindinę masę sutepu ant jų, o kas lieka, perbraukiu per viršų nuo šaknų. Bet ne kaži kas ir lieka
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 09 09, 18:43)
Tik vienoj vietoj kiauliukai jie - kad bando visgi tą natūralumą komunikuoti, nors realiai nei jo yra, nei jie juo tiki...
būtent. Jeigu rinka l.maža, neapsimoka, tai kam žaisti tuos žaidimus?
QUOTE(chemistry @ 2010 09 09, 19:17)
Sutvarkius viską taip kaip mums norėtųsi, produkcijos kaina išaugtų ne keliais procentais, o manau kad net kartais.
Kitas klausimas, iš kur jie įsiveža sudėtines dalis ir ar jos sertifikuotos iš tiesų ar tik aceit atitinka sertifikavimo standartus.
Kitas klausimas, iš kur jie įsiveža sudėtines dalis ir ar jos sertifikuotos iš tiesų ar tik aceit atitinka sertifikavimo standartus.
bet bent žinotum, ką perki. Ir argumentai būtų ne vietinio mentaliteto verslininkų teiginiai ir nieko daugiau Yra beveik šalia kita gamykla (Madaros), jeigu jau taip brangu viską padaryti, tai galima suderinti receptūrą, medžiagas ir užsakyti gamybos paslaugą kitur.
atkreipkit dėmesį į Dezdemonos* įdėtą formuluotę: atitinka Ecocert reikalavimus. Bet atitinka dar nereiškia, kad sertifikuota. O kas nustatė, kad atitinka?
QUOTE(Etama @ 2010 09 09, 19:25)
Satura, tu maskuokli bandei nude cover up?
taip, ir jis joks ne į rausvumą. Man kaip tik tokia neutrali spalva
QUOTE(Etama @ 2010 09 09, 19:53)
spausti toliau ar ne? kad nepatvirtintu uzsakymo tik
kol nesuvesi mokėjimo duomenų: kokia kortele moki ir pan., niekas tau užsakymo nepatvirtins. Galutinę kainą gali primesti, kai prieisi prie siuntimo būdo pasirinkimo. Pridėk prie prekių kainos ir susiskaičiuosi