QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 09 09, 18:39)
Manau, kad jie turi savo tikslinę grupę, kuriai tikrai nereikia sertifikatų. O į kitus jie ir nesitaiko Be to, kai moki 5 ar 10 Lt., tai mažiau ir domiesi turbūt.
Šiaip sertifikavimas yra gana brangus procesas, todėl įmonė turėtų daug investuoti ir tai ženkliai pakeltų kainas. Jei jų produkcija staiga imtų kainuoti kaip Madara, vargu, ar ją bepirktų jų dabartiniai vartotojai, kurių, matyt, ne taip mažai ir yra. Todėl aš komapniją suprantu
Ta prasme neginu aš jų visiškai (jų produkcijos taip pat nenaudoju), bet grynai iš verslo pusės žiūrint - suprantu
Šiaip sertifikavimas yra gana brangus procesas, todėl įmonė turėtų daug investuoti ir tai ženkliai pakeltų kainas. Jei jų produkcija staiga imtų kainuoti kaip Madara, vargu, ar ją bepirktų jų dabartiniai vartotojai, kurių, matyt, ne taip mažai ir yra. Todėl aš komapniją suprantu
Ta prasme neginu aš jų visiškai (jų produkcijos taip pat nenaudoju), bet grynai iš verslo pusės žiūrint - suprantu
Man kaip tik atrodo, kad nauja linija iš dalies skirta ir naujų klientų pritraukimui. Nes jau susiformavusi tikslinė auditorija pirks tą jų produkciją kaip pirko iki šiol, nesvarbu yra ten žodis eko ar nėr.
Papildyta:
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 09 09, 18:43)
Be to, gaminti ekologišką produkciją Lietuvos rinkai - visiškai nelogiškas dalykas, nes rinka šlykščiai maža. Vadinasi, tuomet reikia internacionalizuotis. Manau, kad tokias mintis jie tikrai yra svarstę, vertinę ir dėl tam tikrų priežasčių nutarę, kad jiems tuo užsiimti neverta
Tik vienoj vietoj kiauliukai jie - kad bando visgi tą natūralumą komunikuoti, nors realiai nei jo yra, nei jie juo tiki...
Tik vienoj vietoj kiauliukai jie - kad bando visgi tą natūralumą komunikuoti, nors realiai nei jo yra, nei jie juo tiki...
Tai va, apie tokį marketingą ir kalbu - nesąžiningą vartotojo atžvilgiu. Bet nei jie pirmi pasaulyje tokie, nei paskutiniai...