Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 72

QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 09 09, 18:39)
Manau, kad jie turi savo tikslinę grupę, kuriai tikrai nereikia sertifikatų. O į kitus jie ir nesitaiko smile.gif Be to, kai moki 5 ar 10 Lt., tai mažiau ir domiesi turbūt.
Šiaip sertifikavimas yra gana brangus procesas, todėl įmonė turėtų daug investuoti ir tai ženkliai pakeltų kainas. Jei jų produkcija staiga imtų kainuoti kaip Madara, vargu, ar ją bepirktų jų dabartiniai vartotojai, kurių, matyt, ne taip mažai ir yra. Todėl aš komapniją suprantu smile.gif
Ta prasme neginu aš jų visiškai (jų produkcijos taip pat nenaudoju), bet grynai iš verslo pusės žiūrint - suprantu  drinks_cheers.gif

Man kaip tik atrodo, kad nauja linija iš dalies skirta ir naujų klientų pritraukimui. Nes jau susiformavusi tikslinė auditorija pirks tą jų produkciją kaip pirko iki šiol, nesvarbu yra ten žodis eko ar nėr.
Papildyta:
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 09 09, 18:43)
Be to, gaminti ekologišką produkciją Lietuvos rinkai - visiškai nelogiškas dalykas, nes rinka šlykščiai maža. Vadinasi, tuomet reikia internacionalizuotis. Manau, kad tokias mintis jie tikrai yra svarstę, vertinę ir dėl tam tikrų priežasčių nutarę, kad jiems tuo užsiimti neverta smile.gif

Tik vienoj vietoj kiauliukai jie - kad bando visgi tą natūralumą komunikuoti, nors realiai nei jo yra, nei jie juo tiki...

Tai va, apie tokį marketingą ir kalbu - nesąžiningą vartotojo atžvilgiu. Bet nei jie pirmi pasaulyje tokie, nei paskutiniai... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Honey: 09 rugsėjo 2010 - 17:49
QUOTE(Honey @ 2010 09 09, 18:46)
Man kaip tik atrodo, kad nauja linija iš dalies skirta ir naujų klientų pritraukimui. Nes jau susiformavusi tikslinė auditorija pirks tą jų produkciją kaip pirko iki šiol, nesvarbu yra ten žodis eko ar nėr.

O šitoj vietoj tai nemanau, kad naują auditoriją jie pritrauks... Greičiau tai pačiai pasiūlys kažką atseit geresnio, neatsilikdami nuo "ant bangos" esančio natūralumo smile.gif
tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Honey @ 2010 09 09, 18:49)
Bet nei jie pirmi pasaulyje tokie, nei paskutiniai... smile.gif

Deja, bet taip drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TekilaSunrise: 09 rugsėjo 2010 - 17:49
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 09 09, 18:49)
O šitoj vietoj tai nemanau, kad naują auditoriją jie pritrauks... Greičiau tai pačiai pasiūlys kažką atseit geresnio, neatsilikdami nuo "ant bangos" esančio natūralumo smile.gif
tongue.gif

O dabar natūralumas ant bangos? Tai ir aš neatsilikau, vadinasi... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 09 09, 18:36)
Aš irgi šiandien išbandžiau  drinks_cheers.gif Šiaip ką aš žinau, nei matau kažkokį poveikį, nei nematau - nors ir ok viskas. Laikiau 45 min. kažkur smile.gif
O kodėl sukritę? Visiems plaukams naudojai? Nes aš kaukes tai tik nuo pusės ilgio tepu - nežinau, čia gerai, ar ne smile.gif
Kaip kitos darot?

Ne, prie saknu buvo purus (ploviau laveros roziu sampunu), o va galai visai plonyciai (aisku, mano plaikai nera stori), su kitom kaukem ar balzamais to nebuvo smile.gif na cia toks pirminis vertinimas, ziuresim kaip toliau.
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 09 09, 18:39)

Ta prasme neginu aš jų visiškai (jų produkcijos taip pat nenaudoju), bet grynai iš verslo pusės žiūrint - suprantu  drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif
Šiaip Biok rinka gana maža, eksportas nedidelis. Jie net patys negamina medžiagų, o tik jas perka iš kitų gamintojų ir maišo jau čia, Lietuvoje. Kaip suprantu jiems net gaminti kažkokius ingridientus patiems neapsimoka, nes norint savo gamintą medžiagą įvesti į bet kurį produktą turintį sąlytį su oda yra be galo aukšti ir tenka nemažai pakloti agentūroms tikrinančioms jų kokybę ir išduodančioms leidimus. Lygiai tas pats su užrašu "Tinkamas naudoti vaikams nuo 3metų". Kiekvienas leidimas kainuoja ir nemažus pinigus. Sutvarkius viską taip kaip mums norėtųsi, produkcijos kaina išaugtų ne keliais procentais, o manau kad net kartais.
Kitas klausimas, iš kur jie įsiveža sudėtines dalis ir ar jos sertifikuotos iš tiesų ar tik aceit atitinka sertifikavimo standartus.

taip pat nemanau, kad Biok'o tikslinė auditorija yra tokios ekologiškų produktų vartotojos kaip visos čia. Tiesiog jie plečia savo vartotojų ratą tarp to pačio sluoksnio žmonių, kurie pirko rasa ir margarita ir ansčiau. Tuo labiau, kad ekologija šiuo metu yra tapusi mada kai reikalas ir užrašas ekologiška ar naturalu jau tampa kiekvienam gamintojui būtinybe. Verslas yra verslas doh.gif
Atsakyti
Dar pakvarsinsiu jums galvas del LL biggrin.gif
cia raso kad naudota blondy, siek tiek su peach pamaisyta. nu gi graziai viskas ziurisi, nebezinau kaip su tom spalvom. Googlinau, youtubej bandziau ziureti, bet jauciuos vistiek kaip kad nieko nebuciau atsirinkus.
Satura, tu maskuokli bandei nude cover up?
Gal padesit daugmaz pasirinkti tinkamiausias man spalvas, kad ir po svara su virs tie meginukai, nesinori imti visu is eiles. oda neidegusi, turiu bedu del kuperozes, tai rausvumo jokio nepakesciau is pudros schmoll.gif geriau butu kokia i gelsvuma spalvyte ar pan. g.gif , tik ne i rausvuma. ten raso apie visokius warm, cool tonus. nesuprantu as ju biggrin.gif i kuriuos mano atveju reiktu ziureti? turbut i cool g.gif warm pagal mano isivazidavima ir duoda ta rausva atspalvi mastau.gif o gal ir nusikalbu.

Pati is akies dabar atsirinkau maskuoklius: nude arba blondie o gal barely beige irgi tiktu g.gif bet maskuoklis gal turetu buti sviesesnis geriau. (palyginimui cia visos 3 spalvos yra salia ). pati lyg ir labiau prie nude linkstu, pagal sia foto atrodo realia itinkamiausia turetu buti g.gif

Na o pudras atsirinkau siu spalvu: popcorn (vien del sitos foto wub.gif itraukiau ji i planus, o ir oda atrodo panasaus sviesumo. si panele naudojo popcorn sp. palyginimui-foto pries... tai gal net maskuoklio nebereikia??? jei sitaip lygiai vien su pudra issitepus atrodo blink.gif kazkas nerealaus man cia) arba blondie g.gif o gal warm peach?
Palyginimui-pudru spalvos.
Dar apsisvietimui:
cia nuo virsaus i apacia-In the Buff, Blondie, Warm Peach, Popcorn.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Etama: 09 rugsėjo 2010 - 18:35
Noriu ir as jau LL pudros doh.gif kaip cia viskas uzkreciama lotuliukas.gif bet pirksiu tik kita savaite, leiskit uzsidirbt biggrin.gif

p.s zinau kad AN temoj ilgai nesulauksiu atsakymo, tai klausiu cia - ar galima lasinti silikono ir alieju, tarkim noriu pasidaryti kauke galams plauku.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dezdemona*: 09 rugsėjo 2010 - 18:50
QUOTE(Dezdemona* @ 2010 09 09, 19:49)
Noriu ir as jau LL pudros  doh.gif kaip cia viskas uzkreciama  lotuliukas.gif bet pirksiu tik kita savaite, leiskit uzsidirbt  biggrin.gif
mane jau net draugai per danti traukia-kelios sav. nugara palenkus prie pc. vis perku, renkuos, renkuos, perku, tariuos, uzsakineju biggrin.gif islaidu suvestines nebedarau, atrodo po truputi, bet kaip viskas susideda...ir kas graziausia-atrodo, kad nieko neturiu biggrin.gif doh.gif

Susidejau i krepseli, spaudziu checkout, man jau adresus mano rodo, t.t. as dar nenoriu uzsakyti, noriu paziureti galutine kaina, kiek su siuntimais atsieis g.gif spausti toliau ar ne? kad nepatvirtintu uzsakymo tik g.gif
Papildyta:
p.s zinau kad AN temoj ilgai nesulauksiu atsakymo, tai klausiu cia - ar galima lasinti silikono ir alieju, tarkim noriu pasidaryti kauke galams plauku.

bent jau mano ziniomis, silikonas tiprus vandenyje. nors as ir glicerina su aliejum delne pamaisius tepdavau ant veido irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2010 09 09, 18:50)
O dabar natūralumas ant bangos? Tai ir aš neatsilikau, vadinasi...  lotuliukas.gif

Dabar naturalumas madingas netgi... Tai nera blogai zinoma, geriau jau tokia mada, nei kitokia- taciau blogai yra tada, kai viskas daroma "del mados", o ne del to, kad tu tikrai to nori ar tau tai rupi nuosirdziai...

Silikonas skystas? Pas mane tai zele konsistencijos, viska as i ji maisau- ka tik noriu - silka, aliejus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 09 rugsėjo 2010 - 18:55
QUOTE(Diva:) @ 2010 09 09, 19:54)

Silikonas skystas? Pas mane tai zele konsistencijos, viska as i ji maisau- ka tik noriu - silka, aliejus...

Na ne zele, bet ir ne vanduo biggrin.gif bandysiu maisyti, gal neliksiu be plauku lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Etama @ 2010 09 09, 19:53)
mane jau net draugai per danti traukia-kelios sav. nugara palenkus prie pc. vis perku, renkuos, renkuos, perku, tariuos, uzsakineju biggrin.gif  islaidu suvestines nebedarau, atrodo po truputi, bet kaip viskas susideda...ir kas graziausia-atrodo, kad nieko neturiu biggrin.gif doh.gif

As tik tikiuosi kad MB saskaitu netikrins, nes si menesi ir as jau vien perku ir perku. Ir vistiek maza. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2010 09 09, 10:49)

ievvvvaa, tu tokią kaukę daraisi prieš plovimą? Po to išplauni šampūnu? 4u.gif

taip,pries plovima... smile.gif

Satura,gera manau ta chna,sudety bespalve chna ir kazkoks ekstraktas (rusiskai parasyta, nemoku issiverst doh.gif )..
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 09 09, 20:11)
Satura,gera manau ta chna,sudety bespalve chna ir kazkoks ekstraktas (rusiskai parasyta, nemoku issiverst  doh.gif )..

Rasyk cia, isversim biggrin.gif
Atsakyti