Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 72

QUOTE(ragana @ 2010 09 09, 17:18)
Labai juokinga. Geras atsakymas  biggrin.gif  tai jei jau atitinka, tai galėtų sertifikatą gaut be problemų manyčiau smile.gif

QUOTE(Satura @ 2010 09 09, 17:18)
čia tikriausiai su spalva reik pataikyti, niekas nepasakys, kas geriausia smile.gif
vėl išsisukinėjimai  blink.gif

Tai taip, apie spalvyte ir kalbejau 4u.gif
I LL tema. gaila, nerandu daugiau naudingos info, video ar foto pvz. verysad.gif

biggrin.gif patinka man tokie pasakymai. viskas tiesiai per aplink, reikia sifruoti dar sakinius, ar atitinka, reiskia turi sertif. ar atitinka, reiskia man atrodo atitinka biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ragana @ 2010 09 09, 17:18)
Labai juokinga. Geras atsakymas  biggrin.gif  tai jei jau atitinka, tai galėtų sertifikatą gaut be problemų manyčiau smile.gif Beje, būdama Latvijoje užmačiau netyčia, kad "Dzintars" turi kažkokią sertifikuotą liniją, bet plačiau nenagrinėjau, nes nelabai ir įdomu (vis tiek nepirksiu tongue.gif)
Būkit geros, neišpirkit visų čampakų Kaune, ką  ax.gif  Neturėjau šiandien sveikatos nuvažiuot ir nusipirkti  verysad.gif

Tai norejosi paklausti kodel tuomet neturi sertifikato biggrin.gif
Papildyta:
Per savaite isbandyti produktai:

Eliah sahil sampunas-miltukai http://www.waschbaer...big/5408900.jpg
Na ka, pirma karta isigyjau toki idomu gamini g.gif Suslapinus plaukus ir uzdejus milteliu toks vaizdas kad smeliu galva plauciau, ir putojimo jokio, o dar kvapas - na mano jautriai uoslei itin nepatiko, ir MB kuris po manes i dusa ejo irgi nebuvo kvapu suzavetas lotuliukas.gif antra karta perplaunant jau buvo nemazai putu. Kaip su normaliu sampunu sakyciau. Keista - nereikejo jokio balzamo, plaukai buvo svelnus nuo saknu iki paciu galiuku (o jie pas mane itin sausi.). Kolkas patiko, bandysiu ziureti kaip seksis draugauti su juo toliau 4u.gif

Taip pat isbandziau Lavera roziu kauke. Skalsi, lengvai tepasi. Idziuvus plaukai atrode purus, svelnus, blizgejo. Bet atsikelus ryte jau buvo sukrite labiau nei iprastai. Didelio kiekio nebepirksiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dezdemona* @ 2010 09 09, 17:13)
Tai norejosi paklausti kodel tuomet neturi sertifikato  biggrin.gif

Tikiu, kad norėjosi smile.gif Kažin ką atsakytų g.gif Bandau spėti, kad pirkėjų labui, nes prekė labai pabrangtų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Dezdemona* @ 2010 09 09, 17:11)
Rasiau pries kelias dienas biok`ui del siu priemoniu, klausiau koki sertifikata turi kad raso jog ekologiska, atsakyma gavau toki "produktai yra pagaminti iš ECOCERT reikalavimus atitinkančių žaliavų."

Nesuprantu, kam tokia didelė kompanija vis dar taiko juodąjį marketingą unsure.gif Tie išsisukinėjimai ir kiti atgyvenę metodai doh.gif Manau, kad Lietuvoje kvailelių laikai praėję ir žmonės jau nebėra tokie patiklūs kaip anksčiau bei pasidomi už ką moka pinigus. Tokie bajeriai pažiūrėjus ilgesniu laikotarpiu, manau, daro žalą tik pačiam biok.
Atsakyti
QUOTE(ragana @ 2010 09 09, 18:20)
Tikiu, kad norėjosi smile.gif Kažin ką atsakytų  g.gif  Bandau spėti, kad pirkėjų labui, nes prekė labai pabrangtų  rolleyes.gif

Esu skaiciusi dar "blatniau"- o kam kazkoks popiergalis, ka jis duoda?- zmoniu atsiliepimai ir noras vel ir vel isigyti - geriausias sertifikatas!
Vat! biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 09 rugsėjo 2010 - 17:25
QUOTE(Diva:) @ 2010 09 09, 18:24)
Esu skaiciusi dar "blatniau"- o kam kazkoks popiergalis, ka jis duoda?- zmoniu atsiliepimai ir noras vel ir vel isigyti -  geriausias sertifikatas!
Vat!  biggrin.gif

Na, "word of mouth" tikrai labai veiksmingas būdas, tą mes kone kasdien šioje temoje pastebim biggrin.gif Gal jei žinočiau visą sertifikavimo procesą ir kitaip kalbėčiau, bet iš tiesų kompanija turėtų būt labai gerą vardą užsitarnavusi, kad bešališkai pasitikėt jų nesertifikuota produkcija.
Jau sertifikuotą naudojant kartais kyla visokių diskusijų (pvz, kaip apie ecocert, kad leidžia nerašyt sudėtinių dalių sudėtinėms dalims ar pan biggrin.gif ), o čia nesertifikuotas.. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Honey: 09 rugsėjo 2010 - 17:30
QUOTE(Dezdemona* @ 2010 09 09, 18:20)
Taip pat isbandziau Lavera roziu kauke. Skalsi, lengvai tepasi. Idziuvus plaukai atrode purus, svelnus, blizgejo. Bet atsikelus ryte jau buvo sukrite labiau nei iprastai. Didelio kiekio nebepirksiu  smile.gif

Aš irgi šiandien išbandžiau drinks_cheers.gif Šiaip ką aš žinau, nei matau kažkokį poveikį, nei nematau - nors ir ok viskas. Laikiau 45 min. kažkur smile.gif
O kodėl sukritę? Visiems plaukams naudojai? Nes aš kaukes tai tik nuo pusės ilgio tepu - nežinau, čia gerai, ar ne smile.gif
Kaip kitos darot?
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2010 09 09, 18:29)
Na, "word of mouth" tikrai labai veiksmingas būdas, tą mes kone kasdien šioje temoje pastebim biggrin.gif Gal jei žinočiau visą sertifikavimo procesą ir kitaip kalbėčiau, bet iš tiesų kompanija turėtų būt labai gerą vardą užsitarnavusi, kad bešališkai pasitikėt jų nesertifikuota produkcija.

Kalbant apie ekologiska produkcija, kaip zmogus gali nustatyti jos ekologiskuma? Kad perka vel ir vel? McDonalde vel ir vel eiles, prie Loreal akciju vel ir vel - taip, metodas geras, prekyboje , bet kuom tai susije su ekologija? smile.gif Klausymas buvo pateiktas ukininkui. Na, manes tai neitikina, jog jo produkcija ekologiska todel, kad zmones vis perka ir perka... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 09 rugsėjo 2010 - 17:39
QUOTE(Satura @ 2010 09 09, 16:26)
Blondie pudros pakuotę ir mėginukus Candy Cane pudros, matinio bronzanto South Beach bei užbaigiamosios pudros Flawless Silk. Čia suprask, bandau žaisti su spalvom ir gyvumu, jei ką - maišysiu įvairius variantus. O šešėlius žadu iš tavęs paimt lotuliukas.gif

Pati gi ir prisiprasiau, ne kitaip biggrin.gif

QUOTE(Honey @ 2010 09 09, 18:23)
Manau, kad Lietuvoje kvailelių laikai praėję ir žmonės jau nebėra tokie patiklūs kaip anksčiau bei pasidomi už ką moka pinigus. Tokie bajeriai pažiūrėjus ilgesniu laikotarpiu, manau, daro žalą tik pačiam biok.

Manau, kad yra visokiu rolleyes.gif Yra paklausa, atsiranda ir pasiula.
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2010 09 09, 18:23)
Nesuprantu, kam tokia didelė kompanija vis dar taiko juodąjį marketingą unsure.gif Tie išsisukinėjimai ir kiti atgyvenę metodai doh.gif Manau, kad Lietuvoje kvailelių laikai praėję ir žmonės jau nebėra tokie patiklūs kaip anksčiau bei pasidomi už ką moka pinigus. Tokie bajeriai pažiūrėjus ilgesniu laikotarpiu, manau, daro žalą tik pačiam biok.

Manau, kad jie turi savo tikslinę grupę, kuriai tikrai nereikia sertifikatų. O į kitus jie ir nesitaiko smile.gif Be to, kai moki 5 ar 10 Lt., tai mažiau ir domiesi turbūt.
Šiaip sertifikavimas yra gana brangus procesas, todėl įmonė turėtų daug investuoti ir tai ženkliai pakeltų kainas. Jei jų produkcija staiga imtų kainuoti kaip Madara, vargu, ar ją bepirktų jų dabartiniai vartotojai, kurių, matyt, ne taip mažai ir yra. Todėl aš komapniją suprantu smile.gif
Ta prasme neginu aš jų visiškai (jų produkcijos taip pat nenaudoju), bet grynai iš verslo pusės žiūrint - suprantu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 09 09, 18:37)
Kalbant apie ekologiska produkcija, kaip zmogus gali nustatyti jos ekologiskuma? Kad perka vel ir vel? McDonalde vel ir vel eiles, prie Loreal akciju vel ir vel - taip, metodas geras, prekyboje , bet kuom tai susije su ekologija?  smile.gif  Klausymas buvo pateiktas ukininkui. Na, manes tai neitikina, jog jo produkcija ekologiska todel, kad zmones vis perka ir perka...  biggrin.gif

drinks_cheers.gif Būtent, kad niekaip nenustatysi, todėl taip pat manau, kad sertifikatas būtinas.
Atsakyti
Be to, gaminti ekologišką produkciją Lietuvos rinkai - visiškai nelogiškas dalykas, nes rinka šlykščiai maža. Vadinasi, tuomet reikia internacionalizuotis. Manau, kad tokias mintis jie tikrai yra svarstę, vertinę ir dėl tam tikrų priežasčių nutarę, kad jiems tuo užsiimti neverta smile.gif

Tik vienoj vietoj kiauliukai jie - kad bando visgi tą natūralumą komunikuoti, nors realiai nei jo yra, nei jie juo tiki...
Atsakyti