Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 72

QUOTE(Satura @ 2010 09 09, 16:15)
Etama, ten geras žiupsnis įpilamas, tikrai užtektinai. Ir pudrų beveik gramas, už ką BXM ar MM 21 litą sumokėtum tongue.gif

bet man ką tik nuskaičiavo 4 svarus už siuntimą - tikriausiai dėžės plastmasė nemažai sveria  g.gif
oi tas BXM lotuliukas.gif
tai ka, neriu i ieskojimus biggrin.gif kurie var. butu geriausi, pudrytes, maskuotojo. su seseliais suilaikysiu, nes pinigine taip tusteja, kad baugu darosi rolleyes.gif LL tema cia, jei kuriai dar idomu smile.gif (pasitaisau-nuosirdus juokas suime, kai atsidariusi tema radau tik kelis postus lotuliukas.gif )
QUOTE(Satura @ 2010 09 09, 16:40)
tam yra mėginėliai po 1,5 svaro, pradžiai galima išbandyti juos smile.gif
maskuotojus matau sample size po 0.75sv., prie pudru dar nepriejau, gal ten po 1.5 g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Etama: 09 rugsėjo 2010 - 16:10
Rasiau pries kelias dienas biok`ui del siu priemoniu, klausiau koki sertifikata turi kad raso jog ekologiska, atsakyma gavau toki "produktai yra pagaminti iš ECOCERT reikalavimus atitinkančių žaliavų."
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 09 09, 10:15)
tai yra amino rūgštis, išgaunama iš kokoso riebiųjų rūgščių ir priduodanti mineralinei kosmetikai švelnumo, kreminės tekstūros  4u.gif

Ačiū 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Dezdemona* @ 2010 09 09, 16:11)
Rasiau pries kelias dienas biok`ui del siu priemoniu, klausiau koki sertifikata turi kad raso jog ekologiska, atsakyma gavau toki "produktai yra pagaminti iš ECOCERT reikalavimus atitinkančių žaliavų."

Labai juokinga. Geras atsakymas biggrin.gif tai jei jau atitinka, tai galėtų sertifikatą gaut be problemų manyčiau smile.gif Beje, būdama Latvijoje užmačiau netyčia, kad "Dzintars" turi kažkokią sertifikuotą liniją, bet plačiau nenagrinėjau, nes nelabai ir įdomu (vis tiek nepirksiu tongue.gif)
Būkit geros, neišpirkit visų čampakų Kaune, ką ax.gif Neturėjau šiandien sveikatos nuvažiuot ir nusipirkti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(chemistry @ 2010 09 09, 17:02)
Čia tikriausiai del noro, kad atsirastų koks nors Lietuvos gamintojas gaminantis ekologišką produkciją.

gal kada ir atsiras smile.gif

QUOTE(Etama @ 2010 09 09, 17:09)
kurie var. butu geriausi, pudrytes, maskuotojo.

čia tikriausiai su spalva reik pataikyti, niekas nepasakys, kas geriausia smile.gif

QUOTE(Dezdemona* @ 2010 09 09, 17:11)
"produktai yra pagaminti iš ECOCERT reikalavimus atitinkančių žaliavų."

vėl išsisukinėjimai blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ragana @ 2010 09 09, 17:18)
Būkit geros, neišpirkit visų čampakų Kaune, ką  ax.gif  Neturėjau šiandien sveikatos nuvažiuot ir nusipirkti  verysad.gif

Ir kas jau cia pirks tavo manymu? biggrin.gif Gausi, pilna butelaiciu isriktuotu buvo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute82 @ 2010 09 08, 20:20)

Kokie palyginus nebrangūs ax.gif

QUOTE(Odora @ 2010 09 09, 08:28)
apsivyniojus galva va taip panasiai biggrin.gif

Koks linksmas veidukas biggrin.gif

QUOTE(Dezdemona* @ 2010 09 09, 10:22)
Man jis visiskai neplauna plauku, bent jau toks vaizdas buna. Gal pernelyg maitinantis?

drinks_cheers.gif man irgi toks įspūdis susidarė po pirmo plovimo

QUOTE(Hibisco @ 2010 09 09, 11:03)

Dėkui 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovish: 09 rugsėjo 2010 - 16:43
QUOTE(Diva:) @ 2010 09 09, 17:36)
Ir kas jau cia pirks tavo manymu?  biggrin.gif  Gausi, pilna butelaiciu isriktuotu buvo  wub.gif

na SM didelė jėga biggrin.gif , aš kažkada seniau buvau užėjus i Via Naturalis molio ciel d'azur pažiūrėt, o kaip tik buvo vajus praūžęs apie molio gėrimą-sako pardavėja, kas čia yra visą molį išpirko ir gasulą norėjo gert, o mano ieškotas žaliasis irgi buvo išnykęs nuo lentynų aggressive.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pepkė @ 2010 09 09, 17:42)
na SM didelė jėga biggrin.gif , aš kažkada seniau buvau užėjus i Via Naturalis molio ciel d'azur pažiūrėt, o kaip tik buvo vajus praūžęs apie molio gėrimą-sako pardavėja, kas čia yra visą molį išpirko ir gasulą norėjo gert, o mano ieškotas žaliasis irgi buvo išnykęs nuo lentynų  aggressive.gif  biggrin.gif

biggrin.gif tikiu...
Beja, kas del moliu- man is visu naudotu - savos gamybos maisytu ivairiausiu, ir ne savos- labiausiai vistik patiko ir tiko Argiltubo zalias tas... Vat as ji atsimenu kaip geri.. O rasulo kur buvom uzsipirke po puse kg su Ugvile biggrin.gif ( eeej, kur Ugvile? g.gif ) , isparduotuvej isdalinau. Nu nezinau- nera kad as jo noreciau...Dar guli maiselis, paziuriu, pavartau, padedu atgal ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 09 rugsėjo 2010 - 16:50
QUOTE(Diva:) @ 2010 09 09, 16:36)
Ir kas jau cia pirks tavo manymu?  biggrin.gif  Gausi, pilna butelaiciu isriktuotu buvo  wub.gif

Aha, žinau aš Jus visas cool.gif Maniakės... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 09 09, 17:48)
Beja, kas del moliu- man is visu naudotu - savos gamybos maisytu ivairiausiu, ir ne savos- labiausiai vistik patiko ir tiko Argiltubo zalias tas...

Man gasulo molis kaip prausiklis neprilipo, vienas kaukėje jis man visai patinka, bet norisi ko nors ,,stipresnio'' tai dabar maišau kaukę: gasulas+žalias+ jogurtas ir koks nors EA. smile.gif
Atsakyti
as gasulu/rasulu prausiuosi nuo pavasario, patinka man jis, bet po tokio ilgo naudojimo tikeciausi, kad odele butu idealiai issivaliusi. Man rodos jo valomosios savybes stipresnes gaunasi naudojant kaip kauke.
dabar isvis noriu keisti veido prausimasi i kazka kito, turbut prie to pacio oda priprato
Atsakyti