Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 72

QUOTE(Satura @ 2010 09 09, 16:15)
bet man ką tik nuskaičiavo 4 svarus už siuntimą - tikriausiai dėžės plastmasė nemažai sveria  g.gif

Pasicekavinsiu, ką užsisakei? blush2.gif
Atsakyti
Merginos o iš LL kai užsakinejat , reikia užsiregistruoti , išsirinkti ko noriu, ir apmoketi ir tiek? Sorry , kad ilindau su savo klausimu, bet jau taip jus cia gražiai išreklamavote mineralines, kad žiauriai norisi pačiai išbandyti doh.gif
Atsakyti
Blondie pudros pakuotę ir mėginukus Candy Cane pudros, matinio bronzanto South Beach bei užbaigiamosios pudros Flawless Silk. Čia suprask, bandau žaisti su spalvom ir gyvumu, jei ką - maišysiu įvairius variantus. O šešėlius žadu iš tavęs paimt lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(ritutsi @ 2010 09 09, 16:23)
Merginos o iš LL kai užsakinejat , reikia užsiregistruoti , išsirinkti ko noriu, ir apmoketi ir tiek?

sveika prisijungusi 4u.gif Viskas taip, kaip parašei. Apmokėjimas galimas tiesiai nuo kortelės, arba per PayPal, kaip tik tau patogu smile.gif
Atsakyti
Kaip jus išsirenkate spalva? šiap esu tamsaus gymio, per kompa sunku tinkamus atspalvius parinkti.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(ritutsi @ 2010 09 09, 16:35)
Kaip jus išsirenkate spalva?

tam yra mėginėliai po 1,5 svaro, pradžiai galima išbandyti juos smile.gif

aš rinkausi paprastai: iš šviesiausių kategorijos ir kad nebūtų nei rausva, nei gelsva, nei per tamsi. Aišku, truputį vėjavaikiška, bet manau, kad tiks cool.gif
Atsakyti
Žiūrėkit ką užtikau. http://www.biok.lt/index.php?id=635. Bet sudėčių nėra g.gif įdomu ar nebus čia dar viena BIOK nesamonė kaip su organic serija buvo g.gif
Atsakyti
Ai, ir aš prisiminiau, kad mačiau žurnale, kad The Body Shop išleido dar vieną sertifikuotą liniją, tik ši skirta plaukų priežiūrai - Rainforest, berods, vadinasi...
Atsakyti
QUOTE(chemistry @ 2010 09 09, 16:41)
Žiūrėkit ką užtikau. http://www.biok.lt/index.php?id=635. Bet sudėčių nėra g.gif įdomu ar nebus čia dar viena BIOK nesamonė kaip su organic serija buvo g.gif

manęs neįtikina, pasiskaitykit jų atstovės komentarus Biok temoje - neva sudėtinga įrodyti, kad juos galima naudoti ir vaikams iki 3 metų mastau.gif Tai paprasčiau tiesiog užrašyti, kad ekologiška? Kur sertifikatas ir kas pasakė, kad čia tikrai ekologiška? Pats gamintojas? Na, ačiū, aš juo po Organic istorijos netikiu irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2010 09 09, 16:44)
Ai, ir aš prisiminiau, kad mačiau žurnale, kad The Body Shop išleido dar vieną sertifikuotą liniją, tik ši skirta plaukų priežiūrai - Rainforest, berods, vadinasi...

jo, esu girdejus, kad bus tokia. Bet idomu kas ten is tiesu bus. TBS nera kompanija kuria pasitikeciau...

QUOTE(Satura @ 2010 09 09, 16:45)
manęs neįtikina, pasiskaitykit jų atstovės komentarus Biok temoje - neva sudėtinga įrodyti, kad juos galima naudoti ir vaikams iki 3 metų mastau.gif Tai paprasčiau tiesiog užrašyti, kad ekologiška? Kur sertifikatas ir kas pasakė, kad čia tikrai ekologiška? Pats gamintojas? Na, ačiū, aš juo po Organic istorijos netikiu irnesakyk.gif

va va, man irgi itarimas kilo kad vel prirasinejo beleko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(chemistry @ 2010 09 09, 16:41)

Pasižiūrėjau pagal nuorodą ir man iškart iškilo klausimas, o kodėl tik nuo 3 m vaikams? Ir beto, nėra nurodyta sudėčių, nu, negi sunku jiems ten sudėtis surašyti? Nerimtai man pasirodė, ir aš netikiu, kad čia ekologiška schmoll.gif
Atsakyti
chemistry, reikia sudėtis žiūrėti. Bet čia ne ta firma ir ne tie gaminiai, kad labai norėtųsi tam gaišti laiką smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 09 09, 16:56)
chemistry, reikia sudėtis žiūrėti. Bet čia ne ta firma ir ne tie gaminiai, kad labai norėtųsi tam gaišti laiką smile.gif

kažkodėl mane labai sudomino. Taip knieti nubėgti i parduotuvę patikrint tas sudėtis... Čia tikriausiai del noro, kad atsirastų koks nors Lietuvos gamintojas gaminantis ekologišką produkciją. Vis norėtųsi pirkti prekę lietuvišką biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chemistry: 09 rugsėjo 2010 - 16:03