QUOTE(Satura @ 2010 09 09, 13:44)
agnuta, man dar žinai, kas LL patinka?
vel gundot
QUOTE(Satura @ 2010 09 09, 13:47)
kokių miltukų turi? Darykis kaukes vien iš jų. Neišlaikiau, vakar vėl avietėm apsitepiau ir jau gailinu, kad liko vos 1-2 kartams tik. Toks geras dalykas odai, nerealus
visokiausiu
ir valanciu, ir vitaminais prisotinanciu, ir N kitokiu. del kaukes vien is ju, tai nebloga mintis, kazkaip buvau prim,irsusi toki var. visada maisydavau su moliu ar keliais+keliu rusiu milt. turbut reikia pratestuoti kiekvienus miltelius atskirai, o pastebejimus del poveikio pasizymeti uzrasuose-bus aisku, ka ateityje kartoti, o kas nepaiko/netiko
(toks var. geras ir tuo, kad ateityje labiausiai tinkanciu miltuku galima bus imti didesni kieki, kas bus ir pigiau, ir patogiau)
Nieko, tuoj sulauksi kitu
man irgi jau knieti. o, beje, ar rausvumo odai neprideda avieciu milt.?
QUOTE(Diva:) @ 2010 09 09, 13:57)
o kaip vien is ju? Miltukai ir vanduo? hidrolatas ar kas? Nes ir as gi turesiu, tik nezinojau ka reikes veikti su jais
as darau su distiliuotu vand. visas kaukes
va dabar sugalvojau plauku saknims susimaisyti tokia vandenine kauke. jau rasiau, kad pleiskanu vel be proto atsirado
tai maisysiu rasulo+balta molius, roziu, bananu ir ramuneliu milt. kartu su distiliuotu vandeniu, paliksiu iki vakaro isbrinkti, na ir pries miega susitepsiu saknis. ryte plausiu galva, gal bus ok
galvojau ir gintaro pudros deti, bet gal nedesiu, nes veida tai man atrodo pasausina-plauku saknu sausinti nenoriu jau
galiu priesingo efekto sulaukti su tom peliskanom
QUOTE(agnuta @ 2010 09 09, 14:02)
Nu viskas, šiandien vakare užsakymas bus padarytas
Man asmeniškai geriausias miltukų poveikis odai, ne įberiant jų į kokią kitą kaukę, bet vienų. Tada aiškiai matosi jų poveikis
Aš tai nusižiūrėjus nuo DG su alijošių geliu maišau
Bet tai gi kodėl nesumaišius su hidrolatu ar vandeniu?
Kooperuojates tiesiai is LL siuntimui?
ok, bandysim vienus
Maisai miltelius su geliu veido kaukei? gelis savos gamybos?
Papildyta:
QUOTE(Satura @ 2010 09 09, 14:48)
LL tas maskuoklis Nude Cover Up vakar taip gerai viską paslėpė, kad net nesilygina su EM žaliu maskuokliu, kuris turi nuimti raudoną spalvą
Oho, ir raudoni taip gerai maskuoja?
o ar nekemsa poru, neseda i jas? negi vel reiks tustinti pinigine
(kiek lt atsieina tas maskuoklis su siuntimu? ir tai meginukas ar normalus kiekis, apskritai kiek g.? viskas domina, gal ir praleidau, tai neuzmetyk pomidorais dar-ar jis birus ir taupus? )