Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 72

QUOTE(Etama @ 2010 09 09, 13:39)
va miltuku atsargos tai auga akyse. kazkuria diena irgi jau susimasciau, idomu, iki kada jie galioja biggrin.gif ir tiek mazai sunaudoju. tai sakiau reik pradeti plauku kaukese naudoti ir gal i kremus keliems kartams maisytis.

kokių miltukų turi? Darykis kaukes vien iš jų. Neišlaikiau, vakar vėl avietėm apsitepiau ir jau gailinu, kad liko vos 1-2 kartams tik. Toks geras dalykas odai, nerealus wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 09 09, 13:47)
kokių miltukų turi? Darykis kaukes vien iš jų. Neišlaikiau, vakar vėl avietėm apsitepiau ir jau gailinu, kad liko vos 1-2 kartams tik. Toks geras dalykas odai, nerealus wink.gif

bigsmile.gif o kaip vien is ju? Miltukai ir vanduo? hidrolatas ar kas? Nes ir as gi turesiu, tik nezinojau ka reikes veikti su jais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 09 09, 13:44)
tai aš atskirai ir paklausiau  drinks_cheers.gif Jos nuomone, o kas negerai galėtų būti su ultramarinu? Nebent dėl spalvos. Jeigu ji nemato tame nieko blogo, tai man irgi viskas super biggrin.gif

agnuta, man dar žinai, kas LL patinka? Kad kai kurios jų pudros subalansuotos tiek odos atspalviams į rausvumą, tiek į gelsvumą - nereikia sukti galvos smile.gif Apskritai, tai susižavėjusi aš LL tekstūra, indeliais, norisi man labai smile.gif

manau, kad sąmonę  4u.gif

Nu viskas, šiandien vakare užsakymas bus padarytas biggrin.gif Tai gal aš paimsiu tą Smoky brown kol akcija (man irgi patiko spalva blush2.gif), o paskui gal sutarsim dėl kažkokio kiekio Ripe plum pamainymui, ką manai? blush2.gif

Man asmeniškai geriausias miltukų poveikis odai, ne įberiant jų į kokią kitą kaukę, bet vienų. Tada aiškiai matosi jų poveikis ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Diva:) @ 2010 09 09, 13:57)
bigsmile.gif  o kaip vien is ju? Miltukai ir vanduo? hidrolatas ar kas? Nes ir as gi turesiu, tik nezinojau ka reikes veikti su jais biggrin.gif

Aš tai nusižiūrėjus nuo DG su alijošių geliu maišau blush2.gif Bet tai gi kodėl nesumaišius su hidrolatu ar vandeniu? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2010 09 09, 14:02)
Aš tai nusižiūrėjus nuo DG su alijošių geliu maišau blush2.gif Bet tai gi kodėl nesumaišius su hidrolatu ar vandeniu? smile.gif

Su campaku hidrolatu swoon.gif ! Jau nooriu!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 09 rugsėjo 2010 - 13:05
Miltukai ir vanduo?

miltukai ir vanduo iš krano drinks_cheers.gif

Nu viskas, šiandien vakare užsakymas bus padarytas biggrin.gif

biggrin.gif Ir aš pasidarysiu užsakymą, tik atspalvius reiktų kažkaip išsirinkti tongue.gif Pirmyn, visad esi laukiama, aš norėčiau mainytis taipogi 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 09 09, 14:05)
Su campaku hidrolatu  swoon.gif ! Jau nooriu!

Negaila čampakų? Man jie tokia prabangūs, gaila būtų į kaukes dėt blush2.gif

QUOTE(Satura @ 2010 09 09, 14:07)
biggrin.gif Ir aš pasidarysiu užsakymą, tik atspalvius reiktų kažkaip išsirinkti tongue.gif

Man bus sunku su atspalvių atsirinkimu, bet gal pasiimsiu visokių variantų ir kažką prisitaikysiu ax.gif

4u.gif drinks_cheers.gif Susirašysim tada vėliau per AZ, kai jau turėsiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2010 09 09, 14:15)
Negaila čampakų? Man jie tokia prabangūs, gaila būtų į kaukes dėt blush2.gif

Na kiek gi ten reikia i kauke- labai nedaug.Negaila- man gailiau purksti ji ant veido siaip sau smile.gif .Prabangus jis, taip! nail.gif
Atsakyti
Brangios ecomoterys. Kuri nors priminkit man Palominos depiliacines mases sudeti. Nuspirkau juosteliu savaitgali, dabar reikia "koses" issivirti. Kiek atmintis nesa, tai 2 s medaus, 1 citr sultys ir 1 st cukraus(??)
Atsakyti
Palominos receptas:

½ citrinos sulčių
1 stiklinė cukraus
¼ stiklinės medaus

Visus ingridientus sumaisau ir pakaitinu iki kol pradeda virti
(bandziau ir trumpiau, tada nelabai gerai.. geriau, kad pradetu
virti).. Tada palaukiu kol atvesta tiek, kad butu galima jau tept ant
odos.. Tepu.. Klijuoju juostele ir plesiu.. Labai nesudetinga
As darau metaliniame dubenelyje, jei tos mases lieka tai ir palieku
iki kito karto.. o dabar tai turiu specialiai issivirus tam paciam
dubenelyje ir palikus kada kai skubiai prireiks Laikau tiesiog
spinteleje.. Negenda..

dar ateinu agnutą "damušt" biggrin.gif

LL tas maskuoklis Nude Cover Up vakar taip gerai viską paslėpė, kad net nesilygina su EM žaliu maskuokliu, kuris turi nuimti raudoną spalvą wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Satura: 09 rugsėjo 2010 - 13:59
QUOTE(Dolphin @ 2010 09 08, 23:09)
O ziurekit, kaip vertinat Holland&Barret eterinius aliejus? Gavau lauktuviu, bet kiek skaiciau, tai jie tik aromaterapijai naudojami unsure.gif

As tai nepirkciau ju alieju, jei tureciau pasirinkima, nes neaisku, kokie tie aliejai. Niekur neraso, kokie jie, rafinuoti, organiniai ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 09 09, 13:44)
agnuta, man dar žinai, kas LL patinka?
vel gundot karsta.gif
visokiausiu biggrin.gif ir valanciu, ir vitaminais prisotinanciu, ir N kitokiu. del kaukes vien is ju, tai nebloga mintis, kazkaip buvau prim,irsusi toki var. visada maisydavau su moliu ar keliais+keliu rusiu milt. turbut reikia pratestuoti kiekvienus miltelius atskirai, o pastebejimus del poveikio pasizymeti uzrasuose-bus aisku, ka ateityje kartoti, o kas nepaiko/netiko drinks_cheers.gif (toks var. geras ir tuo, kad ateityje labiausiai tinkanciu miltuku galima bus imti didesni kieki, kas bus ir pigiau, ir patogiau)
Nieko, tuoj sulauksi kitu irnesakyk.gif man irgi jau knieti. o, beje, ar rausvumo odai neprideda avieciu milt.? ax.gif
bigsmile.gif  o kaip vien is ju? Miltukai ir vanduo? hidrolatas ar kas? Nes ir as gi turesiu, tik nezinojau ka reikes veikti su jais biggrin.gif
as darau su distiliuotu vand. visas kaukes drinks_cheers.gif va dabar sugalvojau plauku saknims susimaisyti tokia vandenine kauke. jau rasiau, kad pleiskanu vel be proto atsirado doh.gif tai maisysiu rasulo+balta molius, roziu, bananu ir ramuneliu milt. kartu su distiliuotu vandeniu, paliksiu iki vakaro isbrinkti, na ir pries miega susitepsiu saknis. ryte plausiu galva, gal bus ok smile.gif galvojau ir gintaro pudros deti, bet gal nedesiu, nes veida tai man atrodo pasausina-plauku saknu sausinti nenoriu jau schmoll.gif galiu priesingo efekto sulaukti su tom peliskanom
Nu viskas, šiandien vakare užsakymas bus padarytas biggrin.gif
Man asmeniškai geriausias miltukų poveikis odai, ne įberiant jų į kokią kitą kaukę, bet vienų. Tada aiškiai matosi jų poveikis ax.gif
Kooperuojates tiesiai is LL siuntimui? ax.gif
ok, bandysim vienus thumbup.gif
Maisai miltelius su geliu veido kaukei? gelis savos gamybos? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Satura @ 2010 09 09, 14:48)
LL tas maskuoklis Nude Cover Up vakar taip gerai viską paslėpė, kad net nesilygina su EM žaliu maskuokliu, kuris turi nuimti raudoną spalvą wink.gif
Oho, ir raudoni taip gerai maskuoja? bigsmile.gif blink.gif o ar nekemsa poru, neseda i jas? negi vel reiks tustinti pinigine doh.gif (kiek lt atsieina tas maskuoklis su siuntimu? ir tai meginukas ar normalus kiekis, apskritai kiek g.? viskas domina, gal ir praleidau, tai neuzmetyk pomidorais blush2.gif dar-ar jis birus ir taupus? biggrin.gif )
Atsakyti
Etama, nuo aviečių veidas rausvas tik tol, kol kaukės nenuplauni. O kai nuplauni, tampa tiesiog skaistus, tikrai nenuspalvintas smile.gif

būtinai išbandyk vienų miltelių kaukes, jos veikia kitaip, nei su moliu smile.gif

nesikooperuojam 4u.gif
Papildyta:
Etama, iš LL viskas biru. Aš siunčiaus mėginuką maskuoklio su šešėliais, pats mėginukas 1,5 svaro, iki 50 gr. siuntinuko siuntimo išlaidos - 1,5 svaro. Primesk, kad šešėliai sveria vos 1,8 gr., tai jokio tikslo kooperuotis siuntimui nėra smile.gif
Atsakyti