Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 72

QUOTE(agnuta @ 2010 09 09, 11:58)
Blogiausia yra tai, kad aš esu uosčius tą hidrolatą, žinau, kaip gardžiai kvepia, bet kažkodėl aš jo taip ir nepapirkau, nes nereikėjo, o dabar po nekurios forumietės pasisakymų man jo labai reikia biggrin.gif Gal būtent to kvapo g.gif Bet reikia pabaigt turimus hidrolatus rolleyes.gif

Is kur pas sita zmogu tiek valios gelezines???!
Pas mane zodyne, zodis "nereikia" jau senai apdulkejes. O "reikia" dazniausiai vartotinas nudienoje! lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Odrey: 09 rugsėjo 2010 - 11:34
QUOTE(Odrey @ 2010 09 09, 12:34)
Is kur pas sita zmogu tiek valios gelezines???!
Pas mane zodyne, zodis "nereikia" jau senai apdulkejes. O "reikia" dazniausiai vartotinas nudienoje!  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif Per dažnai žodis "reikia" pastaruoju metu buvo vartotinas biggrin.gif Vartojimo galimybės irgi ribotos, žinokitės, kad tarp spėju sunaudot ir "reikia" reikia išlaikyt lygybės ženklą. Sarmata (liaudiškai tariant) ir prisipažint, bet kai vieno hidrolato likutį, kuris ne toks jau ir likutis buvo, išpyliau lauk sugedusį, dabar kartais susimąstau apie tą balansą tarp spėsiu sunaudot ir reikia blush2.gif Mokykitės iš kitų klaudų, ne savo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2010 09 09, 12:30)
Satura, ar ne Tu Smoky brown šešėlius žiūrėjai? ax.gif Palankus metas įsigyti biggrin.gif

ar girdi tą keistą garsą savo ausyse? ax.gif Čia aš dantimis griežiu iš nekantrumo laugh.gif Ir nuolaidos masina, ir atsakymo iš LL noriu sulaukti. Negana to, dar reik pasiskaičiuot, ar iš bado nemirsim su MB, jei viskas bus išleista mineralinei biggrin.gif

QUOTE(Odrey @ 2010 09 09, 12:34)
O "reikia" dazniausiai vartotinas nudienoje!  lotuliukas.gif

neabejotinai biggrin.gif
Atsakyti
Ispylusi ir as ne karta, ne du blush2.gif - kaukiu surugusiu ismetusi, kremuku atseit savos gamybos... Tiesa- vis pamirstu pasiguosti, kad taip ir nesigavo is manes kosmetikos gamintoja biggrin.gif - pilna visko namie - vasku, eko konservantu ir t.t- na, zinokites, nebus is manes zmogaus - nedarysiu... Tai laiko, tai ikvepimo, tai dar ko amzinai truksta- lengviau nusipirkti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 09 rugsėjo 2010 - 12:06
QUOTE(Satura @ 2010 09 09, 12:59)
ar girdi tą keistą garsą savo ausyse?  ax.gif Čia aš dantimis griežiu iš nekantrumo  laugh.gif Ir nuolaidos masina, ir atsakymo iš LL noriu sulaukti. Negana to, dar reik pasiskaičiuot, ar iš bado nemirsim su MB, jei viskas bus išleista mineralinei  biggrin.gif

lotuliukas.gif
Aš ir pati mėtausi tuo klausimu doh.gif
O normalus LL šešėlių kiekis? Per kiek laiko (mėnesių, metų) savo dažymosi tempais tą pakuotę išbaigtum?

QUOTE(Diva:) @ 2010 09 09, 12:59)
Ispylusi ir as ne karta, ne du  blush2.gif - kaukiu surugusiu ismetusi, kremuku atseit savos gamybos... Tiesa- vis pamirstu pasiguosti, akd taip ir nesigavo is manes kosmetikos gamintoja biggrin.gif - pilna visko namie - vasku, eko konservantu  ir t.t- na, zinokites, nebus is manes zmogaus - nedarysiu... Tai laiko, tai ikvepimo, tai dar ko amzinai truksta- lengviau nusipirkti  blush2.gif

friends.gif vis ne viena tokia ant pasaulio, yra su kuo skausmu pasidalint biggrin.gif
Diva:), jei jau TIKRAI nebus iš Tavęs gamintojos, nešk į išparduotuvę visus konservantus, kol dar nekauki ir šituos išpylinėdama, vis bus kapeika ant kokių čampakų ar nerolių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2010 09 09, 13:15)
Aš ir pati mėtausi tuo klausimu doh.gif

O normalus LL šešėlių kiekis? Per kiek laiko (mėnesių, metų) savo dažymosi tempais tą pakuotę išbaigtum?

na, jie savo puslapyje daug gražių dalykų prirašę: jų pudros kreminio, šilkinio pojūčio, nesausina odos, tik iš natūralių sudedamųjų dalių, turi natūralų SPF. Kurio, kaip rašo FAQ, jie oficialiai nenustatinėjo, bet manykim, kad standartinis 15 SPF. Šešėlių švelnumas neišpasakytas, tikriausiai pudros irgi būtų tokios wub.gif Aišku, Gyvatė prigąsdino su tuo ultramarinu, bet.. Paskaičius LL puslapį ir nuoširdžiai nustebus kunigundai69, nes ji tų pudrų sudėtyse nepamatė nieko blogo, o peržiūrėjusi buvo anksčiau, pradedu manyti, kad viskas ok ir man jų labai labai reikia doh.gif

jų 1,8 gramo, normali dėžutė. Kadangi stipriai pigmentuoti ir spalva tokia išeiginė, ir dar retai dažausi, tai neabejoju, kad man jų keleriems metams užteks tikrai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Satura: 09 rugsėjo 2010 - 12:24
QUOTE(agnuta @ 2010 09 09, 13:15)
friends.gif vis ne viena tokia ant pasaulio, yra su kuo skausmu pasidalint biggrin.gif
Diva:), jei jau TIKRAI nebus iš Tavęs gamintojos, nešk į išparduotuvę visus konservantus, kol dar nekauki ir šituos išpylinėdama, vis bus kapeika ant kokių čampakų ar nerolių biggrin.gif

biggrin.gif ne, dar negaliu - lai paguli...O gal kokia diena nusileis ant galvos ikvepimas ir laiko atsiras rolleyes.gif - nenoriu pripazinti , jog jau tikrai tikrai ne.
Pvz. kakavos sviesta baigiu suvalgyt biggrin.gif - jei tik gerkle ar kas- iskart burnon...Jau gamybai ko gero reiketu pirkti, nes jau baiginejasi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 09 rugsėjo 2010 - 12:27
QUOTE(Satura @ 2010 09 09, 13:23)
bet.. Paskaičius LL puslapį ir nuoširdžiai nustebus kunigundai69, nes ji tų pudrų sudėtyse nepamatė nieko blogo, o peržiūrėjusi buvo anksčiau, pradedu manyti, kad viskas ok ir man jų labai labai reikia  doh.gif

jų 1,8 gramo, normali dėžutė. Kadangi stipriai pigmentuoti ir spalva tokia išeiginė, ir dar retai dažausi, tai neabejoju, kad man jų keleriems metams užteks tikrai smile.gif

Satura, dar ką nors dar ką nors, prašau, užtariamo tark ir aš gal jau įtikėsiu biggrin.gif
O gal vertėtų Kunigundos atskirai užklaust ką ji mano apie ultramariną? g.gif

O yra jų koks nors galiojimas? Nes galvoju, jei yra, tai gal galima būtų keistis spalvom (aišku, jei domintų tos pačios spalvos ir būtų noro), kad nereiktų visų pakuočių pirkt ir naudot n metų (nes aš pvz irgi retokai dažausi). Ar čia nesąmonę sugalvojau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 09 09, 08:22)
atradau sau tinkanti buda kaip isbuti 2 dienas svaria galva (o kartais ir 2,5 dienos)...Darausi saknims kauke is bespalves chna, dilgeliu milteliu, kartais ilasinu aliejaus lasa, bet tik lasa...Sis budas lb sausina plaukus, bet patikekit, kaip pakelia nuo saknu... wub.gif 
oho, pavarei gera reklama-reiks bandyti bigsmile.gif
QUOTE(Odora @ 2010 09 09, 09:28)
tai siandien nesuprantu kas kaltas plauku apacia du kartus atskirai sampuninau ir vis tiek neissiplove, virsus normaliai, tai ar cia dilgeles kaltos ar urtekram sampunas g.gif
manau UT kaltas doh.gif
QUOTE(Dezdemona* @ 2010 09 09, 12:15)
Pas mane nelabai ir yra ka maskuot, labiau noriu veido odos atspalvi suvienodinti  g.gif  bet gal verta tada kazka kita pasiziureti
paziurek nvey eco pudryte drinks_cheers.gif
QUOTE(agnuta @ 2010 09 09, 12:56)
lotuliukas.gif Per dažnai žodis "reikia" pastaruoju metu buvo vartotinas biggrin.gif Vartojimo galimybės irgi ribotos, žinokitės, kad tarp spėju sunaudot ir "reikia" reikia išlaikyt lygybės ženklą. Sarmata (liaudiškai tariant) ir prisipažint, bet kai vieno hidrolato likutį, kuris ne toks jau ir likutis buvo, išpyliau lauk sugedusį, dabar kartais susimąstau apie tą balansą tarp spėsiu sunaudot ir reikia blush2.gif Mokykitės iš kitų klaudų, ne savo biggrin.gif
as hidrolatu dar nesu ispylusi, susinaudoja ar tai kremu gamyboje, ar siaip apsipurskiant (kai jau norisi greiciau pribaigti, palukus purskalioju), bet va miltuku atsargos tai auga akyse. kazkuria diena irgi jau susimasciau, idomu, iki kada jie galioja biggrin.gif ir tiek mazai sunaudoju. tai sakiau reik pradeti plauku kaukese naudoti ir gal i kremus keliems kartams maisytis.
naminiu kaukiu pora esu 'supudziusi', kremo likuti taip pat biggrin.gif bet ne taip skauda sirdi, nes darau palyginus mazais kiekiais, apgalvodama is anksto ir pasverdama bent kazkiek viska-kas, jeigu surugs/sureaguos ar tiesiog netiks rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 09 09, 13:24)
Pvz. kakavos sviesta baigiu suvalgyt  biggrin.gif - jei tik gerkle ar kas- iskart burnon...Jau gamybai ko gero reiketu pirkti, nes jau baiginejasi  smile.gif

Pas mane irgi kakavos sviestas daugiau burnon sueina, negu gamybai. Geras daiktas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2010 09 09, 13:37)
O gal vertėtų Kunigundos atskirai užklaust ką ji mano apie ultramariną? g.gif

Ar čia nesąmonę sugalvojau? g.gif

tai aš atskirai ir paklausiau drinks_cheers.gif Jos nuomone, o kas negerai galėtų būti su ultramarinu? Nebent dėl spalvos. Jeigu ji nemato tame nieko blogo, tai man irgi viskas super biggrin.gif

agnuta, man dar žinai, kas LL patinka? Kad kai kurios jų pudros subalansuotos tiek odos atspalviams į rausvumą, tiek į gelsvumą - nereikia sukti galvos smile.gif Apskritai, tai susižavėjusi aš LL tekstūra, indeliais, norisi man labai smile.gif

manau, kad sąmonę 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2010 09 09, 13:40)
Pas mane irgi kakavos sviestas daugiau burnon sueina, negu gamybai. Geras daiktas ax.gif

Mane jau siemet antra karta istraukia is persalimo ir apsiblausimo stadijos kakavos sviestas + Engystol - tik pajuntu kad jau jau kabina, tai gerkle, tai siaip jau akyse zvaigzdutes- ir pirmyn.Na tfu tfu tfu- nebuvau dar normaliai susirgusi, kazkaip vis issikapanoju
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 09 rugsėjo 2010 - 12:45