Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 72

QUOTE(Dezdemona* @ 2010 09 09, 11:22)
Man jis visiskai neplauna plauku, bent jau toks vaizdas buna. Gal pernelyg maitinantis? Nors mano plaukai tikrai sausoki  g.gif  isplovus juo plaukus likdavau su tokiais pat plaukais kaip neplovus  biggrin.gif tai favoritas mano roziu is laveros.
Deja nesivolioja, atiduotas jau  4u.gif

noreciau as Laveros roziu pameginti. Man mangai puikiai isplauna, o jau kvapas, tai nualptiis kaifo galima:)
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 09 09, 10:03)
Paskubomis, labai neisigilinus - "Hortenzijiniai (lot. Hydrangeaceae, vok. Hortensiengewächse) – magnolijūnų (Magnoliophyta) šeima, kuriai priklauso krūmai (mūsų krašte) arba rečiau medžiai ir puskrūmiai...
Jazminas priklauso hortenzijinių šeimos genčiai , čampakai - magnolijiniu šeimai. Tai argi ne ta pats , tik kitoj... uoj, kitam kraste?  biggrin.gif   umn.gif
Tik dar man nesueina galai, ar magnolijinių ir magnolijūnų šeima yra vienas ir tas pats biggrin.gif - pasigilnsiu veliau.

Čampakai:
user posted image

Jazminai:
user posted image

ar tu bent supranti, kad tų čampakų dabar ne tai kad reikia, man jų reikia skubiai doh.gif Beje, kaip tik dvi hortenzijas kieme pasisodinau (magnolijau irgi vieta numatyta), o kvepiu jazminais wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ragana: 09 rugsėjo 2010 - 10:37
QUOTE(ragana @ 2010 09 09, 11:35)
ar tu bent supranti, kad tų čampakų dabar ne tai kad reikia, man jų reikia skubiai  doh.gif  Beje, kaip tik dvi hortenzijas kieme pasisodinau (magnolijau irgi vieta numatyta), o kvepiu jazminais  wub.gif biggrin.gif

Tigi ir noriu pasakyti, jog skubiai reikia!! biggrin.gif Kvapas nuostabus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2010 09 09, 07:51)
cia ne mano, o Odrey nuopelnai wink.gif

ups blush2.gif
QUOTE(Dezdemona* @ 2010 09 09, 11:22)
Man jis visiskai neplauna plauku, bent jau toks vaizdas buna. Gal pernelyg maitinantis? Nors mano plaukai tikrai sausoki  g.gif  isplovus juo plaukus likdavau su tokiais pat plaukais kaip neplovus  biggrin.gif tai favoritas mano roziu is laveros.
Deja nesivolioja, atiduotas jau  4u.gif

As kai ji bandziau, tai labai patiko 4u.gif dabar apirkau visa buteliuka, tikiuos neteks nusivilt ax.gif mano saknys tai ner sausos, bet galai doh.gif nudeginti..
Bet tu mano galu jau nebedaug like, nes baigiu isvis nusirezt plaukus biggrin.gif tai kai reikia Sante BC uztepti, tenka tik mazycius galiukus teplioti, kad saknims nekliutu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 09 09, 11:42)
Tigi ir noriu pasakyti, jog skubiai reikia!!  biggrin.gif  Kvapas nuostabus wub.gif

Blogiausia yra tai, kad aš esu uosčius tą hidrolatą, žinau, kaip gardžiai kvepia, bet kažkodėl aš jo taip ir nepapirkau, nes nereikėjo, o dabar po nekurios forumietės pasisakymų man jo labai reikia biggrin.gif Gal būtent to kvapo g.gif Bet reikia pabaigt turimus hidrolatus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2010 09 09, 09:58)
pepke, primink, kokie Tavo plaukai 4u.gif

Mano plaukai sakyčiau normalūs/riebūs. Tiksliau šaknys linkusios riebaluotis, galiukai sausėti. Plaunu kas antrą dieną. Madara man gerai išplauna, plaukai švelnūs ir lankstūs, kvapas man irgi labai patinka, na žodžiu nesitikėjau iš Madaros tokio šampūno biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2010 09 08, 11:48)
Hibisco, dar norėjau tavęs paklausti del AO lūpų blizgesių: nematei ar yra bespalvio? 4u.gif

Yra 4u.gif
Atsakyti
Kazkaip nemaciau ar apie tai buvo kalbeta (o gal tiesiog nespeju paskui jus lotuliukas.gif ), bet kokie butu atsiliepimai apie AO pudra?
Atsakyti
QUOTE(Dezdemona* @ 2010 09 09, 11:06)
Kazkaip nemaciau ar apie tai buvo kalbeta (o gal tiesiog nespeju paskui jus  lotuliukas.gif ), bet kokie butu atsiliepimai apie AO pudra?

Palomina sakė, kad labai lengva, nieko nemaskuoja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Hibisco @ 2010 09 09, 12:14)
Palomina sakė, kad labai lengva, nieko nemaskuoja  ax.gif

Pas mane nelabai ir yra ka maskuot, labiau noriu veido odos atspalvi suvienodinti g.gif bet gal verta tada kazka kita pasiziureti
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 09 09, 11:31)
noreciau as Laveros roziu pameginti. Man mangai puikiai isplauna, o jau kvapas, tai nualptiis kaifo galima:)

O aš sėdžiu su Laveros rožių kauke - tai irgi kaifuoju nuo kvapo, kuris vis padvelkia wub.gif
Atsakyti
LilyLolo nuolaidos porai šešėlių ir kai kuriems mėginukams smile.gif
Satura, ar ne Tu Smoky brown šešėlius žiūrėjai? ax.gif Palankus metas įsigyti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnuta: 09 rugsėjo 2010 - 11:33