QUOTE(Odrey @ 2010 09 07, 19:12)
Nidulia, kaip supini kasa ilgiems plaukams, ir galiuka surisi gumyte, tai plaukai buna ivairaus ilgio galiuke, tai cia - kabukis. Paimk zirkles ir lygiai nukirpk ta galiuka surista, ir bus tau - lygus vienodi seriukai, tai cia flat top brush
niu jau dabar tai tikrai aiskiu aiskiausia
Papildyta:
QUOTE(Odrey @ 2010 09 07, 19:33)
o as savo sepetelius jau prie 2 metus pirkau, tai nebeatsimenu kiek kainuoja siuntimas. Gal bus mergaiciu kurios zinos.
O sitas sepetukas bent is nuotraukos man atrodo pakankamai siurkstus, galvojant apie tai, kad juo reikia trinti veido oda. Biri pudra nuo mineralines tuo ir skiriasi, kad ja reikia itrinti i veida, o ne tik padengi jau padazyta pavirsiu.
O sitas sepetukas bent is nuotraukos man atrodo pakankamai siurkstus, galvojant apie tai, kad juo reikia trinti veido oda. Biri pudra nuo mineralines tuo ir skiriasi, kad ja reikia itrinti i veida, o ne tik padengi jau padazyta pavirsiu.
http://www.magicmine...1b04b10f82095d8
is as is sios nuorodos supratau, kad tai ne tas ploksciais sepetelis mineralinei pudrai, bet kodel jie raso, kad jis ir BXM pudrai?
o mineraline pudryte tepi ant svaraus veiduko, be jokiu krempudriu?? sausa? ir maskuoja taip pat gerai kaip krempudre?
Noriu siandien ismeginti tavo "prausimosi" buda vakare, gal patarsi kuris, is mano turimu, aliejus tinkamiausias ir lengviausias? kameliju, sezamo seklu, avokadu, argano, kokosu, avieciu seklu (bet sio skupyciau)? ricinos kol kas neturiu, tad masazuociau vienu aliejumi