Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 72

QUOTE(Odrey @ 2010 09 07, 19:12)
Nidulia, kaip supini kasa ilgiems plaukams, ir galiuka surisi gumyte, tai plaukai buna ivairaus ilgio galiuke, tai cia - kabukis. Paimk zirkles ir lygiai nukirpk ta galiuka surista, ir bus tau  - lygus vienodi seriukai, tai cia flat top brush smile.gif

niu jau dabar tai tikrai aiskiu aiskiausia smile.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Odrey @ 2010 09 07, 19:33)
o as savo sepetelius jau prie 2 metus pirkau, tai nebeatsimenu kiek kainuoja siuntimas. Gal bus mergaiciu kurios zinos.
O sitas sepetukas bent is nuotraukos man atrodo pakankamai siurkstus, galvojant apie tai, kad juo reikia trinti veido oda. Biri pudra nuo mineralines tuo ir skiriasi, kad ja reikia itrinti i veida, o ne tik padengi jau padazyta pavirsiu.

http://www.magicmine...1b04b10f82095d8
is as is sios nuorodos supratau, kad tai ne tas ploksciais sepetelis mineralinei pudrai, bet kodel jie raso, kad jis ir BXM pudrai?
o mineraline pudryte tepi ant svaraus veiduko, be jokiu krempudriu?? sausa? ir maskuoja taip pat gerai kaip krempudre?
Noriu siandien ismeginti tavo "prausimosi" buda vakare, gal patarsi kuris, is mano turimu, aliejus tinkamiausias ir lengviausias? kameliju, sezamo seklu, avokadu, argano, kokosu, avieciu seklu (bet sio skupyciau)? ricinos kol kas neturiu, tad masazuociau vienu aliejumi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 07 rugsėjo 2010 - 19:06
QUOTE(Satura @ 2010 09 07, 18:31)
kairėje kabukis, o dešinėje - plokščiasis:

Aš dar teigčiau, kad su kabuki šepetėliu išeina lengvesnis maskavimas (pvz, dienai), o plokščias šepetėlis rimtesniam darbui 4u.gif
Atsakyti
uzsisakiau BXM du nemokamus pudros meginelius (madium ir beige medium), tik uz siuntima reiks susimoketi. Ar cia jie visiems norintiems taip siuncia?
http://www.barexmine...;products_id=23
ar sis sepetelis tiks mineralinei pudrai, nors jo virsus nera visai plokscaii nupjautas?
o ka galvojate apie BXM SILK – skaistinamoji pudra ir pudra fiksavimui
visai jus man proteli sumaisete doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 07 rugsėjo 2010 - 19:26
As ta prausimosi metoda (OCM) kaip Odrey labai seniai esu bandzius, neprilipo. Paskui vel ne taip seniai bandziau smile.gif Irgi po kurio laiko pasijausdavo, kad kemsa poras g.gif
O taip gaila, atsimenu, buvo smile.gif
Gal reik aliejus atsirinkti.. bet nebesinori jau bandyt. Gal kada..
Jis aprasytas theoilcleansingmethod.com
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 09 07, 20:16)
uzsisakiau BXM du nemokamus  pudros meginelius (madium ir beige medium), tik uz siuntima reiks susimoketi. Ar cia jie visiems norintiems taip siuncia?
http://www.barexmine...;products_id=23
ar sis sepetelis tiks mineralinei pudrai, nors jo virsus nera visai plokscaii nupjautas?
o ka galvojate apie BXM  SILK – skaistinamoji pudra  ir pudra fiksavimui
visai jus man proteli sumaisete  doh.gif

o tai dekui uz ideja, as irgi ta pati padariau cool.gif MM meginuku kazkodel nesiuncia, tai pagalvojau uzsisakysiu is cia ir tikusi atspalvi poto is MM smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuske @ 2010 09 07, 20:45)
o tai dekui uz ideja, as irgi ta pati padariau cool.gif  MM meginuku kazkodel nesiuncia, tai pagalvojau uzsisakysiu is cia ir tikusi atspalvi poto is MM smile.gif

po to pamaciau, kad dar ir BXM maskuoklio nemokamas meginelis yra, ale jau kaip nauja siuntima reiketu uzsakineti, tai pagailejau dar 8 litu, ne nelabai man ko gero jo reikia:)
radau namie maskuoklio sepeteli smile.gif kazkada nusipirkau gera ir nepanaudojusi pakavojau i stalciuka:)
Agnuske, o tu manai, kad BXM ir MM tokie patys atspalviai po pavadinimais? ziurek neapsirik smile.gif jei BXM medium atspalvis vienoks, tai MM tas pats medium gali buti kiek kitoks:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 07 rugsėjo 2010 - 19:53
QUOTE(agnuta @ 2010 09 07, 15:13)
Man greičiau susiriebaluodavo palukai nuo jo (rašiau ir temoj kažkurioj ir bloge, jei gerai pamenu)
Gali buti, nebepasitikrinau, kurios komentaras ten buvo, bet tikrai kazkurios buvo drinks_cheers.gif
QUOTE(Satura @ 2010 09 07, 15:17)
kur jau gavau  doh.gif
Jau galvojau kazkokiu gudriu budu aplenkei lotuliukas.gif
QUOTE(Diva:) @ 2010 09 07, 15:59)
tuoj man atrodo biciu priskris  lotuliukas.gif  , bet sedziu visa laiminga.
Pas mane siandien buvo viena, skraido aplink veida, nesuprantu ko. Po to daejo-lupu balzamas su medum ir biciu vasku doh.gif gerai, kad nesugele biggrin.gif
QUOTE(Odrey @ 2010 09 07, 16:09)
Prigyriau cia zodziu mineraline
Galetum dirbti reklamos srity, nes jau kad moki isgirti, tai moki biggrin.gif man irgi reikia! Radau cia kazkur nemokamu meginuku ir pati pudryte, aisku, yra. Gal pirkote is cia ar pan.?
QUOTE(Odrey @ 2010 09 07, 16:30)
As valau veida alieju misiniu (bazinis + ricina).
Man tokiam valymui kaip bazinis al. laaaabai patinka lazdynu al. thumbup.gif tobulybe.
QUOTE(Odrey @ 2010 09 07, 17:54)
Paimu 80% bazinio aliejaus (lengvo, tokio  kaip jojoba, ersketroze, arganas, abrikosu kauliuku  ir t.t) ir 20 % ricinos aliejaus.
Koki kieki alieju misinio uzsitaisai? Ilgesniam gal laikui? As irgi galvojau pasidaryti misini ir tepliotis, nes pabosta kas karta maisyti drinks_cheers.gif
O makiaza nuvalius ne geriau butu? g.gif man kazkaip labiau noretusi ant nuvalyto, svaraus veido aliejumi ta masaziuka datyti rolleyes.gif
QUOTE(Dovish @ 2010 09 07, 18:00)
Etama, išbandžiau Lavera mango šampūną.
Reziumuojant tris minėtus Laveros šampūnus, juos išdėstyčiau taip: apelsinų, rožių, mango 4u.gif
Man dabar galvosukis del mango-roziu (apelsinu labiau jau man turbut tiktu). Reikia, kad drekintu, paglotnintu, maitintu plaukus (nes drauges balinami, labai issipute ir sausi), tai kogero mango geresnis var. nei roziu? Nes purinimo tikrai jai nereikia ne is tolo schmoll.gif
Dar del saves pakalausiu-kaip tau apelsininis? Mano saknys riebios, plaukai ploni, tai noretusi purinimo, bet kad nesausintu gal g.gif
Jau pradejau dvejoti, ar dabar pirkti sante brilliant jojoba ar vis delto meginti laveros apelsinini samp. doh.gif

Beje, merginos, ar yra kokioj uzsienio internetinej pard. AO produkcijos?
QUOTE(Odrey @ 2010 09 07, 19:33)
Mano ranksluostukas mazas kokiu 20x20, bet as kazkaip galiu per ji kvepuot.
As irgi turiu maziuka toki, vos didesni uz veida, o ir plonesnis, tai tikrai prakvepuoju, galva siek tiek atlosiu ir atsisedus parelaksuoju biggrin.gif retai darau tuos masazus su karstu ranksl., nes oda kuperozine doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 09 07, 20:52)
Radau cia kazkur nemokamu meginuku ir pati pudryte, aisku, yra. Gal pirkote is cia ar pan.?

taip cia ir uzsakaiu as ir Agnuske smile.gif jei uzsakinesi, atkreipk demesi, kad ir maskuoklio meginukas nemokamas yra, tai tuo paciu dek i krepseli smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 07 rugsėjo 2010 - 19:58
QUOTE(Nidulia @ 2010 09 07, 20:52)
po to pamaciau, kad dar ir BXM maskuoklio nemokamas meginelis yra, ale jau kaip nauja siuntima reiketu uzsakineti, tai pagailejau dar 8 litu, ne nelabai man ko gero jo reikia:)
radau namie maskuoklio sepeteli smile.gif kazkada nusipirkau gera ir nepanaudojusi pakavojau i stalciuka:)
Agnuske, o tu manai, kad BXM ir MM tokie patys atspalviai po pavadinimais? ziurek neapsirik smile.gif jei BXM medium atspalvis vienoks, tai MM tas pats medium gali buti kiek kitoks:)

ot tai sudas,nu nepagalvojau doh.gif o Satura sake kad BXM blogiuku yra, tai del to noretusi MM...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnuske: 07 rugsėjo 2010 - 19:59
QUOTE(agnuske @ 2010 09 07, 20:58)
ot tai sudas,nu nepagalvojau doh.gif o Satura sake kad BXM blogiuku yra, tai del to noretusi MM...

o odrey sake, kad patikrinus, visi veideliai sypsosi smile.gif as kai ne itin ismanau, tai net nekomentuosiu smile.gif
Atsakyti
Vos spėju su jumis karsta.gif

Etama, mano plaukai nėra riebūs, bet ploni. Bent man labai gražiai plaukai papurę būna nuo Lavera apelsininio. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 09 07, 19:52)
Reikia, kad drekintu, paglotnintu, maitintu plaukus (nes drauges balinami, labai issipute ir sausi), tai kogero mango geresnis var. nei roziu?

Dar del saves pakalausiu-kaip tau apelsininis?

drinks_cheers.gif Būdama tavo vietoje aš irgi parinkčiau mango šampūną.

Apelsinų šampūnas man pats geriausias iš šitos trijulės mirksiukas.gif Neturėtų jis sausint, kadangi skirtas normaliems plaukams, purumo suteikia. Sante brilliant jojoba aš irgi esu bandžiusi, taip pat tiko ir patiko. Bus sunku dabar tau apsisręsti biggrin.gif Jeigu padėsiu, Laveros apelsinų šampūnas skaniau kvepia lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovish: 07 rugsėjo 2010 - 20:33