Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 72

QUOTE(agnuta @ 2010 09 09, 10:34)
Mano neišlavintai uoslei, čampakai irgi jazminus primena rolleyes.gif Gal kada patobulėsiu smile.gif

Teisingai, staciokiskai suprantam kvapus biggrin.gif - reikia tobulintis.. Na, bet as manau, kad tie medziai tikrai giminingi- kai turesiu laiko, butinai pasiknaisiosiu.

Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 09 09, 10:15)

ir kaip? wink.gif

nesupratau, kas neišsiplovė? Man užtenka vien vandeniu perpilti ir išsiskalauja ekstraktų mišinys gerai smile.gif

sakyciau kol kas labiau terapinis poveikis biggrin.gif baisiausia pavargstu ir stresuoju tai tas siltas pamasazavimas veido ramina kazkaip, ir odai truputi kraujotaka pagerina, del valymo veliau gal matysis jei neuzmesiu

neissiplove tai liko kazkokie riebaluoti plaukai, nors nebuvo jie tokie baisus is vakaro g.gif zodziu likau nesupratusi, sitiek kartu muilinau
Atsakyti
QUOTE(Ayaan @ 2010 09 09, 08:40)
Labas rytas hi.gif O čia tai sudominai labai  bigsmile.gif chna čia iš bet kokios parduotuvės, o milteliai iš Monikos?

Verta pabandyti, chna perku is eurokos, kainuoja apie 1 Lt, vieno pakelio man per akis saknims, likusia mase ant plauku sutepu. Dilgeles puiku butu is Monikos, nes jos dilgeles lb smulkios, zodzio idealios butu tam reikalui, bet as truputi dar pazaidziu su pirktinem: pro sieteli atskiriu visokius siaudus, didesnius gabaliukus smile.gif ir tinka, nes kitaip po plovimo siuksles rankioju is plauku biggrin.gif

Satura, va idomu, tikrai, kiap su amla...manau puikiai butu, nes amla plaukams tai geris..

Vakar vakare issipurskiau plaukus tokiu dalykeliu: berzu nuoviras+fitokeratinai+pantenolis+juru silko keli lasai, juo gausiai ispurskiau saknis, ir kas liko ant plauku. Atsikeliau su kietais plaukais (bet cia nk neiprasto- fitokeratinai... rolleyes.gif ), issiploviau, ir issitepiau metos dilgeliu ekstraktu...kazkaip man niekaf sampuno nereik po tokiu ekstraktu.. g.gif Kaip ir Saturai, isplauna viska vanduo thumbup.gif

Bet jau KN vaniles eliksyras... wub.gif veidui nedrisciau, uztat plaukams wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievvvvaa: 09 rugsėjo 2010 - 09:46
QUOTE(Diva:) @ 2010 09 09, 10:38)
Teisingai, staciokiskai suprantam kvapus  biggrin.gif  - reikia tobulintis.. Na, bet as manau, kad tie medziai tikrai giminingi- kai turesiu laiko, butinai pasiknaisiosiu.

biggrin.gif Su kiekvienu nauju kvapu ir tobulinamės gi po truputį ax.gif Brūkštelk ir čia savo tyrimo rezultatus, mes irgi apsišviesim biggrin.gif

QUOTE(ievvvvaa @ 2010 09 09, 10:44)
Verta pabandyti, chna perku is eurokos, kainuoja apie 1 Lt, vieno pakelio man per akis saknims, likusia mase ant plauku sutepu. Dilgeles puiku butu is Monikos, nes jos dilgeles lb smulkios, zodzio idealios butu tam reikalui, bet as truputi dar pazaidziu su pirktinem: pro sieteli atskiriu visokius siaudus, didesnius gabaliukus  smile.gif ir tinka, nes kitaip po plovimo siuksles rankioju is plauku  biggrin.gif

ievvvvaa, tu tokią kaukę daraisi prieš plovimą? Po to išplauni šampūnu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2010 09 09, 10:49)
biggrin.gif Su kiekvienu nauju kvapu ir tobulinamės gi po truputį ax.gif Brūkštelk ir čia savo tyrimo rezultatus, mes irgi apsišviesim biggrin.gif

Paskubomis, labai neisigilinus - "Hortenzijiniai (lot. Hydrangeaceae, vok. Hortensiengewächse) – magnolijūnų (Magnoliophyta) šeima, kuriai priklauso krūmai (mūsų krašte) arba rečiau medžiai ir puskrūmiai...
Jazminas priklauso hortenzijinių šeimos genčiai , čampakai - magnolijiniu šeimai. Tai argi ne ta pats , tik kitoj... uoj, kitam kraste? biggrin.gif umn.gif
Tik dar man nesueina galai, ar magnolijinių ir magnolijūnų šeima yra vienas ir tas pats biggrin.gif - pasigilnsiu veliau.

Čampakai:
user posted image

Jazminai:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 09 rugsėjo 2010 - 10:20
Maniau, kad man vaidenasi, jog MM ir BXM tai ta pati firma, bet dabar, kai matau, kad tas pats bankas ir saskaita, tai isitikinusi, kad tai viena ir ta pati firma. Nesuprantu ju politikos, tuomet.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 09 08, 23:30)
tikrai nenusivilsi Laveros mangais ir basis kondiske:)
ir as ka tik po aliejines kaukes (sumakalavau argana, sezamus ir lasiuka avokadu),tikras kaifas  wub.gif

As turbut ta ne "statistine", bet man laveru mangu sampunas oj kaip nepatiko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 09 09, 00:14)
as megineliu rinkini ir emiau, jis 00,00 buvo, kai "daejau"iki paskutinio zingsvio "uzsakyti", meta klaida

nepridejau, kad mokama megineliu rinkini pasiule siustis biggrin.gif ten ir mes errora, nebuciau gi as, jei neparasyciau issiaiskint biggrin.gif

QUOTE(Nidulia @ 2010 09 09, 11:05)
Maniau, kad man vaidenasi, jog MM ir BXM tai ta pati firma, bet dabar, kai matau, kad tas pats bankas ir saskaita, tai isitikinusi, kad tai viena ir ta pati firma. Nesuprantu ju politikos, tuomet.

tep tep, as ir ta pastebejau ax.gif g.gif
Atsakyti
bet tikrai matosi kitoks vaizdas su ja  drinks_cheers.gif Užteko tik išmokti teisingai viską padaryti. Aišku, laukiau ne mažesnio efekto nei ernesin, bet jos antroji pusė tikriausiai labai romantiška ir jautri, žino, kokius komplimentus sakyti biggrin.gif . MB pagyrė vakar, kad veidas atrodo skaistus. Paklausiau kodėl? Atsakymas buvo nežinau, gal su švitriniu popierium pervažiavai?  lotuliukas.gif

tiesa pasakius, niekaip neisivaizduoju taves ispudruotu veideliu smile.gif o su kuria pudra cia tokia nusvitrinta gavaisi?? kokiu atspalviu dazeisi ir katros firmos? Dar mineraliniu seseliu tau ir gatveje visi vyrai grius nuo koju, pamate tavo dideles ir nuostabias akis smile.gif
Papildyta:
skaičiau, kad geriausia šepetėlius plauti po tekančiu vandeniu, nemirkyti, nes gali atšokti klijai, kuriais priklijuoti šereliai

pridėk 8 litus, tai atsiųs biggrin.gif

kad ten ir siuntimas 00,00, bet parasiau laiskeli, tai atsake, kad laikinai nesiuncia siu nemokamu ir pasiule mokamus meginelius arba rinkinukus, tai uzsisakiau rinkinuka nr 3 +paprastas siuntimas 8 litai smile.gif
Del sepeteliu plovimo, pilnai sutinku, kad negalima mirkyti, as po tekancia srove juos plaunu

Papildyta:
QUOTE(Dezdemona* @ 2010 09 09, 11:09)
As turbut ta ne "statistine", bet man laveru mangu sampunas oj kaip nepatiko  doh.gif

o kuom nepatiko?? jei pas tave voliojasi jis, mielai perpirksiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 09 09, 11:20)

o kuom nepatiko?? jei pas tave voliojasi jis, mielai perpirksiu smile.gif

Man jis visiskai neplauna plauku, bent jau toks vaizdas buna. Gal pernelyg maitinantis? Nors mano plaukai tikrai sausoki g.gif isplovus juo plaukus likdavau su tokiais pat plaukais kaip neplovus biggrin.gif tai favoritas mano roziu is laveros.
Deja nesivolioja, atiduotas jau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dezdemona* @ 2010 09 09, 11:22)
Man jis visiskai neplauna plauku, bent jau toks vaizdas buna. Gal pernelyg maitinantis? Nors mano plaukai tikrai sausoki  g.gif  isplovus juo plaukus likdavau su tokiais pat plaukais kaip neplovus  biggrin.gif tai favoritas mano roziu is laveros.
Deja nesivolioja, atiduotas jau  4u.gif

Labai panasiai kaip man Laveros Migdolu...
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 09 09, 10:44)
Verta pabandyti, chna perku is eurokos, kainuoja apie 1 Lt,

o gera ta chna?

QUOTE(Nidulia @ 2010 09 09, 11:16)
tiesa pasakius, niekaip neisivaizduoju taves ispudruotu veideliu smile.gif o su kuria pudra cia tokia nusvitrinta gavaisi?? kokiu atspalviu dazeisi ir katros firmos?

nesimato, kad išpudruota, tame ir reikalas 4u.gif Na, tiksliau aš matau prisikišus veidrodį, kad veidas kažkuo dengtas, bet niekas gi į jį per lupą tai nežiūri tongue.gif Smagiausia, kad tikrai į poras nesėda bigsmile.gif Pasiskaičiau vakar apie sudedamąsias dalis, tai bandau įsikalti, kad gerą darbą atlieku, gydančiu cinku padengusi odą rolleyes.gif Nes jei nerasiu stipraus loginio pagrindimo, mano užsidegimas gali greitai pasibaigti doh.gif

pudra tai LL maskuoklis Nude Cover Up. Tikrai gerai maskuoja, veidas skaistus, bet norėtųsi sveikesnės/gyvesnės spalvos. Šiandien į stiklinį kaukių indelį įbėriau ir Nude Cover Up, ir kažkokio pusiau matinio pagrindo iš EM. Tai jaučiasi, kad maskuoklio tik dalelė, nes veidas mažiau užtušuotas atrodo. Bet vėlgi - spalvai dar priekaištų turėčiau, reikia padirbėti ir atsirinkti smile.gif

Nidulia, jei iš ryto pasirinkimas pamiegoti ar dažytis įspūdingiau, tai aš miegu be sąžinės graužaties, todėl man po kojom gatvėj niekas ir nepuola biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Satura: 09 rugsėjo 2010 - 10:31