QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 09 08, 21:15)
Svylančia plastmase..?
ne plastmase, bet kažkuo degančiu. Mums abiems su MB taip pat atrodė. Ieškojau aš ten džiovintų obuolių, bet nė pro kur neradau
QUOTE(pepkė @ 2010 09 08, 21:21)
mineralinė maskuoja smarkiau nėra abejonės
bet tikrai matosi kitoks vaizdas su ja
Užteko tik išmokti teisingai viską padaryti. Aišku, laukiau ne mažesnio efekto nei ernesin, bet jos antroji pusė tikriausiai labai romantiška ir jautri, žino, kokius komplimentus sakyti
. MB pagyrė vakar, kad veidas atrodo skaistus. Paklausiau kodėl? Atsakymas buvo nežinau,
gal su švitriniu popierium pervažiavai? Jis iš tų žmonių, kur mano, kad aš besidažydama ryte dar ir viską kompe spėju perskaityti, vienas ir tas pats gi, vistiek toje pačioje vietoje sėdžiu
QUOTE(Nidulia @ 2010 09 08, 21:33)
as net savo pudros kabuki ir skaistalu sepeteli siandien laveros mangais ismaudziau:)
MM irgi duoda nemokamai rinkinuka megineliu atsisiusti, jei neregistruotu pastu, kaina 00,00, bet pabaigti uzsakymo neleidzia kazkodel
skaičiau, kad geriausia šepetėlius plauti po tekančiu vandeniu, nemirkyti, nes gali atšokti klijai, kuriais priklijuoti šereliai
pridėk 8 litus, tai atsiųs
QUOTE(Lucie @ 2010 09 08, 21:45)
Dėl Sodium cocoyl glutamate nepritariu,
nesiginčiju su žmonėmis, išmanančiais daugiau už mane, pilnai gali būti
Bet tai kaip išvystyti mano paieškos sugebėjimai - apie viską sugebu rasti ką nors blogo
QUOTE(Babi* @ 2010 09 08, 22:16)
O gal galite plačiau apie tą liziną(?), kur EM pudrose naudoja?
tai yra amino rūgštis, išgaunama iš kokoso riebiųjų rūgščių ir priduodanti mineralinei kosmetikai švelnumo, kreminės tekstūros
QUOTE(Odora @ 2010 09 09, 07:51)
juokas juokais, bet as irgi vakar dariausi ta sutrumpinta aliejini spa
ir kaip?
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 09 09, 08:22)
Darausi saknims kauke is bespalves chna, dilgeliu milteliu, kartais ilasinu aliejaus lasa, bet tik lasa...
kažin, kaip būtų amla vietoj chna
QUOTE(myself @ 2010 09 09, 09:13)
Iki kada nuolaidos, nežinau. O kaina su nuolaida 19,78 Lt
tai kad Droge apie 20 litų be nuolaidos ji
QUOTE(Odora @ 2010 09 09, 09:28)
tai siandien nesuprantu kas kaltas plauku apacia du kartus atskirai sampuninau ir vis tiek neissiplove,
nesupratau, kas neišsiplovė? Man užtenka vien vandeniu perpilti ir išsiskalauja ekstraktų mišinys gerai