Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 72

QUOTE(Nidulia @ 2010 09 09, 00:05)
gi mangus ismeginai:)
o apieju misinuka veido masazui pasidariau:)

tai ismeginau, bet senokai, reikia vel prisiminti efekta 4u.gif
masaza veidui ir as dariaus, ir dar draugei padariau smile.gif) dar lasiuka levandu ea uzlasinau ant ranksluostuko, tai toks naminis SPA buvo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolphin @ 2010 09 08, 23:09)
Odoros isgirta alieju masazo metoda

cia ne mano, o Odrey nuopelnai wink.gif
Papildyta:
juokas juokais, bet as irgi vakar dariausi ta sutrumpinta aliejini spa biggrin.gif
ot uzkreciama, gerai, kad nors geriems dalykams kaips saves mylejimas skatina smile.gif
Atsakyti
Kol perskaitau, pamirstu ka pasakyt norejau biggrin.gif
AO lupu balzamas tai kazkas tokio wub.gif lyginant su essential l.balzamu, tai AO nepalyginamai geriau ir tepasi, ir malonesnis pojutis ant lupu, ir dar kvepia... rolleyes.gif

AO kondiciorieriai tiek su kamelijomis (ir as ji turiu biggrin.gif ), tiek plaukikams- faini, jei juos naudoju kaip kauke - t.y. gale dar turi "prabegti" sampunas po ju... smile.gif

Lavera ranku kremas good, bet va vakar ant ranku (vadinkim "atsitiktinai" ir visai ne del SM biggrin.gif ) pateko campaku pomada tai va ka reiskia silkas wub.gif nedaug reikia o svelnumas neispasakytas wub.gif kvapas tai savotiskas, bet visai nieko, toks i salduma... g.gif

Del galvos riebalavimosi, nepamenu, ar rasiau, bet atradau sau tinkanti buda kaip isbuti 2 dienas svaria galva (o kartais ir 2,5 dienos)...Darausi saknims kauke is bespalves chna, dilgeliu milteliu, kartais ilasinu aliejaus lasa, bet tik lasa...Sis budas lb sausina plaukus, bet patikekit, kaip pakelia nuo saknu... wub.gif as anksciau galedavau 2 kartus i diena plauti, o dabar tas purumas issilaiko ir antra diena...Tokios kaukes uztenka karta i savaite...bent jau man, ir tikrai zenkliai itakoja riebalavimasi... thumbup.gif praita savaite galva ploviau 3 kartus ir nebuvo dienos kai buciau negalejus iseit i zmones thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 09 09, 09:22)
Darausi saknims kauke is bespalves chna, dilgeliu milteliu, kartais ilasinu aliejaus lasa, bet tik lasa

Labas rytas hi.gif O čia tai sudominai labai bigsmile.gif chna čia iš bet kokios parduotuvės, o milteliai iš Monikos?
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 09 08, 23:20)
Kokia kaina su nuolaida ir iki kada tos nuolaidos bus? ax.gif

Iki kada nuolaidos, nežinau. O kaina su nuolaida 19,78 Lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 09 09, 08:22)

Del galvos riebalavimosi, nepamenu, ar rasiau, bet atradau sau tinkanti buda kaip isbuti 2 dienas svaria galva (o kartais ir 2,5 dienos)...Darausi saknims kauke is bespalves chna, dilgeliu milteliu, kartais ilasinu aliejaus lasa, bet tik lasa..

Sveikos,

aha, mane irgi labai sudomino, nes plaunu kas antrą dieną, ir nepernešu plaukų sukritimo ( jeigu prastai plaukai atrodo, prasta ir mano nuotaika doh.gif
aš beveik visą vasarą po plovimo perskalaudavau su vandes ir obuolių acto tirpalu, plaukai taip pradėjo žvilgėt ir nesiveldavo ir ilgiau išlikdavo purūs, kad net aplinkiniai pastebėjo ir klausė, ką tokio naudoju thumbup.gif bet atėjus rudeniui, pastebiu, kad jau praėjo tas efektas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(myself @ 2010 09 08, 22:37)
Ar visos Aloe Dent pastos draugiškos? Turiu galvoje Sensitive, Whitening.

Taip.

QUOTE(myself @ 2010 09 08, 23:06)
Pirkau Eurovaisinėje, su medaus kortele buvo 15 proc nuolaida. Jei gerai pamenu, dar būna Droge.

Tikrai dar būna Droge, Camelia vaistinėse. Droge pigiau, nei Camelijoj.
Atsakyti
as sianakt dariau eksperimenta - miegojau su skiestu dilgeliu ekstraktu issitepusi plauku saknis, apsivyniojus galva va taip panasiai biggrin.gif
kvapas turbut pusmeciui isigere i plaukus...
tai siandien nesuprantu kas kaltas plauku apacia du kartus atskirai sampuninau ir vis tiek neissiplove, virsus normaliai, tai ar cia dilgeles kaltos ar urtekram sampunas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Odora: 09 rugsėjo 2010 - 08:29
QUOTE(Honey @ 2010 09 08, 16:58)
Merginos, priminkit, ar Druide pastos putoja?

Turėjau su mėtom, berods. Tai jei gerai pamenu, putoja, bet su nenatūralių putojimu nepalyginsi.

QUOTE(Diva:) @ 2010 09 08, 17:31)
O tai tamstele, kaip dabar uzmigt????  biggrin.gif  Graaait, nors viena pletka- kitaip neisgyvensim!!!!  biggrin.gif

Diva:), ar sunkiai praėjo nemigo naktis? biggrin.gif

QUOTE(eglute82 @ 2010 09 08, 19:14)
vyriskas Speick skutimosi putas (brangusis labai patenkintas, nes tai beveik tas pats kas Gillette

O ką aš sakiau? Tiek gyriau, tiek gyriau tas putas biggrin.gif

QUOTE(Satura @ 2010 09 08, 19:38)
LL sureagavo, pažadėjo pasidomėti ir pateikti atsakymą dėl to ultramarino smile.gif

Laukiu laukiu atsakymo ax.gif Jau buvau padarius užsakymą iš LL. Prisikroviau mėginėlių, vienus šešėlius, dar šepetuką šešėliams. Mokėjau per PayPal, tai pinigus nuskaičiavo, bet patvirtinimo apie užsakymą iš LL negavau doh.gif Parašiau jiems laišką persigandus baisiausiai, nes pirmi kartai kaip užsakinėju iš užsienio. Tai ant rytojaus atrašė, paaiškino, kad matyt įvyko erroras, pinigai atėjo, o užsakymas ne, pažadėjo grąžinti pinigus. Vakare atėjo laiškas iš PayPal, kad pinigai grąžinti. Žodžiu, patiko jų bendravimas. Tik vat, dabar neaišku dėl jų tų pudrų, tai naują užsakymo bandymą kol kas užlaikau ax.gif

QUOTE(pepkė @ 2010 09 08, 21:21)
Parašyk kaip Madara patiks, man tai labai labai tas šampūnas patinka rolleyes.gif

pepke, primink, kokie Tavo plaukai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 09 08, 21:15)
Svylančia plastmase..?

ne plastmase, bet kažkuo degančiu. Mums abiems su MB taip pat atrodė. Ieškojau aš ten džiovintų obuolių, bet nė pro kur neradau ax.gif

QUOTE(pepkė @ 2010 09 08, 21:21)
mineralinė maskuoja smarkiau nėra abejonės 4u.gif

bet tikrai matosi kitoks vaizdas su ja drinks_cheers.gif Užteko tik išmokti teisingai viską padaryti. Aišku, laukiau ne mažesnio efekto nei ernesin, bet jos antroji pusė tikriausiai labai romantiška ir jautri, žino, kokius komplimentus sakyti biggrin.gif . MB pagyrė vakar, kad veidas atrodo skaistus. Paklausiau kodėl? Atsakymas buvo nežinau, gal su švitriniu popierium pervažiavai? lotuliukas.gif Jis iš tų žmonių, kur mano, kad aš besidažydama ryte dar ir viską kompe spėju perskaityti, vienas ir tas pats gi, vistiek toje pačioje vietoje sėdžiu biggrin.gif

QUOTE(Nidulia @ 2010 09 08, 21:33)
as net savo pudros kabuki ir skaistalu sepeteli siandien laveros mangais ismaudziau:)

MM irgi duoda nemokamai rinkinuka megineliu atsisiusti, jei neregistruotu pastu, kaina 00,00, bet pabaigti uzsakymo neleidzia kazkodel

skaičiau, kad geriausia šepetėlius plauti po tekančiu vandeniu, nemirkyti, nes gali atšokti klijai, kuriais priklijuoti šereliai

pridėk 8 litus, tai atsiųs biggrin.gif

QUOTE(Lucie @ 2010 09 08, 21:45)
Dėl Sodium cocoyl glutamate nepritariu,

nesiginčiju su žmonėmis, išmanančiais daugiau už mane, pilnai gali būti drinks_cheers.gif Bet tai kaip išvystyti mano paieškos sugebėjimai - apie viską sugebu rasti ką nors blogo bigsmile.gif

QUOTE(Babi* @ 2010 09 08, 22:16)
O gal galite plačiau apie tą liziną(?), kur EM pudrose naudoja?

tai yra amino rūgštis, išgaunama iš kokoso riebiųjų rūgščių ir priduodanti mineralinei kosmetikai švelnumo, kreminės tekstūros 4u.gif

QUOTE(Odora @ 2010 09 09, 07:51)
juokas juokais, bet as irgi vakar dariausi ta sutrumpinta aliejini spa biggrin.gif

ir kaip? wink.gif

QUOTE(ievvvvaa @ 2010 09 09, 08:22)
Darausi saknims kauke is bespalves chna, dilgeliu milteliu, kartais ilasinu aliejaus lasa, bet tik lasa...

kažin, kaip būtų amla vietoj chna g.gif

QUOTE(myself @ 2010 09 09, 09:13)
Iki kada nuolaidos, nežinau. O kaina su nuolaida 19,78 Lt  4u.gif

tai kad Droge apie 20 litų be nuolaidos ji smile.gif

QUOTE(Odora @ 2010 09 09, 09:28)
tai siandien nesuprantu kas kaltas plauku apacia du kartus atskirai sampuninau ir vis tiek neissiplove,

nesupratau, kas neišsiplovė? Man užtenka vien vandeniu perpilti ir išsiskalauja ekstraktų mišinys gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(myself @ 2010 09 08, 22:37)
Šiandien išbandžiau Aloe Dent dantų pastą, jau buvau užmiršusi, kaip gali putoti dantų pasta. Nes jau pripratau prie druskinės Weleda, kuri visai neputoja.

Dar paskutini karta dabar siusiuos ta 1 laso dantu pastos koncentrata
user posted image

- ir tai bus paskutinis mano eksperimentas. Gal 10 rusiu pastu esu isbandziusi - nusiraminsiu ir pasiliksiu ties Aloe Dent- nieko geriau uz ja nesu turejusi, o turejau nemazai- visos Logonos, Weledos, Druskines ( feeeeee), Urtekramai ir kiti...

Agnuta- kaip uzmusta miegojau biggrin.gif , aplamai nesuprantu kas darosi- vakare krentu lapu ir atsikeliu visa uztinus, uzburkus- kazkoks ruduo matyt...

Del campaku - eisiu ieskot kokios enciklopedijos ir ieskoti kaip artimai jie susije su jazminais! Na gryni jazminai ! Anot Rasmos- tas pats, tik kitoj rankoj : doh.gif lotuliukas.gif ( zinokit man sitas posakis dabar darbe taip daznai norisi pasisakyt doh.gif - pakikenu viduje viena biggrin.gif )

Del Laveros Migdolinio sampuno.... Nu zinokit idomus man jausmas - man atrodo, kad jis neisplauna galvos g.gif , nu nezinau- neriebalina, kaip ir issiplovus jauciuosi, bet paciu plovimosi metu - pilu, pilu- nesuprantu- toks jausmas, kad neplauna nieko... As dar vis ji pratinuosi , pratinuosi, todel ir OP stovi eileje graziai belaukdamas, na bet nezinau...Ar jums nera tokio jausmo kas naudojate ji?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 09 rugsėjo 2010 - 09:34
QUOTE(Diva:) @ 2010 09 09, 10:27)
Agnuta- kaip uzmusta miegojau  biggrin.gif  , aplamai nesuprantu kas darosi- vakare krentu lapu ir atsikeliu visa uztinus, uzburkus- kazkoks ruduo matyt...

Del campaku - eisiu ieskot kokios enciklopedijos ir ieskoti kaip artimai  jie susije su  jazminais! Na gryni jazminai !

Tai gal ir gerai, kad Summer nieko vakar tuo klausimu neparašė, gal tada kaip tik būtum prastai miegojus, aišku, nelygu, kokia ten informacija biggrin.gif

Mano neišlavintai uoslei, čampakai irgi jazminus primena rolleyes.gif Gal kada patobulėsiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnuta: 09 rugsėjo 2010 - 09:35