Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 72

QUOTE(pepkė @ 2010 09 08, 21:21)
o dėl neigiamų atsiliepimų, tai pačios rašote dėl mėginukų dydžio, atsakymo, kad mėginys ne dažymuisi, 1 g žavi kaina biggrin.gif , linutiaa paliko neigiamą atsiliepimą ir t.t. man nepatinka, kai klientai taip nemylimi biggrin.gif  biggrin.gif
visai nemylimi biggrin.gif cia Lietuva, cia lietus lyja lotuliukas.gif alc.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 09 08, 21:05)
Nu čia daba kas per pareiškimas flirt.gif 
Turėjau, labai panašus į mangų, tik tirštesnis ir šiek tiek greičiau po jo plaukai susiriebaluoja, bet ir po mango man pilnai dviejų dienų neištempia ax.gif

Papildyta:

labai grazus avaratai, bet klaidina smile.gif
o ka patartum dar is tos stebuklingos Laveros? as net savo pudros kabuki ir skaistalu sepeteli siandien laveros mangais ismaudziau:)
Papildyta:
QUOTE(pepkė @ 2010 09 08, 21:21)
man, kaip jau minėjau, presuota kol kas labiausiai patinka, maskuoja tikrai gerai, šią savaitę testioju nvey eco, tai mineralinė maskuoja smarkiau nėra abejonės 4u.gif

EM yra ir biri ir presuota??? o nvey yra sausa pudra? krempudre turejau, man nepatiko
MM irgi duoda nemokamai rinkinuka megineliu atsisiusti, jei neregistruotu pastu, kaina 00,00, bet pabaigti uzsakymo neleidzia kazkodel
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 08 rugsėjo 2010 - 20:35
QUOTE(Satura @ 2010 09 08, 19:55)
nėra vieningos nuomonės, bent aš neradau, kad tai būtų vienareikšmiškai gėris: taip, jis švelnesnis nei SLS, bet irgi anijoninis surfaktantas, o kai kurie šaltiniai labai kategoriškai neigiamą nuomonę pateikia smile.gif Pati gavau sertifikuotą BIO sertifikatu, mediciniškai ištirtą, neįtikėtinai švelnų šampūną su ALS, dabar "džiaugiuosi" biggrin.gif

Dėl Sodium cocoyl glutamate nepritariu, ir neradau nė vieno šaltinio, kuriame būtų nurodoma, kad tai panašus surfaktantas kaip ir SLS, taip tai anijoninė paviršinio aktyvumo medžiaga, bet tai nereiškia, kad ji tokia pati kaip SLS. Būtent todėl Sodium cocoyl glutamate ir naudojama vaikiškuose šampūnuose, nes yra žymiai švelnesnė, be to glutamai dažniausiai naudojami kaip antriniai surfaktantai, kurie švelnina agresyvesnių pirminių poveikį. Na, nesiplečiant, tai jeigu vertinsime, kad tai ploviklis, tai bet kada galima pasakyt, kad nėra vienareikšmiškai gėris, bet pagal poveikį su SLS, ALS ir kt. plovikliais, tai vienareikšmiškai žymiai švelnesnė medžiaga. Jeigu žiūrint į šampūno sudėtį ir pamačius jame Sodium cocoyl glutamate vertinama, kad tai bloga sudedamoji dalis, tai tikrai klaidinga nuomonė smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lucie: 08 rugsėjo 2010 - 20:45
QUOTE(Nidulia @ 2010 09 08, 21:33)
labai grazus avaratai, bet klaidina smile.gif
o ka patartum dar is tos stebuklingos Laveros? as net savo pudros kabuki ir skaistalu sepeteli siandien laveros mangais ismaudziau:)

Man pačiausi mangai, po to apelsinai ir migdolai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 09 08, 21:45)
Man pačiausi mangai, po to apelsinai ir migdolai mirksiukas.gif

ir vel nauja grazuole ernesin smile.gif
reiskia nesiblaskau, kartoju mango.ano atsargos kazkaip mazeja, liko tik mangai ,OP ir eco purinamasis vienam kartui sad.gif
Jei kazkas neapsisprendzia del eco purinamojo, tai galeciau ta 1 porcija atiduoti pameginimui, man jis patiko ir tiko, kartosiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 09 08, 21:47)
Jei kazkas neapsisprendzia del eco purinamojo, tai galeciau ta 1 porcija atiduoti pameginimui, man jis patiko ir tiko, kartosiu smile.gif
kaip tik buciau klaususi biggrin.gif nusipirkau ecco ir as, tik dar neisbandziau. gal nepaslydau? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 09 08, 21:53)
kaip tik buciau klaususi biggrin.gif nusipirkau ecco ir as, tik dar neisbandziau. gal nepaslydau? mirksiukas.gif

eco purinamaji? mani labai patinka, gerai plauna, puikiai putoja, net po aliejiniu kaukiu tik viena karta muilinu juo, labai skalsus man jis bivo, maniau, kad jau apsizenijau su juo. O gal man tik pasirode, nes vienu metu turejau ir naudojau 6 skirtingus sampunus
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 09 08, 21:33)
EM yra ir biri ir presuota??? o nvey yra sausa pudra? krempudre turejau, man nepatiko

Gal nelabai aiškiai parašiau, Nvey testuoju kreminę, o EM yra biri ir presuota, as naudoju presuotą. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 09 08, 22:03)
eco purinamaji? mani labai patinka, gerai plauna, puikiai putoja, net po aliejiniu kaukiu tik viena karta muilinu juo, labai skalsus man jis bivo, maniau, kad jau apsizenijau su juo. O gal man tik pasirode, nes vienu metu turejau ir naudojau 6 skirtingus sampunus
o kaip gerai thumbup.gif taip, purinamaji mirksiukas.gif
Purity liko gal tik kartui ar dviems, tai nusipirkau ecco grynai del aliejiniu kaukiu isplovimo, ne kasdieniam naudojimui mirksiukas.gif
6 jau daug biggrin.gif man 2 uztenka, vieno svelnesnio, kasdienai (dabar naudoju OP), kito kaukems isplauti ar siaip profilaktiskai, karta per sav., jei kauke tingiu uzsideti (baigiasi purity-bus ecco) drinks_cheers.gif
(palik atsiliepima bloge, kol kas tik bryyla yra parasius apie ecco 4u.gif pasimirsta su laiku su kuo ir apie ka kalbeta, tai kai greit reikia-ciuoziu pirmu taikymu i blog'a, ir kitoms manau pravartu bus ax.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Etama: 08 rugsėjo 2010 - 21:16
O gal galite plačiau apie tą liziną(?), kur EM pudrose naudoja? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 09 08, 18:13)
Tai vat, seniai siunteisi, gal dabar kita politika pas juos, nes dauguma nusivylusios tokiais 'kiekiais'. Einu parasysiu jiems laiska, tegu nurodo nemok. meg. svorius ar kazka tokio.
Prajuokinai lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  thumbup.gif
Siunteisi neregistruotu budu? ax.gif

Siunciuosi visada tiek meginukus, tiek pacia pudra (jau trecia karta) neregistruotu pastu.

QUOTE(Nidulia @ 2010 09 08, 18:24)
tai cia as durne-kuklute,tik 2 spalvas paemiau uz tuos 8 litus  blink.gif
Etama, gal ryt jau gausiu savo meginukus, tai papasakosiu kiek ten tu dulkiu ikresta:)

Jeigu issirinksi spalva ir nuspresi pirkti pilna pakuote, tai prie to pacio susirink visus nepaimtus meginukus. Zodziu, dar turesi galimybe atsigriebti lotuliukas.gif

QUOTE(Odora @ 2010 09 08, 19:21)
noreciau atsiliepimu apie pelargoniju, slamucio ir citrinines verbenos hidrolatus, domina kvapines savybes  smile.gif

slamuciai brrr. Citrinines verbenos tikrai ne citrinom kvepia, bet pakankamai normalus. Nu bet vat dabar kaip tik burboniskas pelargonijas naudoju, tai ikvepiu oro, papurskiu ir stengiuosi kiek galima nekvepuoti. Man jis klaikiai smirda. Nu bet nors namie kandziu neatsiras lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Zodziu lygiai taip pat, kaip ir tos geles pas bobutes.
Atsakyti
QUOTE(Odrey @ 2010 09 08, 22:16)
Siunciuosi visada tiek meginukus, tiek pacia pudra (jau trecia karta) neregistruotu pastu.
Jeigu issirinksi spalva ir nuspresi pirkti pilna pakuote, tai prie to pacio susirink visus nepaimtus meginukus. Zodziu, dar turesi galimybe atsigriebti  lotuliukas.gif
Man baisu, kad nedingtu, bet gal gerai bus nereg. drinks_cheers.gif ai, bandysiu. kiek jau atsius, tiek, kazkaip smalsu
Atsargiai su tuo, pacituosiu (gal nesupyks autore 4u.gif ): kaip tik nesenai pirkau is ju mineraline pudra ir pagalvojau prie to pacio paimsiu dar viena tamsesnes spalvos meginuka, jei si netiks kita karta nusipirksiu ta tamsesne. Tai zodziu jei perki tik pudra tai siuntimo islaidas neregistruotu pastu paskaiciuoja 6 lt jei su megineliu tada 8 lt. Na va viskas gerai paemiau ta kur su megineliu, pamaniau kita karta zinosiu bent spalva kokia imti jei vdrug netiks. Tai va viskas gerai nuskaiciuoja man pinigus. Po kiek laiko ateina laiskas kad to meginuko man nesius, o tik viena pudryte, kadangi as jau buvau emusi pries puse metu ir jie man jo nesius. Susinervinu, rasau jiems laiska kodel jie siuncia man ta viena pudra be meginuko ir nuskaiciuoja 8 lt uz siuntima, nzn is kur jie traukia tokias sumas uz pasto islaidas, kai realiai siuntimas neregistruotu pastu kainuoja 4 lt. Galvoju dzin man tie 2 lt bet cia principo reikalas Gaunu atsakyma, kad meginelius pas juos galima uzsisakyti tik viena karta, o kaip kompensacija jie man issius registruotu pastu. Tai zodziu mergaites neapsigaukit su tais megineliais jei bandysit uzsakineti pora kartu, tai pinigus nuskaiciuos, megineliu neisius ir liksite kaltos, nes kazkur neperskaitot taisykliu
Papildyta:
Uzsisakiau BXM light, fair light, medium ir maskuoklio meginukus. siunciu neregistruotai, kai gausiu butinai ateisiu ispeikti arba pagirti (jei bus ka, kaip zinia...) biggrin.gif
Atsakyti