Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 72

QUOTE(eglute82 @ 2010 09 08, 20:01)
dabar jau laukiu, nes uzsakyma galvojau visai ant dienu pasidaryti g.gif

kvepia svelniai gelem, truputi jauciasi citrusu kvapas, bet labai menkas, nebandziau dar plauti, gal ant galvos bus kitaip biggrin.gif sampunas skirtas zvilgesiui ir purinimui, man patinka pasipute plaukai, t.y. plaukai pakile nuo saknu, dabar man pasakyk, kuri is ju plaunancioji  lotuliukas.gif

- coco-glucoside?
-sodium cocoyl glutamate?
-glyceryloleate?
-PCA glyceryl oleate?

palaukim, tegu atsako drinks_cheers.gif

man vien jo pavadinimas frangipani rodo, kad labai skaniai turėtų kvepėti biggrin.gif Bet kai su šampūnais jau degusi ne kartą, tai ranka nebekyla prie naujovių smile.gif

pirmos dvi plaunančios 4u.gif Antroji pagal savo savybes SLS'ui prilyginama blink.gif
Atsakyti
ir nerandu argital prausiklio sudeties, argitalio kataloge nera jo sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2010 09 08, 20:12)
ir nerandu argital prausiklio sudeties, argitalio kataloge nera jo sad.gif

Vegetal Bleaching Cleanser For Face

Sodium Lauramphoacetate, Aqua, Rosa Centifolia Extract, Chamomilla Recutita Extract, Sodium Cocoyl Hydrolyzed Wheat Protein, Solum Fullonum, Lactic Acid, Phytic Acid, Rosa Centifolia Oil, Lavandula Angustifolia Oil, Styrax Benzoin Extract, Berberis Vulgaris Extract, Xanthan Gum.

tikiuosi, nieko nepripainiojau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2010 09 08, 18:21)
noreciau atsiliepimu apie pelargoniju, slamucio ir citrinines verbenos hidrolatus, domina kvapines savybes  smile.gif

Pagal kvapą surikiuočiau taip: verbenos, pelargonijų, šlamučio. Šlamutis man nekvepėjo, džiovintų obuolių neužuodžiau, verbenos kvapas neiššaukiantis, o pelargonijų toks ryškus. Ant veido ilgiausiai užuodžiau šlamučio hidrolato kvapą.
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 09 08, 19:10)
Antroji pagal savo savybes SLS'ui prilyginama  blink.gif

eina sau doh.gif tai grubiai sakant s... nusipirkau g.gif vat kaip bus sudeciu nesinagrineti. na dabar vis tiek sunaudosiu, gal oda nepasels doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 09 08, 19:10)
palaukim, tegu atsako  drinks_cheers.gif

man vien jo pavadinimas frangipani rodo, kad labai skaniai turėtų kvepėti biggrin.gif Bet kai su šampūnais jau degusi ne kartą, tai ranka nebekyla prie naujovių smile.gif

pirmos dvi plaunančios  4u.gif Antroji pagal savo savybes SLS'ui prilyginama  blink.gif

Ne visai tiksliai apie Sodium cocoyl glutamate, pagal savybes neprilyginama SLS, anijoninis ploviklis (kaip ir SLS, gal dėl to toks įspūdis), bet tai vienas švelniausių ploviklių (net nelyginama su ALS ir kitais, naudojamais natūralioje kosmetikoje), ir labai dažnai įeina į vaikiškų šampūnų sudėtį.
Papildyta:
QUOTE(eglute82 @ 2010 09 08, 19:26)
eina sau doh.gif tai grubiai sakant s... nusipirkau  g.gif vat kaip  bus sudeciu nesinagrineti. na dabar vis tiek sunaudosiu, gal oda nepasels doh.gif

Oi, ne, jeigu panagrinėsit, tai pamatysit, kad atvirkščiai smile.gif
Atsakyti
Laveros mangu sampunas man idealas, bet nreciau dar koki migdolu ismeginti. Gal kuri turejote? ar jis toks pats minkstas ir nuostabus dazytiems plaukams kaip mangu??
Atsakyti
QUOTE(Lucie @ 2010 09 08, 20:29)
Ne visai tiksliai apie Sodium cocoyl glutamate, pagal savybes neprilyginama SLS, anijoninis ploviklis (kaip ir SLS, gal dėl to toks įspūdis)

nėra vieningos nuomonės, bent aš neradau, kad tai būtų vienareikšmiškai gėris: taip, jis švelnesnis nei SLS, bet irgi anijoninis surfaktantas, o kai kurie šaltiniai labai kategoriškai neigiamą nuomonę pateikia smile.gif Pati gavau sertifikuotą BIO sertifikatu, mediciniškai ištirtą, neįtikėtinai švelnų šampūną su ALS, dabar "džiaugiuosi" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 09 08, 18:30)
visu pirma panele, nustokite keisti avaratus, nes paziuriu ir pamanau, kad nepazistu sios paneles:)
buk gerute, imesk dar  karta to stebuklingo savo moneralkes sepecio nuorodele:) o kuom plauni sepetukus? muiliuku, sampunu ar kokia spec. priemone?

Nu čia daba kas per pareiškimas flirt.gif
Stebuklingas šepetėlis biggrin.gif Plaunu Lavera skystu muilu, kaip ir rašiau dažai varo "pilnu chodu" ir šeriasi, gerai kad nors švelnus ir gražiai dengia pudrą ax.gif

QUOTE(eglute82 @ 2010 09 08, 19:33)
Douglas ir nusipirkau Ecotools skystai pudrai(dabar belieka pudra nusipirkt lotuliukas.gif ) ir akiu seseliams, grazus dizainas, mielas kotelis, sereliai, kad ir sintetiniai, bet labai svelnus, ir dar parasyta ant pakuotes 100% cruelty free,tad itikino 100 % biggrin.gif ,kad tai geras daiktas, o ir kaina prieinama.

Kiek mokėjai? mirksiukas.gif

QUOTE(eglute82 @ 2010 09 08, 20:01)
Ernesin kaip ir prasei, bandysiu aprasyti Lavera vyrisko deo "Aqua" kvapa, labai jauciasi alkoholis, kai jis nusudvelkia iskyla keistas kvapas, nei tai saldus, nei tai astrus, mano nosiai keistas g.gif gal vis delto i salduma kvapas, primena kazkokius sintetinius tuos po pigiai kvapus. Su citrinom ner ko lyginti, anas 100 kartu malonesnis kvapas, vyriskis neuoste dar, bet manau neliks suzavetas doh.gif
Ačiū, tuomet geriau citrininis 4u.gif

QUOTE(Nidulia @ 2010 09 08, 20:47)
Laveros mangu sampunas man idealas, bet  nreciau dar koki migdolu ismeginti. Gal kuri  turejote? ar jis toks pats minkstas ir nuostabus dazytiems plaukams kaip mangu??
Turėjau, labai panašus į mangų, tik tirštesnis ir šiek tiek greičiau po jo plaukai susiriebaluoja, bet ir po mango man pilnai dviejų dienų neištempia ax.gif

Papildyta:
QUOTE(Odora @ 2010 09 08, 19:21)
noreciau atsiliepimu apie pelargoniju, slamucio ir citrinines verbenos hidrolatus, domina kvapines savybes  smile.gif

Aš jokių citrinų nejaučiau schmoll.gif Šieno kvapas ir tiek ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 08 rugsėjo 2010 - 20:17
QUOTE(Odora @ 2010 09 08, 19:21)

Išbandžiusi esu visus (iš AN), šiuo metu turiu pelargonijų. Kvapai šiaip visų gana lengvi ir greit išsislklaido, bent man nė vienas nesukėlė neigiamų emocijų smile.gif Šlamutis gal mažiausiai patiko, nekartočiau. Verbena - gaivi, tikrai maloni man. O pelargonijos irgi ok, jei pačios pelargonijos neerzina (su EA tai nemažai kam būna g.gif ).
Papildyta:
QUOTE(Satura @ 2010 09 08, 19:38)
Šlamutis man degimo produktais kvepia.

Svylančia plastmase..? Juokauju biggrin.gif Man tokių asociacijų nekilo, bet aš nelabai moku kvapus apibūdinti... blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Dovish @ 2010 09 08, 20:21)
Pagal kvapą surikiuočiau taip: verbenos, pelargonijų, šlamučio.

Pritarčiau dėl išrikiavimo drinks_cheers.gif
Žiūriu, visos šlamutį į galą nukišom tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 09 08, 20:05)
Kiek mokėjai? mirksiukas.gif

12.90 va toks
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 09 08, 18:07)
tai tau EM patiko, tiko ir maskavo>>>

man, kaip jau minėjau, presuota kol kas labiausiai patinka, maskuoja tikrai gerai, šią savaitę testioju nvey eco, tai mineralinė maskuoja smarkiau nėra abejonės 4u.gif
o dėl neigiamų atsiliepimų, tai pačios rašote dėl mėginukų dydžio, atsakymo, kad mėginys ne dažymuisi, 1 g žavi kaina biggrin.gif , linutiaa paliko neigiamą atsiliepimą ir t.t. man nepatinka, kai klientai taip nemylimi biggrin.gif biggrin.gif

QUOTE(Summer-In-Paris @ 2010 09 08, 18:09)
[Dabar iš Madaros ateity įsigyti planuoju rankų kremą (pirmu numeriu eina kakavos sviestas, mėgstu rrriebius smile.gif) ir šampūną normaliems plaukams.

Dar sugalvojau, kad 24 gimtadienio proga reikia pasidovanoti sau paakių kremą ax.gif V

Parašyk kaip Madara patiks, man tai labai labai tas šampūnas patinka rolleyes.gif
O Hauschka paakiams aš bandžius (tik ten yra keli, tai reikia pažiūrėt koks ten buvo) tai man patiko. Nors čia atsiliepimai tikrai buvo neįpatingi. Mano įspūdis geras buvo, kai nereikia kažko jau anti aging tai man atrodo geras variantas.
Atsakyti