Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 72

QUOTE(Satura @ 2010 09 08, 15:36)
aha, iš lengvųjų smile.gif Su kuo kariauja tai nesupratau  biggrin.gif Čia moteriškas švelnus aliejukas wink.gif

geros geros  cool.gif

Ir tau geros dienos, ar cia mane pasiuntei po velniu, nes atsibodau durnais klausimais? smile.gif

"Nakvisu aliejuje esancios riebalų rūgštys slopina fermento 5-α reduktazės veiklą, kuris yra pagrindinis riebios odos kaltininkas. Todėl jos naudingos esant acne vulgaris (paprastieji spuogai) bei alerginėms odos reakcijoms"

Papildyta:
QUOTE(Gyvate @ 2010 09 08, 15:38)
cia jau turi pati bandyti ir ziureti,
man EM visiskai nieko nemaskavo ir nelaike ant odos
bxm gerai laike ir maskavo gan gerai o is visu geriausiai maskuoja ir issilaiko MM palyginus su tomis dvejomis

bet nepabandziusi nieko nesusinosi viskas priklauso nuo odos tipo ir pan.

aciu uz patarimus
BXM uzsakiau meginukus, EM atpuola, lieka dar MM pameginti smile.gif ratas siaureja karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 09 08, 15:39)
Ir tau geros dienos, ar cia mane pasiuntei po velniu, nes atsibodau durnais klausimais? smile.gif

nepasiunčiau niekur, bet nesupratau, kas su kuo ten kariauja biggrin.gif Nakvišų aliejus padeda reguliuoti hormonus, todėl moteriškas. Švelnus tikrai, naudojamas alergijoms, dermatitams, egzemai slopinti (paskutiniu metu vis kokia alergija pasireiškia doh.gif ). Aš jo veikimą suprantu kaip švelnų balansuojamąjį, o ne kažką labai slopinantį, nes vistik didžiausios rekomendacijos jį naudoti jautriai, alergijų pažeistai odai 4u.gif Ir tik po to rašoma paprastai, kad tinka ir aknės pažeistai odai g.gif

dar peržiūrėjau, ką KN rašo, tai pažymi, kad šis aliejus padeda išlaikyti drėgmę odoje, bet nesuprantu, ar į vidų naudojant, ar išoriškai. Jeigu drėgmę išlaiko, tai juo labiau neturėtų būti sausinantis, slopinantis rolleyes.gif

ar aiškiau? 4u.gif
Atsakyti
Aaaaahahaha - Nidulia, Satura atsake- geros geros- sudetys geros, o kur tu paskaitei dienos? lotuliukas.gif Uj, prajuokinot. Nieko nespeju per jumi, darbas ne vilkas- i miska nepabegs, svarbiau apie MM, BRX paskaitinet doh.gif biggrin.gif
As tai MM noreciau rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 08 rugsėjo 2010 - 14:50
QUOTE(Satura @ 2010 09 08, 15:46)
ar aiškiau?  4u.gif

aiskiau aiskaus 4u.gif
liko tik su pudrom issiaiskinti ir greiciau neroli gauti, gal smegenys i savo vieta atsistos smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Diva:) @ 2010 09 08, 15:49)
Aaaaahahaha - Nidulia, Satura atsake- geros geros- sudetys geros, o kur tu paskaitei dienos?  :

sakau, kad man jau su galva negerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gyvate @ 2010 09 08, 15:38)
man EM visiskai nieko nemaskavo ir nelaike ant odos

na dėl laikymo tai jau kaip kam, bet kad nemaskavo labai keista g.gif , aš bandžius BM, tai EM patiko labiau, gal ir norėtus dar tas MM ir BX pasižiūrėti kas per stebuklas biggrin.gif , bet pasiskaičius neigiamų atsiliepimų apie jų darbą ir matant nerealias kaip mineralinei kainas, tai matyt būsiu išskirtinė, bet nenoriu biggrin.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 09 08, 16:02)
aiskiau aiskaus  4u.gif

na ir puiku, kad išsiaiškinom 4u.gif

QUOTE(pepkė @ 2010 09 08, 16:07)
bet pasiskaičius neigiamų atsiliepimų apie jų darbą ir matant nerealias kaip mineralinei kainas, tai matyt būsiu išskirtinė, bet nenoriu biggrin.gif  schmoll.gif

sutinku 100 proc. drinks_cheers.gif Tu EM seno ar jau naujo leidimo turi?
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 09 08, 15:42)
BXM uzsakiau meginukus, EM atpuola, lieka dar MM pameginti smile.gif ratas siaureja  karsta.gif
Kokias spalvas emei BMX pudru? As siandien irgi noreciau daryti uzskyma, tik dar dvejoju del spalvu. Drauge irgi nori, tai gal jai tamsesnes imti per atskira uzsakyma, o sau sviesesnes g.gif nes veidas mano neideges, ji tai idegusi.
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 09 08, 16:17)
sutinku 100 proc.  drinks_cheers.gif Tu EM seno ar jau naujo leidimo turi?

dar seno, kažkada neblogai buvau jų užsipirkusi biggrin.gif
Atsakyti
Prekės su besibaigiančiu galiojimu:

Ciel dantų pasta su moliu ir Šalaviju, Rosmarinu dabar 15 lt., vietoje 32 lt. žr.čia
Ciel skutimosi kremas su moliu dabar 22 lt., vietoje 40,50 lt. žr.čia
Ciel losjonas po sktimosi Pur Aloe dabar 28 lt., vietoje 75,50 lt. žr.čia
Druide šampūnas-dušo želė Citronella 250 ml. dabar 22 lt., vietoje 42 lt. žr.čia
Druide dezodorantai Floralescent, Green forest, Citrus zest dabar 20 lt., vietoje 54 lt. žr.čia
Druide Sviestmedis 50 gr. dabar 22 lt., vietoje 55 lt. žr.čia
Druide Masažo kremas Sensualis, Relaxare, Pur&Pure 190 ml. dabar 28 lt., vietoje 92 lt. žr.čia
Druide dantų pasta su Anyžium, su Bananais, su Mėta ir citrina 65 ml. dabar 15 lt., vietoje 33 lt. žr.čia
Druide losjonas nuo pleiskanų Dandrex 250 ml. dabar 21 lt., vietoje 55 lt. žr.čia
Druide Vaikiškas pienelis 175 ml. dabar 27 lt., vietoje 70 lt. žr.čia
Druide Vaikiškas rinkinukas 4x65 ml. (šampūniukas, vonios putos, dušo želė, pienelis) dabar 30 lt., vietoje 90 lt. (jame yra tik duškė su besibaigiančiu galiojimu, kiti 3 buteliukai su geru galiojimu)
Druide vaikiškas apsauginis balzamukas 60 gr. dabar 20 lt., vietoje 53 lt. žr.čia
Druide Dušo želė Refreshing 360 ml. dabar 23 lt., vietoje 60 lt. žr.čia
Druide kūno losjonas Pur&Pure 250 ml. (veidui ir kūnui) dabar 43 lt., vietoje 104 lt. žr.čia

Pagrinde visos prekės yra Madoje.
Atsakyti
Merginos, priminkit, ar Druide pastos putoja?
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 09 08, 11:20)
ir as ja turiu, tik neitrindavau, o kabukiu padengdavau pavirsiu

Nidulia, gerai supratau, turi Bellapierre pudra?
Atsakyti
Oi, panos, prijuokinot ne tas žodis thumbup.gif Sėdžiu ir akis šluostausi... Man irgi šiandien kažkokia durna diena, tai dar su visom tom pudrom ir jų pavadinimais tik dar labiau suvėlėt viską doh.gif Mirčiau, nepasakyčiau, kuo tarpusavy skirasi BX, MM, EM, LL ir visos kitos mineralinės pudros. Tik dėl to ultramarino ar kaip ten jį) įsidėmėjau - vengtinas g.gif Įtariu, kad pradedu norėti mineralinės pudros... Bet kadangi pudruojuosi max 2 kartus per savaitę, tai kolkas apsieisiu su savo kremine Nvey. Nebent nuspręsiu, kad man ji kemša poras ir yra gyvybiškai būtinai įsigyti mineralinę bigsmile.gif

Apie šampūnus. Neseniai subaigiau Laveros citrininį - buteliuko galą jau naudojau vietoj dušo gelio, kažkodėl į galą nebe taip gražiai plaukai gulėdavo kaip iš pradžių g.gif Nežinau net. Šiandien pirmą sykį ploviau su mangų šampūnu, turiu 30 ml, tai subaigus prasinešiu, kas ir kaip. Kolkas tai super blizgūs plaukučiai, bet kadangi kuoduką susisukau dar drėgniems plaukams esant, tai sunku komentuoti, kaip gula... 7 mėnesius nekirpti plaukai, nebesusitvarkau su jais, eisiu kirptis ant dienų, tuomet ir matysiu, kaip mangai tinka palaidiems plaukučiams

Dar prisiduodu pirkinius pastarųjų dienų:
- Lavera apelsinų šampūnas
- Lavera pienelis 2 in 1
- Lavera savaimio įdegio losjonas
- Dr. Bronner muilas su shikakai, su arbatmedžiu (naudosiu kaip dušo gelį)
- Weleda dantų pasta su druska (pagaliau ir aš ją nusipirkau biggrin.gif)

Noriu palikti atsiliepimą apie Natur Hurtig (SP) dantų pastą su Himalajų druska ir eukaliptais. SP viena iš vadovių labai gyrė, kaip super duper nerealią pastą, bet va, man netiko - beveik kas kartą valantis žaizdelių atsirasdavo prie dantenų krašto ir kraujuodavo sad.gif Tas pats nuo Laveros mėlynos dantų pastos buvo. Jei pasta netinka, iškart pamatau... Tikiuosi Weledos druskinė sutvarkys viską.

Tiesa, retkarčiais pradėjau valytis dantis su gintaro pudra, užbarstyta ant pastos, tai labai patinka smile.gif Itin švariai nuvalo, nieko nebraižo, super.
Atsakyti