Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 72

QUOTE(Nidulia @ 2010 09 08, 14:35)
Satura, ar marulu aliejus su ricinos al. tinkamas veido masazams? Labai maga man tos marulos smile.gif su kokiu tu aliejumi maisai ricinos al.?

man marulų aliejus šiaip yra labai gerai veidui. Bet jeigu geras jis palikimui ant jo, tai ir plovimui turėtų būti super wink.gif Aš ricinos tam nenaudoju. Visai. Nors turiu jo. Nutariau su veidu apsieiti švelniai ir jo netraumuoti tuo sutraukiamu ricinos efektu, man pakankamai ir nakvišos sutraukia šiuo metu smile.gif

QUOTE(pepkė @ 2010 09 08, 14:37)
tas pačias EM  ax.gif

jei LL neįtikins, tai sakysiuos iš EM visas atsargas išbaigusi drinks_cheers.gif
Atsakyti
Satur, tai tu darai masaza vienu aliejumi-nakvisu?? ar kelis maisai?
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 09 08, 14:32)
aš jau tai skaičiau kažkurioje temoje ir pašiurpau mažumėlę bijau.gif Parašiau LL ir naiviai tikiuosi, kad atrašys, jog ultramarino nugremžė nuo tų kelių baisiai retų akmenų gabalų ir mums nėra ko bijoti biggrin.gif Aišku, jei išvis teiksis atsakyti  g.gif

Parašyk, ką LL atsakys, jei atsakys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 09 08, 14:46)
jei LL neįtikins, tai sakysiuos iš EM visas atsargas išbaigusi  drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif man LL maga pabandyti grynai iš smalsumo biggrin.gif ir į jų bronzantus vis paspiginu, bet iš esmės, turėtų pasiūlyti presuotą variantą, kad pagalvočiau apie pakeitimą.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 09 08, 14:53)
Satur, tai tu darai masaza vienu aliejumi-nakvisu?? ar kelis maisai?

vienu nakvišų aliejumi, su niekuo nemaišau smile.gif Apskritai pastebėjau, kad man šiam reikalui gerai tinka lengvi aliejai. O ricinoms asmeniškai kažkokią nesimpatiją jaučiu dėl jų klampumo, kibumo smile.gif

čia žinomas principas "riebalas tirpdo riebalą", todėl nemanau, kad mano rezultatai bus prastesni už tų, kurios riciną naudoja smile.gif

QUOTE(agnuta @ 2010 09 08, 14:53)
Parašyk, ką LL atsakys, jei atsakys 4u.gif

būtiniausiai smile.gif Gal dar kunigunda69 apie tai pasisakys smile.gif

QUOTE(pepkė @ 2010 09 08, 14:59)
drinks_cheers.gif man LL maga pabandyti grynai iš smalsumo biggrin.gif ir į jų bronzantus vis paspiginu,

o sudėtys bronzantų tai geros, kiek žiūrėjau drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 09 08, 15:07)
o sudėtys bronzantų tai geros, kiek žiūrėjau  drinks_cheers.gif

doh.gif Galetu ir negeros but biggrin.gif
Kolei kas as rami- kaip tik vat turiu gauti krempudra ir bronzanta Hauschkos- kol pabaigsiu, nepirksiu kitko, nes zinokit tikrai prie tilto kokio rasit bestovint biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 08 rugsėjo 2010 - 14:11
QUOTE(Nidulia @ 2010 09 07, 21:52)
po to pamaciau, kad dar ir BXM maskuoklio nemokamas meginelis yra, ale jau kaip nauja siuntima reiketu uzsakineti, tai pagailejau dar 8 litu, ne nelabai man ko gero jo reikia:)
radau namie maskuoklio sepeteli smile.gif kazkada nusipirkau gera ir nepanaudojusi pakavojau i stalciuka:)
Agnuske, o tu manai, kad BXM ir MM tokie patys atspalviai po pavadinimais? ziurek neapsirik smile.gif jei BXM medium atspalvis vienoks, tai MM tas pats medium gali buti kiek kitoks:)

galiu is patirties atsakyti atspalviai labai skiriasi tarp MM ir BXM, bxm naudojau medium tai kaip tik, o MM medium warm man kaip nusprendziau veliau gal tikrai per sviesus, tad pirkau pink bisque. tai su ja net maskuoklio nereikejo naudoti, maskavo geriau nei medium warm. ir medium beige mm sviesesnis nei bxm, toks jausmas kad bxm medium beige yra rusvesnis.
Atsakyti
QUOTE(eglute82 @ 2010 09 08, 09:40)
mano sesei sis sampunas pats paciausias, sako kur jis anksciau buvo, jau vien del kvapo, o plaukai jos : saknys susiriebaluoja greitai, o galai nusauseje ir pasipute, tai jai galiukus kaip tik sulygino, siek tiek patiesino ir suglotnino, bandysiu dabar ir as kai tik pabaigsiu AO su zalia arbata smile.gif
bigsmile.gif kaip gundanciai aprasei, pasaka thumbup.gif tau AO labai patiko, jei nesimaisau (favoritas)? rolleyes.gif
QUOTE(Dovish @ 2010 09 08, 09:54)
Matai, Sante gan senokai naudojau, gali būti išblėsę prisiminimai, bet tikrai prisiminčiau, jeigu man būtų netikęs šampūnas. Mano plaukai nėra greitai besiriebaluojantys, tik nuo OP šampūno greičiau sukrenta. Nei apelsinų, nei Sante šampūnas nepagreitino riebalavimosi. Dabar pagalvojau, jeigu man reikėtų rinktis kurį kartoti, imčiau apelsinų šampūną ax.gif
As kazkodel buvau nusistacius pries sante samp., bet keiciu nuomone, bent jau apie jojobos rolleyes.gif As OP naudoju dabar, kasdieniam plovimui, aisku neispurina plauku ir pan., bet gan neblogai atrodo man po jo. Ir pati buvau nustebusi, kad isplovus neatrodo kaip aliejuota galva lotuliukas.gif reiskia lavera turetu dar labiau tikti thumbup.gif tik prisibijau po keliu merginu pasisakymu apie odos nusausinima. ziuriu vel pleiskanu pilna atsirado blink.gif nesuprantu nuo ko. apsitvarkysiu, eisiu pasidaryti kazko saknims su roziu, bananu milteliais, rozmarinu EA gal vandeniniu pagrindu kaukyte, gal pades doh.gif
QUOTE(Brilliant @ 2010 09 08, 10:23)
Etama, mane irgi paveikė geri merginų atsiliepimai apie Lavera aplesinų šampūną, esu lengvai paveikiama ir jau noriu blush2.gif  lotuliukas.gif  Mano ir panašūs kaip tavo plaukai, nedažyti, tiesūs, ploni, tik neriebūs, o normalūs, nes 2 kartus savaitėje galvą plaunu ax.gif
lotuliukas.gif sielos drauge. baigiu susigundyti bandyti abu, jei tik bus sandelyje dar rolleyes.gif pavydziu del plovimo tik 2k./sav. doh.gif
Papildyta:
QUOTE(agnuske @ 2010 09 08, 12:12)
cia kazkas neseniai klause is kur galima AO parsisiusti. radau cia:  http://www.iherb.com/Aubrey-Organics
bet neismanau nei AO kainu,nei nieko blush2.gif
Butu gerai, jei parduotuve butu blog'o sarase 4u.gif prisesiu gal siandien, siek tiek laisvo laiko atradusi, pasinagrinesiu. noreciau ta isgirtaji sausaplaukiu AO kondic. draugei parsiusti. smile.gif o gal LT nuolaidu nusimato???
QUOTE(Odora @ 2010 09 08, 12:28)
sakykit o parduotuvej europoj yra nvey kosmetikos?
velnias as nebegaliu isiminti ne vieno pavadinimo jei tik naujesne parduotuve, visi man bio bio.... ir uzsibaigia
As uzfiksavus tik kad nvey pudros pabandymui atpila panoramos ekosaly 4u.gif
QUOTE(Eve-line @ 2010 09 08, 12:32)
S.O.S.
baiginejasi mano sampunas (naudojau NS), ir noriu isigyti nauja tik naturalu labai sausiems plaukams, dazytiems. Rekoneduokit koki galeciau isigyti Vilniuje  4u.gif  busiu labai dekinga.
Lavera mango arba roziu. Paskaityk atsiliepimu blog'e (1 temos zinuteje yra nuoroda), apie daug sampunu merginos palike atsiliepimus, tikrai issirinksi kazka. Draugei ieskau taip pat dazytiems, labai sausiems plaukams sampuno, tai renkuosi tarp laveros mango arba roziu samp. Manau mango labiau glotnintu.
QUOTE(Dovish @ 2010 09 08, 12:48)
Lavera mango/ rožių, Druide ožkų 4u.gif
Druide OP pamirsau, taip pat gali buti geras var. drinks_cheers.gif mano saknys riebokos, bet irgi naudoju OP. Sausiems plaukams manau dar geriau butu
QUOTE(Eve-line @ 2010 09 08, 12:50)
o kokie atsiliepimai apie sampunus FAITH NATURE?
Ivairus, nemazai kam alergizavo galvos oda. Atsiliepimu velgi ieskok blog'e
QUOTE(Nidulia @ 2010 09 08, 14:21)
Odrey, veido masazui-prausimui patarei man sezamo alieju+ricinos, o kaip marulos, ar tinkamas, lengvas?  o kaip Vynuogių sėklų aliejus ? raso, Lengvos tekstūros, gerai susigeria  (lengvesnis už simondsijų aliejų)
Nekemša porų.  Ricinos alieju perki vaistineje, ar kur nors gauni [B]ekologisko
KN berods yra ekologisko ricinu.
Man patinka lazdynu riesutu, pamegink tikrai jei turi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 09 08, 16:09)
doh.gif  Galetu ir negeros but biggrin.gif
Kolei kas as rami- kaip tik vat turiu gauti krempudra ir bronzanta Hauschkos- kol pabaigsiu, nepirksiu kitko, nes zinokit tikrai prie tilto kokio rasit bestovint  biggrin.gif

sudetis gera 4u.gif
Atsakyti
va, parduoda mineralini bronzanta, gal kuri nori
http://www.supermama...?...5680&st=480
ir urtekram sampuna su kondiske

http://www.supermama...?...5680&st=468
Satura, nakvisu aliejukas yra is lengvuju?? raso, kad kariausja su kazkuom, kas odoje riebala isskiria, ar ne per daug su tuo riebalu nakvisos kariauja, nenuriebalins visai natur riebalo?smile.gif plem, kaip nusikalbejau doh.gif
Etama, neturiu lazdynu riesutu, dar dairausi i brazilisku riesutu alieju.

Merginos, man siulo:
Everyday minerals birias mineralines pudrytes Medium beige ir Medium beige neutral spalvų, naujos po 5,5 g. - po 38 Lt su siuntimu
ar geros ju sudetys, be blogiuku, tikros mineralines pudros? Ar jos taip pat puikiai isitrina-maskuoja tarsi krempudres, kaip ir pasakojote apie MM ir BXM??
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 08 rugsėjo 2010 - 14:34
QUOTE(Nidulia @ 2010 09 08, 15:22)
Satura, nakvisu aliejukas yra is lengvuju?? raso, kad kariausja su kazkuom, kas odoje riebala isskiria,

ar geros ju sudetys, be blogiuku, tikros mineralines pudros?

aha, iš lengvųjų smile.gif Su kuo kariauja tai nesupratau biggrin.gif Čia moteriškas švelnus aliejukas wink.gif

geros geros cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 09 08, 16:22)

Merginos, man siulo:
Everyday minerals birias mineralines pudrytes Medium beige ir Medium beige neutral spalvų, naujos po 5,5 g. - po 38 Lt su siuntimu
ar geros ju sudetys, be blogiuku, tikros mineralines pudros? Ar jos taip pat puikiai isitrina-maskuoja tarsi krempudres, kaip ir pasakojote apie MM ir BXM??

cia jau turi pati bandyti ir ziureti,
man EM visiskai nieko nemaskavo ir nelaike ant odos
bxm gerai laike ir maskavo gan gerai o is visu geriausiai maskuoja ir issilaiko MM palyginus su tomis dvejomis

bet nepabandziusi nieko nesusinosi viskas priklauso nuo odos tipo ir pan.
Atsakyti