QUOTE(eglute82 @ 2010 09 08, 09:40)
mano sesei sis sampunas pats paciausias, sako kur jis anksciau buvo, jau vien del kvapo, o plaukai jos : saknys susiriebaluoja greitai, o galai nusauseje ir pasipute, tai jai galiukus kaip tik sulygino, siek tiek patiesino ir suglotnino, bandysiu dabar ir as kai tik pabaigsiu AO su zalia arbata
kaip gundanciai aprasei, pasaka
tau AO labai patiko, jei nesimaisau (favoritas)?
QUOTE(Dovish @ 2010 09 08, 09:54)
Matai, Sante gan senokai naudojau, gali būti išblėsę prisiminimai, bet tikrai prisiminčiau, jeigu man būtų netikęs šampūnas. Mano plaukai nėra greitai besiriebaluojantys, tik nuo OP šampūno greičiau sukrenta. Nei apelsinų, nei Sante šampūnas nepagreitino riebalavimosi. Dabar pagalvojau, jeigu man reikėtų rinktis kurį kartoti, imčiau apelsinų šampūną
As kazkodel buvau nusistacius pries sante samp., bet keiciu nuomone, bent jau apie jojobos
As OP naudoju dabar, kasdieniam plovimui, aisku neispurina plauku ir pan., bet gan neblogai atrodo man po jo. Ir pati buvau nustebusi, kad isplovus neatrodo kaip aliejuota galva
reiskia lavera turetu dar labiau tikti
tik prisibijau po keliu merginu pasisakymu apie odos nusausinima. ziuriu vel pleiskanu pilna atsirado
nesuprantu nuo ko. apsitvarkysiu, eisiu pasidaryti kazko saknims su roziu, bananu milteliais, rozmarinu EA gal vandeniniu pagrindu kaukyte, gal pades
QUOTE(Brilliant @ 2010 09 08, 10:23)
Etama, mane irgi paveikė geri merginų atsiliepimai apie Lavera aplesinų šampūną, esu lengvai paveikiama ir jau noriu
Mano ir panašūs kaip tavo plaukai, nedažyti, tiesūs, ploni, tik neriebūs, o normalūs, nes 2 kartus savaitėje galvą plaunu
sielos drauge. baigiu susigundyti bandyti abu, jei tik bus sandelyje dar
pavydziu del plovimo tik 2k./sav.
Papildyta:
QUOTE(agnuske @ 2010 09 08, 12:12)
cia kazkas neseniai klause is kur galima AO parsisiusti. radau cia:
http://www.iherb.com/Aubrey-Organics
bet neismanau nei AO kainu,nei nieko
Butu gerai, jei parduotuve butu blog'o sarase
prisesiu gal siandien, siek tiek laisvo laiko atradusi, pasinagrinesiu. noreciau ta isgirtaji sausaplaukiu AO kondic. draugei parsiusti.
o gal LT nuolaidu nusimato???
QUOTE(Odora @ 2010 09 08, 12:28)
sakykit o parduotuvej europoj yra nvey kosmetikos?
velnias as nebegaliu isiminti ne vieno pavadinimo jei tik naujesne parduotuve, visi man bio bio.... ir uzsibaigia
As uzfiksavus tik kad nvey pudros pabandymui atpila panoramos ekosaly
QUOTE(Eve-line @ 2010 09 08, 12:32)
S.O.S.
baiginejasi mano sampunas (naudojau NS), ir noriu isigyti nauja tik naturalu labai sausiems plaukams, dazytiems. Rekoneduokit koki galeciau isigyti Vilniuje
busiu labai dekinga.
Lavera mango arba roziu. Paskaityk atsiliepimu blog'e (1 temos zinuteje yra nuoroda), apie daug sampunu merginos palike atsiliepimus, tikrai issirinksi kazka. Draugei ieskau taip pat dazytiems, labai sausiems plaukams sampuno, tai renkuosi tarp laveros mango arba roziu samp. Manau mango labiau glotnintu.
QUOTE(Dovish @ 2010 09 08, 12:48)
Lavera mango/ rožių, Druide ožkų
Druide OP pamirsau, taip pat gali buti geras var.
mano saknys riebokos, bet irgi naudoju OP. Sausiems plaukams manau dar geriau butu
QUOTE(Eve-line @ 2010 09 08, 12:50)
o kokie atsiliepimai apie sampunus FAITH NATURE?
Ivairus, nemazai kam alergizavo galvos oda. Atsiliepimu velgi ieskok blog'e
QUOTE(Nidulia @ 2010 09 08, 14:21)
Odrey, veido masazui-prausimui patarei man sezamo alieju+ricinos, o kaip marulos, ar tinkamas, lengvas? o kaip Vynuogių sėklų aliejus ? raso, Lengvos tekstūros, gerai susigeria (lengvesnis už simondsijų aliejų)
Nekemša porų. Ricinos alieju perki vaistineje, ar kur nors gauni [B]ekologisko
KN berods yra ekologisko ricinu.
Man patinka lazdynu riesutu, pamegink tikrai jei turi