Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Auksutis @ 2010 09 10, 12:24)
nu tai labai apsimoka pirkti bigsmile.gif

o kokia sudėtis? bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

įkeliu savo pirmąjį lepšį biggrin.gif nu tikras lepšis biggrin.gif

Ačiū visoms už pagalbą.. kitas tortas bus ryt. dar tik galvojų kaip papuošti g.gif

user posted image
user posted image
user posted image

Atsakyti
etina, nu nelabai tavo tortukas, apdengimas nelabai vyjęs, plius dar bent man, bantų spalva visiškai nesiderina. o rožės tai gražios. tikiuosi neįžeidžiau. bet šiaip man visada smagu žiūrėt kad žmonės bando ir šaunuolė, kitas kartas bus geresnis. bet jei čia tavo pirmas tortas tai tikrai man jis puikus

mano snikersas, pastiliažas, aisingas
user posted image
Papildyta:
Etina mūsų tortų padėklai vienodi smile.gif))) sutapimas smile.gif)) man tai jis nepatinka, norėčiau lygiaus, nes dabar apdzibavau, o atrodo kreivai, nors ten padėklo iškylimas
Atsakyti
Tortukas "Pauksciu pienas" mamos kaimynui 4u.gif sokoladas ir MMG.

user posted image

O cia drauges mergytes krykstynoms. Medaus tortas su zele. MMG. Pirma karta isbandziau crimperi. Na nevisai pavyko, bet siaip visai patiko ax.gif

user posted image
Atsakyti
olga liuksiški abu tortukai
Atsakyti
QUOTE(zuliaska @ 2010 09 10, 13:29)
olga liuksiški abu tortukai

Man irgi labai grazus, nesuprantu, kas cia nepavyko unsure.gif As jau irgi turiu savo pirmaji tortuka, vaizdelis neispudingas, stovi dabar pas anyta saldytuve dezuteje, dar net nebuvo pradariusi, heh, o man baisu ka ten ras, nes tai kelem i dezute baisiai tvorele luzinejo doh.gif Idesiu po savaitgalio, kai grishiu namo, nes dabar arciau kaimo smile.gif Baiginejau papuosimus pries pat isvykstant, tai tik spejau nufotkinti ir islekem. Na tikiuosi, kad bent jau skanus bus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Etina @ 2010 09 10, 13:30)
[i]Sveikutės  4u.gif

įkeliu savo pirmąjį lepšį  biggrin.gif nu tikras lepšis  biggrin.gif

na kodel lepšy......su išlyginimu teks padirbeti,bet kadangi pirmas tortas tai tikrai atleistina.....toliau patrimas del kaspino.....apjuosk torta juostele,o kaspinely surišk iš atskiro gabaliuko ir tada pritvirtink norimoj vietoj...gražiau ir lygiu atrodys.....rožytes visai gražios...sekmes....

Zuliaska ir Olga,gražu gražu.....šaunuoles.... thumbup.gif
Atsakyti
Sceikute, vakar ishkepiau meduti, na nesiseke man su biskvitu, kepiau pagal kirbe:) nejo man supjaustyti, tad sutepiau irgi vakar, apipjausciau,kadangi jis pirmas ir toks baisokas, tai nezinau kaip padeti taisyti:(

tad jei galit padekit, ar nieko neatsitiks, jei as jau ant jo apstingusio ( metudis jau para shaldytuve) puosiu trupiniais kurios berchiau siandien? ar man jau jie nelips????
Atsakyti
QUOTE(Auksutis @ 2010 09 10, 13:24)
nu tai labai apsimoka pirkti bigsmile.gif

g.gif nu sudėtis tai man abejotina

QUOTE(Etina @ 2010 09 10, 13:30)
[i]Sveikutės  4u.gif

kaip dabar mėgstama sakyti- už pastangas 10 balų bigsmile.gif

QUOTE(zuliaska @ 2010 09 10, 14:03)
sutapimas smile.gif))

ir aš dariau dviem vaikam vieną tortuką bigsmile.gif sunkiai sekes unsure.gif

QUOTE(olga25 @ 2010 09 10, 14:17)
Tortukas "Pauksciu pienas" mamos kaimynui :

Na nevisai pavyko, bet siaip visai patiko ax.gif

kokia tvorelė wub.gif wub.gif wub.gif

nugis liux bigsmile.gif

ir aš atvargau du torčiukus... nu jau kaip sunkiai sekės verysad.gif celiulito tona.. ir nesuprantu kodėl g.gif na krikštynų tai natūroj kaip ir nesimato taip... bet tam kitam tai masė kažkaip išsitasė ir jos tiek plonai liko... nu nieko...

tai pirmasis medutis, mmg

user posted image

ir antrasis mano kitai martelei (pirmajai kas pamenat tai pilis buvo tongue.gif ) nu jau spalvos tai nusigrybavo doh.gif bet ir realybėj gana ryškios biggrin.gif

kirbes medutis (aciu jai už kantrybę ir konsultacijas 4u.gif ) ir apelsininis sufle, mmg

user posted image
Atsakyti
Oi kokiu graziu krikstynu tortuku prikepusios, o jau sokoladinai kokie apetytiskiski.
Saunuoles 4u.gif

Laukiam laukiam Olestos sedevro g.gif

Del grietineles _ sorry isikisiu, man jin sintetika kvepia, pasiskaitykite sudeti atidziau. Sanitekse panasiu po sesis litus pilna, o E nuo 8 iki 11 litre. Tai vat....... gausis panasu parduotuvinis, o nebe naminis mirksiukas.gif
Atsakyti
šita tema atgaiva dūšiai, malačiai panos, labai stengiatės ir labai džiuginat savo darbukais...
besikartojančių tai nedėsiu, bet va vieną tokį galiu parodyti, grupiokę ištekinu rytoj ax.gif Cipciuko medutis, mascarponės jogurtinis su persikais ir mažiausias su apelsinų suflė, dengta MMG+pastiliažas, drugeliai pastiliažiniai, figūrytės marcipanas su dengimo mase... 8,798 kg
user posted image
Atsakyti
QUOTE(meduolytee @ 2010 09 10, 16:45)
Del grietineles _ sorry isikisiu, man jin sintetika kvepia, pasiskaitykite sudeti atidziau. Sanitekse panasiu po sesis litus pilna, o E nuo 8 iki 11 litre. Tai vat....... gausis panasu parduotuvinis, o nebe naminis  mirksiukas.gif

kiek pavyko išskaityti iš įdėto paveiksliuko, tai ten rašo, kad ideali grietinėlė PLAKIMUI. Tai matyt, tikrai gerai susiplaka.

tik šiaip, jo... jo.. aš sau galvoju taip - kai kada nors norėsiu išlaikyti savo tortų klientus, nemakaluosiu receptūros. Visgi kiekvieno gamintojo grietinė ar grietinėlė turi savo savitą skonį. Todėl sykį pradėjus medaus tortus su vieno gamintojo grietine, niekada nemakaluočiau kito. biggrin.gif Nereikia klientų nuvilti.
Atsakyti