Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Zhawute @ 2010 09 09, 15:46)
beje nieko tokio kad i grietine ispausiu sulciu, vietoj rugsteles?smile.gif

Natūralus produktas visada geriau nei chemija. Bet tema apie tortų papuošimus, jei ką mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tepaluota: 09 rugsėjo 2010 - 15:23
ax.gif reiks ir man isigyti tu rastuotu kocelu, jau radau interneto parduotuvese - ju tokia gausybe, kad dabar jau net nezinau kuri issirinkti smile.gif

Labai saunus krepsiukas 4u.gif Pamenu, mano kaimyne darydavo ne tortus, o krepselius, pridetus visokiu gerybiu, tai ji tiesiog kepdavo is kazkokios kietos teslos rankenele ir ja apipuosdavo smile.gif

Atsakyti
eda.dita gal gali parasyt kokios tos internetines parduotuves kur galima nusipirkt kazka puost tortam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(talita @ 2010 09 09, 20:33)
eda.dita gal gali parasyt kokios tos internetines parduotuves kur galima nusipirkt kazka puost tortam smile.gif

vėl įsikišiu ax.gif

www.sugarshack.co.uk
www.cake-stuff.com (atrodo .com, bet tai angliska pardė) o gal .co.uk galas.
www.surbitonart.co.uk (šitie lupikai ant siuntimo kaštų).

eBay kodėl man nepatinka.. todėl kad dažnai perdėtai daug pripliusuoja siuntimo kaštų. Ir pasirinkimo nebūna didelio.
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
koks gražus šokoladinis papuošimas bigsmile.gif
Ir krepšelis labai thumbup.gif

Sakykit, jei šiandien uždėsiu ant torto mmg. kur jį laikyti per naktį? šaldytuve? nebijo jis temperatūros skirtumo?
Atsakyti
QUOTE(Etina @ 2010 09 09, 19:57)
Sakykit, jei šiandien uždėsiu ant torto mmg. kur jį laikyti per naktį? šaldytuve? nebijo jis temperatūros skirtumo? [/i]

saldytuve biggrin.gif
Atsakyti
Oi, merginos, beziopsant i jusu tortus net seile istyso blush2.gif
QUOTE(RiMami @ 2010 09 08, 11:09)
Meduve, sveika prisijungusi prie mūsų  4u.gif  ogo kiek tortukų atnešei  bigsmile.gif su alaus buteliukais tas ir man laaabai patiko, nu super idėja ypač dabar kai krepšinis, o jei dar koks gimtadienis tuo pačiu išpuola.. nu liuks thumbup.gif norėjau paklaust ant viršaus ten želės gabaliukais apdėti tie buteliukai?  rolleyes.gif medutis, velykinis irgi faini tortuliai, su dengtais dar biškį padirbėt reikia  mirksiukas.gif bet vėlgi viskas su laiku bele noro yra  mirksiukas.gif

Ant to torto sui buteliais zele gabaliukais. Bet vos neprasikeikiau su ta zele. Papuosiau penktadieni, o balius sekmadieni turejo buti. Ten kur nuvezem torta, neturejo i koki saldytuva ideti doh.gif tai pastateme saltame sandeliuke. Atsikeliu ryte, o visi papuosimai issileide nuo dregmes doh.gif Buvau pries tai visai kitaip pauosusi: backute padariusi. Tai teko paskutine minute suktis ir va kas gavosi smile.gif

Noriu jusu paklausti apie gelytes ant tortu. Ziuriu, kad mazai kas darote is cukrines mases. Ar pastilezines gelytes geriau? Man pastiliazas labai trapus atrodo
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2010 09 09, 19:57)

Nu o aš visai ne į temą, nepykit blush2.gif naitai tavo parašas thumbup.gif thumbup.gif Aš tą patį facebook'e parašiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Meduvė @ 2010 09 09, 21:01)
Noriu jusu paklausti apie gelytes ant tortu. Ziuriu, kad mazai kas darote is cukrines mases. Ar pastilezines gelytes geriau? Man pastiliazas labai trapus atrodo

Labas rytas,na aš visuomet darau gėlytes tik iš cukrinės masės ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sandr_e: 10 rugsėjo 2010 - 06:50
Tai kad pastilazas irgi cukrine mase biggrin.gif cukraus pudra su priedais biggrin.gif
Atsakyti
O gal "seniokės" galėtų iššifruoti, kas tai yra aisingas, MMG ir t.t. Trumpai ir aiškiai, kad nereiktų klaidžioti daug. Nes matau, kad ne viena aš čia vapušiju be nuomonės ax.gif Mes apsiuostinėsim, tyliai pasislėpę bandysim kepti ir puošti, o tada jau driokstelėsim šviežio kraujo - turėsit ką kritikuot. A tai dabar tik grožius dedat, dedat, o va mes toookių varguolių - kreivuolių mestelėsim laugh.gif

O gal kuri turėtumėt parduoti kokį nusibodusį kočėliuką ar kažką panašaus? unsure.gif Arba mainyti į ekologišką medų ax.gif Jei kų - į AŽ
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tepaluota: 10 rugsėjo 2010 - 07:54
sveikos na nebuk ti savaitele o kokiu groziu pridejot wub.gif Vyras buvo kompa atemes tai jauciaus kaip zuvis be vandens lotuliukas.gif
Pasirodau savo bandyma su dekorgeliu, tik sekanti karta reikes tam dekorgeliui koki borteli daryti.
Rudud su slyvom, antras grietineles varskes su persikais, MMG, dekorgelis, pastilazas
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Tepaluota @ 2010 09 10, 08:52)
O gal "seniokės" galėtų iššifruoti, kas tai yra aisingas, MMG ir t.t. Trumpai ir aiškiai, kad nereiktų klaidžioti daug. Nes matau, kad ne viena aš čia vapušiju be nuomonės  ax.gif Mes apsiuostinėsim, tyliai pasislėpę bandysim kepti ir puošti, o tada jau driokstelėsim šviežio kraujo - turėsit ką kritikuot. A tai dabar tik grožius dedat, dedat, o va mes toookių varguolių - kreivuolių mestelėsim laugh.gif

O gal kuri turėtumėt parduoti kokį nusibodusį kočėliuką ar kažką panašaus?  unsure.gif Arba mainyti į ekologišką medų  ax.gif Jei kų - į AŽ

MMG tai Meien mase su gliukoze, aisingas tai baltymas su cukraus pudra. Viskas yra virsutinej papuosimu temoj be komentaru 4u.gif
Atsakyti