Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(shrekiuke @ 2010 09 09, 10:51)
Oj merginos kaip gražu... Aš vakar vėlai vakare dariau dukryteo tortą ir nebebuvo kur dingt, koks košmaras gavosi, vyro paprašiau cukraus pudros, nupirkio, bet prastos ir ką jūs manot, o gi masė gavosi š... bet nebebuvo laiko perdarinėti, tai apdengiau kaip buvo, bet vat jeikam nesiseka su mase atkreipkit dėmesio kokia pudra, nes man niekad nebuvo taip prastai.. smile.gif Nu bumbėjau vyrui paskui :)na bet svarbiausia dukrytė patenkinta smile.gif

nu laukiam laukiam tortuko 4u.gif
Atsakyti
Rugiagele,viskas gerai..tik vat jei butu krepšelis iš beze,tai butu fantastika......ne viena torčiuyka esu tavo mačius tokiu pynimu iš beze,tai vat čia butu buve super......
Atsakyti
sveikutes
Meduolyte,nu jau koks vestuvinis,neispasakytas,tos ispaisytos geles,saunuole gerai padirbejai. wub.gif
rugiagele,labai grazus krepselis,toks ryskus,beje kaip rankena darei?
parodysiu as savo pirmaji torta puosta sokoladu,geles ir sokoladines.lauksiu patarimu ka blogai padariau. rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
Koks grazus sokoladinis... wub.gif

O krepselio rankena surezgiau is vieluciu, kur is surbitono berods gelems skirta, ir apvyniojau mase. Tik geriau gal butu buve sudziovint visa ta lanka, o paskui kist, nes dabar taip siek tiek linguoja jis, nors ismeigimas iki pat dugno po dvi sakeles.
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 09 09, 08:27)
Mergytės, kas esat gaminusios Meian naminį dekorgelį??? kiek yra puodelis, koks tas puodelis, kokia jo talpa ml??? g.gif

standartinis konditerinis puodelis 237ml g.gif

QUOTE(vinesa @ 2010 09 09, 13:03)
rugiagele,labai grazus krepselis,toks ryskus,beje kaip rankena darei?
parodysiu as savo pirmaji torta puosta sokoladu,geles ir sokoladines.lauksiu patarimu ka blogai padariau. rolleyes.gif

koks fainas wub.gif man rieks kažką panašaus organizuot...tai gal galima išsamiau ax.gif na kuo aptepta, kringeliuškai iš ko ir pan blush2.gif
Atsakyti
aptepta ir krigeliuskai sokoladas+sviestas,geles sokoladas+medus. mirksiukas.gif
Atsakyti
vinesa, va ko man reikia sestadieni ant vaisiu stalo, tortas toooks grazus ir valgomas, tu paciu laiku, ideja kopijuoju, aciu tau labai kad laiku pasirodei bigsmile.gif

rugiageliuk, krepselis atrodo super, gelytes labai pagyvina vaizda wub.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2010 09 09, 10:17)
KAS ANTRA čia tokių kočėlų kočėliukų  turi hihihi.gif Ir volelių.

QUOTE(Olesta @ 2010 09 09, 10:46)
kočėlo plačiojo tai neturiu, turiu siaurą voliuką juostoms daryti su raštais 4u.gif

Kur to gėrio ieškot? rolleyes.gif Kaupiuosi morališkai, gliukozės, glicerino ir cukraus pudros nusipirkau cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2010 09 09, 15:44)
Kur to gėrio ieškot?  rolleyes.gif Kaupiuosi morališkai, gliukozės, glicerino ir cukraus pudros nusipirkau  cool.gif

wow bigsmile.gif aš vis dar apseinu be jo tongue.gif

ebėjuj cool.gif

bijau eit mikserį jungt.. nes kažkaip neskaniai pakvipo jis unsure.gif jei sudegė tai nusišaunu ant vietos doh.gif
Atsakyti
Merginos, padekit. Kepsiu pirma karta gyvenime meduti, kepsiu pagal cipciuko recepta, tad klausimas jei ishsikepsiu ir sutepsiu shiandien, ar galiu puoshti rytoj, ir valgyti seshtadieni?

Puoshti bandysiu bezu bandysiu kovot iki galo su juo:)
Atsakyti
QUOTE(Zhawute @ 2010 09 09, 15:49)
jei ishsikepsiu ir sutepsiu shiandien, ar galiu puoshti rytoj, ir valgyti seshtadieni?

Gali, medutis dar skanesnis subrandintas mirksiukas.gif
ebėjuj

O ant Marijos žemės anikur? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tepaluota: 09 rugsėjo 2010 - 14:57
Aciu tepalatuota, tad shiandien tik susitepsiu:)))) uj, kaip skanu bus:)
beje nieko tokio kad i grietine ispausiu sulciu, vietoj rugsteles?smile.gif
Atsakyti