Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Sveikutės 4u.gif

tortai jūsų thumbup.gif oi kaip toli man iki jūsų doh.gif

kokios gražios karamelinės gėlės..

atnešu savo trečią bandymą.. Tiek privargau su torto lyginimu, kad... vistiek.. doh.gif
Otelas, mmg, asingas.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Etina @ 2010 09 22, 12:36)
Sveikutės  4u.gif

tortai jūsų  thumbup.gif oi kaip toli man iki jūsų  doh.gif

kokios gražios karamelinės gėlės..

atnešu savo trečią bandymą..  Tiek privargau su torto lyginimu, kad... vistiek..  doh.gif
Otelas, mmg, asingas.

Grazus, bet gal aisingas truputuka per skystas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DaivaVe @ 2010 09 22, 11:27)
Nu tai as ir klausiau apie tuos paprastus - na gaideliai, voveraites, grybukai  blush2.gif  o tie ilgieji tai man neskanus, labai jau trupa... Sorry uz  poster_offtopic.gif

aisku sorry kad neiskart supratau apie kokius saldiniu tu taip, bet piktai taip rasyti irgi ka as zinau schmoll.gif ...

O sudetis ju paprasta, cukrus, vanduo ir rugstele biggrin.gif
daziausiai dedu siom proprocijom (matuoju valgomais saukstkstais) cukrus - 10 ; vanduo - 2 ir rugstele - 1
Ir virti reikia iki rudumo, o kada jau gana isemi ant folijos uzlasini lasa ir siuri ar jau stingsta ar dar nea ir pagal tai apsprendi ar jau viskas...
o tada belieka i formeles supilstyti, arba tiesiog ant folijos papili ir vsio biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atize: 22 rugsėjo 2010 - 12:17
QUOTE(kice @ 2010 09 22, 08:35)
lempa ten sildanti.. tokias visciukamnaudoja zmones. Galima kazkur gauti pirkti pas mus.
  Man nuostabiai graziostos karamelines rozes.. Bet sedziu ir laukiu, kol kokia drasuole-profesionale technologija atidirbs smile.gif

gudrutė cool.gif

QUOTE(wingaile @ 2010 09 22, 09:22)
aciu drinks_cheers.gif , niekaip neradau kas man si klipuka isverstu, mirksiukas.gif  tik man kazkaip atrode kad ten glicerina pila, buvau beveik sventai tuo isitikinus g.gif  notworthy.gif

aš apakus - ten taip abrikosų sirupą patasė ant rankų, patampė ir įvertė? mega_shok.gif
Ką ten įvertė - kažkokią medūzą? laugh.gif

QUOTE(kirbe @ 2010 09 22, 09:24)
prisiminiau ,kad MB teta gamina tokius saldainius ,kur prie bažnyčios pardavineja....

nu va. ir giminystės ryšiai atsinaujins biggrin.gif

QUOTE(rugiagele26 @ 2010 09 22, 11:20)
Labai greit paruduoja nuo beze sirupo pervirimo... buvo taip nutike, ir staigiai laiko forma, vos pravesus. Gaunasi kaip tie cukriniai gaideliai is vaikystes.

bet tai tuos gaidelius pabandyk padaryt.. tada sakysi - nu nesigavo gaideliai, gavos bezas laugh.gif

QUOTE(Asseni @ 2010 09 22, 12:56)
Ot, mergos, Jus su ta karamele

Nu psio  doh.gif . Jauciu man prasides naujas etapas. Tikriausiai nenusiraminsiu, kol nepadarysiu  doh.gif

cha cha.. jau man kaip niežti nagai.. tik va diedas vis punktyrais namo pareina... nėra taip, kad ilgam dingtų.. o tai jeigu nepavyks kas , tai kallbųųųųų bus doh.gif

QUOTE(Atize @ 2010 09 22, 13:21)
taigi rasau kad tu ilguju as pati nemoku gaminti, jie skiriasi nuo tu paprastu taip vadinamo deginto cukraus  biggrin.gif

tai jau daug žinai, kas nuo ko skiriasi tongue.gif

QUOTE(Atize @ 2010 09 22, 14:17)
Ir virti reikia iki rudumo, o kada jau gana isemi ant folijos uzlasini lasa ir siuri ar jau stingsta ar dar nea ir pagal tai apsprendi ar jau viskas...
o tada belieka i formeles supilstyti, arba tiesiog ant folijos papili ir vsio  biggrin.gif

tai jau nuo tos follijos taip ir atsilupa švariai? blink.gif
Atsakyti
[quote=naitas,2010 09 22, 13:27]
gudrutė cool.gif
aš apakus - ten taip abrikosų sirupą patasė ant rankų, patampė ir įvertė? mega_shok.gif
Ką ten įvertė - kažkokią medūzą? laugh.gif

kiek is klipo supratau, ten nuima susidariusiusia puta, deda i vandeni, o po to atgal sudeda g.gif o glicerina atskirai pila blink.gif si klipuka rusaiciu puslapi radau, bet ten irgi nepaaiskinta verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(wingaile @ 2010 09 22, 14:35)
kiek is klipo supratau, ten nuima susidariusiusia puta, deda i vandeni, o po to atgal sudeda g.gif  o glicerina atskirai pila blink.gif  si klipuka rusaiciu puslapi radau, bet ten irgi nepaaiskinta verysad.gif

man atrodo, ten ne putą ima. Iš pradžių gi ji su šepetėliu nuvalė cukraus kristaliukus, kad jų nebūtų ant puodo krašto ir kad šylant puodui jie nepradėtų degti.

Bet ji kažką patasė rankose - ilgą, didelį skaidrų dalyką ..

einu pažėt filmuką ir parašysiu, kurioj minutėj man tas neaiškumas.
Filmo 2:03 laike - ten abrikosų sirupą ji taip patąso blink.gif

o graibo su šaukštu ji kažkokius rudus cukraus gabaliukus (gi sakė bla bla BRAUN Zucker..bla bla).. ne putas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naitas: 22 rugsėjo 2010 - 12:48
QUOTE(naitas @ 2010 09 22, 12:27)
tai jau nuo tos follijos taip ir atsilupa švariai? blink.gif

taip atsilupa lengvai jeigu gerai isvirtas sirupas biggrin.gif kai prisiruosiu pagaminti tokiu saldainiu nufotkinsiu ir ikelsiu cia wink.gif Jeigu i formeles pilat tada formeles pries tai reikia gerai istepti aliejumi, o folijos tikrai nebutina ax.gif O jeigu sirupo nedaverdi tada gaunasi tokia tampoma mase kaip kad rozes cia daro, ne bet jos neiskociosi....
Kiek bandziau man nesigavo nei ilguju saldainiu pagaminti (juos rankom istampo) nei rozyciu.... O bandziau tikrai nekarta gaminti lotuliukas.gif gal isdrys is cia esanciu kuri ir jeigu pavyktu ax.gif biggrin.gif ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atize: 22 rugsėjo 2010 - 12:52
http://konditorei-sc...zumzuckerziehen
įkeliu dar kartą nuorodą apie tai, ką čia diskutuojam.

šitas filmukas neturi jokios informacijos bash.gif: jis skirtas tiesiog užzarazint moteriškes, kad šios griūtų pas juos mokytis. Jie gi kursus ten organizuoja laugh.gif

( o ką.. važiuojam new_russian.gif )??
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2010 09 22, 12:56)
http://konditorei-sc...zumzuckerziehen
įkeliu dar kartą nuorodą apie tai, ką čia diskutuojam.

šitas filmukas neturi jokios informacijos bash.gif: jis skirtas tiesiog užzarazint moteriškes, kad šios griūtų pas juos mokytis. Jie gi kursus ten organizuoja laugh.gif

( o ką.. važiuojam new_russian.gif )??

tas kas kursus organizuoja tikrai pilno recepto neatskleis biggrin.gif O ka davai varom i kursus lotuliukas.gif manau norinciu atsirastu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Kuri čia užnešėt tą karamelės zarazą?? aaaa?

Einu virti cukrų laugh.gif iki oro_buckis.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2010 09 22, 11:44)
man atrodo, ten ne putą ima. Iš pradžių gi ji su šepetėliu nuvalė cukraus kristaliukus, kad jų nebūtų ant puodo krašto ir kad šylant puodui jie nepradėtų degti.

Bet ji kažką patasė rankose - ilgą, didelį skaidrų dalyką ..

einu pažėt filmuką ir parašysiu, kurioj minutėj man tas neaiškumas.
Filmo 2:03 laike - ten abrikosų sirupą ji taip patąso  blink.gif

o graibo su šaukštu ji kažkokius rudus cukraus gabaliukus (gi sakė bla bla BRAUN Zucker..bla bla).. ne putas

man atrodo,kad ji pataso ta ,ka imeta pries tai i salta vandeni..ta neparudavusi sirupa ir jis apstingsta skaidrus ax.gif g.gif

lauksim dabar Naito roziu 4u.gif

Kazkas klause,ar mano meskute formoj kepta-taip,pasiseke kaip aklai vistai grudas rasti vargse nukainota biggrin.gif Forma Wilton,aliumine,stebuklingai puikiai issiima,kai tepi pagal instrukcijas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emiga: 22 rugsėjo 2010 - 13:40
QUOTE(naitas @ 2010 09 22, 14:18)
Kuri čia užnešėt tą karamelės zarazą?? aaaa?

Einu virti cukrų laugh.gif iki oro_buckis.gif

pasirodo aš ir vėl pirtį užkūriau ph34r.gif surrender.gif karsta.gif lotuliukas.gif
Atsakyti