Sveikutės
tortai jūsų oi kaip toli man iki jūsų
kokios gražios karamelinės gėlės..
atnešu savo trečią bandymą.. Tiek privargau su torto lyginimu, kad... vistiek..
Otelas, mmg, asingas.
QUOTE(Etina @ 2010 09 22, 12:36)
Sveikutės
tortai jūsų oi kaip toli man iki jūsų
kokios gražios karamelinės gėlės..
atnešu savo trečią bandymą.. Tiek privargau su torto lyginimu, kad... vistiek..
Otelas, mmg, asingas.
tortai jūsų oi kaip toli man iki jūsų
kokios gražios karamelinės gėlės..
atnešu savo trečią bandymą.. Tiek privargau su torto lyginimu, kad... vistiek..
Otelas, mmg, asingas.
Grazus, bet gal aisingas truputuka per skystas
QUOTE(DaivaVe @ 2010 09 22, 11:27)
Nu tai as ir klausiau apie tuos paprastus - na gaideliai, voveraites, grybukai o tie ilgieji tai man neskanus, labai jau trupa... Sorry uz
aisku sorry kad neiskart supratau apie kokius saldiniu tu taip, bet piktai taip rasyti irgi ka as zinau ...
O sudetis ju paprasta, cukrus, vanduo ir rugstele
daziausiai dedu siom proprocijom (matuoju valgomais saukstkstais) cukrus - 10 ; vanduo - 2 ir rugstele - 1
Ir virti reikia iki rudumo, o kada jau gana isemi ant folijos uzlasini lasa ir siuri ar jau stingsta ar dar nea ir pagal tai apsprendi ar jau viskas...
o tada belieka i formeles supilstyti, arba tiesiog ant folijos papili ir vsio
QUOTE(kice @ 2010 09 22, 08:35)
lempa ten sildanti.. tokias visciukamnaudoja zmones. Galima kazkur gauti pirkti pas mus.
Man nuostabiai graziostos karamelines rozes.. Bet sedziu ir laukiu, kol kokia drasuole-profesionale technologija atidirbs
Man nuostabiai graziostos karamelines rozes.. Bet sedziu ir laukiu, kol kokia drasuole-profesionale technologija atidirbs
gudrutė
QUOTE(wingaile @ 2010 09 22, 09:22)
aciu , niekaip neradau kas man si klipuka isverstu, tik man kazkaip atrode kad ten glicerina pila, buvau beveik sventai tuo isitikinus
aš apakus - ten taip abrikosų sirupą patasė ant rankų, patampė ir įvertė?
Ką ten įvertė - kažkokią medūzą?
QUOTE(kirbe @ 2010 09 22, 09:24)
prisiminiau ,kad MB teta gamina tokius saldainius ,kur prie bažnyčios pardavineja....
nu va. ir giminystės ryšiai atsinaujins
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 09 22, 11:20)
Labai greit paruduoja nuo beze sirupo pervirimo... buvo taip nutike, ir staigiai laiko forma, vos pravesus. Gaunasi kaip tie cukriniai gaideliai is vaikystes.
bet tai tuos gaidelius pabandyk padaryt.. tada sakysi - nu nesigavo gaideliai, gavos bezas
QUOTE(Asseni @ 2010 09 22, 12:56)
Ot, mergos, Jus su ta karamele
Nu psio . Jauciu man prasides naujas etapas. Tikriausiai nenusiraminsiu, kol nepadarysiu
Nu psio . Jauciu man prasides naujas etapas. Tikriausiai nenusiraminsiu, kol nepadarysiu
cha cha.. jau man kaip niežti nagai.. tik va diedas vis punktyrais namo pareina... nėra taip, kad ilgam dingtų.. o tai jeigu nepavyks kas , tai kallbųųųųų bus
QUOTE(Atize @ 2010 09 22, 13:21)
taigi rasau kad tu ilguju as pati nemoku gaminti, jie skiriasi nuo tu paprastu taip vadinamo deginto cukraus
tai jau daug žinai, kas nuo ko skiriasi
QUOTE(Atize @ 2010 09 22, 14:17)
Ir virti reikia iki rudumo, o kada jau gana isemi ant folijos uzlasini lasa ir siuri ar jau stingsta ar dar nea ir pagal tai apsprendi ar jau viskas...
o tada belieka i formeles supilstyti, arba tiesiog ant folijos papili ir vsio
o tada belieka i formeles supilstyti, arba tiesiog ant folijos papili ir vsio
tai jau nuo tos follijos taip ir atsilupa švariai?
[quote=naitas,2010 09 22, 13:27]
gudrutė
aš apakus - ten taip abrikosų sirupą patasė ant rankų, patampė ir įvertė?
Ką ten įvertė - kažkokią medūzą?
kiek is klipo supratau, ten nuima susidariusiusia puta, deda i vandeni, o po to atgal sudeda o glicerina atskirai pila si klipuka rusaiciu puslapi radau, bet ten irgi nepaaiskinta
gudrutė
aš apakus - ten taip abrikosų sirupą patasė ant rankų, patampė ir įvertė?
Ką ten įvertė - kažkokią medūzą?
kiek is klipo supratau, ten nuima susidariusiusia puta, deda i vandeni, o po to atgal sudeda o glicerina atskirai pila si klipuka rusaiciu puslapi radau, bet ten irgi nepaaiskinta
QUOTE(wingaile @ 2010 09 22, 14:35)
kiek is klipo supratau, ten nuima susidariusiusia puta, deda i vandeni, o po to atgal sudeda o glicerina atskirai pila si klipuka rusaiciu puslapi radau, bet ten irgi nepaaiskinta
man atrodo, ten ne putą ima. Iš pradžių gi ji su šepetėliu nuvalė cukraus kristaliukus, kad jų nebūtų ant puodo krašto ir kad šylant puodui jie nepradėtų degti.
Bet ji kažką patasė rankose - ilgą, didelį skaidrų dalyką ..
einu pažėt filmuką ir parašysiu, kurioj minutėj man tas neaiškumas.
Filmo 2:03 laike - ten abrikosų sirupą ji taip patąso
o graibo su šaukštu ji kažkokius rudus cukraus gabaliukus (gi sakė bla bla BRAUN Zucker..bla bla).. ne putas
QUOTE(naitas @ 2010 09 22, 12:27)
tai jau nuo tos follijos taip ir atsilupa švariai?
taip atsilupa lengvai jeigu gerai isvirtas sirupas kai prisiruosiu pagaminti tokiu saldainiu nufotkinsiu ir ikelsiu cia Jeigu i formeles pilat tada formeles pries tai reikia gerai istepti aliejumi, o folijos tikrai nebutina O jeigu sirupo nedaverdi tada gaunasi tokia tampoma mase kaip kad rozes cia daro, ne bet jos neiskociosi....
Kiek bandziau man nesigavo nei ilguju saldainiu pagaminti (juos rankom istampo) nei rozyciu.... O bandziau tikrai nekarta gaminti gal isdrys is cia esanciu kuri ir jeigu pavyktu ...
http://konditorei-sc...zumzuckerziehen
įkeliu dar kartą nuorodą apie tai, ką čia diskutuojam.
šitas filmukas neturi jokios informacijos : jis skirtas tiesiog užzarazint moteriškes, kad šios griūtų pas juos mokytis. Jie gi kursus ten organizuoja
( o ką.. važiuojam )??
įkeliu dar kartą nuorodą apie tai, ką čia diskutuojam.
šitas filmukas neturi jokios informacijos : jis skirtas tiesiog užzarazint moteriškes, kad šios griūtų pas juos mokytis. Jie gi kursus ten organizuoja
( o ką.. važiuojam )??
QUOTE(naitas @ 2010 09 22, 12:56)
http://konditorei-sc...zumzuckerziehen
įkeliu dar kartą nuorodą apie tai, ką čia diskutuojam.
šitas filmukas neturi jokios informacijos : jis skirtas tiesiog užzarazint moteriškes, kad šios griūtų pas juos mokytis. Jie gi kursus ten organizuoja
( o ką.. važiuojam )??
įkeliu dar kartą nuorodą apie tai, ką čia diskutuojam.
šitas filmukas neturi jokios informacijos : jis skirtas tiesiog užzarazint moteriškes, kad šios griūtų pas juos mokytis. Jie gi kursus ten organizuoja
( o ką.. važiuojam )??
tas kas kursus organizuoja tikrai pilno recepto neatskleis O ka davai varom i kursus manau norinciu atsirastu
Kuri čia užnešėt tą karamelės zarazą?? aaaa?
Einu virti cukrų iki
Einu virti cukrų iki
QUOTE(naitas @ 2010 09 22, 11:44)
man atrodo, ten ne putą ima. Iš pradžių gi ji su šepetėliu nuvalė cukraus kristaliukus, kad jų nebūtų ant puodo krašto ir kad šylant puodui jie nepradėtų degti.
Bet ji kažką patasė rankose - ilgą, didelį skaidrų dalyką ..
einu pažėt filmuką ir parašysiu, kurioj minutėj man tas neaiškumas.
Filmo 2:03 laike - ten abrikosų sirupą ji taip patąso
o graibo su šaukštu ji kažkokius rudus cukraus gabaliukus (gi sakė bla bla BRAUN Zucker..bla bla).. ne putas
Bet ji kažką patasė rankose - ilgą, didelį skaidrų dalyką ..
einu pažėt filmuką ir parašysiu, kurioj minutėj man tas neaiškumas.
Filmo 2:03 laike - ten abrikosų sirupą ji taip patąso
o graibo su šaukštu ji kažkokius rudus cukraus gabaliukus (gi sakė bla bla BRAUN Zucker..bla bla).. ne putas
man atrodo,kad ji pataso ta ,ka imeta pries tai i salta vandeni..ta neparudavusi sirupa ir jis apstingsta skaidrus
lauksim dabar Naito roziu
Kazkas klause,ar mano meskute formoj kepta-taip,pasiseke kaip aklai vistai grudas rasti vargse nukainota Forma Wilton,aliumine,stebuklingai puikiai issiima,kai tepi pagal instrukcijas.
QUOTE(naitas @ 2010 09 22, 14:18)
pasirodo aš ir vėl pirtį užkūriau