Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(naitas @ 2010 09 21, 14:05)

o dabar turiu bėdą - vat reikia man padaryt masę gofruotu paviršium. Na kad būtų toks vaizdas, kaip kad praplėšiat kartono vieną sluoksniuką, ir ten pasimato gofras.. KAIP MAN PADARYT TĄ GOFRO EFEKTĄ? help.gif

Bandysiu paaiskinti. isikocioji norimo dydzio mase. Reikalingi keli ploni mediniai pagaliukai. Tinka ploni mediniai iesmeliai, o jei reikalingas mazas gofruotas plotas, tai pakaks ir kokteilio ar dantu krapstuku pagaliukai. Viena pagaliuka kisi po mase- gauni iskilima, kita pagaliukadedi ant mases virsaus ir svelniai paspaudi- gauni idubima. mases neitempi, bet biski net pkeli,kad gautusi grazesnis gofras. taip ir kartoji- vienas pagaliukas apacion , kitas ant virsaus ir paspaudi. Tikiuosi suprantamai parasiau g.gif .
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 09 21, 22:44)
aš manau, kad pila ant silikono, jau kažin kaip karamelė nuo eilinio stalviršiaus nusiluptų g.gif aš nerizikuosiu  lotuliukas.gif  o lempa ir man parūpo, kažkokia interesna, a vot man vienas momentas su tai žvake užkliuvo, kažkaip paskui ni očen norėtųsi jos valgyt, o tiek darbo įdėt, kad nevalgyt irgi ni očen  lotuliukas.gif  blush2.gif

o kas jau ten su žvake irnesakyk.gif taigi ne šamanino, o tik pakaitino, atšildė galiuką, kad priliptų prie rožės kūno tas žiedlapis. Man įdomu, kur dėjo tuos kitus du ar tris atkirptus nemenkus karamelės gabalus bigsmile.gif

QUOTE(meskius @ 2010 09 21, 22:46)
Tinka ploni mediniai iesmeliai, o jei reikalingas mazas gofruotas plotas, tai pakaks ir kokteilio ar dantu krapstuku pagaliukai. Viena pagaliuka kisi po mase- gauni iskilima, kita pagaliukadedi ant mases virsaus ir svelniai paspaudi-

ačiū.. aš supratau... tik kad man reikia kokių 500 eglaičių tokių.. gofruotų... karsta.gif reiks vistiek ieškotis aparato kokio nors lens.gif
Atsakyti
As tai gofravau dengimo mase tiesiog pasiemus medini iesmeli ir juo spusteldama mase, palikau tokio pat plocio tarpeli ir vel spustelejau, tai tas tarpelis savaime pakilo smile.gif
Atsakyti
aš manau kad tuos kitus gabalus kol dari rožes, reikia laikyti kažkur šiltai, nes kitaip gis stingsta momentaliai, kitaip nekaitintų ten ant žvakelės smile.gif
Atsakyti
As manau kad mase tame filmuke lygiai tokia pati kaip kad ir saldainiu ilguju, kur per kaziuko muge arba prie baznycios parduoda... Jas kiek zinau ten rankom tampo, bet kaip tiksliai daro tai nezinau, gal kuri is jusu zinot kaip tuos ilguosius saldainius daro?
Juk prie baznycios panasiu is karameles rozyciu buna pirkti, tikrai maciau ne syki mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atize: 21 rugsėjo 2010 - 23:02
QUOTE(Atize @ 2010 09 22, 01:02)
As manau kad mase tame filmuke lygiai tokia pati kaip kad ir saldainiu ilguju, kur per kaziuko muge arba prie baznycios parduoda... Jas kiek zinau ten rankom tampo, bet kaip tiksliai daro tai nezinau, gal kuri is jusu zinot kaip tuos ilguosius saldainius daro?
Juk prie baznycios panasiu is karameles rozyciu buna pirkti, tikrai maciau  ne syki mirksiukas.gif

rolleyes.gif aha, būtų įdomu sudalyvaut gaminimo seanse rolleyes.gif
Tik man skaidri rusva karamelė pati gražiausia wub.gif

tiesa, tam filmuke kaip man keista pasirodė.. tampo tą karamelę karštą guminėm?pirštinėm apsiavus .. ir kaip gi nelimpa prie ju?? blink.gif
Atsakyti
gal silikonines pirstines blush2.gif zinau ir as viean technologija gera sito reikalo,bet gal kita diena surasysiu 4u.gif
Atsakyti
lempa ten sildanti.. tokias visciukamnaudoja zmones. Galima kazkur gauti pirkti pas mus.
Man nuostabiai graziostos karamelines rozes.. Bet sedziu ir laukiu, kol kokia drasuole-profesionale technologija atidirbs smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rueta @ 2010 09 21, 20:54)
NU BANDAU ISVERST
NU VA I LABAI SVARU INDA SUPILAM CUKRU 1KG TADA VANDUO NU VANDENS TAI NESAKO KIEK SUPILA TOLIAU ANT LETOS UGNIES MAISYTI IR SVARBIAUSIA KAD CUKRAUS KRISTALAI NEBUTU PRILIPE PRIE SENELIU NUVALYTI SU TEPTUKU JEI NENUVALAI GALI SUSIKRISTALIZUOTI KUR CUKRUS PARUDAVES JI REIKIA PASALINTI TADA IPILA ABRIKOSU SIRUPA BET VELGI NESAKO KIEK PAMAISOM TADA IR LAUKIAM KOL 165 KARSCIO BUS TERMOMETRE .TADA IPLILAM CITRINOS SULCIU JIS REIKALINGAS KAD CUKRUS GERIAU ISTIRPTU  NU VA O TOLIAU MATOT KA REIK DARYT

aciu drinks_cheers.gif , niekaip neradau kas man si klipuka isverstu, mirksiukas.gif tik man kazkaip atrode kad ten glicerina pila, buvau beveik sventai tuo isitikinus g.gif notworthy.gif
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2010 09 22, 07:35)
lempa ten sildanti.. tokias visciukamnaudoja zmones. Galima kazkur gauti pirkti pas mus.
  Man nuostabiai graziostos karamelines rozes.. Bet sedziu ir laukiu, kol kokia drasuole-profesionale technologija atidirbs smile.gif

prisiminiau ,kad MB teta gamina tokius saldainius ,kur prie bažnyčios pardavineja....viena karta teko matyti kaip daro ale tada nerupejo,tai ir ypatingai ir nesidomejau.....tik tikrai žinau ,kad vewrda cukraus sirupa ir be jokiu termometru iš akies jau mato kada gana,o paskui išverčia ant stalo ir vos vos pravesus tiesiog su rankom ištampo ta mase...... doh.gif kažin gal reiktu kada susiruošt ir nuvažiuot y svečius...... lotuliukas.gif
Atsakyti
nuvaziuok, ka? Butu sprogimas si technologija tiesiog.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2010 09 22, 08:24)
prisiminiau ,kad MB teta gamina tokius saldainius ,kur prie bažnyčios pardavineja....viena karta teko matyti kaip daro ale tada nerupejo,tai ir ypatingai ir nesidomejau.....tik tikrai žinau ,kad vewrda cukraus sirupa ir be jokiu termometru iš akies jau mato kada gana,o paskui išverčia ant stalo ir vos vos pravesus tiesiog su rankom ištampo ta mase...... doh.gif kažin  gal reiktu kada susiruošt ir nuvažiuot y svečius...... lotuliukas.gif

nu kas čia per klausimas, sėdi tuojaus pat tortą pasidarius ir mauni lotuliukas.gif
Atsakyti