Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Olesta @ 2010 09 21, 12:28)

klausyk.. išbučiuosiu nuo alkūnių ir pirštų galiukų (rankų pirštų), paaiškink trumpai kaip ten daro tas rožes??

man tai tik viena aišku - pilčiau į siliconinę formą lotuliukas.gif
QUOTE(kice @ 2010 09 21, 13:47)
o man tai atrodo burtininkes visos, kurios kepa torta gal antra karta - ir iskarto vestuvem, iskarto daugiaauksti smile.gif

nu jau taip taikliai wub.gif
beje, jeigu ką , tai jeigu aš ką pasakau čia, tai tik linksmai 4u.gif

o dabar turiu bėdą - vat reikia man padaryt masę gofruotu paviršium. Na kad būtų toks vaizdas, kaip kad praplėšiat kartono vieną sluoksniuką, ir ten pasimato gofras.. KAIP MAN PADARYT TĄ GOFRO EFEKTĄ? help.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naitas: 21 rugsėjo 2010 - 15:06
Liaba. Prisiziurejus tokiu graziu tortu savo paprastucius sudesiu, nes tema ja baigiasi blush2.gif
trys meduciai, o rozinis sokoladinis, gelytes sonai barstyti trupiniais, o padekla "pagrazino" mano mazoji kepeja, po to zinoma teko valyti doh.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skristyn: 21 rugsėjo 2010 - 17:07
Cia grietinele puosta?
Atsakyti
QUOTE(zuliaska @ 2010 09 21, 14:08)
aš tai darydavau MMG tai laikydavau nu apie parą, ta prasme šiandien padarau jau ryt ir naudot galiu. o dabar kai visada pastiliažą darausi, tai va kad ir šiandien pasidariau jau ryt naudosiu. o būna man ir 2-3savaites prastovi likučiai.taivat:) aš visas mases brandinu :)ir laikau kambario temperatūroje plėvelėje

aa, aisku
skristyn man labai grazus tavo drugelis

merginos, darysiu sia sav torta ir noriu isbandyti saldainiu dengimo mase. Kazin, ar dazus man deti kai istirpsta saldainiai ar tik minkant imaisyti? Ir jauciu reikia apie para brandinti?
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 09 21, 18:18)
Cia grietinele puosta?

taip grietinele, tik ruzavas sviestiniu kremu

QUOTE(Meduvė @ 2010 09 21, 18:37)
aa, aisku
skristyn man labai grazus tavo drugelis

merginos, darysiu sia sav torta ir noriu isbandyti saldainiu dengimo mase. Kazin, ar dazus man deti kai istirpsta saldainiai ar tik minkant imaisyti? Ir jauciu reikia apie para brandinti?

aciu
dek kai tirpinsi saldinius, nes si mase sunkiai dazosi ir nesigauna tokios skaiscios spalvos, jos truputi mutnios. mases as nebrandinu ir viskas ok gaunasi
Atsakyti
Man tas rozinis labai dailus..
Atsakyti
QUOTE(Meduvė @ 2010 09 21, 18:37)
aa, aisku

ziurint kokie pas tave dazai.As turiu tik ukrainietiskus miltelinius,tai pirmiausiai gerai istirpinu saukste silto vandens,o paskui supilu i bliuda su saldainiais pries tirpinima
Atsakyti
NU BANDAU ISVERST
NU VA I LABAI SVARU INDA SUPILAM CUKRU 1KG TADA VANDUO NU VANDENS TAI NESAKO KIEK SUPILA TOLIAU ANT LETOS UGNIES MAISYTI IR SVARBIAUSIA KAD CUKRAUS KRISTALAI NEBUTU PRILIPE PRIE SENELIU NUVALYTI SU TEPTUKU JEI NENUVALAI GALI SUSIKRISTALIZUOTI KUR CUKRUS PARUDAVES JI REIKIA PASALINTI TADA IPILA ABRIKOSU SIRUPA BET VELGI NESAKO KIEK PAMAISOM TADA IR LAUKIAM KOL 165 KARSCIO BUS TERMOMETRE .TADA IPLILAM CITRINOS SULCIU JIS REIKALINGAS KAD CUKRUS GERIAU ISTIRPTU NU VA O TOLIAU MATOT KA REIK DARYT
Atsakyti
QUOTE(Rueta @ 2010 09 21, 21:54)
NU BANDAU ISVERST
NU VA I LABAI SVARU INDA SUPILAM CUKRU 1KG TADA VANDUO NU VANDENS TAI NESAKO KIEK SUPILA TOLIAU ANT LETOS UGNIES MAISYTI IR SVARBIAUSIA KAD CUKRAUS KRISTALAI NEBUTU PRILIPE PRIE SENELIU NUVALYTI SU TEPTUKU JEI NENUVALAI GALI SUSIKRISTALIZUOTI KUR CUKRUS PARUDAVES JI REIKIA PASALINTI TADA IPILA ABRIKOSU SIRUPA BET VELGI NESAKO KIEK PAMAISOM TADA IR LAUKIAM KOL 165 KARSCIO BUS TERMOMETRE .TADA IPLILAM CITRINOS SULCIU JIS REIKALINGAS KAD CUKRUS GERIAU ISTIRPTU  NU VA O TOLIAU MATOT KA REIK DARYT

koks sutapimas bigsmile.gif jau pora valandų, kai akyse stovi tos karamelinės rožės wub.gif Ačiū už vertimą, lekiu žėt filmuko..

o gal visgi kuri jau bandėt?? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2010 09 21, 21:15)
koks sutapimas  bigsmile.gif  jau pora valandų, kai akyse stovi tos karamelinės rožės wub.gif  Ačiū už vertimą, lekiu žėt filmuko..

o gal visgi kuri jau bandėt??  bigsmile.gif

neturiu dar noro keisti stalviršių lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 09 21, 22:31)
neturiu dar noro keisti stalviršių  lotuliukas.gif

laugh.gif tai gal nereiktų keisti g.gif įdomu, ant kokio paviršiaus ten papila? ant silikono? ir kas ten per xitra lempa? Ten ne šiaip sau stalinė lempa, įtariu.. ten xitra lempa cool.gif

labai patiko man šita idėja thumbup.gif Nu bet pala.. gi verdam sirupus tada, kai darom beze.. įdomu, kiek reiktų pavirti, kad laikytų formą.. galėčiau supilti į kokią nors siliconinę formą pabandymui..bet su oro burbulais gal būtų.. nu žodžiu, nearti dirvonai čia mumi wub.gif
Atsakyti
aš manau, kad pila ant silikono, jau kažin kaip karamelė nuo eilinio stalviršiaus nusiluptų g.gif aš nerizikuosiu lotuliukas.gif o lempa ir man parūpo, kažkokia interesna, a vot man vienas momentas su tai žvake užkliuvo, kažkaip paskui ni očen norėtųsi jos valgyt, o tiek darbo įdėt, kad nevalgyt irgi ni očen lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti