Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Griaustinė @ 2010 09 21, 11:37)
Sveikos mielos kepėjėlės  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Liaupsės visų Jūsų darbeliams ir aišku Jums  thumbup.gif
Aš dar ne burtininkė, dar tiktai mokausi, bet ši tema man patinka.
Labai noooooriu patarimo.
Žadu daryti dvieju aukštų vestuvinį tortą, bet ne ant padėklų, nes reikės tolokai vežti. Kokios rūšies geriau daryti apačią ir kokios viršų, na kad neatsitiktų taip, kad viršus ims ir sulys į apačią. Žadu daryti Snickersą ir Rafaelą, nes jaunoji dievina kondensuotą pieną, bet nemėgsta riešutų, tai snickersas bus be jų  verysad.gif , miško daryti negaliu, nes vyšnių neturiu, o pirktinės netikros kažkokios, jau su "malkom" isšsidūriau  verysad.gif
Kaip sulipdyti viršų ir apačią - ar reikia į tarpą kokio aisingo?
Nepykit, jei tai buvo kam nors aiškinta prieš 5 psl., atrodo skaičiau, bet gal nepastabi...  unsure.gif  blush2.gif

o man tai atrodo burtininkes visos, kurios kepa torta gal antra karta - ir iskarto vestuvem, iskarto daugiaauksti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 09 21, 12:35)
Zuliaska, oras toks tsakant nėr kas veikt, kiek čia man iki tos U..........s lotuliukas.gif , labai jau apetitnai atrodo  thumbup.gif

neturi ką viekt??smile.gif aš tik pusryčiauju, darbų milijonas smile.gif tai gal atlėk man padėsi smile.gif
Atsakyti
tik neikisk nosies pora dienu ir, vau, kiek nuostabiu tortu smile.gif
Moteriskes turiu klausimeli: truputi susipainiojau apdengimo masiu brandinimo laike. Vienas reikia brandinti, kitas ne. Gal galit man, varnai, parasyti kiek ilgai kokia mase brandinat?
Kaip suprantu reikia laikyti kambario temperaturoje ivyniota i plevele?
Atsakyti
aš tai darydavau MMG tai laikydavau nu apie parą, ta prasme šiandien padarau jau ryt ir naudot galiu. o dabar kai visada pastiliažą darausi, tai va kad ir šiandien pasidariau jau ryt naudosiu. o būna man ir 2-3savaites prastovi likučiai.taivat:) aš visas mases brandinu :)ir laikau kambario temperatūroje plėvelėje
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2010 09 21, 12:47)
o man tai atrodo burtininkes visos, kurios kepa torta gal antra karta - ir iskarto vestuvem, iskarto daugiaauksti smile.gif

Labai atsiprašau, jei ką įžeidžiau 4u.gif
Bet tikrai tik iš geros valios "burtininkėm" pavadinau blink.gif
Kepu ne pirmą kartą, puošiu irgi ne pirmą, vestuvinis berods bus trečias, neskaitant bandomojo, tačiau du kepiau ant padėklų, tai jokios problemos dėl antro aukšto. O šiaip MMG puoštas bus gal koks šeštas, o aplamai keptas koks dutūkstantasis gal...
Bet vistiek aš dar mokausi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Griaustinė @ 2010 09 21, 14:14)
Labai atsiprašau, jei ką įžeidžiau  4u.gif
Bet tikrai tik iš geros valios "burtininkėm" pavadinau  blink.gif
Kepu ne pirmą kartą, puošiu irgi ne pirmą, vestuvinis berods bus trečias, neskaitant bandomojo, tačiau du kepiau ant padėklų, tai jokios problemos dėl antro aukšto. O šiaip MMG puoštas bus gal koks šeštas, o aplamai keptas koks dutūkstantasis gal...
Bet vistiek aš dar mokausi  4u.gif

nu as irgi is geros valios smile.gif linksmai taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Denisute @ 2010 09 21, 07:50)
ryt kepsiu kirbes meduti,tad turiu klausima.ar normaliai man jis iskeptu skardoj nuo orkaites tuoj didziojoj?ir kiek normu teslos mazdaug reikia tokiai skardai?ir dar kokioj temperaturoj kepti?butu malonu kad pagelbetumet... ax.gif

labas
as ji kepu laksteliais , ant kepimo popieriaus istepu kokio dydzio noriu,nes tesla skystoka ,laksteliai gaunasi nestori -stori gali pasireguliuot daugiau ar maziau teslos det.man taip keptais biskvitais ir tortas skanesnis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rikke @ 2010 09 21, 14:24)
labas
as ji kepu laksteliais , ant kepimo popieriaus istepu kokio dydzio noriu,nes tesla skystoka ,laksteliai gaunasi nestori -stori gali pasireguliuot daugiau ar maziau teslos det.man taip keptais biskvitais ir tortas skanesnis  ax.gif

dekui,rikke,tu angelas,neisivaizduoji kaip as tau dekinga notworthy.gif good.gif
Atsakyti
Labai atsiprasau, kad prasau pagalbos, bet nors uzsimusk dabar visur ieskau kaip daryti ta pinigu maisa ir nerandu, lyg ir buvau issisaugojus pas save, bet perziurejau visur ir nera, o ir cia dabar nerandu, jau net supykau ant saves doh.gif .
help.gif gal kas gali imesti nuorodele, jei zino, is karto sirdingai dekoju.
Atsakyti
taigi santraukinėj tortų papuošimų temoj Miglė buvo įdėjus 4u.gif
o kur Miglė ir Meian apskritai dingusios, labai pasiilgau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 09 21, 12:36)
taigi santraukinėj tortų papuošimų temoj Miglė buvo įdėjus  4u.gif
o kur Miglė ir Meian apskritai dingusios, labai pasiilgau  unsure.gif

aciu aciu einu ieskot.
Atsakyti
ten tiesiog nuotraukele ir nuoroda yra, bet kai paspaudi ismeta rusiska saita ir netiesiogei, o kadangi nelabai man su rusu kalba tai nerandu, na bet kazkaip pasitelksiu savo fantazija
Atsakyti