QUOTE(Griaustinė @ 2010 09 21, 11:37)
Sveikos mielos kepėjėlės
Liaupsės visų Jūsų darbeliams ir aišku Jums
Aš dar ne burtininkė, dar tiktai mokausi, bet ši tema man patinka.
Labai noooooriu patarimo.
Žadu daryti dvieju aukštų vestuvinį tortą, bet ne ant padėklų, nes reikės tolokai vežti. Kokios rūšies geriau daryti apačią ir kokios viršų, na kad neatsitiktų taip, kad viršus ims ir sulys į apačią. Žadu daryti Snickersą ir Rafaelą, nes jaunoji dievina kondensuotą pieną, bet nemėgsta riešutų, tai snickersas bus be jų , miško daryti negaliu, nes vyšnių neturiu, o pirktinės netikros kažkokios, jau su "malkom" isšsidūriau
Kaip sulipdyti viršų ir apačią - ar reikia į tarpą kokio aisingo?
Nepykit, jei tai buvo kam nors aiškinta prieš 5 psl., atrodo skaičiau, bet gal nepastabi...
Liaupsės visų Jūsų darbeliams ir aišku Jums
Aš dar ne burtininkė, dar tiktai mokausi, bet ši tema man patinka.
Labai noooooriu patarimo.
Žadu daryti dvieju aukštų vestuvinį tortą, bet ne ant padėklų, nes reikės tolokai vežti. Kokios rūšies geriau daryti apačią ir kokios viršų, na kad neatsitiktų taip, kad viršus ims ir sulys į apačią. Žadu daryti Snickersą ir Rafaelą, nes jaunoji dievina kondensuotą pieną, bet nemėgsta riešutų, tai snickersas bus be jų , miško daryti negaliu, nes vyšnių neturiu, o pirktinės netikros kažkokios, jau su "malkom" isšsidūriau
Kaip sulipdyti viršų ir apačią - ar reikia į tarpą kokio aisingo?
Nepykit, jei tai buvo kam nors aiškinta prieš 5 psl., atrodo skaičiau, bet gal nepastabi...
o man tai atrodo burtininkes visos, kurios kepa torta gal antra karta - ir iskarto vestuvem, iskarto daugiaauksti