Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Labas rytas, norėjau jūsų patarimo, noriu tortą aptepti grietinėle ir bandyti padaryti šokoladinę tvorelę, kaip suprantu reikia tada laikyti šaldytuve smile.gif o kai aš išimsiu jis neištirps, juk vis tiek išėmus iškart nevalgys g.gif
Atsakyti
QUOTE(Oksiukas @ 2010 09 21, 08:50)
Labas rytas, norėjau jūsų patarimo, noriu tortą aptepti grietinėle ir bandyti padaryti šokoladinę tvorelę, kaip suprantu reikia tada laikyti šaldytuve smile.gif o kai aš išimsiu jis neištirps, juk vis tiek išėmus iškart nevalgys g.gif

kai sustingsta tvorelė, ji tas pats kas šokoladas, ne vasara, neištirps 4u.gif
Atsakyti
O as idejau i saldikli neapdorotu grybu, tai saldytuve grybais nesa blink.gif negaliu nieko idet, gerai, kad 2 saldytuvai yra. Bet reiks mest lauk tuos grybus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(wingaile @ 2010 09 20, 13:34)

as su klausimu mirksiukas.gif gal kas bandet taip gelytes daryti? blink.gif  :

http://konditorei-sc...zumzuckerziehen

Buvau nete radusi labai graziai puosta torta ir vis gavojau kaip is padro tas rozes is tos karameles, bet paziurejus sia nuoroda dasuto .
va tas tortas rastas interneto paltybese.
user posted image
Atsakyti
ir man labai grazu tokios gelės wub.gif as dar su klausimu lotuliukas.gif o kur perkat marcipana didesniais kiekiais? g.gif ax.gif

as tikiuosi kad kazkas isvers kaip ten ta karamele pasidaryt blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wingaile: 21 rugsėjo 2010 - 10:24
QUOTE(wingaile @ 2010 09 21, 11:22)
ir man labai grazu tokios gelės wub.gif  as dar su klausimu lotuliukas.gif  o kur perkat marcipana didesniais kiekiais? g.gif  ax.gif

as tikiuosi kad kazkas isvers kaip ten ta karamele pasidaryt blush2.gif

www.dasita.com

papuošimai iš karamelės rusų kalba
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 09 21, 11:28)

notworthy.gif aciu bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos mielos kepėjėlės 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Liaupsės visų Jūsų darbeliams ir aišku Jums thumbup.gif
Aš dar ne burtininkė, dar tiktai mokausi, bet ši tema man patinka.
Labai noooooriu patarimo.
Žadu daryti dvieju aukštų vestuvinį tortą, bet ne ant padėklų, nes reikės tolokai vežti. Kokios rūšies geriau daryti apačią ir kokios viršų, na kad neatsitiktų taip, kad viršus ims ir sulys į apačią. Žadu daryti Snickersą ir Rafaelą, nes jaunoji dievina kondensuotą pieną, bet nemėgsta riešutų, tai snickersas bus be jų verysad.gif , miško daryti negaliu, nes vyšnių neturiu, o pirktinės netikros kažkokios, jau su "malkom" isšsidūriau verysad.gif
Kaip sulipdyti viršų ir apačią - ar reikia į tarpą kokio aisingo?
Nepykit, jei tai buvo kam nors aiškinta prieš 5 psl., atrodo skaičiau, bet gal nepastabi... unsure.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Griaustinė @ 2010 09 21, 11:37)
Sveikos mielos kepėjėlės  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Liaupsės visų Jūsų darbeliams ir aišku Jums  thumbup.gif
Aš dar ne burtininkė, dar tiktai mokausi, bet ši tema man patinka.
Labai noooooriu patarimo.
Žadu daryti dvieju aukštų vestuvinį tortą, bet ne ant padėklų, nes reikės tolokai vežti. Kokios rūšies geriau daryti apačią ir kokios viršų, na kad neatsitiktų taip, kad viršus ims ir sulys į apačią. Žadu daryti Snickersą ir Rafaelą, nes jaunoji dievina kondensuotą pieną, bet nemėgsta riešutų, tai snickersas bus be jų  verysad.gif , miško daryti negaliu, nes vyšnių neturiu, o pirktinės netikros kažkokios, jau su "malkom" isšsidūriau  verysad.gif
Kaip sulipdyti viršų ir apačią - ar reikia į tarpą kokio aisingo?
Nepykit, jei tai buvo kam nors aiškinta prieš 5 psl., atrodo skaičiau, bet gal nepastabi...  unsure.gif  blush2.gif

na aš irgi ne burtininkė biggrin.gif bet mano galva, pirmą aukštą daryčiau snikersą, antrą - rafaelo. Nors manau, kad turėtų atlaikyti(medutį man puikiai atlaiko), bet jei bijai, į pirmą aukštą smeik nukirptus šiaudelius ir uždėk iškirptą kartoną, tada antrą aukštą mirksiukas.gif
Atsakyti
unsure.gif ryt kepsiu kirbes meduti,tad turiu klausima.ar normaliai man jis iskeptu skardoj nuo orkaites tuoj didziojoj?ir kiek normu teslos mazdaug reikia tokiai skardai?ir dar kokioj temperaturoj kepti?butu malonu kad pagelbetumet...
Atsakyti
QUOTE(adriu @ 2010 09 20, 14:41)
turiu pasiulymą-davai tu padaryk,ir atvaryk pas mane-sukirsim,paskuj aš pas tave varysiu biggrin.gif

jo, kol viena iki kitos atvažiuosim ir išalksim smile.gif)))))))

QUOTE(meduolytee @ 2010 09 20, 15:15)
per para isaustas  ekstrinis chalaciokas  lotuliukas.gif

nu ir chalačiukas liuksiskas, nuostabu

o iš karamelės kiek dariau niekada nesigavo.

mano paprastas valgomas, snikersas, grietinėlė
user posted image
Atsakyti
Zuliaska, oras toks tsakant nėr kas veikt, kiek čia man iki tos U..........s lotuliukas.gif , labai jau apetitnai atrodo thumbup.gif
Atsakyti