Labas rytas, norėjau jūsų patarimo, noriu tortą aptepti grietinėle ir bandyti padaryti šokoladinę tvorelę, kaip suprantu reikia tada laikyti šaldytuve o kai aš išimsiu jis neištirps, juk vis tiek išėmus iškart nevalgys
QUOTE(Oksiukas @ 2010 09 21, 08:50)
Labas rytas, norėjau jūsų patarimo, noriu tortą aptepti grietinėle ir bandyti padaryti šokoladinę tvorelę, kaip suprantu reikia tada laikyti šaldytuve o kai aš išimsiu jis neištirps, juk vis tiek išėmus iškart nevalgys
kai sustingsta tvorelė, ji tas pats kas šokoladas, ne vasara, neištirps
O as idejau i saldikli neapdorotu grybu, tai saldytuve grybais nesa negaliu nieko idet, gerai, kad 2 saldytuvai yra. Bet reiks mest lauk tuos grybus
QUOTE(wingaile @ 2010 09 20, 13:34)
Buvau nete radusi labai graziai puosta torta ir vis gavojau kaip is padro tas rozes is tos karameles, bet paziurejus sia nuoroda dasuto .
va tas tortas rastas interneto paltybese.
ir man labai grazu tokios gelės as dar su klausimu o kur perkat marcipana didesniais kiekiais?
as tikiuosi kad kazkas isvers kaip ten ta karamele pasidaryt
as tikiuosi kad kazkas isvers kaip ten ta karamele pasidaryt
QUOTE(wingaile @ 2010 09 21, 11:22)
ir man labai grazu tokios gelės as dar su klausimu o kur perkat marcipana didesniais kiekiais?
as tikiuosi kad kazkas isvers kaip ten ta karamele pasidaryt
as tikiuosi kad kazkas isvers kaip ten ta karamele pasidaryt
www.dasita.com
papuošimai iš karamelės rusų kalba
QUOTE(Olesta @ 2010 09 21, 11:28)
aciu
Sveikos mielos kepėjėlės
Liaupsės visų Jūsų darbeliams ir aišku Jums
Aš dar ne burtininkė, dar tiktai mokausi, bet ši tema man patinka.
Labai noooooriu patarimo.
Žadu daryti dvieju aukštų vestuvinį tortą, bet ne ant padėklų, nes reikės tolokai vežti. Kokios rūšies geriau daryti apačią ir kokios viršų, na kad neatsitiktų taip, kad viršus ims ir sulys į apačią. Žadu daryti Snickersą ir Rafaelą, nes jaunoji dievina kondensuotą pieną, bet nemėgsta riešutų, tai snickersas bus be jų , miško daryti negaliu, nes vyšnių neturiu, o pirktinės netikros kažkokios, jau su "malkom" isšsidūriau
Kaip sulipdyti viršų ir apačią - ar reikia į tarpą kokio aisingo?
Nepykit, jei tai buvo kam nors aiškinta prieš 5 psl., atrodo skaičiau, bet gal nepastabi...
Liaupsės visų Jūsų darbeliams ir aišku Jums
Aš dar ne burtininkė, dar tiktai mokausi, bet ši tema man patinka.
Labai noooooriu patarimo.
Žadu daryti dvieju aukštų vestuvinį tortą, bet ne ant padėklų, nes reikės tolokai vežti. Kokios rūšies geriau daryti apačią ir kokios viršų, na kad neatsitiktų taip, kad viršus ims ir sulys į apačią. Žadu daryti Snickersą ir Rafaelą, nes jaunoji dievina kondensuotą pieną, bet nemėgsta riešutų, tai snickersas bus be jų , miško daryti negaliu, nes vyšnių neturiu, o pirktinės netikros kažkokios, jau su "malkom" isšsidūriau
Kaip sulipdyti viršų ir apačią - ar reikia į tarpą kokio aisingo?
Nepykit, jei tai buvo kam nors aiškinta prieš 5 psl., atrodo skaičiau, bet gal nepastabi...
QUOTE(Griaustinė @ 2010 09 21, 11:37)
Sveikos mielos kepėjėlės
Liaupsės visų Jūsų darbeliams ir aišku Jums
Aš dar ne burtininkė, dar tiktai mokausi, bet ši tema man patinka.
Labai noooooriu patarimo.
Žadu daryti dvieju aukštų vestuvinį tortą, bet ne ant padėklų, nes reikės tolokai vežti. Kokios rūšies geriau daryti apačią ir kokios viršų, na kad neatsitiktų taip, kad viršus ims ir sulys į apačią. Žadu daryti Snickersą ir Rafaelą, nes jaunoji dievina kondensuotą pieną, bet nemėgsta riešutų, tai snickersas bus be jų , miško daryti negaliu, nes vyšnių neturiu, o pirktinės netikros kažkokios, jau su "malkom" isšsidūriau
Kaip sulipdyti viršų ir apačią - ar reikia į tarpą kokio aisingo?
Nepykit, jei tai buvo kam nors aiškinta prieš 5 psl., atrodo skaičiau, bet gal nepastabi...
Liaupsės visų Jūsų darbeliams ir aišku Jums
Aš dar ne burtininkė, dar tiktai mokausi, bet ši tema man patinka.
Labai noooooriu patarimo.
Žadu daryti dvieju aukštų vestuvinį tortą, bet ne ant padėklų, nes reikės tolokai vežti. Kokios rūšies geriau daryti apačią ir kokios viršų, na kad neatsitiktų taip, kad viršus ims ir sulys į apačią. Žadu daryti Snickersą ir Rafaelą, nes jaunoji dievina kondensuotą pieną, bet nemėgsta riešutų, tai snickersas bus be jų , miško daryti negaliu, nes vyšnių neturiu, o pirktinės netikros kažkokios, jau su "malkom" isšsidūriau
Kaip sulipdyti viršų ir apačią - ar reikia į tarpą kokio aisingo?
Nepykit, jei tai buvo kam nors aiškinta prieš 5 psl., atrodo skaičiau, bet gal nepastabi...
na aš irgi ne burtininkė bet mano galva, pirmą aukštą daryčiau snikersą, antrą - rafaelo. Nors manau, kad turėtų atlaikyti(medutį man puikiai atlaiko), bet jei bijai, į pirmą aukštą smeik nukirptus šiaudelius ir uždėk iškirptą kartoną, tada antrą aukštą
ryt kepsiu kirbes meduti,tad turiu klausima.ar normaliai man jis iskeptu skardoj nuo orkaites tuoj didziojoj?ir kiek normu teslos mazdaug reikia tokiai skardai?ir dar kokioj temperaturoj kepti?butu malonu kad pagelbetumet...
QUOTE(adriu @ 2010 09 20, 14:41)
turiu pasiulymą-davai tu padaryk,ir atvaryk pas mane-sukirsim,paskuj aš pas tave varysiu
jo, kol viena iki kitos atvažiuosim ir išalksim )))))))
QUOTE(meduolytee @ 2010 09 20, 15:15)
per para isaustas ekstrinis chalaciokas
nu ir chalačiukas liuksiskas, nuostabu
o iš karamelės kiek dariau niekada nesigavo.
mano paprastas valgomas, snikersas, grietinėlė
Zuliaska, oras toks tsakant nėr kas veikt, kiek čia man iki tos U..........s , labai jau apetitnai atrodo