Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

tep, aš medikė tongue.gif nieko bendro su tortais neturiu tongue.gif tik dievinu juos gaminti lotuliukas.gif
Atsakyti
nu daba tiksliai nepaskysiu ritoj reiks pasijunkt ausis istemt ir klausytis lotuliukas.gif o tai kalba tai zemaiciu kalba vos eina suprast doh.gif

O dabar papasakosiu koki soka gavau vakar nusilipdziau bateli is mmg mases prisidariau gelyciu kaspineliu viska paruosiau ir padejau i spinta uzdara kad vaikai neprieitu ir ka jus manot daba atidarau o mano visos gelytes paplaukusios soka gavau ir batas toks suskystejas kame reikalas teko ismest lauk sudas juodas as galvoju ar gali buti kad mmg mase netinkama tokiems dalykams ar cia kalta dregme kai dabar nesildo patalpu tai dregna juose g.gif
zliumt juodai norisi o tiek darboooooooo
Atsakyti
QUOTE(Rueta @ 2010 09 20, 20:37)
nu daba tiksliai nepaskysiu ritoj reiks pasijunkt ausis istemt ir klausytis lotuliukas.gif  o tai kalba tai zemaiciu kalba vos eina suprast doh.gif

O dabar papasakosiu koki soka gavau vakar nusilipdziau bateli is mmg mases prisidariau gelyciu kaspineliu viska paruosiau ir padejau i spinta uzdara kad vaikai neprieitu ir ka jus manot daba atidarau o mano visos gelytes paplaukusios soka gavau ir batas toks suskystejas kame reikalas teko ismest lauk sudas juodas as galvoju ar gali buti kad mmg mase netinkama tokiems dalykams ar cia kalta dregme kai dabar nesildo patalpu tai dregna juose g.gif
zliumt juodai norisi o tiek darboooooooo

MMG tikrai tokiems dalykams netinka... schmoll.gif pastilazas lipdymui tam tinka..
Atsakyti
aš viską lipdau iš MMG mirksiukas.gif tris kart tfu tfu tfu, bet dar niekada nesuskystėjo schmoll.gif
Atsakyti
Sveikutės, reikia konsultacijos: ar galima tortą puošti plakta grietinėle iš vakaro, t.y. ar nieko nenutiks tai grietinėlei, jei aš šiandien apdzibuosiu, o valgysim tik rytoj vakare? Baisu, kad neišsileistų per tiek laiko šaldytuve dzibukai.
Iš anksto ačiū už atsakymus 4u.gif aciuks.gif
Atsakyti
neišsileidžia puošk drąsiai, tik rūkytus mėsos gaminius ir žuvies tai mesk lauk jei yra šaldytuve 4u.gif netiesiogine prasme išmesk lotuliukas.gif
Atsakyti
ačiū už greitą atsakymą, skias, kai vaikai sumigs, reiks imtis darbo birthday.gif
Atsakyti
taip zuika puika kompanjone, raitokis rankoves ir skambink bliūdais, ir rytoj pasirodyt nepamiršk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atize @ 2010 09 20, 12:41)
Naitai poedutes ilgis 4 cm ir svoris 4 gr.  biggrin.gif  Nu tikrai palyginus su leliuku drambliska.....

oo, ačiū. 4u.gif Tik 4 gramai??? ne 14 lens.gif nes leliukas tai sveria 26 gramus ir yra 7,5 cm ilgio.

QUOTE(Atize @ 2010 09 20, 13:04)
dar klausimas kaip jus nuo pauosimu cukraus pudra nuvalote, tiksliau su kuom? Nes as valau degtine, bet po to jie man slapiuoti pradeda  doh.gif

reikia labai saikingai naudoti cukraus pudrą kočiojant, ar darant kokias nors gėles. O dar geriau daryt viską ant krakmolo. O nuvalyt galima su teptuku. Sausu. Bet reikia turėti gerą teptuką, kad valant nebarstytų savo šerių doh.gif

QUOTE(Angel1203 @ 2010 09 20, 13:56)
dedu ir as saviskius pasirodyt

koooooooks grožis wub.gif

QUOTE(meduolytee @ 2010 09 20, 16:15)
per para isaustas  ekstrinis chalaciokas  lotuliukas.gif

super, labai sexovas chalačiukas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naitas: 20 rugsėjo 2010 - 22:49
QUOTE(naitas @ 2010 09 20, 22:48)
oo, ačiū.  4u.gif  Tik 4 gramai??? ne 14 lens.gif nes leliukas tai sveria 26 gramus ir yra 7,5 cm ilgio.

tikrai 4 gr, o ne 14 paemiau 5 pedutes likusias ir visas pasveriau ir visos buvo po 4 gr.
O del nuvalymo pabandysiu su teptuku sausu pasakysiu ar pavayko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglis2 @ 2010 09 20, 20:56)
aš viską lipdau iš MMG  mirksiukas.gif tris kart tfu tfu tfu, bet dar niekada nesuskystėjo schmoll.gif

aš irgi darau iš MMG,tik y ja įminkau daugiau cukraus pudros,kad tvirtesne butu.....
Atsakyti
ryt kepsiu kirbes meduti,tad turiu klausima.ar normaliai man jis iskeptu skardoj nuo orkaites tuoj didziojoj?ir kiek normu teslos mazdaug reikia tokiai skardai?ir dar kokioj temperaturoj kepti?butu malonu kad pagelbetumet... ax.gif
Atsakyti