Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(zuliaska @ 2010 09 20, 14:30)
nu geras, net nemačiau aš tavo liniuotės angel SVEIKINU LABAI LABAI NUOŠIRDŽIAI.
andriu tai mes būtinai progą surasim ir pasidarysim smile.gif aš vis krikšto turiu daryt ir t.t. tai negaliu padaryt tokio, o sau kaip ir nėra progos smile.gif tetės gimkė arčiausiai, bet ka mes veiksim su tokiu dideliu tortu smile.gif)

turiu pasiulymą-davai tu padaryk,ir atvaryk pas mane-sukirsim,paskuj aš pas tave varysiu biggrin.gif
Atsakyti
sweiki, pasiziurejau ivairiausiu jusu pagamintus tortus, o papuosimai kokie nuostabus... thumbup.gif galvoju reiks man kada pabandyt, bet galvoju kiek cia laiko uztruka papuosimas tarkim ant virsaus tuo baltu glaistu ir kokiom gelytem?(turiu du vaikus, kurie neduos daug laiko prie papuosimo praleisti)ir ar daug islaidu gaunasi papuosimui? g.gif
Atsakyti
Pirmiausia- Angel sveikinimai 4u.gif

Super tortukas. Toks neiprastas, visas suderintas wub.gif Nusikopinau
mirksiukas.gif

Rimami baravyku kasikelis wub.gif

Zuliaskos melyni kriksto drugeliai superiniai

Rugiageles namelis koks mielas ( nesikabinek prie jo, gerai merginos sako, kad reiktu tau zabos)

Kirbes krikstynu oranzinis - uzbure, ale minnie kokia sustra 4u.gif

Olestos kriksto mergyte ruzavyte kokia meilumo
o Cipolino nuotykiai kokie oi oi oi

Rekaliukes skrybele nematyto negirdeto grozio. Inesei naujoviu 4u.gif

JAV vestuvinis wub.gif

Atsakyti
ir aš turiu du vaikus tongue.gif o papuošimus vis tiek darau lotuliukas.gif naktys, pietų miegeliai laisvi lotuliukas.gif kaina priklauso nuo produktų kuriuos rinksies 4u.gif
Atsakyti
user posted image

per para isaustas ekstrinis chalaciokas lotuliukas.gif

Atsakyti
Meduolytee, su šituo manau aš nuo spalio 1 dienos į darbą laisvai pasirodau thumbup.gif
Atsakyti
meduolyte- chalatas nerealus thumbup.gif thumbup.gif
Angel - man abu labai gražūs wub.gif
as su klausimu mirksiukas.gif gal kas bandet taip gelytes daryti? blink.gif :

http://konditorei-sc...zumzuckerziehen
Atsakyti
rozes kokio grozio blink.gif
Atsakyti
oho kaip fainiai bet nemanau kad taip lengva su juo dirbti kaip atrodo taip sunkiai vokiskai kalba kad vos ejo suprast ka sako nes vokieciu siaip gerai moku blush2.gif
Atsakyti
Meduolytee ,fantastika...kaip iš paveiksliuko.....net nepasakyčiau ,kad tortas..... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Rueta @ 2010 09 20, 15:49)
oho kaip fainiai bet nemanau kad taip lengva su juo dirbti kaip atrodo taip sunkiai vokiskai kalba kad vos ejo suprast ka sako nes vokieciu siaip gerai moku blush2.gif

o kiek ten sako vandens ir kokia temperatūrą ir kiek laiko ,turi siekt? blink.gif as vokieciu nei bum bum verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 09 20, 15:03)
ir aš turiu du vaikus 

drinks_cheers.gif ir aš turiu, ir kai riek kokį tortą daryt tai taip džiaugiuos kad pus9 jie jau miega bigsmile.gif

QUOTE(meduolytee @ 2010 09 20, 15:15)
per para isaustas  ekstrinis chalaciokas  lotuliukas.gif

nu jeeeeeeeeeeeeeeeeginis bigsmile.gif

QUOTE(Olesta @ 2010 09 20, 15:17)
Meduolytee, su šituo manau aš nuo spalio 1 dienos į darbą laisvai pasirodau  thumbup.gif

tai jūs medikė bigsmile.gif

kokią bytvą praleidau bigsmile.gif box.gif
Atsakyti