Naitai poedutes ilgis 4 cm ir svoris 4 gr. Nu tikrai palyginus su leliuku drambliska.....
Wavin, su sirdeles kur tortas tai ten uzmaskuoti visi brokai, siaip buvau sumasciusi kitaip puosti, bet nelabai pavyko su mase, tai teko is padeties suktis, kad atrodytu padoriau...
Visai dailus.. tortukas
tikrai, kai foto padarai tai matosi visi defektai
Bet pamenu dar visai neseniai pirmuosius savo tortus.... jau taip didžiavausi papuošusi.. atrodė tokie gražūs jie man... o dabar kai pasižiūriu į juos... kokie jie "baisuokliai" , šleivi, kreivi.... papuošimas " be ryšio" , bet tuo metu jie man atrodė patys gražiausi
QUOTE(benomama @ 2010 09 20, 11:34)
Grazus tie jusu torciukai Buna ir man visokiu kliurku, bet stengiuosi jas su kiekvienu kepimu pataisyti. O komentarai visada poadeda, nes pats zmogelis buna nematai trukumu, o kita akis pastebi.
O geriausiai klaidos man matosi kaip foto padarau
O geriausiai klaidos man matosi kaip foto padarau
tikrai, kai foto padarai tai matosi visi defektai
Bet pamenu dar visai neseniai pirmuosius savo tortus.... jau taip didžiavausi papuošusi.. atrodė tokie gražūs jie man... o dabar kai pasižiūriu į juos... kokie jie "baisuokliai" , šleivi, kreivi.... papuošimas " be ryšio" , bet tuo metu jie man atrodė patys gražiausi
dar klausimas kaip jus nuo pauosimu cukraus pudra nuvalote, tiksliau su kuom? Nes as valau degtine, bet po to jie man slapiuoti pradeda
QUOTE(Asseni @ 2010 09 20, 10:40)
Reikejo tepant torta daryti "kupra". T.y. pas tave plokscias tas tortas, o reikejo kad butu suapvalintais kampais ir nuo siaurejancio kampo iki pletejancio kiltu tortas i virsu. Ar, kazi, suprantomai parasiau
Taip! Dabar jau supratau ir kita karta turi pasisekti suformuoti teisingai. Aciu labai!
Klausymėlis apie papuošimą: o kaip su ta juostele medžiagine, kur tortai papuošti, žmonės prieš pjaustant jį nusiima?
QUOTE(Atize @ 2010 09 20, 12:04)
dar klausimas kaip jus nuo pauosimu cukraus pudra nuvalote, tiksliau su kuom? Nes as valau degtine, bet po to jie man slapiuoti pradeda
Su teptuku nuvalau sausu
nu paneles vis susipesat jai ne vienos tai kitos tiesa sakant is tikro pagadinat tema santykiu aiskinimusi as uzeinu daznai ale torta koki retai idedu
Galiu pasakyt tik viena del gaminiu kokybes jai darot del to kad jums tai patinka ir stengiates ismokt tai su kiekvienu tortu gausis vis graziau bet jai darote tam kad daugiau padaryt ir nei vieno prasymo nepraleist tai taip ir atrodo jusu tortai
dedu ir as saviskius pasirodyt
Galiu pasakyt tik viena del gaminiu kokybes jai darot del to kad jums tai patinka ir stengiates ismokt tai su kiekvienu tortu gausis vis graziau bet jai darote tam kad daugiau padaryt ir nei vieno prasymo nepraleist tai taip ir atrodo jusu tortai
dedu ir as saviskius pasirodyt
QUOTE(wavin @ 2010 09 20, 12:36)
Klausymėlis apie papuošimą: o kaip su ta juostele medžiagine, kur tortai papuošti, žmonės prieš pjaustant jį nusiima?
aš tai manau žmonės nusiima pirma juostelę ir pjauna gi nevalgo su juostele
ANGEL NU TAVO TORTAS PASAKIŠKAS, aš būtinai darysiu kada tokį, tik vis progos neatrandu, tik klausimas kokia čia spalva ta žalia?
angel ,labai gražu tas žalias kaip aš tokį laukiu išmėgint,ale vis nėra tinkamos progos..vis vaikiški pas mane
o boružėlė labai miela
žiūriu su žuliaska abi progos nerandam
o boružėlė labai miela
žiūriu su žuliaska abi progos nerandam
Angel, labai gražios spalvos, gražiai suderinti aukštai, ir padėkliukas liuks, viskas savo vietose, tvarkinga ir labai gražu
Sveikinu su gražia liniuote, joks tortas neprilygsta jos grožiui
Sveikinu su gražia liniuote, joks tortas neprilygsta jos grožiui
To zalio spalva tai kazkokia lemon kai pirkau isivaizdavau kad ji geltona bet kai daugiau idedi tokia labaiu i salotine nesa dar gal truputi imaisiau tamsesnes i ja zalios jau nepamenu senokai ta dariau
Del formos ir as labai laukiau ir pirma pasitaikiusia proga girebiau piesiau ant lapu tuos lasus ir derinau dydzius o paskui is meducio lakstu ispjausciau ir kepiau jau tokios formos tortas ganetinai didelis buvo
aciu aciu brangioji tikrai grazi ta mano liniuote ilgai svajota
Del formos ir as labai laukiau ir pirma pasitaikiusia proga girebiau piesiau ant lapu tuos lasus ir derinau dydzius o paskui is meducio lakstu ispjausciau ir kepiau jau tokios formos tortas ganetinai didelis buvo
QUOTE(Olesta @ 2010 09 20, 14:03)
aciu aciu brangioji tikrai grazi ta mano liniuote ilgai svajota
nu geras, net nemačiau aš tavo liniuotės angel SVEIKINU LABAI LABAI NUOŠIRDŽIAI.
andriu tai mes būtinai progą surasim ir pasidarysim aš vis krikšto turiu daryt ir t.t. tai negaliu padaryt tokio, o sau kaip ir nėra progos tetės gimkė arčiausiai, bet ka mes veiksim su tokiu dideliu tortu )
andriu tai mes būtinai progą surasim ir pasidarysim aš vis krikšto turiu daryt ir t.t. tai negaliu padaryt tokio, o sau kaip ir nėra progos tetės gimkė arčiausiai, bet ka mes veiksim su tokiu dideliu tortu )