Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(wingaile @ 2010 09 20, 09:39)
jezau mano as jau 3 kartus atsiprasiau jei ka izeidziau.... blink.gif atsiprasau dar karta kad uzkuriau cia pirti verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Mane irgi neperseniausiai buvo uzpuole del toru ir ka lotuliukas.gif nugi nepabegau niekur toli, tiesiog nepavykusiu nekeliu cia,m nors tokiu ir dabar gaunasi biggrin.gif Ka padarysi kad ne visada rankos klauso....
Atsakyti
QUOTE(wingaile @ 2010 09 20, 10:39)
jezau mano as jau 3 kartus atsiprasiau jei ka izeidziau.... blink.gif atsiprasau dar karta kad uzkuriau cia pirti verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

ner ko cia atsiprasineti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Atize @ 2010 09 20, 10:48)
Mane irgi neperseniausiai buvo uzpuole del toru ir ka  lotuliukas.gif  nugi nepabegau niekur toli, tiesiog nepavykusiu nekeliu cia,m nors tokiu ir dabar gaunasi  biggrin.gif  Ka padarysi kad ne visada rankos klauso....

tada jus man pasakykit, ar tikrai toks baisus mano tortas kad reikėjo jo nesinesti einant i svecius ???
Atsakyti
QUOTE(wingaile @ 2010 09 20, 10:54)
tada jus man pasakykit, ar tikrai toks baisus mano tortas kad reikėjo jo nesinesti einant i svecius ???

vingaile,tavo tortas netobulas,bet nematau reikalo jo slepti mirksiukas.gif man labai grazus drugeliai ant tavo torciuko 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Denisute: 20 rugsėjo 2010 - 10:09
wingaile,kur ten neseis?pas uosviene..oi ten tai tinkamas ir net labai,net per grazus lotuliukas.gif lotuliukas.gif o jei rimtai,tai i prezidentura tokio juk nesinestumo,o savam stalui.. 4u.gif va jei parduotum toki,nu gautim i sedimaja cool.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglis2 @ 2010 09 18, 08:31)
wavin, šaunuolė, tobulėji thumbup.gif tik jei dar neatidavei tortuko, uždėk po vardo kabliuką 4u.gif po kreipinio dedasi kablelis 4u.gif

tortas jau buvo atiduotas doh.gif ir kaip taip nepagalvojau apie kablelį, ot žiopla doh.gif Kitą kartą jau atkreipsiu į tai dėmesį..... AČIŪ

Kice gražus torčiukas
Anber... tas su geltonom gėlėmis tai thumbup.gif , kal puokštė ir nelabai vykusi... bet gėlytės puokštei tai kražiai padarytos mirksiukas.gif
Olesta... na tavo tortukai tai super.....ir kaip tu visur viską suspėji ???
jurguliux idėja su keksiukais super.. reikės kada nors pasinaudoti blush2.gif
Jav tikrai.. kaip jau minėjo.. tavo tortai turi savitumo.... wub.gif
emiga kokia miela meškutė wub.gif O tu ją darei su forma ar pati issikirpusi šabloną apipjaustei?
Atize gražūs visi tortukai, bet man tai su širdutėmis wub.gif
Mačiau diskusiją ir " mūšį"į kritiką kritiką atsakius... gal wingaile kiek per grubiai parašė...na bet ką padarysi...tiek wingailes tiek k.lapelytes tortukai savotiškai gražūs.... juk pačios tik mokomės... nėra ko norėti iš mūsų kaip iiš profesionalių (t.y kurios puošia jau metelius ar daugiau) mirksiukas.gif Juk niekas negimė mokėdamas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wavin: 20 rugsėjo 2010 - 10:26
QUOTE(wingaile @ 2010 09 20, 10:54)

man tai tikrai jis nebuvo toks baisus kad nesineštum. aš pamatytum tetės gimkei kokį pabaisą padariau, tikrai tavo dar gražus prieš mano, ir nešiausi, nes valgėm tortą o ne jo išvaizdą smile.gif tad nėra ko atsiprašinėti. aš manau smagu, kad neįsižeidei, o ne dėl to kad dėjai atsiprašinėk. viskas gerai, kitą kart geriau bus, ir visada prašom dėti, kad ir koks išejo, juk pamokymų visada reikia. aš dėdavau koks buvo toks, ir visada išklausydavau komentarus, labai tai padeda
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2010 09 19, 22:34)
as galiu pasakyti tiek,jei aprduodat tortus,bukit malonios,darykit kol bus idealu,man kaip pirkejui,visai vienodai ar jus turit laiko ar ne,ar daug dirbat ar mazai,as reikalauju maximumo,ar ne tiesa sakau? ax.gif  nepavyko,plesiat mase ir darot kad ir iki ryto..dabar zinoma sakysit,idek nors viena torta tada kritikuok...sunku gi..sunku-nedarykit....... 4u.gif

labai jau griežtai pasakei..... ax.gif o gal idealiai pavyks uzdengti tik po 100-tojo torto.... tai ką dabar visai nebekepti... blush2.gif juk mokomės...ir mokomės... o saviems tiek neprikepsi kol išmoksi idealiai uždengti ar papuošt kitaip.. mirksiukas.gif Aš pati tikrai nedarau...svetimiems tik saviems ..giminėms ir draugams , bet norėčiau daugiau gaminti... praktikos tai juk reikia lotuliukas.gif

Beje labai patiko shrekiukes pasisakymas, kad jau kas paprašo pagaminti .. tai jau būna matęs ir ragavęs ir jiems patikę.. thumbup.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikutes, ikeliu ir as savo, naminiam valgymui smile.gif
user posted image
lotuliukas.gif peckiojau belenka, nes labai greitai reikejo valgyti.
Torciukas su graikiskai riesutais, Meska siaureje. Papuosimas, sokoladas juodas.
Pjuvio nedejau, nes lb negrazi foto doh.gif sis torciukas pas mane labai greitai dingsta nuo stalo ir vis pjuvio negaliu nufotografuoti schmoll.gif

Grazus tie jusu torciukai thumbup.gif Buna ir man visokiu kliurku, bet stengiuosi jas su kiekvienu kepimu pataisyti. O komentarai visada poadeda, nes pats zmogelis buna nematai trukumu, o kita akis pastebi.
O geriausiai klaidos man matosi kaip foto padarau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo benomama: 20 rugsėjo 2010 - 10:36
QUOTE(wavin @ 2010 09 20, 10:12)

Anber... tas su geltonom gėlėmis tai  thumbup.gif , kal puokštė ir nelabai vykusi... bet gėlytės puokštei tai kražiai padarytos mirksiukas.gif

Tikra tiesa, puokste nevykusi! smile.gif Ziurejau, ziurejau i kitu darytas puoksteles, bet man niekaip nesigavo to apvalumo isgauti.. verysad.gif Gal per daug pati biskvita nupjoviau? g.gif Patarkit, Kepejeles, kaip kitakart geriau padaryt 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(wavin @ 2010 09 20, 11:32)
o gal idealiai pavyks uzdengti tik po 100-tojo torto.... tai ką dabar visai nebekepti... blush2.gif juk mokomės...ir mokomės... o saviems tiek neprikepsi kol išmoksi idealiai uždengti ar papuošt kitaip.. mirksiukas.gif

tai turbut geriau apdengiau,ai kita syki bus geriau..nu taip negalima..plesi darai is naujo,zinoma islaidos,bet o ka daryt..as kalbu kaip pirkejas..norintis matyti idealu torta..del to mate ir regejo tai gerai,bet tai nereiskia,kad jei zmogus nezino jog geriau bus,negalima jampasiulyti kazko naujo,jus ka nekeliat sau issukiu? g.gif jums gerai kad toki ima,tai ir nesistengiat daugiau? blink.gif diskusija baigiau,nes labai ne i tema varom schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(anber @ 2010 09 20, 11:36)
Tikra tiesa, puokste nevykusi! smile.gif Ziurejau, ziurejau i kitu darytas puoksteles, bet man niekaip nesigavo to apvalumo isgauti..  verysad.gif  Gal per daug pati biskvita nupjoviau?  g.gif Patarkit, Kepejeles, kaip kitakart geriau padaryt  4u.gif  mirksiukas.gif

Reikejo tepant torta daryti "kupra". T.y. pas tave plokscias tas tortas, o reikejo kad butu suapvalintais kampais ir nuo siaurejancio kampo iki pletejancio kiltu tortas i virsu. Ar, kazi, suprantomai parasiau
Atsakyti