Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

as galiu pasakyti tiek,jei aprduodat tortus,bukit malonios,darykit kol bus idealu,man kaip pirkejui,visai vienodai ar jus turit laiko ar ne,ar daug dirbat ar mazai,as reikalauju maximumo,ar ne tiesa sakau? ax.gif nepavyko,plesiat mase ir darot kad ir iki ryto..dabar zinoma sakysit,idek nors viena torta tada kritikuok...sunku gi..sunku-nedarykit schmoll.gif nepykit,bet teisint galit save namiskiams,o ne pirkejui..naujokes,kurios mokosi,visada ir liks saunuoles,kad stengiasi 4u.gif pagarba toms,kurios daro kol padaro,o ne tep lep..tam ir yra si tema kad ismokti..dedat torta,supraskit sulauksit ir geru ir negeru komentaru... 4u.gif

ir jei zmogui sako komantara,kad pamokytu,o jis nereaguoja,nepykit cia jau ispuikimas schmoll.gif

pradekit metytis akmenim lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(k.lapelyte @ 2010 09 19, 22:31)
ka matau ta sakau

tai gal mums tada savo proginį atnešk, mes aptarsim cool.gif ir kitus, kurių nerodei, mes tada pasakysim, ką matėm... gana mergos, turgum pakvipo poster_offtopic.gif
Atsakyti
Taip taip pirkėjas visada teisu, bet galiu paskayti.. Kad jei pas mane sakosi (nekepu pagal užsakymus, čia tik pvz) reiškes matė arba ragavo mano tortą. Vadinasi tam kam padariau bus gerai, nes nevisi matė tokius šedevrus kaip daro čia.. Nueik ir tą pasakyk visokioms kepykloms.. smile.gif Vat ten tai kokybės 0 dažniausiai tiek skonio tiek išvaizdos prasme.. smile.gif Ir galiu pasakyti kritiką malonu priimti iš to žmogaus kuris nusimano ką daro, o tas tik kuris daug aušina burną, tai ir lieka tik šuns lojimas smile.gif Viskas baigiu, šnd esu labai įsiutusi, tad ir nepatilėjau smile.gif Ilgam užsičiaupiu smile.gif
Atsakyti
askai perku sofa,nereiskia kad nusimanau kaip ji daroma,bet reikalauju to ka noriu matyti savo namuos cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 09 19, 21:27)
Atize, man tai gražu viskas, tik pagal tokius trapius leliukus pėdutės „dramblioniškos“, gal išeitų kitą kartą iki galo tą trapumą ir išlaikyti  4u.gif

ieskojau kur uzsisakyti pedutes ivairiu ismieru, bet kad radau tik tokias lotuliukas.gif Ir pagalvojau kad krastam jos visai nieko atrodo, bet kaip papuosima ant torto deti tai jo biski drambliskai atrodo... Nu bet man kaip per keleta savaiciu tiek padaryti tai zinokit per daug mirksiukas.gif Juk su mazu vaiku ir tokia didele "padejeja" sudetinga...
Dar turejau mergvakariui iskepti organa bet kazkaip jegu ir noro nebeturejau, tad uz mane padare kitos ir viskas tiko svarbu kad ne as kepiau biggrin.gif Nors skonis ir siaip sau...
O kas liecia papuosimus, tai as nuejusi i makxima prie tortu irgi nuo komentaru negaliu susilaikyti, vyras veja lauk doh.gif
dar be siu dvieju buvo keptas vyro gimtadieniui tortas, ale jo nerodysiu, nes akmenim uzmetysit, neslabai jau nevykes gavosi, su raidem prasiknisau ir nieko gero nesigavo blink.gif verysad.gif
Atsakyti
Atize, paskaityk ka rasiau apie raides. Sita zinute buvo parasyta puslapi pries tavo klausima apie raides.

QUOTE(Asseni @ 2010 09 14, 13:46)
Naitai, kazka rasei apie raides. Ar ne tu? Kad sunkiai labai issiima.

jeigu pastilazas minkstas, ka tik pagamintas. Tai as ji iskocioju labai plonai ir palieku ant stalo atvirai 15 min kazkur, kad apdziutu siek tiek. Psio, raides puikiai issiima. O jeigu pastilazas padarytas pries kelias dienas, tai tada is vis ner problemu raides isimt.

Ir dar pipildysiu. Dariau raides ir is MMG ir is pastilazo dengimui. As mase iskocioju ir paleku ant stalo. Vis patikrinu, ar raides gerai issiima. Mases virsus turi apdziuti. MMg ir pastilazas dengimui ant stalo gali ir pusvalandi pragulet, kol bus tinkamas. Bet uztai raides issiima be problemu.
Atsakyti
QUOTE(Atize @ 2010 09 19, 23:18)
Na ka taip viena ir nepasaket kaip tas raideles iskrapstyti 

oo, šitų dar nedariau wub.gif Bet labai gražiai atrodo ant torto wub.gif ir kiek leliukų prigulę ant torto sveikina.. kaip musulmonai ant kilimėlio į rytus hihihi.gif

Noriu paklausti dėl tų pėdučių - jos gan didokos? kiek gramų gali sverti viena pėdutė?
QUOTE(mmergyte @ 2010 09 19, 23:34)
as galiu pasakyti tiek,jei aprduodat tortus,bukit malonios,darykit kol bus idealu,man kaip pirkejui,visai vienodai ar jus turit laiko ar ne,ar daug dirbat ar mazai,as reikalauju maximumo,ar ne tiesa sakau?

pritariu

QUOTE(shrekiuke @ 2010 09 19, 23:40)
Taip taip pirkėjas visada teisu, bet galiu paskayti.. Kad jei pas mane sakosi (nekepu pagal užsakymus, čia tik pvz) reiškes matė arba ragavo mano tortą. Vadinasi tam kam padariau bus gerai, nes nevisi matė tokius šedevrus kaip daro čia..

ir Tau pritariu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atize @ 2010 09 19, 22:18)
Na ka taip viena ir nepasaket kaip tas raideles iskrapstyti  ax.gif  Pasiknisau as su jom ne tas zodis, du zodziu iseminejau 3 valandas  blink.gif

na jau na jau...prašom atidžiau pasiskaityti....pirmiausia Asseni paraše kaip daro,po to ir aš buvau parašius,taip kad nereikia....... 4u.gif

pirmasis torčiukas pats gražiausias......
Atsakyti
QUOTE(k.lapelyte @ 2010 09 19, 22:31)
ka matau ta sakau

nu aš ir negaliu nepasakyti.
o tu savo tortų nematai??? pati kiek klaidų darai, ir niekas tavęs nepuola. visi kokie pradžiai pūslėti, nedailūs tortai buvo. o ir dabar neidealūs. nu negaliu pakęsti, kai taip komentuoja žmogus, kuris tikrai visiškai neidealiai tortus daro. tai kitą kartą geriau savo komentarus pasilaikyk sau. nesuprantu kam įžeidinėti žmogų, manau ji pati puikiai mato, jog tas tortas nelygiai padengtas. aš pati dažnai matau pas kitas klaidas, bet patyliu, bet jau kai tu pradedi burbėti, tai negaliu patylėti.
viskas galit komentarų neberašinėti į šitą pastraipą, nes nerašysiu atgal, bet negaliu kartais ir aš nutylėt smile.gif

Atsakyti
Gana cia pjautis visoms!

As is vis galiu pasakyti, kad cia visos ateinam mokytis, ir koki torta idedam, toks jau yra... ir jei idedam, tai galima ji komentuoti, bet nepulti su izeidinejimais. Zodziu ne ta norejau pasakyt cia atejus.

Jei kas turit reikalu su Cipciuku, tai prasom man i AZ parasyti! Nes jos kompiuteris sugedo, negali su reikiamais zmonemis susisiekti!
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2010 09 20, 07:50)
oo, šitų dar nedariau  wub.gif  Bet labai gražiai atrodo ant torto  wub.gif  ir kiek leliukų prigulę ant torto sveikina.. kaip musulmonai ant kilimėlio į rytus hihihi.gif

Noriu paklausti dėl tų pėdučių - jos gan didokos? kiek gramų gali sverti viena pėdutė?

pritariu
ir Tau pritariu  4u.gif

kiek seimoj leliuku tiek ir ant roto ju priguldyta lotuliukas.gif Gaila kad neturiu formeles su skirtingais dydziais ax.gif

As raides bandziau daryti ir is MMG ir is pastilazo, nu zinok man sunkiai sekesi iskrapstyti ax.gif dejau net ir i kamera ir ant stalo laikiau, kad jus cia rasot... Labai galiukai raidziu trupa isimant...

Naitai, eisiu pasverti pedutes tai parasysiu tiksliai koks svoris pedute biggrin.gif Bewt jos tikrai nemazos... Mazesniu zinokit neradau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atize: 20 rugsėjo 2010 - 09:30
jezau mano as jau 3 kartus atsiprasiau jei ka izeidziau.... blink.gif atsiprasau dar karta kad uzkuriau cia pirti verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti