Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

nebukit vaikud arzelis,izeidimas izeidimui...skonior eikalas ir tiek 4u.gif as asmeniskai nusiminciau pamacius ir vienos ir kitos torta jei pirkciau blush2.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(k.lapelyte @ 2010 09 19, 21:43)
kiekvienas turi savo skoni,kai atejo pasiimti torto,tai ilgai stovejo prie jo ir sako nu negaliu atsiziureti kokio grozio (buvo nepazystam,dar ir pinigeliu paliko daugiau nei prasiau)
pvz man sis tavo tortas  schmoll.gif
tas uzdeta mase visa torta gadina,pats tortas nelygus,matosi pusles  biggrin.gif

as ir rasiau soryy,dar karteli soryy ax.gif tokia mano nuomonė, sis tortas ne pardavimui, as tokio ir neparduociau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wingaile: 19 rugsėjo 2010 - 21:00
wingailes tortas man butu nieko jei ne ta spalva,nu nepernesu ruzavos ka man daryt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2010 09 19, 22:00)
wingailes tortas man butu nieko jei ne ta spalva,nu nepernesu ruzavos ka man daryt lotuliukas.gif

o ka daryt jei pareini paruosus baliu i namus kojas vos velki nes visa maista paruost reikia, o apie masiu daryma jau net nesvajoji...apie sviestini krema tik pasvajot, perpjaunu antro auksto tortuka per pus, sumaigau, kiek imanoma su sita mase uzlyginu torto sonus(gerai kad napaleonas kietas) blink.gif surinkau masiu likucius, sumaigiau,iskociojau, uzdengiau ir matot kas gavosi blink.gif verysad.gif . (nenorėjau ižeisti nieko, atsiprašau jei taip nutiko) blush2.gif
Atsakyti
Na ka taip viena ir nepasaket kaip tas raideles iskrapstyti ax.gif Pasiknisau as su jom ne tas zodis, du zodziu iseminejau 3 valandas blink.gif

Prasom ivertinti rezultata keliu savaiciu, giminej baliu uzderejo mirksiukas.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Oj joi.. Nepykit bet raganos esat smile.gif Ką čia dedam visos tik tos kuros parduoda..
Greit čia nei viena naujokė nebeužsuks.. nesu naujokė kepu seniai, bet puošt sekasi sunkiai, na bet žinot niekada nedėsiu čia pasidžiaugti savo nevykusiais tortais, nors artimieji ir giria, nes jie nėra mate tokių šedevrų kaip deda čia.. Man toli iki jų neturiu gyslelės.. Bet jūsų komentarai kai kurių tai eina.. Jau seniau buvau rašiusi žinutę, bet kažkaip ištryniau ir vyras man patarė dabar palaukt,kokias 5 Min ir tik tada dėti, nes matė, kad sėdžiu kažkokia persisukusi. Suprantu, kad reikia kritikos, nes reikia iš jos mokytis, bet nepamirškit kad yra skonio reikas ir t.t. gali pakritikuoti, apdengimo neligumą, bet pasakyti, kad jis negražus ar dar kas nors.. tai viršūnė.. Pirkti: galiu pasakyti, kad yra klinetų kurie net prie idealiausio torto prikibtų, tad nenervuokit ir negadinkit temos savo tokiom replikom...
Atsakyti
QUOTE(k.lapelyte @ 2010 09 19, 21:43)
tas uzdeta mase visa torta gadina,pats tortas nelygus,matosi pusles  biggrin.gif

Iikisiu ir as trigrasi tongue.gif

Kai pati nors viena torta apdengsi lygiaiiii lygiai ir be pusliu ...tada prie kitu kabinekis del lygumo ir pusliu ..nes pas tave tokio torto ,kad but lygus ir be pusliu nei vieno nera smile.gif

O kad isako savo nuomone yra normalu,ir nereik vaziuot atgal smile.gif

Atize man pirmasis wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ***Meskute***: 19 rugsėjo 2010 - 21:29
Oij mergaičiai, visiems visko būna ir visiems visko pasitaiko, nesibaram, gyvenam taikiai, nuryjam nuoskaudas, mokomės iš klaidų... 4u.gif o jei kandžiotis, tai abiems kritikos kliūtų, bet šiandien mano aukselio gimtadienis, tai aš gera lotuliukas.gif

Atize, man tai gražu viskas, tik pagal tokius trapius leliukus pėdutės „dramblioniškos“, gal išeitų kitą kartą iki galo tą trapumą ir išlaikyti 4u.gif
Atsakyti
Olesta, na pasakok kaip tortas ar skanus smile.gif?
Atsakyti
QUOTE(***Meskute*** @ 2010 09 19, 22:26)
Iikisiu ir as trigrasi  tongue.gif

Kai pati nors viena torta apdengsi  lygiaiiii lygiai ir be pusliu ...tada  prie kitu kabinekis del lygumo ir pusliu ..nes pas tave tokio torto ,kad but lygus ir be pusliu nei vieno nera  smile.gif

O kad isako savo nuomone yra normalu,ir nereik vaziuot atgal  smile.gif

Atize man pirmasis  wub.gif  wub.gif

ka matau ta sakau
Atsakyti
mūsų šeimai kiek per saldus, mažinčiau cukrų į kremą, o šiaip labai skanus thumbup.gif toks įdomus, ne biskvitinis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(shrekiuke @ 2010 09 19, 22:26)
Oj joi.. Nepykit bet raganos esat smile.gif Ką čia dedam visos tik tos kuros parduoda..
Greit čia nei viena naujokė nebeužsuks.. nesu naujokė kepu seniai, bet puošt sekasi sunkiai, na bet žinot niekada nedėsiu čia pasidžiaugti savo nevykusiais tortais, nors artimieji ir giria, nes jie nėra mate tokių šedevrų kaip deda čia.. Man toli iki jų neturiu gyslelės.. Bet jūsų komentarai kai kurių tai eina.. Jau seniau buvau rašiusi žinutę, bet kažkaip ištryniau ir vyras man patarė dabar palaukt,kokias 5 Min ir tik tada dėti, nes matė, kad sėdžiu kažkokia persisukusi. Suprantu, kad reikia kritikos, nes reikia iš jos mokytis, bet nepamirškit kad yra skonio reikas ir t.t. gali pakritikuoti, apdengimo neligumą, bet pasakyti, kad jis negražus ar dar kas nors.. tai viršūnė..  Pirkti: galiu pasakyti, kad yra klinetų kurie net prie idealiausio torto prikibtų, tad nenervuokit ir negadinkit temos savo tokiom replikom...

drinks_cheers.gif thumbup.gif del keliu personu visai nebesinori cia ateiti....................
Atsakyti