Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(naitas @ 2010 09 18, 22:29)
įdomu, kokios tai spalvos?
Pirma, kas patinka - tai neturi jokio skonio. Dažai masę, ir tik cukraus saldumas.
turiu atsidarius Royal Blue - liuks spalva, golden yellow - ryški spalva, gal tokia kiaušinio trynio spalva. Burgundy - nežinau.. ryški spalva, bet ne prie dūšios man. Ivory nesu dar atidarius.. norėjau terra cota pirkti, bet negavau...

As turiu pasteliniu spalvu rinkinuka: creamy peach, rose pental pink, cornflower blue ir willow green. Heh, reiks dar issiaiskint kaip jais naudotis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rutele81: 19 rugsėjo 2010 - 00:27
na tikrai,zodziais sunku issakyti kie graziu ir ydomiu tortuku prideta.nors as cia retai uzsuku,bet paskaitineti labai megstu.atnesu ir as saviskius parodyti,nieko ydomaus,bet......

user posted image

user posted image
Atsakyti
JAV, o Tu čia labai laukiama, man labai patinka Tavo tortai, jie turi išskirtinį charakterį thumbup.gif
Atsakyti
[quote=GITALE,2010 09 18, 18:17]
[quote=anber,2010 09 18, 10:42]

gal galit papasakot kaip tas geles daret
[/quote]

Aisku galiu. Neturiu jokiu geliu formeliu, tai pasiemiau snaiges forma.

user posted image

Issispaudziau ir paploninau lapelius. gavosi va kas:

user posted image

O tos labiau susitraukusios, tai kiausinio dezutej isdziovintos. smile.gif

JAV jusu pirmas tortukas labai patiko! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anber: 19 rugsėjo 2010 - 07:45
Labukas 4u.gif

Aš su klausimu pas jus. Dariau vakar šokoladinę marshmalow masę dengimui, viską dėjau ir dariau pagal receptą, bet masė gavosi trapi, trūkinėjo. Šiaip ne taip uždengiau tą tortuką, gerai, kad naminiam vartojimui dariau. Tik nesuprantu kodėl ji man nesigavo, kas galėjo būti ne taip? unsure.gif
Atsakyti
Sveikutes kepejeles!

QUOTE(aize @ 2010 09 19, 10:20)
Labukas 4u.gif

Aš su klausimu pas jus. Dariau vakar šokoladinę marshmalow masę dengimui, viską dėjau ir dariau pagal receptą, bet masė gavosi trapi, trūkinėjo. Šiaip ne taip uždengiau tą tortuką, gerai, kad naminiam vartojimui dariau. Tik nesuprantu kodėl ji man nesigavo, kas galėjo būti ne taip? unsure.gif

man ne karto dar nera trupineje[triskart tpfu],bet atrodo,kad daugiausia kaltas cukraus pudros perteklius g.gif arba gal saldainaiai kokie neleabai tamprus pasitaike..gal kas ismintingesne ateis ir pakomentuos mirksiukas.gif

seniai nesirodziau ax.gif ,nes kazkaip be upo esu.

vakarykstis meskutis

user posted image

foto kaip visad arba uzmirstu padaryt,arba paskutine sekunde prisimenu belakstydama...bet gal bus galima iziureti ruda krema-tarpais svuesesnis...nesupratau ,kas nutiko g.gif nuo silumos vis patirpdavo kremas ,tai as ji imesdavau kelioms minutems i saldytuva su maiseliu ir antgaliu,ir tos vietos ,kur pasaldytas buvo-tamsesnis blink.gif ,veliau pradejau iziureti atspalvius,ale laiko nugramdyt viska neturejau..gal cia kokia reakcija sokolado i salti? g.gif
Atsakyti
kokia miela meškute...... wub.gif
Atsakyti
nu jau meškutė kokia faina, labai smile.gif
Atsakyti
JAV,tavo tortai visada papuošia šia temuke..... thumbup.gif
Atsakyti
kokia meškiukė faina thumbup.gif
Atsakyti
oho kiek tortų uzderėjo thumbup.gif labai grazus visu merginu, na beveik visu, unsure.gif nes k.lapelytės tortai manes (kaip cia svelniau pasakius) neveza schmoll.gif soryy, gal ir mano tortai kai kam nepatinka smile.gif
o cia kuklus napaleonas anytai smile.gif dovanu 50-meciui, laiko puost neturejau, nes dar ir baliu 25 zmonėm ruost teko doh.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(wingaile @ 2010 09 19, 21:39)
oho kiek tortų uzderėjo thumbup.gif  labai grazus visu  merginu, na beveik visu,  unsure.gif nes k.lapelytės tortai manes (kaip cia svelniau pasakius) neveza schmoll.gif  soryy, gal ir mano tortai kai kam nepatinka smile.gif 
o cia kuklus napaleonas anytai smile.gif dovanu 50-meciui, laiko puost neturejau, nes dar ir baliu 25 zmonėm ruost teko doh.gif user posted image

kiekvienas turi savo skoni,kai atejo pasiimti torto,tai ilgai stovejo prie jo ir sako nu negaliu atsiziureti kokio grozio (buvo nepazystam,dar ir pinigeliu paliko daugiau nei prasiau)
pvz man sis tavo tortas schmoll.gif
tas uzdeta mase visa torta gadina,pats tortas nelygus,matosi pusles biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo k.lapelyte: 19 rugsėjo 2010 - 20:44