Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(rekaliuke @ 2010 09 18, 13:22)
Kirbe, na kokia mikė  wub.gif  , parašiutininkas  thumbup.gif  O krikštynų tai toks fainas  wub.gif
Wavin, šaunios rožės  thumbup.gif
Kice. labai gražus tortas, tik man irgi nereikėjo tų kringelių baltų  blush2.gif
Anber, o jau gėlių gražumas  wub.gif  gėlių puokštę gal kiek apvalesnę reikėjo daryt, bet puiki  thumbup.gif
Olesta, jau tų leliukų fainumas  wub.gif  Mašiniukas  thumbup.gif
Rugiagėle26, graži labai sodyba, krikštynų irgi labai gražus  wub.gif
K.lapelyte, man pieva gražiausia, jei ne tas nežteptas kampas.
Na keliu skrybėlę prieš jūsų visų talentą  biggrin.gif  Apačia rafaelo, viršus su varškės

nu bet tortai tavo... aš be komentarų
olestos ir labai gražus,
l.kapelytės, nu taip, net nežinau, man tas dvejetas forma negraži ir meškius nelabai, tas su batuku tai man nu trūksta kažko, o pieva gražu, bet tie žali brūkšniai ant viršaus, nu tokie paprasti man negražu, žolės norėtūsį. prašau nepykti

o tas su čipolinu liuksiškas smile.gif)
Atsakyti
[quote=anber,2010 09 18, 10:42]
Nuostabus visu tortai! thumbup.gif
Tik iejus i sia temuke jauciasi siluma mirksiukas.gif

Vakar dienos darbelis.. Siek tiek dabar kitaip daryciau, bet jau velu.

user posted image

gal galit papasakot kaip tas geles daret
Atsakyti
Man labai grazus sitas geltonas tortas.. jei tik mase atrodytu lygesne - butu idealu smile.gif Mano nuomone smile.gif

o tu, kurios jau daro idealiai ne negiriu.. paziuriu issiziojusi ir viskas biggrin.gif
Atsakyti
Net nezinau nuo ko pradeti girti, nes tiek daug graziu tortu ir nauju spalvu, ideju padavet smile.gif
Labai graziai ziurisi ryskus tortukai - baltas su ryskiai melynais draugeliais, geltonas, baltas su persiku spalva - nuostabu bigsmile.gif
rekaliuke - tavo rotai suzavejo 4u.gif
Olesta - nepakartojama, ypac tie su leliukais bigsmile.gif , o jau Cipolinas koks grazus thumbup.gif kazkaip savo vaikyste prisiminiau smile.gif

Visu tortai isties grazus ir matos, kad nemenkai darbo ideta, saunuoles!
Atsakyti
Sveikos mergaites,gal galit pasakyt kaip tuos papus darot cry.gif .Nu niekaip nerandu aprasymo sad.gif .Ir spalva kuno kaip isgaut? Kiek bandziau ieskot pagal nuotraukas nieko man neduoda.Labai noriu vyrui gimtadieniui padaryt. help.gif cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Adera @ 2010 09 18, 21:04)
Sveikos mergaites,gal galit pasakyt kaip tuos papus darot cry.gif .Nu niekaip nerandu aprasymo sad.gif .Ir spalva kuno kaip isgaut? Kiek bandziau ieskot pagal nuotraukas nieko man neduoda.Labai noriu vyrui gimtadieniui padaryt. help.gif  cry.gif

Parodyk savus ir nereiks torto lotuliukas.gif
Atsakyti
ačiū ačiū visoms 4u.gif

kūno spalvą lengviausia padaryti iš šokoladinės saldaininės maršmelow masės tik su baltu šokoladu...o jei dar pamaišius su MMG ar pastiliažu iš vis ledas...

dėl formavimo: paprasčiausias variantas yra prisikepti skirtingo diamtero mažėjančia tvarka lakštelių, sutepti, aptepti kremu, leisti susitingti, aptepti sviestiniu kremu ir apdengti mase...

kitas variantas, imti dvi apvaliadugnes ledaines ir pagaminti į jas tinginio... tai jau čia tinginiai papuliai...

jei iš biskvito, tai sunkiau, bet irgi įmanoma, kadangi nesu pati bandžius, tai užleisiu komentarą profėms dėl biskvitinių papulių, bet principas irgi tas pats turėtų būti, tik gal kiek kitai formuočiau nei medutį, bet iš esmės tokie žaidimai man ne prie dūšios... iš medučio kas kita...pasidarai ir skersmenis ir aukštį kokį nori....
Atsakyti
QUOTE(Adera @ 2010 09 18, 20:04)
Sveikos mergaites,gal galit pasakyt kaip tuos papus darot cry.gif .Nu niekaip nerandu aprasymo sad.gif .Ir spalva kuno kaip isgaut? Kiek bandziau ieskot pagal nuotraukas nieko man neduoda.Labai noriu vyrui gimtadieniui padaryt. help.gif  cry.gif

cia paziurek mirksiukas.gif ,aiskiai viskas parodyta,o del kuno spalvos pati neseniai atsakyma gavau-tai oranzines spalvos imaisyti reikia...tortu temoje net nuotrauka torto idejo kaip atrodo mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu labai uz pagalba notworthy.gif . Meginsiu daryt tikiuosi gausis kas nors biggrin.gif
Atsakyti
na kadangi čia ne vien tortų, bet ir kitokių saldumynų tema, tai pateršiu eterį, gal idėja kam bus įdomi biggrin.gif

45 keksiukai "zebriukai" su slyvomis ir 1 žvakutė (tik jos foto nėra), aplieta šokoladu biggrin.gif

user posted image

čia netikėtai pakvietė į vakarėlį (pasirodo specialiai pasakė beveik paskutinę minutę, kad nesivarginčiau torto kepti doh.gif biggrin.gif ), tai iškepiau 45 keksiukus vietoj 45 žvakučių biggrin.gif
labai patiko jubiliatei cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurguliux: 18 rugsėjo 2010 - 21:25
šauni idėja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutele81 @ 2010 09 18, 17:59)
Sveikos
Kaip visada daug nuostabiu tortu prikepet  thumbup.gif  Norejau paklausti kokie jusu atsiliepimai apie Wilton dazus, maciau rugiagele rase, kad naudoja? Man pazistama atidave pasteliniu spalvu pora buteliuku,

įdomu, kokios tai spalvos?
Pirma, kas patinka - tai neturi jokio skonio. Dažai masę, ir tik cukraus saldumas.
turiu atsidarius Royal Blue - liuks spalva, golden yellow - ryški spalva, gal tokia kiaušinio trynio spalva. Burgundy - nežinau.. ryški spalva, bet ne prie dūšios man. Ivory nesu dar atidarius.. norėjau terra cota pirkti, bet negavau...
Atsakyti