Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Rėkaliuke, Tu visada sugebi nustebint thumbup.gif nuostabūs tortai, o aš niekaip negaliu apsipręsti kaip papuošt sūnelio tortą, viskas nusibodęęęęę blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 09 18, 13:27)
Rekaliuke  blink.gif nu nieko sau pavarei.. tik va ziuriu, kaip ta skrybele padaryta - ar ten tiesiog uzlanguota ir atrodo kaip skrybeles krastai, ar deta papildoma juosta ir pabanguota? Nezinau ar aiskiai paklausiau  g.gif labai super ideja.

Ačiū 4u.gif
Apatinis tortas, rafaelo, pakankamai minkštas, tai supepus vietomis paspaudžiau ir gavosi tokie grioveliai ax.gif
Olesta, man prieš vaikų gimtadienius tas pats būna, atrodo jau nebėra noro nieko daryt doh.gif
Ačiū mergaitės 4u.gif
Atsakyti
Rekaliuke,puiku.....gražus tortai..... thumbup.gif
Atsakyti
sveikutes,nebrandinu,iskart kocioju,o reikia palaikyti?
Atsakyti
Man ir paciai tie kringeliai nepatiko, bet nuvalyti,kad neliktu pedsako - nerizikavau smile.gif
Atsakyti
Sveikos
Kaip visada daug nuostabiu tortu prikepet thumbup.gif Norejau paklausti kokie jusu atsiliepimai apie Wilton dazus, maciau rugiagele rase, kad naudoja? Man pazistama atidave pasteliniu spalvu pora buteliuku, sake jai nereikia, tai galvoju pasiklausiu kokia jusu nuomone apie juos. Siaip as planavau ryskesnius pirkt, bet kai uz dyka gavau tai manau bandysiu situos pritaikyt.
Atsakyti
aš Wiltono negerbėja, bet gal tik man čia prieš porą metų tokios spalvos pasitaikė, kad po šiai dienai nesugebu sunaudoti blush2.gif

ir visgi sudūmojau šį tą, filmuką tai maniškis labai žiūri ir mėgsta, tai grįžau ir aš su juo į senąją gerąją animaciją, trapios tešlos tortas, pastiliažas ir marcipano figūrytės...dar pasilikau vietoj rytoj žvakutei uždėti...

user posted image

user posted image
Atsakyti
Olesta,ot bus džiaugsmo mažuliui.....
ir su gimtadieniu tavo sunely...... happybday.gif happybday.gif happybday.gif
Atsakyti
ačiū ačiū, pjausim rytoj bus matyt kas ti gavosi tongue.gif
Atsakyti
Nu grožis wub.gif Sveikinu, Olesta, tavo vyruką happybday.gif su antruoju gimtadieniu. Mano vaikai iki rytojaus nurinktų tokias mielas figūrėles wub.gif
Atsakyti
kad gimtadienis tik rytoj, tai šiandien nieks nei rodys, nei nurankioti leis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 09 18, 17:53)
kad gimtadienis tik rytoj, tai šiandien nieks nei rodys, nei nurankioti leis lotuliukas.gif

Mielas torciukas...
Atsakyti