Rėkaliuke, Tu visada sugebi nustebint nuostabūs tortai, o aš niekaip negaliu apsipręsti kaip papuošt sūnelio tortą, viskas nusibodęęęęę
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 09 18, 13:27)
Rekaliuke nu nieko sau pavarei.. tik va ziuriu, kaip ta skrybele padaryta - ar ten tiesiog uzlanguota ir atrodo kaip skrybeles krastai, ar deta papildoma juosta ir pabanguota? Nezinau ar aiskiai paklausiau labai super ideja.
Ačiū
Apatinis tortas, rafaelo, pakankamai minkštas, tai supepus vietomis paspaudžiau ir gavosi tokie grioveliai
Olesta, man prieš vaikų gimtadienius tas pats būna, atrodo jau nebėra noro nieko daryt
Ačiū mergaitės
Rekaliuke,puiku.....gražus tortai.....
sveikutes,nebrandinu,iskart kocioju,o reikia palaikyti?
Man ir paciai tie kringeliai nepatiko, bet nuvalyti,kad neliktu pedsako - nerizikavau
Sveikos
Kaip visada daug nuostabiu tortu prikepet Norejau paklausti kokie jusu atsiliepimai apie Wilton dazus, maciau rugiagele rase, kad naudoja? Man pazistama atidave pasteliniu spalvu pora buteliuku, sake jai nereikia, tai galvoju pasiklausiu kokia jusu nuomone apie juos. Siaip as planavau ryskesnius pirkt, bet kai uz dyka gavau tai manau bandysiu situos pritaikyt.
Kaip visada daug nuostabiu tortu prikepet Norejau paklausti kokie jusu atsiliepimai apie Wilton dazus, maciau rugiagele rase, kad naudoja? Man pazistama atidave pasteliniu spalvu pora buteliuku, sake jai nereikia, tai galvoju pasiklausiu kokia jusu nuomone apie juos. Siaip as planavau ryskesnius pirkt, bet kai uz dyka gavau tai manau bandysiu situos pritaikyt.
aš Wiltono negerbėja, bet gal tik man čia prieš porą metų tokios spalvos pasitaikė, kad po šiai dienai nesugebu sunaudoti
ir visgi sudūmojau šį tą, filmuką tai maniškis labai žiūri ir mėgsta, tai grįžau ir aš su juo į senąją gerąją animaciją, trapios tešlos tortas, pastiliažas ir marcipano figūrytės...dar pasilikau vietoj rytoj žvakutei uždėti...
ir visgi sudūmojau šį tą, filmuką tai maniškis labai žiūri ir mėgsta, tai grįžau ir aš su juo į senąją gerąją animaciją, trapios tešlos tortas, pastiliažas ir marcipano figūrytės...dar pasilikau vietoj rytoj žvakutei uždėti...
Olesta,ot bus džiaugsmo mažuliui.....
ir su gimtadieniu tavo sunely......
ir su gimtadieniu tavo sunely......
ačiū ačiū, pjausim rytoj bus matyt kas ti gavosi
Nu grožis Sveikinu, Olesta, tavo vyruką su antruoju gimtadieniu. Mano vaikai iki rytojaus nurinktų tokias mielas figūrėles
kad gimtadienis tik rytoj, tai šiandien nieks nei rodys, nei nurankioti leis
QUOTE(Olesta @ 2010 09 18, 17:53)
kad gimtadienis tik rytoj, tai šiandien nieks nei rodys, nei nurankioti leis
Mielas torciukas...