wavin, šaunuolė, tobulėji tik jei dar neatidavei tortuko, uždėk po vardo kabliuką po kreipinio dedasi kablelis
Krikstynoms.. Nuo ryto 6 iki 8.30 ir pasipuosia tortas..
Nuostabus visu tortai!
Tik iejus i sia temuke jauciasi siluma
Vakar dienos darbelis.. Siek tiek dabar kitaip daryciau, bet jau velu.
Ir kitas - nevykes.. Vieni pagalvojo, kad cia chalatas. Kiti - kad suris. O cia turejo buti geliu puokste
Tik iejus i sia temuke jauciasi siluma
Vakar dienos darbelis.. Siek tiek dabar kitaip daryciau, bet jau velu.
Ir kitas - nevykes.. Vieni pagalvojo, kad cia chalatas. Kiti - kad suris. O cia turejo buti geliu puokste
QUOTE(kice @ 2010 09 18, 09:23)
Nu dailu! As irgi anksti atsikeliu, tai man darbinga diena buna. Irgi puosiau torta siandien nuo ankstyvo ryto, bet grietinele
Kice,man truputy gadina vaizda tir kringeliukai per antgaly...ten gal lapeliai tipo,bet man kažkaip nesižiuri.....ir noretusi ant ant melsvos juosteles apipavidalinimo....per antgaliuka ar tiesiog taškeliu kokiu......
anber,pirmajame torte geles man labai gražios,tik su mase kažkas ne taip ar čia foto kokybe prasta,užtat taip atrodo
anber,pirmajame torte geles man labai gražios,tik su mase kažkas ne taip ar čia foto kokybe prasta,užtat taip atrodo
Cia matyt ir nuotraukos kokybe, ir neigudusios rankos gadina visa vaizda
na nieko tokio...matosi ,.kad cinkelis yra...kuo toliau tuo gražiau bus.....sekmes
Aciu labai!
Šaunuolės mergytės, vis kepat, vis rodot, vis mokotės, liuks...
aš tai noriu padėkoti Kulinarijos menui už suteiktą progą paįvairinti kepinių papuošimo akcentus tekstūriniai nėriniai yra jėga
Kirbės medutis su želė gabaliukais, pastiliažas
Cipciuko medutis su želė gabaliukais, pastiliažas
Snikersas, pastiliažas, marcipano apvadukai...grietinėlės žolytė
aš tai noriu padėkoti Kulinarijos menui už suteiktą progą paįvairinti kepinių papuošimo akcentus tekstūriniai nėriniai yra jėga
Kirbės medutis su želė gabaliukais, pastiliažas
Cipciuko medutis su želė gabaliukais, pastiliažas
Snikersas, pastiliažas, marcipano apvadukai...grietinėlės žolytė
Olesta nu visi dailus tavo tortukai ner prie ko prikibt saunuole.
Gal gali parodyt su kokia figurele ta leliuka darei as ziurejau per ebey bet nezinau kur tinkamas jie man tokie grazus
Gal gali parodyt su kokia figurele ta leliuka darei as ziurejau per ebey bet nezinau kur tinkamas jie man tokie grazus
Olesta, ir pedutes kur radai pirkti? As niekur leliukisku peduciu nerandu...
Man labai patinka masinyte
Man labai patinka masinyte
ačiū mergaitės, už leliukus dėkoju KONVALIJAI formytės prašykit kad parodytų, man regis, kad iš Amerikos parsisiuntus jinai, labai gražūs riestašikniai leliukai su žaviomis sauskelnytėmis aš formyčių neturiu o pėdutėmis irgi buvau pašefuota garsiai tik nelabai galiu sakyti ko gero kas šefas buvo bet labai ačiū