Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

wavin, šaunuolė, tobulėji thumbup.gif tik jei dar neatidavei tortuko, uždėk po vardo kabliuką 4u.gif po kreipinio dedasi kablelis 4u.gif
Atsakyti
Krikstynoms.. Nuo ryto 6 iki 8.30 ir pasipuosia tortas..

user posted image
Atsakyti
Nuostabus visu tortai! thumbup.gif
Tik iejus i sia temuke jauciasi siluma mirksiukas.gif

Vakar dienos darbelis.. Siek tiek dabar kitaip daryciau, bet jau velu.

user posted image

Ir kitas - nevykes.. doh.gif Vieni pagalvojo, kad cia chalatas. Kiti - kad suris. O cia turejo buti geliu puokste lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2010 09 18, 09:23)
Krikstynoms.. Nuo ryto 6 iki 8.30 ir pasipuosia tortas..

[

Nu dailu! As irgi anksti atsikeliu, tai man darbinga diena buna. Irgi puosiau torta siandien nuo ankstyvo ryto, bet grietinele biggrin.gif
Atsakyti
Kice,man truputy gadina vaizda tir kringeliukai per antgaly...ten gal lapeliai tipo,bet man kažkaip nesižiuri.....ir noretusi ant ant melsvos juosteles apipavidalinimo....per antgaliuka ar tiesiog taškeliu kokiu......
anber,pirmajame torte geles man labai gražios,tik su mase kažkas ne taip ar čia foto kokybe prasta,užtat taip atrodo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kirbe: 18 rugsėjo 2010 - 09:13
Cia matyt ir nuotraukos kokybe, ir neigudusios rankos gadina visa vaizda smile.gif
Atsakyti
na nieko tokio...matosi ,.kad cinkelis yra...kuo toliau tuo gražiau bus.....sekmes 4u.gif
Atsakyti
Aciu labai! 4u.gif
Atsakyti
Šaunuolės mergytės, vis kepat, vis rodot, vis mokotės, liuks...
aš tai noriu padėkoti Kulinarijos menui už suteiktą progą paįvairinti kepinių papuošimo akcentus thumbup.gif tekstūriniai nėriniai yra jėga thumbup.gif
Kirbės medutis su želė gabaliukais, pastiliažas
user posted image

Cipciuko medutis su želė gabaliukais, pastiliažas

user posted image

Snikersas, pastiliažas, marcipano apvadukai...grietinėlės žolytė
user posted image

user posted image

Atsakyti
Olesta nu visi dailus tavo tortukai ner prie ko prikibt saunuole.
Gal gali parodyt su kokia figurele ta leliuka darei as ziurejau per ebey bet nezinau kur tinkamas g.gif jie man tokie grazus wub.gif
Atsakyti
Olesta, ir pedutes kur radai pirkti? As niekur leliukisku peduciu nerandu...

Man labai patinka masinyte smile.gif
Atsakyti
ačiū mergaitės, už leliukus dėkoju KONVALIJAI wub.gif formytės prašykit kad parodytų, man regis, kad iš Amerikos parsisiuntus jinai, labai gražūs riestašikniai leliukai su žaviomis sauskelnytėmis wub.gif aš formyčių neturiu schmoll.gif o pėdutėmis irgi buvau pašefuota 4u.gif garsiai tik nelabai galiu sakyti ko gero kas šefas buvo blush2.gif 4u.gif bet labai ačiū 4u.gif
Atsakyti