Na merginos šaunuoles.....
k.lapelyte, pažanga akivaizdi...o del to daikto kampe,ir aš galvojau ,kad kaspinelis.....
Rasyte ,puikus torčiukas.....
Rugiagele y užpakaly prašosi dievaž......gal ie sunkiai sekesi,bet rezultatas puikus.....
čia mano keletas torčiuku....
apelsininis sufle,MMG,parašiutininkas iš marcipano
vel apelsininis sufle ir MMG
krikštynu torčiukas....
Rafaelo ir šokoladinis,MMG
Ir dar pinigu maišiukas.....
kirbe,puiku,kaip visada
jo kirbe be priekaištų, bent man o ir drugeliai nuostabūs )))
wau koki nuostabus Kirbes torciukai , labai istrigo tas su parasiutu ir dviaukstis, beje kiti irgi ne prastesni
sveikutes auksarankes,jusu tortai kaip visada nuostabus.kelintakart jau darau pastilaza dengimui ir kociojant man visada limpa prie stalo,jei barstau pudra ar krakmola,labai apsinesa spalva pudra ar krakmolu,kaip jum taip gerai gaunasi?
kirbe, koks oranzinis .................. isimylejau ji, dievinu sita spalva
QUOTE(talita @ 2010 09 17, 19:24)
sveikutes auksarankes,jusu tortai kaip visada nuostabus.kelintakart jau darau pastilaza dengimui ir kociojant man visada limpa prie stalo,jei barstau pudra ar krakmola,labai apsinesa spalva pudra ar krakmolu,kaip jum taip gerai gaunasi?
o masę brandini??? ar iš karto pagamintą kočioji???
Merginos, visų jau nebevardinsiu, bet visos vertos liaupsių
Labas vakaras,
Kokius nuostabius tortus jus visos kepat....labai labai grazu.......
norejau paklausti - as dariau cipciuko dengimo mase tortams ir man ji niekaip nesigauna....labai labai trupi visada...labai plysta ir jokio elastingumo.....dengiau nedideli tortuka....tai vietoj grazaus apdengimo gavosi negrazus apiplysimai.....
aciu uz jusu pagalba :
norejau paklausti - as dariau cipciuko dengimo mase tortams ir man ji niekaip nesigauna....labai labai trupi visada...labai plysta ir jokio elastingumo.....dengiau nedideli tortuka....tai vietoj grazaus apdengimo gavosi negrazus apiplysimai.....
aciu uz jusu pagalba :
QUOTE(etoile @ 2010 09 17, 21:05)
Labas vakaras,
na aš tiesa sakant niekadfa nedarius šios mases,tad sunku ka nors patarti..... gal kitasyk meginkit pastilaža dengimui arba MMG...ŠI MANO MEGSTAMIAUSIA....
QUOTE(kirbe @ 2010 09 17, 18:21)
apelsininis sufle,MMG,parašiutininkas iš marcipano
Mane nukirto parašiutininko tortas Labai man patiko eglaitės
kirbe, kooookie gražūs tortai ir man oranžinis labai patiko, su parašiutu koks fainas kiti t.p. šaunūs
rasyte, kaip man gražu tas siuvinėjimas
rugiageliuk, niu kaip gali rišt su tortais (negąsdink, nes nepavyks - tai neišgydoma ) kai tokius šedevrus darai - labai įspūdingas tavo šitas su nameliu ir tvorele super
k.lapelyte, išgražėjo tavo tortai - šaunuolė asmeniškai man norėtųsi plonesnio, banguotais kraštukais kilimuko, bet čia tik detalės, kiekvienam savaip juk gražu
daug kurios rašot, kad trupa jums masė, aš tik noriu priminti, kad jei tai Cipciuko receptai (dengiamasis pastilažas ar tai Cipciuko dengimo masė) - tai ji visada naudoja baltą stipriąją želatiną, todėl jei dedat paprastą padidinkit jos kiekį maždaug trečdaliu ir viskas gausis
rasyte, kaip man gražu tas siuvinėjimas
rugiageliuk, niu kaip gali rišt su tortais (negąsdink, nes nepavyks - tai neišgydoma ) kai tokius šedevrus darai - labai įspūdingas tavo šitas su nameliu ir tvorele super
k.lapelyte, išgražėjo tavo tortai - šaunuolė asmeniškai man norėtųsi plonesnio, banguotais kraštukais kilimuko, bet čia tik detalės, kiekvienam savaip juk gražu
QUOTE(etoile @ 2010 09 17, 20:05)
aciu uz jusu pagalba :
aciu uz jusu pagalba :
daug kurios rašot, kad trupa jums masė, aš tik noriu priminti, kad jei tai Cipciuko receptai (dengiamasis pastilažas ar tai Cipciuko dengimo masė) - tai ji visada naudoja baltą stipriąją želatiną, todėl jei dedat paprastą padidinkit jos kiekį maždaug trečdaliu ir viskas gausis
Ačū visoms už patarimus kaip sutvirtinti dviaukštį tortą Sutvirtinau savo nevykėlį... ir jau atidaviau... reikėjo greitai dengti , greitai puošti, nes laiko daug praradau perdarinėdama tortą Bet svarbiausiai kad suspėjau, pavyko padengi nelabai kaip... na bet mokytis, mokytis ir dar kartą mokytis (kaip pasakė garsus žmogus L. ) Atisiduodu jūsų teismui ir kritikai
Stiklo šukes + medutis, cukrine masė gelems, cukrinė masė dengimui
Medutis, mažulytis naminiam vartojimui
Stiklo šukes + medutis, cukrine masė gelems, cukrinė masė dengimui
Medutis, mažulytis naminiam vartojimui