Sveikutės..... o sako rugiagele, kad nesiseka.... gražus tortukas .
O aš vėpla kaip turi būti.... pirmą kartą darau tortą ne saviems... dariau 2 aukštus... uždengiau masę....ir padėjau šaldytuvą... ir ką jūs galvojat... ogi šiandien žiūrių įgriuvęs... pirmas aukštas .... na vienu žodžių... išgelbėti pavyko tik antrą aukštą( medutį) O svarbiausiai tai ir papuošusi buvau jau ..... šiandien greitai perdariau tortą (tikiuosi spės sustingti... mat želatinos nepagailėjau į stiklo šukes) ir iš naujo dengti ... Merginos patarkit.. kaip man sutvirtinti , kad vėl neigriūtų.. pagaliukus kišti ar ką?
Va man tai nesiseka....
QUOTE(wavin @ 2010 09 17, 11:35)
O aš vėpla kaip turi būti.... pirmą kartą darau tortą ne saviems... dariau 2 aukštus... uždengiau masę....ir padėjau šaldytuvą... ir ką jūs galvojat... ogi šiandien žiūrių įgriuvęs... pirmas aukštas .... na vienu žodžių... išgelbėti pavyko tik antrą aukštą( medutį) O svarbiausiai tai ir papuošusi buvau jau ..... šiandien greitai perdariau tortą (tikiuosi spės sustingti... mat želatinos nepagailėjau į stiklo šukes) ir iš naujo dengti ... Merginos patarkit.. kaip man sutvirtinti , kad vėl neigriūtų.. pagaliukus kišti ar ką?
Va man tai nesiseka....
Va man tai nesiseka....
Man jau nervai butu neatlaike tai pamacius...
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 09 17, 11:38)
Man jau nervai butu neatlaike tai pamacius...
patikėk manimi.. vos neverkiau... bet susitvardžiau ir pradėjau iš naujo... gal spėsiu, ka tik pažiūrėjau stiklo šukės jau sustingo... eisiu tepti sviestiniu kremu ir masę kloti iš naujo... bet kaip sutvirtinti kad nesusmegtu vėl ?????? SOS SOS
QUOTE(wavin @ 2010 09 17, 11:51)
patikėk manimi.. vos neverkiau... bet susitvardžiau ir pradėjau iš naujo... gal spėsiu, ka tik pažiūrėjau stiklo šukės jau sustingo... eisiu tepti sviestiniu kremu ir masę kloti iš naujo... bet kaip sutvirtinti kad nesusmegtu vėl ?????? SOS SOS
Kitos deda lygtai kokteilinius siaudelius i pirma auksta, ir deda dar kartono padekliuka po antru aukstu. Ir pjaustyt paprasta antra auksta ir nesusmenga.
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 09 17, 11:53)
Kitos deda lygtai kokteilinius siaudelius i pirma auksta, ir deda dar kartono padekliuka po antru aukstu. Ir pjaustyt paprasta antra auksta ir nesusmenga.
Bandysiu.... taip daryti... tik eisiu kartono tinkamo atrasti ir išsikirpti...AČIŪ
QUOTE(naitas @ 2010 09 17, 09:50)
QUOTE(zuliaska @ 2010 09 17, 10:29)
nu nieko sau čia nelygintas tortas... nu tada SUPER, man labai gražu
mergaites, cia labai geru kampu fotkinta, kad nieko nesimato
O dar kringeliais pataisiau padeti, kad labai i akis nekristu
Rugiagele, labai grazus tortas
Wavin - man tai yra buve - patikek, blioviau galva ikisus i saldytuva
QUOTE(wavin @ 2010 09 17, 11:35)
Va man tai nesiseka....
Va man tai nesiseka....
o jetau, kaip dar kantrybės turi... aš būčiau 1 aukštą medutį darius o antrą stiklo šukes... o dėl tų, tai visada dedu sutvirtinimus, paimu tuos tokius pagaliukus kur iešmeliai būna, atmatuoju ir sukišu, nu taip nepagailiu jų kokius 8pagaliukus, ir tada reikia sutepti aisingu ar grietinėle, nu kad kartoniukas paskiau priliptų ir tortas nenučiuožtų, tai vat kartoniukas tai dydžio kaip 2 aukštas ir uždedu. tai va ir visas mokslas. sėkmės tau
QUOTE(rasyte_ @ 2010 09 17, 10:48)
Nu jau tortuku grozis
Atnesu ir as vakaryksti, sau, mieliausiajai sviestiniu kremu netepiau, nelyginau, nes kaip sau, tai galvojau, ir taip bus gerai
Tik ant forkes tos balksvos demes - nuciupintas objektyvas, tingejau perfotkinti
Asseni biskvitai sokoladiniai, grietinele su vysniom ir vidurinis sluoksnis - ganasas - Salduuuuu
Atnesu ir as vakaryksti, sau, mieliausiajai sviestiniu kremu netepiau, nelyginau, nes kaip sau, tai galvojau, ir taip bus gerai
Tik ant forkes tos balksvos demes - nuciupintas objektyvas, tingejau perfotkinti
Asseni biskvitai sokoladiniai, grietinele su vysniom ir vidurinis sluoksnis - ganasas - Salduuuuu
gal galit atsakyt kaip cia papuosta , cia aplieta sokoladu ar kaip? o tos gelytes tiesiog svirkstuku papaisytos , nes lapeliu ruzeliai matos taip graziai lyg issoausti su formelem? aciu
QUOTE(GITALE @ 2010 09 17, 13:35)
gal galit atsakyt kaip cia papuosta , cia aplieta sokoladu ar kaip? o tos gelytes tiesiog svirkstuku papaisytos , nes lapeliu ruzeliai matos taip graziai lyg issoausti su formelem? aciu
Cia sokoladine Marsmelowsu mase, o piesta su aisingu, paskui su teptuku dar patepliota
k.lapelyte, na pažanga tikrai matoma
aš po kiekvieno torto irgi jau prisižadu kad tai buvo paskutinis... bet...
aš po kiekvieno torto irgi jau prisižadu kad tai buvo paskutinis... bet...
akvilyte, žinai aš tai kai reikia vis naujų skonių daryt, ta prasme, man taip knieti vis ką nors naujo... ir po kiekvieno sakau, nu viskas paskutinis )) bet taip kiekvieną savaitę ) tai va ir vėl naujas bandymas, ferrero roshe, nu nežinau, bet jaučiu, nepatiks jis man, grietinėlė ir apstiliažas, ir kakava. ***** bandžiau rašta padaryt, nu su tokiu kur olesta rodė maximoj pirkau, nu niekas man nesigavo... ) bet kai sau ir jei nelis čia bulviakasyje vaišinsiu
kiek fainu tortu labai istrigi rimami pintine su grybais
zuliaska,man tas torto virsaus supjaustymas atrodo nusipirkau ir as juos
zuliaska,man tas torto virsaus supjaustymas atrodo nusipirkau ir as juos