Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Sveikutės..... o sako rugiagele, kad nesiseka.... lotuliukas.gif gražus tortukas thumbup.gif .

O aš vėpla kaip turi būti.... pirmą kartą darau tortą ne saviems... dariau 2 aukštus... uždengiau masę....ir padėjau šaldytuvą... ir ką jūs galvojat... ogi šiandien žiūrių įgriuvęs... pirmas aukštas doh.gif .... na vienu žodžių... išgelbėti pavyko tik antrą aukštą( medutį) doh.gif O svarbiausiai tai ir papuošusi buvau jau doh.gif ..... šiandien greitai perdariau tortą (tikiuosi spės sustingti... mat želatinos nepagailėjau į stiklo šukes) g.gif ir iš naujo dengti ... Merginos patarkit.. kaip man sutvirtinti , kad vėl neigriūtų.. pagaliukus kišti ar ką?
Va man tai nesiseka.... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(wavin @ 2010 09 17, 11:35)
Sveikutės..... o sako rugiagele, kad nesiseka....  lotuliukas.gif  gražus tortukas thumbup.gif .

O aš vėpla kaip turi būti.... pirmą kartą darau tortą ne saviems... dariau 2 aukštus... uždengiau masę....ir padėjau šaldytuvą... ir ką jūs galvojat... ogi šiandien žiūrių įgriuvęs... pirmas aukštas  doh.gif .... na vienu žodžių... išgelbėti pavyko tik antrą aukštą( medutį)  doh.gif O svarbiausiai tai ir papuošusi buvau jau  doh.gif  ..... šiandien greitai perdariau tortą (tikiuosi spės sustingti... mat želatinos nepagailėjau į stiklo šukes) g.gif ir iš naujo dengti  ... Merginos patarkit.. kaip man sutvirtinti , kad vėl neigriūtų.. pagaliukus kišti ar ką?

Man jau nervai butu neatlaike tai pamacius...
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 09 17, 11:38)
Man jau nervai butu neatlaike tai pamacius...

patikėk manimi.. vos neverkiau... bet susitvardžiau ir pradėjau iš naujo... gal spėsiu, ka tik pažiūrėjau stiklo šukės jau sustingo... eisiu tepti sviestiniu kremu ir masę kloti iš naujo... bet kaip sutvirtinti kad nesusmegtu vėl ?????? SOS SOS
Atsakyti
QUOTE(wavin @ 2010 09 17, 11:51)
patikėk manimi.. vos neverkiau... bet susitvardžiau ir pradėjau iš naujo... gal spėsiu, ka tik pažiūrėjau stiklo šukės jau sustingo... eisiu tepti sviestiniu kremu ir masę kloti iš naujo... bet kaip sutvirtinti kad nesusmegtu vėl ??????  SOS SOS

Kitos deda lygtai kokteilinius siaudelius i pirma auksta, ir deda dar kartono padekliuka po antru aukstu. Ir pjaustyt paprasta antra auksta ir nesusmenga.
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 09 17, 11:53)
Kitos deda lygtai kokteilinius siaudelius i pirma auksta, ir deda dar kartono padekliuka po antru aukstu. Ir pjaustyt paprasta antra auksta ir nesusmenga.

Bandysiu.... taip daryti... tik eisiu kartono tinkamo atrasti ir išsikirpti...AČIŪ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2010 09 17, 09:50)
ne, nu ot pavaro  wub.gif  pas ją šitaip atrodo NELYGINTAS tortas  doh.gif
nugis gražuuuuuuu  wub.gif

QUOTE(zuliaska @ 2010 09 17, 10:29)
nu nieko sau čia nelygintas tortas... nu tada SUPER, man labai gražu

mergaites, cia labai geru kampu fotkinta, kad nieko nesimato laugh.gif
O dar kringeliais pataisiau padeti, kad labai i akis nekristu doh.gif

Rugiagele, labai grazus tortas thumbup.gif

Wavin - man tai yra buve - patikek, blioviau galva ikisus i saldytuva doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(wavin @ 2010 09 17, 11:35)
Sveikutės..... o sako rugiagele, kad nesiseka....  lotuliukas.gif  gražus tortukas thumbup.gif .

O aš vėpla kaip turi būti.... pirmą kartą darau tortą ne saviems... dariau 2 aukštus... uždengiau masę....ir padėjau šaldytuvą... ir ką jūs galvojat... ogi šiandien žiūrių įgriuvęs... pirmas aukštas  doh.gif .... na vienu žodžių... išgelbėti pavyko tik antrą aukštą( medutį)  doh.gif O svarbiausiai tai ir papuošusi buvau jau  doh.gif  ..... šiandien greitai perdariau tortą (tikiuosi spės sustingti... mat želatinos nepagailėjau į stiklo šukes) g.gif ir iš naujo dengti  ... Merginos patarkit.. kaip man sutvirtinti , kad vėl neigriūtų.. pagaliukus kišti ar ką?

o jetau, kaip dar kantrybės turi... aš būčiau 1 aukštą medutį darius o antrą stiklo šukes... o dėl tų, tai visada dedu sutvirtinimus, paimu tuos tokius pagaliukus kur iešmeliai būna, atmatuoju ir sukišu, nu taip nepagailiu jų kokius 8pagaliukus, ir tada reikia sutepti aisingu ar grietinėle, nu kad kartoniukas paskiau priliptų ir tortas nenučiuožtų, tai vat kartoniukas tai dydžio kaip 2 aukštas ir uždedu. tai va ir visas mokslas. sėkmės tau
Atsakyti
QUOTE(rasyte_ @ 2010 09 17, 10:48)
Nu jau tortuku grozis wub.gif  thumbup.gif
Atnesu ir as vakaryksti, sau, mieliausiajai lotuliukas.gif sviestiniu kremu netepiau, nelyginau, nes kaip sau, tai galvojau, ir taip bus gerai blush2.gif
Tik ant forkes tos balksvos demes - nuciupintas objektyvas, tingejau perfotkinti doh.gif
Asseni biskvitai sokoladiniai, grietinele su vysniom ir vidurinis sluoksnis - ganasas - Salduuuuu doh.gif
user posted image

gal galit atsakyt kaip cia papuosta , cia aplieta sokoladu ar kaip? o tos gelytes tiesiog svirkstuku papaisytos , nes lapeliu ruzeliai matos taip graziai lyg issoausti su formelem? aciu
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2010 09 17, 13:35)
gal galit atsakyt kaip cia papuosta , cia aplieta sokoladu ar kaip? o tos gelytes tiesiog svirkstuku papaisytos , nes lapeliu ruzeliai matos taip graziai lyg issoausti su formelem? aciu

Cia sokoladine Marsmelowsu mase, o piesta su aisingu, paskui su teptuku dar patepliota mirksiukas.gif
Atsakyti
k.lapelyte, na pažanga tikrai matoma thumbup.gif

aš po kiekvieno torto irgi jau prisižadu kad tai buvo paskutinis... bet...
Atsakyti
akvilyte, žinai aš tai kai reikia vis naujų skonių daryt, ta prasme, man taip knieti vis ką nors naujo... ir po kiekvieno sakau, nu viskas paskutinis smile.gif)) bet taip kiekvieną savaitę smile.gif) tai va ir vėl naujas bandymas, ferrero roshe, nu nežinau, bet jaučiu, nepatiks jis man, grietinėlė ir apstiliažas, ir kakava. ***** bandžiau rašta padaryt, nu su tokiu kur olesta rodė maximoj pirkau, nu niekas man nesigavo... smile.gif) bet kai sau ir jei nelis čia bulviakasyje vaišinsiu smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuliaska: 17 rugsėjo 2010 - 13:21
kiek fainu tortu bigsmile.gif labai istrigi rimami pintine su grybais wub.gif bigsmile.gif

zuliaska,man tas torto virsaus supjaustymas atrodo thumbup.gif nusipirkau ir as juos ax.gif
Atsakyti