Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(rasyte_ @ 2010 09 17, 10:48)
Nu jau tortuku grozis wub.gif  thumbup.gif
Atnesu ir as vakaryksti, sau, mieliausiajai lotuliukas.gif sviestiniu kremu netepiau, nelyginau, nes kaip sau, tai galvojau, ir taip bus gerai blush2.gif

ne, nu ot pavaro wub.gif pas ją šitaip atrodo NELYGINTAS tortas doh.gif
nugis gražuuuuuuu wub.gif
Atsakyti
na darbuojuosi toliau

mmg mase,aisingas (si karta dejau gelytes i kruopas mirksiukas.gif )
user posted image
Atsakyti
QUOTE(k.lapelyte @ 2010 09 17, 09:52)
na darbuojuosi toliau

mmg mase,aisingas (si karta dejau gelytes i kruopas  mirksiukas.gif  )
user posted image

o, koks grazus.. Labai matosi pazanga smile.gif Sveikinu su pasiekimais biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kice: 17 rugsėjo 2010 - 09:24
QUOTE(rasyte_ @ 2010 09 17, 09:48)
Tik ant forkes tos balksvos demes - nuciupintas objektyvas, tingejau perfotkinti doh.gif
Asseni biskvitai sokoladiniai, grietinele su vysniom ir vidurinis sluoksnis - ganasas - Salduuuuu doh.gif

nu nieko sau čia nelygintas tortas... nu tada SUPER, man labai gražu

QUOTE(k.lapelyte @ 2010 09 17, 09:52)
na darbuojuosi toliau

mmg mase,aisingas (si karta dejau gelytes i kruopas  mirksiukas.gif  )

jetau kaip laukiau, kada aš galėsiu pasakyti, nuostabi pažanga, va dabar jau tortas į tortą panašus, lygus, atrodo kad tikrai stengeisi. šaunuolė
Papildyta:
tik klausimas, kodėl tam torte, krašte, kur 1 aukštas ir mėlyna juosta, tai kairėj pusėj tipo lyg bantas o kitoj pusėj nieko, čia taip specialiai?? man asmeniškai tortas tai nelabai patinka, nu jo išvaizda, bet čia kiekvieno skonio reikalas, bet šiaip sakau šį kartą jo pats padarymas, tai tikrai man patinka, yra aišku kur galėčiau prikibti, bet pažanga LABAI didelė
Atsakyti
QUOTE(zuliaska @ 2010 09 17, 10:29)
nu nieko sau čia nelygintas tortas... nu tada SUPER, man labai gražu
jetau kaip laukiau, kada aš galėsiu pasakyti, nuostabi pažanga, va dabar jau tortas į tortą panašus, lygus, atrodo kad tikrai stengeisi. šaunuolė
Papildyta:
tik klausimas, kodėl tam torte, krašte, kur 1 aukštas ir mėlyna juosta, tai kairėj pusėj tipo lyg bantas o kitoj pusėj nieko, čia taip specialiai?? man asmeniškai tortas tai nelabai patinka, nu jo išvaizda, bet čia kiekvieno skonio reikalas, bet šiaip sakau šį kartą jo pats padarymas, tai tikrai man patinka, yra aišku kur galėčiau prikibti, bet pažanga LABAI didelė

nelabai supratau koks bantas g.gif
Atsakyti
Ten rubelis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 09 17, 10:46)
Ten rubelis biggrin.gif

drinks_cheers.gif marškinukai...o kituose kampuose nieko nėra?
kodi rauki su tortais unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(adriu @ 2010 09 17, 10:54)
drinks_cheers.gif marškinukai...o kituose kampuose nieko nėra?
kodi rauki su tortais unsure.gif

Nu kad kiek darau, tiek nesiseka... uzkniso jau... kleckus kakzokius pradejau daryt... viskas nervint pradejo.. ypac sia savaite nesiseke tortai..
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 09 17, 10:56)
Nu kad kiek darau, tiek nesiseka... uzkniso jau... kleckus kakzokius pradejau daryt... viskas nervint pradejo.. ypac sia savaite nesiseke tortai..

nu laba diena...prašom tuos,,kleckus'' parodyt wink.gif kaip mes be tavo tortu...a pablūdai biggrin.gif
Atsakyti
Nu va, rasiau rasiau ir dar dingo viskas... nu afigiet kaip nesiseka mad.gif

Zodziu, atnesu vakaryksti. Gal vaizdas ir nieko,bet koks buvo sumanymas, tai toli grazu. Dar gudruole nutariau dengt kremu,o ne mase, nes skaniau. Tvorele leistis pradejo, bet apstingo jau.. tikiuosi nusivez laimingai. Drauges tecio gimtadienis siandien, tai torta uz dyka dariau.

Sokoladinis tortas su vysniomis ir karameliniu sluoksneliu. Puosta grietinele, namelis is sausainiu, dengtas pastilazu. Detales pastilazo, marcipano.

user posted image
Atsakyti
nu gražiausias tortas,ir tvorelė,ir namelis pasakų koks...dupcen prašais matau biggrin.gif
Atsakyti
rugiagėle tu juokauji super tortas!!!

nu tikrai ten r8belis kabo smile.gif atsiprašau, o man bantas pasirodo smile.gif)) nu tada viskas labai gerai smile.gif
Atsakyti