Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(rugiagele26 @ 2010 09 08, 12:53)
Aciu  blush2.gif spek i kieno forma ziurejau?  blush2.gif
Papildyta:
Tiesa, dar viena torta turiu, bet ideja kartojasi  blush2.gif su Paslapciu sodu  rolleyes.gif

niu dek cia biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Meduolyte, jau kaip dėjai ir drėbtelėjai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif nu superinis vestuvinis tortas, fantastinis thumbup.gif toks turtingas wub.gif

Rugiagėle, mieloji, nuostabu, nuostabu, tik žinai ką, kitą kartą kai kirsi tuščiavidurius rutuliukus, netaikyk per vidurį skylučių, pakirsk arčiau krašto, tie rutuliukai tokie elegantiškesni smagesni, linksmesni atrodys, nu liuks vienetukas thumbup.gif nenori man kitai savaitei sūneliui dvejetuko išraityti bigsmile.gif blush2.gif
Papildyta:
Įdomi, ar ten dar liko lašelis uogienės blush2.gif blush2.gif blush2.gif jau kaip norėčiau aš to tavo gabaliuko blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
sveikutes,sakykit,viska darau pagal nurodimus,o dengimo mases kociojant limpa prie stalo,ka daryt?barstau pudra ar krakmolu,tada kieteja mase ir trukineja,kaip jus taip mokat?
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 09 08, 13:21)
Įdomi, ar ten dar liko lašelis uogienės  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  jau kaip norėčiau aš to tavo gabaliuko  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

Liko liko lotuliukas.gif Prašom į svečius 4u.gif Jau nebežinau, ką dar tuo tortu vaišint doh.gif lotuliukas.gif Didelis jis, o valgytojų ne per daugiausiai g.gif Tortas darytas be progos, šiaip pabandymui biggrin.gif Dirbčiau, tai į darbą nuneščiau, bet atostogauju dabar doh.gif

Rugiagėlės vienetukas thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Del rutuliuku sutinku. Galvoju, kad tiksliai gi tas skylutes kampu isima doh.gif

Gerai, idedu biggrin.gif kopijuota aisku... Sokoladinis tortas su vysniomis ir karameliniu sluoksniu, puosta grietinele, kokoso drozlem. Figureles - pastilazas, marcipanas.

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugiagele26: 08 rugsėjo 2010 - 12:48
QUOTE(simisimi84 @ 2010 09 07, 20:24)
dekui smile.gif
apie pastilažą užsiminiau, nes daug kas sako, jog ten vandens per daug (60 ml). O aliejaus nereikia dėti ten ir taip smile.gif mažai pudros ir krakmolo, nes iš pusės normos, pagal receptą viskas smile.gif

tai ten kalba ėjo apie pastiliažą lipdymui. ar aš klystu?
Atsakyti
nu tas vestuvinis tai tobulas, ir vienetas labai gražus ir paslapčių sodas liuks, šaunuolės
Atsakyti
Meduolyte wau koks grazuolis tortas wub.gif Norejau paklausti, o jus pirma ispiesiate tuos ornamentus ant torto ir paskui kazkaip juos graziai apipavidalinate, kad atrodytu kaip siuvineta? Labai man grazu toki rastai.
Rugiageles 26 irgi nuostabus torciukai, ypac figureles 4u.gif
Atsakyti
O cia rugsejo pirmos proga.Juodasis Miskas dengtas beze,Dariau pirma karta isgirtas jusu labai siaip labai skanus tortas tik sekanti karta pakeisciau receptura truputi deciau antra tiek vysniu ir tik 100gr sokolado nes 200gr per saldus buvo.
user posted image
Atsakyti
OOOOOOOOOOOiiiiiiiiiiiiiiiiii koks paslapciu sodas, labai superines figureles. Na, ne man baibokus lipdyt, ne man..... Kazin kas man iseis vietoj Hello Kitty.....

Aciu mergytes uz pagyrimus. O as labai dekoju CYPCIUKUI uz pamokymus ACIU ACIU.
Zibute- galima ispausti su ispaudais ar formelemis is karto, kai apdengi mase ( tikslesni rastai), o galima ir is karto piesti( siaip sis budas man patogesnis) . Na ir paskui siuvineju teptuku.
Atsakyti
meduolyte, man tos aisingines geles, super wub.gif
rugiagele, abu tortukai gražučiai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zuliaska @ 2010 09 08, 13:47)
tai ten kalba ėjo apie pastiliažą lipdymui. ar aš klystu?

Tai taip, taip, lipdymui 4u.gif
Atsakyti