Meduolyte, jau kaip dėjai ir drėbtelėjai nu superinis vestuvinis tortas, fantastinis toks turtingas
Rugiagėle, mieloji, nuostabu, nuostabu, tik žinai ką, kitą kartą kai kirsi tuščiavidurius rutuliukus, netaikyk per vidurį skylučių, pakirsk arčiau krašto, tie rutuliukai tokie elegantiškesni smagesni, linksmesni atrodys, nu liuks vienetukas nenori man kitai savaitei sūneliui dvejetuko išraityti Papildyta: Įdomi, ar ten dar liko lašelis uogienės jau kaip norėčiau aš to tavo gabaliuko
sveikutes,sakykit,viska darau pagal nurodimus,o dengimo mases kociojant limpa prie stalo,ka daryt?barstau pudra ar krakmolu,tada kieteja mase ir trukineja,kaip jus taip mokat?
Liko liko Prašom į svečius Jau nebežinau, ką dar tuo tortu vaišint Didelis jis, o valgytojų ne per daugiausiai Tortas darytas be progos, šiaip pabandymui Dirbčiau, tai į darbą nuneščiau, bet atostogauju dabar
dekui
apie pastilažą užsiminiau, nes daug kas sako, jog ten vandens per daug (60 ml). O aliejaus nereikia dėti ten ir taip mažai pudros ir krakmolo, nes iš pusės normos, pagal receptą viskas
Meduolyte wau koks grazuolis tortas Norejau paklausti, o jus pirma ispiesiate tuos ornamentus ant torto ir paskui kazkaip juos graziai apipavidalinate, kad atrodytu kaip siuvineta? Labai man grazu toki rastai. Rugiageles 26 irgi nuostabus torciukai, ypac figureles
O cia rugsejo pirmos proga.Juodasis Miskas dengtas beze,Dariau pirma karta isgirtas jusu labai siaip labai skanus tortas tik sekanti karta pakeisciau receptura truputi deciau antra tiek vysniu ir tik 100gr sokolado nes 200gr per saldus buvo.
OOOOOOOOOOOiiiiiiiiiiiiiiiiii koks paslapciu sodas, labai superines figureles. Na, ne man baibokus lipdyt, ne man..... Kazin kas man iseis vietoj Hello Kitty.....
Aciu mergytes uz pagyrimus. O as labai dekoju CYPCIUKUI uz pamokymus ACIU ACIU. Zibute- galima ispausti su ispaudais ar formelemis is karto, kai apdengi mase ( tikslesni rastai), o galima ir is karto piesti( siaip sis budas man patogesnis) . Na ir paskui siuvineju teptuku.