Labas vakaras,
Balti šokoladiniai biskvitai, baltojo šokolado kremas su lazdynų riešutais, pirmą kartą dariau ir dengiau pastilažu, kuris man nepavyko, trupėjo, jokio elastingumo. Dariau viską pagal receptą tik vietoj medaus dėjau kukurūzų sirupą.
QUOTE(Šaltėja @ 2010 09 16, 16:57)
Sveikos,
esu tylioji sio skyrelio skaitytoja bet kadangi iskilo vienas klausimelis, tai lendu is pogrindzio
turiu jau sutepus snikers torta ir noriu ji dengti saldainiu mase, tai ar galiu ji aptepti ganasu (grietinele ir rududu) ar darytis koki nors sviestini krema?
esu tylioji sio skyrelio skaitytoja bet kadangi iskilo vienas klausimelis, tai lendu is pogrindzio
turiu jau sutepus snikers torta ir noriu ji dengti saldainiu mase, tai ar galiu ji aptepti ganasu (grietinele ir rududu) ar darytis koki nors sviestini krema?
Gal kas nors gali atsakyti
QUOTE(Šaltėja @ 2010 09 16, 20:55)
Gal kas nors gali atsakyti
Nesupratau,tai tu nori ganasu aptepti ar deti saldainiu mase ,jei saldainiu mase,tai reikia aptepti plonai sviestiniu kremu
QUOTE(Vaidosee @ 2010 09 16, 21:01)
Nesupratau,tai tu nori ganasu aptepti ar deti saldainiu mase ,jei saldainiu mase,tai reikia aptepti plonai sviestiniu kremu
Aciu
QUOTE(zuliaska @ 2010 09 16, 15:32)
krepšelis nerealus aš ir tokio noriu
pas mane nieko įdomaus
tailandietiškas bananų, pastiliažas ir aisingas
karapuzike, aš kažkada kai su tokiais masę norėjau nudažyt, tai paimu pirma degtinės nedaug ir pirmiausia juos ištirpdau, o paskiau jau į masę dedu. o taip tai jei mmg darai tai ir nusidažyk kai viską maišysi, tik minusas tas kad visa masė ir bus tos spalvos, o dažniausiai visos nereik
pas mane nieko įdomaus
tailandietiškas bananų, pastiliažas ir aisingas
karapuzike, aš kažkada kai su tokiais masę norėjau nudažyt, tai paimu pirma degtinės nedaug ir pirmiausia juos ištirpdau, o paskiau jau į masę dedu. o taip tai jei mmg darai tai ir nusidažyk kai viską maišysi, tik minusas tas kad visa masė ir bus tos spalvos, o dažniausiai visos nereik
Nu va jau tas tortukas galima sakyti tobulas,drugeliai labai graziai
QUOTE(likta @ 2010 09 16, 19:55)
Labas vakaras,
Balti šokoladiniai biskvitai, baltojo šokolado kremas su lazdynų riešutais, pirmą kartą dariau ir dengiau pastilažu, kuris man nepavyko, trupėjo, jokio elastingumo. Dariau viską pagal receptą tik vietoj medaus dėjau kukurūzų sirupą.
NA BET APSIDENGE VISAI GRAŽIAI...NELABAI IR MATOSI,KAD NEVYKES BUTU PASTILAŽAS......
J au kaip ystrigo Rimami grybu krepšelis..... ir Zuliaskos krikštynu melynas torčiukas super.....
QUOTE(RiMami @ 2010 09 16, 19:59)
aneeeee nu kur tu anksčiau buvai - būčiau talkon pasikvietus, kad pamokytų dabar kai sakai tai žinau, kad L prieš keletą metelių iš rugių šiaudelių sietyną pynė bet kad iš vytelių tai pirmą kart girdžiu reiks pasicekavint... ale kaip užsislaptinę talentus klausyk
nein, ne L.. Mokėsi pinti B
QUOTE(eda.dita @ 2010 09 16, 20:53)
Ar galite pasakyti, kodel uzsienio literaturoje rodo, kad ant tortu pirmiausia tepa abrikosini dzema, paskui dengia marcipano mase ir tik paskui dengia kokia kita dengimo mase, o mes aptepame sviestiniu kremu, o paskui dengimo mase? Ten kartais bunu abstulbus, kad vien papuosimui rasoma, kad reikia 3 kg. mases tai juk vien mase bus...
kažkada, gal kokioj 13 temoj jau diskutavom apie tai Aš irgi turiu keletą knygų su paveiksliukais ir tortų dengimo "išeigom" , tai irgi šokiruoja marcipano kiekiai, skirti tiesiog apdengimui. Čia bus matyt kultūriniai, tradicijų ir skonio skirtumai.
Kas valgė anglišką tortą, tas pasakys, kad jie tiesiog kepa keksus, bulkas, ir kartais perpjauna per pusę, kad suteptų kremu, o kartais ir ne, ir dengia tom masėm. Tai kaip tas marcipanas prilips, jeigu apklosi juo bulką? va ir tepa džemu. Džemas geriau yra kuo šviesesnės spalvos, kad neprasimuštų jo spalva per masę.
nebespėju su gyvenimo ritmu, bet čia tikiuosi visada atrasti laiko užbėgti...
Rimami, nusotabus krepšelis aš jaučiu tiems pynimams, kaip ir šokoladinėms rožėms, nepribręsiu...ne dėl to kad nesugebėčiau, bet vien dėl masės...
Zuliaska, labai mielas krikštynų tortas
Karapuzike, šaunu, kad stengiesi
Rimami, nusotabus krepšelis aš jaučiu tiems pynimams, kaip ir šokoladinėms rožėms, nepribręsiu...ne dėl to kad nesugebėčiau, bet vien dėl masės...
Zuliaska, labai mielas krikštynų tortas
Karapuzike, šaunu, kad stengiesi
Kokie torčiukai
Tas mėlynas Zuliaskos fainuolis, o slibinas tai pakerėjo, vis atitraukti akių nesinori Et, reiks kada ir man grybų krepšiuką pririnkti, labai jau dailiai atrodo
O čia avytės jas mylinčiam žmogiukui, tiksliau visam žmogui
Mini torčiukas, beveik 1kg Rafaelo, kokoso drožlės, pastilažas.
Tas mėlynas Zuliaskos fainuolis, o slibinas tai pakerėjo, vis atitraukti akių nesinori Et, reiks kada ir man grybų krepšiuką pririnkti, labai jau dailiai atrodo
O čia avytės jas mylinčiam žmogiukui, tiksliau visam žmogui
Mini torčiukas, beveik 1kg Rafaelo, kokoso drožlės, pastilažas.
Likta puiki figurele undineles, man l.gerai ziurisi
Rueta na jau toks tvarkingas jau toks super super
Ta pintinele su grybukais labai nuostabi, tarsi tikra, ziurejau ziurejau kaip ji padaryta ir nelabai isikirtau, per aukstas pilotazas man
Neli mielos avytes, man jos tokios fainutes ir tokios minkstutes atrodo, saunu
[/B]eda.edita[B] labai nesmagu klausti, bet surizikuosiu, o kokius kursus lankai ir kokiam koledze, jei ne paslaptis, nes as labai norejau nuo rudens pradedi, bet taip ir neisdrisau.
Rueta na jau toks tvarkingas jau toks super super
Ta pintinele su grybukais labai nuostabi, tarsi tikra, ziurejau ziurejau kaip ji padaryta ir nelabai isikirtau, per aukstas pilotazas man
Neli mielos avytes, man jos tokios fainutes ir tokios minkstutes atrodo, saunu
[/B]eda.edita[B] labai nesmagu klausti, bet surizikuosiu, o kokius kursus lankai ir kokiam koledze, jei ne paslaptis, nes as labai norejau nuo rudens pradedi, bet taip ir neisdrisau.
ačiū mergaitės už pagyras
mini tortukas labai fainas
ta knyga man graži, gal taip atrodo perkrauta, bet čia tik man. sakau visi savo nuomones turim.
mini tortukas labai fainas
ta knyga man graži, gal taip atrodo perkrauta, bet čia tik man. sakau visi savo nuomones turim.
Nu jau tortuku grozis
Atnesu ir as vakaryksti, sau, mieliausiajai sviestiniu kremu netepiau, nelyginau, nes kaip sau, tai galvojau, ir taip bus gerai
Tik ant forkes tos balksvos demes - nuciupintas objektyvas, tingejau perfotkinti
Asseni biskvitai sokoladiniai, grietinele su vysniom ir vidurinis sluoksnis - ganasas - Salduuuuu
Atnesu ir as vakaryksti, sau, mieliausiajai sviestiniu kremu netepiau, nelyginau, nes kaip sau, tai galvojau, ir taip bus gerai
Tik ant forkes tos balksvos demes - nuciupintas objektyvas, tingejau perfotkinti
Asseni biskvitai sokoladiniai, grietinele su vysniom ir vidurinis sluoksnis - ganasas - Salduuuuu