Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Labas vakaras,
Balti šokoladiniai biskvitai, baltojo šokolado kremas su lazdynų riešutais, pirmą kartą dariau ir dengiau pastilažu, kuris man nepavyko, trupėjo, jokio elastingumo. Dariau viską pagal receptą tik vietoj medaus dėjau kukurūzų sirupą.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Šaltėja @ 2010 09 16, 16:57)
Sveikos,

esu tylioji sio skyrelio skaitytoja smile.gif bet kadangi iskilo vienas klausimelis, tai lendu is pogrindzio ax.gif

turiu jau sutepus snikers torta ir noriu ji dengti saldainiu mase, tai ar galiu ji aptepti ganasu (grietinele ir rududu) ar darytis koki nors sviestini krema?

Gal kas nors gali atsakyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Šaltėja @ 2010 09 16, 20:55)
Gal kas nors gali atsakyti smile.gif

Nesupratau,tai tu nori ganasu aptepti ar deti saldainiu mase g.gif ,jei saldainiu mase,tai reikia aptepti plonai sviestiniu kremu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidosee @ 2010 09 16, 21:01)
Nesupratau,tai tu nori ganasu aptepti ar deti saldainiu mase  g.gif ,jei saldainiu mase,tai reikia aptepti plonai sviestiniu kremu  4u.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuliaska @ 2010 09 16, 15:32)
krepšelis nerealus aš ir tokio noriu smile.gif
pas mane nieko įdomaus
tailandietiškas bananų, pastiliažas ir aisingas
user posted image

karapuzike, aš kažkada kai su tokiais masę norėjau nudažyt, tai paimu pirma degtinės nedaug ir pirmiausia juos ištirpdau, o paskiau jau į masę dedu. o taip tai jei mmg darai tai ir nusidažyk kai viską maišysi, tik minusas tas kad visa masė ir bus tos spalvos, o dažniausiai visos nereik

Nu va jau tas tortukas galima sakyti tobulas,drugeliai labai graziai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(likta @ 2010 09 16, 19:55)
Labas vakaras,
Balti šokoladiniai biskvitai, baltojo šokolado kremas su lazdynų riešutais, pirmą kartą dariau ir dengiau  pastilažu, kuris man nepavyko, trupėjo, jokio elastingumo. Dariau viską pagal receptą tik vietoj medaus dėjau kukurūzų sirupą.

NA BET APSIDENGE VISAI GRAŽIAI...NELABAI IR MATOSI,KAD NEVYKES BUTU PASTILAŽAS...... g.gif

J au kaip ystrigo Rimami grybu krepšelis..... wub.gif ir Zuliaskos krikštynu melynas torčiukas super..... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(RiMami @ 2010 09 16, 19:59)
aneeeee  blink.gif  bigsmile.gif  blink.gif  bigsmile.gif nu kur tu anksčiau buvai - būčiau talkon pasikvietus, kad pamokytų laugh.gif dabar kai sakai tai žinau, kad L prieš keletą metelių iš rugių šiaudelių sietyną pynė topsecret.gif bet kad iš vytelių tai pirmą kart girdžiu  bigsmile.gif reiks pasicekavint... ale kaip užsislaptinę talentus klausyk  cool.gif   

nein, ne L.. Mokėsi pinti B topsecret.gif

QUOTE(eda.dita @ 2010 09 16, 20:53)
Ar galite pasakyti, kodel uzsienio literaturoje rodo, kad ant tortu pirmiausia tepa abrikosini dzema, paskui dengia marcipano mase ir tik paskui dengia kokia kita dengimo mase, o mes aptepame sviestiniu kremu, o paskui dengimo mase? Ten kartais bunu abstulbus, kad vien papuosimui rasoma, kad reikia 3 kg. mases  doh.gif  tai juk vien mase bus... g.gif

kažkada, gal kokioj 13 temoj jau diskutavom apie tai 4u.gif Aš irgi turiu keletą knygų su paveiksliukais ir tortų dengimo "išeigom" biggrin.gif , tai irgi šokiruoja marcipano kiekiai, skirti tiesiog apdengimui. Čia bus matyt kultūriniai, tradicijų ir skonio skirtumai.
Kas valgė anglišką tortą, tas pasakys, kad jie tiesiog kepa keksus, bulkas, ir kartais perpjauna per pusę, kad suteptų kremu, o kartais ir ne, ir dengia tom masėm. Tai kaip tas marcipanas prilips, jeigu apklosi juo bulką? biggrin.gif va ir tepa džemu. Džemas geriau yra kuo šviesesnės spalvos, kad neprasimuštų jo spalva per masę.
Atsakyti
nebespėju su gyvenimo ritmu, bet čia tikiuosi visada atrasti laiko užbėgti...
Rimami, nusotabus krepšelis wub.gif aš jaučiu tiems pynimams, kaip ir šokoladinėms rožėms, nepribręsiu...ne dėl to kad nesugebėčiau, bet vien dėl masės...

Zuliaska, labai mielas krikštynų tortas thumbup.gif

Karapuzike, šaunu, kad stengiesi 4u.gif
Atsakyti
Kokie torčiukai bigsmile.gif
Tas mėlynas Zuliaskos fainuolis, o slibinas tai pakerėjo, vis atitraukti akių nesinori bigsmile.gif Et, reiks kada ir man grybų krepšiuką pririnkti, labai jau dailiai atrodo thumbup.gif
O čia avytės jas mylinčiam žmogiukui, tiksliau visam žmogui biggrin.gif
Mini torčiukas, beveik 1kg biggrin.gif Rafaelo, kokoso drožlės, pastilažas.
user posted image
Atsakyti
Likta puiki figurele undineles, man l.gerai ziurisi thumbup.gif
Rueta na jau toks tvarkingas jau toks super super thumbup.gif
Ta pintinele su grybukais labai nuostabi, tarsi tikra, ziurejau ziurejau kaip ji padaryta ir nelabai isikirtau, per aukstas pilotazas man blush2.gif
Neli mielos avytes, man jos tokios fainutes ir tokios minkstutes atrodo, saunu thumbup.gif
[/B]eda.edita[B] labai nesmagu klausti, bet surizikuosiu, o kokius kursus lankai ir kokiam koledze, jei ne paslaptis, nes as labai norejau nuo rudens pradedi, bet taip ir neisdrisau.
Atsakyti
ačiū mergaitės už pagyras smile.gif
mini tortukas labai fainas smile.gif
ta knyga man graži, gal taip atrodo perkrauta, bet čia tik man. sakau visi savo nuomones turim.
Atsakyti
Nu jau tortuku grozis wub.gif thumbup.gif
Atnesu ir as vakaryksti, sau, mieliausiajai lotuliukas.gif sviestiniu kremu netepiau, nelyginau, nes kaip sau, tai galvojau, ir taip bus gerai blush2.gif
Tik ant forkes tos balksvos demes - nuciupintas objektyvas, tingejau perfotkinti doh.gif
Asseni biskvitai sokoladiniai, grietinele su vysniom ir vidurinis sluoksnis - ganasas - Salduuuuu doh.gif
user posted image
Atsakyti