Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(zuliaska @ 2010 09 16, 15:32)
krepšelis nerealus aš ir tokio noriu smile.gif
pas mane nieko įdomaus
tailandietiškas bananų, pastiliažas ir aisingas

karapuzike, aš kažkada kai su tokiais masę norėjau nudažyt, tai paimu pirma degtinės nedaug ir pirmiausia juos ištirpdau, o paskiau jau į masę dedu. o taip tai jei mmg darai tai ir nusidažyk kai viską maišysi, tik minusas tas kad visa masė ir bus tos spalvos, o dažniausiai visos nereik


man reikia pamokeles, kaip tuos kringeliukus grazius padaryti.. smile.gif Galaisinga skystesni daryti, kad graziai "gultu" ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(karapuzike @ 2010 09 16, 14:53)
* Pas mane raudoni ir melyni baltarusiski dazai... mesiu as juos lauk, man rodos, nes neissimaiso jie man niekaip.. vaziuosiu kuria diena normaliu is maisto instituto uzsipirkti  unsure.gif Jie nebent tirpinant karstam MMG sirube istirpsta. o jei isminkyta mase dazyti tai daryk ka nori - lieka kruopeles :gun:

Šaunūs tortai, makvynas labai patiko thumbup.gif
O aš kitokių dažų ir neturiu, visas mases dažau su milteliniais, ištirpdau lašiuke degtinės ir įminkau į masę, dabar kai pasiskaičiau apie kitų dažų kartumą, tai must teks ir likti prie miltelinių dažų lotuliukas.gif
RiMami, koks krepšelis wub.gif nuostabus.
Zuliaska, nuostabus drugelių skrydis, nu kaip gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rekaliuke @ 2010 09 16, 16:02)
Šaunūs tortai, makvynas labai patiko  thumbup.gif
O aš kitokių dažų ir neturiu, visas mases dažau su milteliniais, ištirpdau lašiuke degtinės ir įminkau į masę, dabar kai pasiskaičiau apie kitų dažų kartumą, tai must teks ir likti prie miltelinių dažų  lotuliukas.gif
RiMami, koks krepšelis  wub.gif  nuostabus.
Zuliaska, nuostabus drugelių skrydis, nu kaip gražu  wub.gif

tai milteliniai liuks, as dar turiu siek tiek Dr. Ottker skystu organic ( sesuo is UK atveze) bet jie labai blankus
o tie baltarusiski net ne milteliniai, o grynau granulemis.. nu kaip cukrus g.gif
Atsakyti
Niekad nebuvo kartus papuosimai... o naudoju tiek americolor, tiek wilton gelinius, tiek miltukinius...
Atsakyti
QUOTE(karapuzike @ 2010 09 16, 16:06)
tai milteliniai liuks, as dar turiu siek tiek Dr. Ottker skystu organic ( sesuo is UK atveze) bet jie labai blankus
o tie baltarusiski net ne milteliniai, o grynau granulemis.. nu kaip cukrus  g.gif


nu taip žinau kad jie kaip cukrus, bet ištirpdyti tikrai galima

o dėl kartumo, tai net nžn, aš tai niekada neragauju tai nežinau smile.gif o ir masės, jei man tortas, tai nevalgau, nes neskanu man
Papildyta:
o dėl kringelių, tai man šiandien jie kaip tik nelabai jau dailūs išėjo, ir tikrai tirštas buvo aisingas, nes per tirštas iš pradžių buvo, o paskiau citrinos sulčių įdėjau ir tuomet gerai jau. tik nepatiko man tas aisingas, nes tą pigią pudrą tik turėjau, tai taip nepatiko, kad negaliu, daugiau niekada nepirksiu pigios. o ką ten mokytis kringeliuot neįsivaizduoju smile.gif darai kringelius ir viskas smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

esu tylioji sio skyrelio skaitytoja smile.gif bet kadangi iskilo vienas klausimelis, tai lendu is pogrindzio ax.gif

turiu jau sutepus snikers torta ir noriu ji dengti saldainiu mase, tai ar galiu ji aptepti ganasu (grietinele ir rududu) ar darytis koki nors sviestini krema?
Atsakyti
Ačiū visoms už įvertinimą 4u.gif

Zuliaska, labai puošnus tavo krikštyninis wub.gif koookie drugeliai, batukai, kringeliukai SUPER bigsmile.gif

QUOTE(karapuzike @ 2010 09 16, 13:53)
* Pas mane raudoni ir melyni baltarusiski dazai... mesiu as juos lauk, man rodos, nes neissimaiso jie man niekaip..
* fainuoliskas krepselis  thumbup.gif . O rankena is gryno pastiliazo ar ant kazko vyniojei , stingdei ir po to smeigei ?


įdomu ar kuo skirias baltarusiški nuo ukrainietiškų mastau.gif mes (ir aš t.p) daugumoj tai ukrainietiškus turim - Cipciukas buvo sakius, kad reik karštam vandenuky ištirpint - aš tai ant masės gabaliuko užberiu tų miltukų ir užlašinu 1 lašiuką karšto vandenuko, su dantų krapštuku išmaišau tą "balutę" su dažais - nugi visad ištirpdavo man rolleyes.gif
Rankena tai jo - iš gryno pastilažo (lipdymui kuris) ant nieko nevyniojau, bet kitą sykį turbūt dėsiu vielutes vidun dėl saugumo - ypač jei tektų tortą toli vežt. Kai išdžiūvo pastilažo lankas - apvyniojau su mmg juostele (priklijuodama ją), galus aptepiau baltu šokoladu (dėl visa ko kad tirpt nepradėtų) po to jau įdūriau į tortą (per visą iki dugno).

QUOTE(kice @ 2010 09 16, 13:54)
guminiu meduoliu? kazkas negirdeto.. gal nuorodele galima? wink.gif


Oj tikrai girdėta lotuliukas.gif ypač kai Kalėdos artėja, nes daug kas kepa Kelėdinius meduolius pagal tą receptą Cipciuko guminiai meduoliai - grybukai labai skanūs gaunas ir minkšti thumbup.gif

QUOTE(adriu @ 2010 09 16, 14:38)
krepšelis blink.gif  blink.gif ,o iš vytelių katrais nepini?/ g.gif


oj ne nepinu iš vytelių lotuliukas.gif čia pirmas mano bandymas tongue.gif jaučiu ir paskutinis - pyniau visą naktį doh.gif prisidubėjau kaip reikiant su tuo kašiku karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(RiMami @ 2010 09 16, 14:44)
Olga25, labai įdomūs ir dailūs tavo tortukai  wub.gif



Aš tai grybaut buvau - pažiūrėkit kiek baravykų radau laugh.gif  Juodas miškas, MMG, rankena – pastilažas, grybukai – iš Cipciuko guminių meduolių tešlos.



Superinis... as irgi kokiai progai kepsiu grybuku kasika...nors su tortu kepimu jau raukiu reikala lotuliukas.gif

O grybukai pagal meduoliu recepta tikrai skanus? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(RiMami @ 2010 09 16, 15:44)
Aš tai grybaut buvau - pažiūrėkit kiek baravykų radau laugh.gif  Juodas miškas, MMG, rankena – pastilažas, grybukai – iš Cipciuko guminių meduolių tešlos.

mmmmmm wub.gif koks grožis wub.gif

QUOTE(zuliaska @ 2010 09 16, 16:32)
tailandietiškas bananų, pastiliažas ir aisingas

notworthy.gif neturiu žodžių... kaip gražu wub.gif

QUOTE(karapuzike @ 2010 09 16, 17:06)
o tie baltarusiski net ne milteliniai, o grynau granulemis.. nu kaip cukrus  g.gif

man atrodo, ten ir yra cukrus, kuris primaišytas su pigmento miltukais.

QUOTE(RiMami @ 2010 09 16, 19:07)
oj ne nepinu iš vytelių  lotuliukas.gif čia pirmas mano bandymas tongue.gif jaučiu ir paskutinis - pyniau visą naktį doh.gif prisidubėjau kaip reikiant su tuo kašiku karsta.gif

topsecret.gif ten nuo Tavo trobos, biškį į kalniuką.. yra kita troba cool.gif va ten tai moka pinti iš vytelių rolleyes.gif bent prieš kokius 25 metus mokėjo topsecret.gif
tik aš Tau nieko nesakiau dirol.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2010 09 16, 17:34)
topsecret.gif ten nuo Tavo trobos, biškį į kalniuką.. yra kita troba  cool.gif  va ten tai moka pinti iš vytelių  rolleyes.gif  bent prieš kokius 25 metus mokėjo topsecret.gif
tik aš Tau nieko nesakiau dirol.gif


aneeeee blink.gif bigsmile.gif blink.gif bigsmile.gif nu kur tu anksčiau buvai - būčiau talkon pasikvietus, kad pamokytų laugh.gif dabar kai sakai tai žinau, kad L prieš keletą metelių iš rugių šiaudelių sietyną pynė topsecret.gif bet kad iš vytelių tai pirmą kart girdžiu bigsmile.gif reiks pasicekavint... ale kaip užsislaptinę talentus klausyk cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RiMami: 16 rugsėjo 2010 - 18:16
Nu jau tortu, tortu... Labai krepselis puikiai atrodo thumbup.gif ir drugeliai melyni bigsmile.gif , ir Barbes wub.gif Super!

Ar galite pasakyti, kodel uzsienio literaturoje rodo, kad ant tortu pirmiausia tepa abrikosini dzema, paskui dengia marcipano mase ir tik paskui dengia kokia kita dengimo mase, o mes aptepame sviestiniu kremu, o paskui dengimo mase? Ten kartais bunu abstulbus, kad vien papuosimui rasoma, kad reikia 3 kg. mases doh.gif tai juk vien mase bus... g.gif
Atsakyti
sveikos kepėjėlės.Noriu ir aš prie jūsų prisijungt su savo paskutiniuoju darbeliu smile.gif Tortas su grietinėle ir konservuotomis braškėmis,puošta su aisingu,sviestu ir gyvomis begonijomis. http://public.fotki....i/dsc07184.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgitaaaa: 16 rugsėjo 2010 - 19:01