Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(naitas @ 2010 09 16, 11:44)
užvedžiau čia kalbą apie americolor  doh.gif  Tikrai kartūs yra juodi PASTE konsistencijos (super black), electric purple dažai. Vakar ragavau Electric orange - cukraus gėlytės nekarčios.
Jetau.. negi man dabar visus tuos buteliukus nulaižyt ir pažėt, kurie dar kartūs... brrrrrrr  doh.gif  net nupurtė  biggrin.gif

liezuvis visa spalvine gama nusidazys lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2010 09 16, 12:44)
užvedžiau čia kalbą apie americolor  doh.gif  Tikrai kartūs yra juodi PASTE konsistencijos (super black), electric purple dažai. Vakar ragavau Electric orange - cukraus gėlytės nekarčios.
Jetau.. negi man dabar visus tuos buteliukus nulaižyt ir pažėt, kurie dar kartūs... brrrrrrr  doh.gif  net nupurtė  biggrin.gif

lotuliukas.gif Nu prašom vardan meno pasiaukot lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2010 09 16, 12:44)

prie to pačio... smile.gif bandžiau išgauti rudą spalvą aisingo, iš pusės baltymo. dėjau du lašus raudonų ir du lašus žalios spalvos dažų. Na ką, skonis bjauriau nebūna, bet kai nedaug tokio aisingo reikėjo, nieko nesugadino.....
Atsakyti
Labas
eilini karta grozybiu prikepet
atnesu ir as keleta savo kepiniu blush2.gif
Rafaelas, pastiliazas
user posted image
Snikersas, pastiliazas
user posted image
Snikersas, MMG, aisingas
user posted image
Snikersas, MMG
user posted image
Juodas miskas, MMG, aisingas
user posted image
Atsakyti
Olga25, labai įdomūs ir dailūs tavo tortukai wub.gif

Karapuzike, ogo kokią gausybę tortų atnešei - man labiausiai patiko antrasis tik reikėjo dar akytėms taškiukus įdėt ir liežuviuką raudoną - būtų linksmesnis mirksiukas.gif mašiniukas visai simpatiškas, o su kitais yra dar kur tobulėti - barbės liemuo "nukritęs", pirmojo dažai neišsimaišę krinta į akis ar ten želatina neištirpus buvo lens.gif niu svarbu noro yra - viskas su laiku...

Aš tai grybaut buvau - pažiūrėkit kiek baravykų radau laugh.gif Juodas miškas, MMG, rankena – pastilažas, grybukai – iš Cipciuko guminių meduolių tešlos.

user posted image
Atsakyti
SOS

karamelinis ganašas neišsiplakė doh.gif tai galvoju ką dabar daryt... jei į tą karamelinę grietinėlę įdėčiau kiaušą ir užkaitinčiau, o paskui supilčiau į išplaktą sviestą g.gif kaži nesigautų kažkas panašaus į šarlotę g.gif

karapuzike, viskas būtų faina jei ne masių spalvos sad.gif kokius dažus naudoji?? g.gif
Papildyta:
QUOTE(RiMami @ 2010 09 16, 14:44)
Aš tai grybaut buvau - pažiūrėkit kiek baravykų radau

wooooooooooooooowww bigsmile.gif thumbup.gif super bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(RiMami @ 2010 09 16, 13:44)
Olga25, labai įdomūs ir dailūs tavo tortukai  wub.gif

Karapuzike, ogo kokią gausybę tortų atnešei - man labiausiai patiko antrasis tik reikėjo dar akytėms taškiukus įdėt ir liežuviuką raudoną - būtų linksmesnis  mirksiukas.gif mašiniukas visai simpatiškas, o su kitais yra dar kur tobulėti - barbės liemuo "nukritęs", pirmojo dažai neišsimaišę krinta į akis ar ten želatina neištirpus buvo lens.gif niu svarbu noro yra - viskas su laiku...

Aš tai grybaut buvau - pažiūrėkit kiek baravykų radau laugh.gif  Juodas miškas, MMG, rankena – pastilažas, grybukai – iš Cipciuko guminių meduolių tešlos.

user posted image

OHO, kokia tikroviska pintine, ir vienaip ir kitaip ziurejau, kaip cia galima tokia dailia padaryt blink.gif Ir grybukai labai niaminiai, mmm, kaip uzsinorejau, nes nuo tikru jau bloga, nebezinau kur kisht lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(RiMami @ 2010 09 16, 14:44)
*Karapuzike, ogo kokią gausybę tortų atnešei -
*man labiausiai patiko antrasis tik reikėjo dar akytėms taškiukus įdėt ir liežuviuką raudoną - būtų linksmesnis  mirksiukas.gif
*mašiniukas visai simpatiškas,
*o su kitais yra dar kur tobulėti -
*barbės liemuo "nukritęs",
*pirmojo dažai neišsimaišę krinta į akis ar ten želatina neištirpus buvo lens.gif niu svarbu noro yra - viskas su laiku...

*Aš tai grybaut buvau - pažiūrėkit kiek baravykų radau laugh.gif  Juodas miškas, MMG, rankena – pastilažas, grybukai – iš Cipciuko guminių meduolių tešlos.

* tai cie ne per viena diena.. prikaupiau per kazkoki laika ir sukrovusi atnesiau blush2.gif

* tuoj pat va begu pakoreguosiu. Kaip tik jis dabar balkone stingsta . Aciu uz patarimus wub.gif

* Aciu, man jis biski kleckuotas. kur pirkti kruopstumo? blush2.gif

* tai faktas , kad dar iki tobulumo man dar daug pievu ap.. ( kaip kazkuri cia rase ) lotuliukas.gif Gi pats pirmas mano tortas buvo pries 6 menesis iskeptas( balandy)

* Pas mane raudoni ir melyni baltarusiski dazai... mesiu as juos lauk, man rodos, nes neissimaiso jie man niekaip.. vaziuosiu kuria diena normaliu is maisto instituto uzsipirkti unsure.gif Jie nebent tirpinant karstam MMG sirube istirpsta. o jei isminkyta mase dazyti tai daryk ka nori - lieka kruopeles :gun:

* fainuoliskas krepselis thumbup.gif . O rankena is gryno pastiliazo ar ant kazko vyniojei , stingdei ir po to smeigei ?
Atsakyti
guminiu meduoliu? kazkas negirdeto.. gal nuorodele galima? wink.gif
Atsakyti
krepšelis nerealus aš ir tokio noriu smile.gif
pas mane nieko įdomaus
tailandietiškas bananų, pastiliažas ir aisingas
user posted image

karapuzike, aš kažkada kai su tokiais masę norėjau nudažyt, tai paimu pirma degtinės nedaug ir pirmiausia juos ištirpdau, o paskiau jau į masę dedu. o taip tai jei mmg darai tai ir nusidažyk kai viską maišysi, tik minusas tas kad visa masė ir bus tos spalvos, o dažniausiai visos nereik
Atsakyti
zuliaska,labai gražu bigsmile.gif ryški mėlyna-nu labai thumbup.gif
krepšelis blink.gif blink.gif ,o iš vytelių katrais nepini?/ g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adriu: 16 rugsėjo 2010 - 14:38
QUOTE(zuliaska @ 2010 09 16, 15:32)
karapuzike, aš kažkada kai su tokiais masę norėjau nudažyt, tai paimu pirma degtinės nedaug ir pirmiausia juos ištirpdau, o paskiau jau į masę dedu. o taip tai jei mmg darai tai ir nusidažyk kai viską maišysi, tik minusas tas kad visa masė ir bus tos spalvos, o dažniausiai visos nereik

gerai sakai su degtine rolleyes.gif taip likucius isbaigsiu.
tai va ,kad visos mases vienos spalvos nereik. reik po kasniuka visokiu spalvu, tai ir peckiojuosi apsikrovusi ir dar viena akim daboju, kad mazoji kokio gabaliuko nenunestu... kaip nunese viena makvyno rata doh.gif gerai, kad pastebejau.. ot butu geda lotuliukas.gif

grazus drugeliai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karapuzike: 16 rugsėjo 2010 - 14:47