Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(rugiagele26 @ 2010 09 15, 16:08)
Barbei mmg dejai dar po beze?

O varduku stenkis nekilnot... nu krenta labai i aki...

manau mmg ten gėlytės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 09 15, 13:51)
ačiū už atsiliepimus  4u.gif

o ko tas marcipanas trupa, kokį čia naudojai??? vakar lipdžiau slibiniuką, visada viską lipdau iš karto, jokių džiovinimų, kad ten nėra net kam sudžiūti  g.gif pastiliažas džiūna, o marcipanas na šiek tiek apdžiūsta, bet šiaip išlieka minkštas  g.gif arba aš kažką ne taip perskaičiau ir supratau  blush2.gif 

tai ji ir kalbėjo apie pastiliažą o ne marcipaną smile.gif
Atsakyti
[quote=Olesta,2010 09 15, 11:51]

o ko tas marcipanas trupa, kokį čia naudojai??? vakar lipdžiau slibiniuką, visada viską lipdau iš karto, jokių džiovinimų, kad ten nėra net kam sudžiūti g.gif pastiliažas džiūna, o marcipanas na šiek tiek apdžiūsta, bet šiaip išlieka minkštas g.gif arba aš kažką ne taip perskaičiau ir supratau blush2.gif

Labai grazus, superinis torciukas, o tas toothless filmo herojus nuostabus 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Man ne marcipanas, o pastilazas kai lipdau ir noriu sudelioti visa figurele tai pradeda trukuneti, tiesiog atskiros dalys dziuna ir pavyzdziui prie kunelio norint prilipdyti galva kartais paspaudi siek tiek, na nezymiai, bet is karto jei padziuves virsus negraziai trukineja ir tiek. Na tikriausiai as kazka ne taip darau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 09 15, 16:08)
Barbei mmg dejai dar po beze?

O varduku stenkis nekilnot... nu krenta labai i aki...

mmg ten gelytes padarytos
Atsakyti
wub.gif wub.gif wub.gif
kokie groziai wub.gif

Olesta- na tavo krikstukas su siuvinejimu ma labiausiai ikrito i aki, turejo zmoguciai likti labai patenkinti tortuku 4u.gif
Man barbes dailios abi- nevyk i medi pati zinai ko..... Slibinas- simtas balu.
Kirbe- Hanna Montana superinis variantas. Labai garzios spalvytes.
Pupainga- mieli teletabiai. Saunuole.
Solen- labai fainus masiniukai trasoje vazineja.
Atsakyti
QUOTE(k.lapelyte @ 2010 09 15, 16:57)
mmg ten gelytes padarytos

Supratau smile.gif
Atsakyti
nesikabinėjant, bet šiaip tiesiog pastebėjimas, K.Lapelyte, ant žalios dangos kažkam taškelius baltus uždėjai, o asfaltui pagailėjai skiriamosios juostos ir gėlytėms viduriukų, gėlytes padžiovink kruopose įspaudus, suteisk tikroviškesnę formą, atrodys gyviau, ir papuoš tortuką 4u.gif 4u.gif 4u.gif

aaaaaiiii, o aš mat apie marcipaną kažkaip supratau, kai tenka lipsyti iš pastiliažo, tai staigiai sukuosi, kad tik negautų sudžiūti atskiros detalės, nes paskui jas priklijuoti tai nežinau kokiais būdais, nebent valgomais klijais g.gif bet aš tokių nenaudoju smile.gif
Atsakyti
o as siandien prasikeikiau su kirbes meduciu verysad.gif kai kepiau pirma karta nu toks skanus gavos,o dabar su biskvitais visiskas fiasko doh.gif viena biskvitas per daug apskrudo,antras taip graziai iskylo,bet baigiant kepti sukrito visas ties viduriu bash.gif bet ir skonis kartokas truputi... g.gif bandysiu visvien as ji lipdyti,kaip puzle kokia...ziuresim ar valgomas bus verysad.gif
Atsakyti
[/B][quote=Olesta,2010 09 15, 16:55][B]

aaaaaiiii, o aš mat apie marcipaną kažkaip supratau, kai tenka lipsyti iš pastiliažo, tai staigiai sukuosi, kad tik negautų sudžiūti atskiros detalės, nes paskui jas priklijuoti tai nežinau kokiais būdais, nebent valgomais klijais g.gif bet aš tokių nenaudoju smile.gif

As naudoju sulipdymui aisinga, jis puikiai tinka, susilipdo normaliai, bet tie trukinejimai tai negraziai atrodo, reiks bandyt daryt is naujo, nesigaus tai kazka kita sumastysiu. g.gif
Atsakyti
masė matyt ar tai per daug pabrendusi, ar tai mažai elastinga, gal pudros pasidaugina...nutaikyt masės minkštumą reikia 4u.gif
Atsakyti
Merginos as su klausimu ax.gif
Darau 3 aukstu torta. Apatinis Napoleonas, snikersas ir virsutinis biskvitinis su varskes kremu ir vaisiais. Gausis kazkur jauciu apie 8 kg doh.gif Tai ar tas vargsas Napoleonas atlaikys? Ar butina sutvirtinti kokiais pagaliukais? Tortai kvadratiniai.

Prie to pacio atnesu pinigu maisa. Medutis su zele. Sokoladine saldainiu mase.

user posted image

Ir dar vienas medutis su zele ir MMG. Sese nese dovanu draugei. Na nezinau kam paugliams reikejo to butelio, bet sese labai prase lotuliukas.gif Truputi celiulitinis, nes mase kuri virsuje iskociuota labai labai plonai.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(rekaliuke @ 2010 09 14, 23:03)
bet maniau jau bandyt užsisakyt amerikolor, bet jei jie kartūs  g.gif

užvedžiau čia kalbą apie americolor doh.gif Tikrai kartūs yra juodi PASTE konsistencijos (super black), electric purple dažai. Vakar ragavau Electric orange - cukraus gėlytės nekarčios.
Jetau.. negi man dabar visus tuos buteliukus nulaižyt ir pažėt, kurie dar kartūs... brrrrrrr doh.gif net nupurtė biggrin.gif
Atsakyti