Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Aš irgi ne taip supratau......o del to ,kad su beze reikia iš karto dirbti,tai jus visiškai teisi....

šitam receptuke tai man cukraus per mažai....aš dedu daugiau...... g.gif
Atsakyti
Pastoviai seku tema ir mokinuosi,ne viskas pavyksta,bet kaip sakant po truputi i prieki...Atnesu savo nevykeli blush2.gif ,neisejo is grietineles sonuose padaryt zoles doh.gif ,gal dar nemoku su antgaliais dirbt blush2.gif ...
Kirbes medutis su zele gabaliukais,dievisko skonio 4u.gif ,masinytes(lipdziau pirma kart),gelytes,boruzeles-saldainiu mases,akmenukai-razinos sokolade.
Atsakyti
kokios mašiniukės smagios, liuks thumbup.gif
Atsakyti
gal galit kas greit atsakyti darau mmg mase pirma karta ar ten galima deti citrinos rusteles granulem ir kvapu nes neradau parasyto o tai vien tai nelabai skanu
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 09 15, 13:32)
kokios mašiniukės smagios, liuks thumbup.gif

Man irgi visai nepanasus i nevykeli, smagus tortukas wink.gif O as siandien jusu raginama nuvaziavau i SCILI, bet kadangi jie tik visai neseniai pasirodo persikrauste i nauja vieta, tai ten toks lengvas bardakelis, nelabai jie ten ir dirba dar. Sakau reik gal bandyt is kulinarijos meno uzsakyt... Taip ir neatsaket man niekas, ar is ten perka kas nors? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rutele81: 15 rugsėjo 2010 - 13:40
QUOTE(Rueta @ 2010 09 15, 12:35)
gal galit kas greit atsakyti darau mmg mase pirma karta ar ten galima deti citrinos rusteles granulem ir kvapu  nes neradau parasyto o tai vien tai nelabai skanu

gali drasiai det
Atsakyti
QUOTE(Rueta @ 2010 09 15, 14:35)
gal galit kas greit atsakyti darau mmg mase pirma karta ar ten galima deti citrinos rusteles granulem ir kvapu  nes neradau parasyto o tai vien tai nelabai skanu

citrinos rūgštelę granulėmis susidėkit į karštą masę ir išsukit, kad ištirptų, ir kvapus visada pilu 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Solen @ 2010 09 15, 12:21)
Pastoviai seku tema ir mokinuosi,ne viskas pavyksta,bet kaip sakant po truputi i prieki...Atnesu savo nevykeli  blush2.gif ,neisejo is grietineles sonuose padaryt zoles doh.gif ,gal dar nemoku su antgaliais dirbt blush2.gif ...
Kirbes medutis su zele gabaliukais,dievisko skonio 4u.gif ,masinytes(lipdziau pirma kart),gelytes,boruzeles-saldainiu mases,akmenukai-razinos sokolade.

grazus tortukas...man tikmasinyciu akyciu noretus didesniu..labai jau maziukes smile.gif
Atsakyti
aciu uz atsakymus nu zinokit pirmas blynas ir prisviles bus doh.gif
kazko nesigavo bandau suprast nu pritrukau is pradziu vandens po to lig jo ir per daug tai laukiu kol vyras grys su cukraus pudra ech kai nervuoja negaliu kita syki darysiu is saldainiu mases kazkaip ji man be problemu gavosi nu ziuresim kaip kociosis dar tikiuosi neprades trukineti g.gif
Atsakyti
talandietiskas bananu tortas (tikrai be galo skanus wub.gif ) puosta mmg ir beze
user posted image

napaleonas. mmg mase ir aisingas
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rueta @ 2010 09 15, 14:35)

visada dedu...kaip Olesta jau atsake,citr. rugštele dedu y sirupa baigiant virti,o esencija jau y sirupo ir želatinos mišiny....
EVENEIRKA,.liuks torčiukas...mašinytes kokios mielos.... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(k.lapelyte @ 2010 09 15, 15:36)

Barbei mmg dejai dar po beze?

O varduku stenkis nekilnot... nu krenta labai i aki...
Atsakyti