Aš irgi ne taip supratau......o del to ,kad su beze reikia iš karto dirbti,tai jus visiškai teisi....
šitam receptuke tai man cukraus per mažai....aš dedu daugiau......
Pastoviai seku tema ir mokinuosi,ne viskas pavyksta,bet kaip sakant po truputi i prieki...Atnesu savo nevykeli ,neisejo is grietineles sonuose padaryt zoles ,gal dar nemoku su antgaliais dirbt ...
Kirbes medutis su zele gabaliukais,dievisko skonio ,masinytes(lipdziau pirma kart),gelytes,boruzeles-saldainiu mases,akmenukai-razinos sokolade.
Kirbes medutis su zele gabaliukais,dievisko skonio ,masinytes(lipdziau pirma kart),gelytes,boruzeles-saldainiu mases,akmenukai-razinos sokolade.
kokios mašiniukės smagios, liuks
gal galit kas greit atsakyti darau mmg mase pirma karta ar ten galima deti citrinos rusteles granulem ir kvapu nes neradau parasyto o tai vien tai nelabai skanu
QUOTE(Olesta @ 2010 09 15, 13:32)
kokios mašiniukės smagios, liuks
Man irgi visai nepanasus i nevykeli, smagus tortukas O as siandien jusu raginama nuvaziavau i SCILI, bet kadangi jie tik visai neseniai pasirodo persikrauste i nauja vieta, tai ten toks lengvas bardakelis, nelabai jie ten ir dirba dar. Sakau reik gal bandyt is kulinarijos meno uzsakyt... Taip ir neatsaket man niekas, ar is ten perka kas nors?
QUOTE(Rueta @ 2010 09 15, 12:35)
gal galit kas greit atsakyti darau mmg mase pirma karta ar ten galima deti citrinos rusteles granulem ir kvapu nes neradau parasyto o tai vien tai nelabai skanu
gali drasiai det
QUOTE(Rueta @ 2010 09 15, 14:35)
citrinos rūgštelę granulėmis susidėkit į karštą masę ir išsukit, kad ištirptų, ir kvapus visada pilu
QUOTE(Solen @ 2010 09 15, 12:21)
Pastoviai seku tema ir mokinuosi,ne viskas pavyksta,bet kaip sakant po truputi i prieki...Atnesu savo nevykeli ,neisejo is grietineles sonuose padaryt zoles ,gal dar nemoku su antgaliais dirbt ...
grazus tortukas...man tikmasinyciu akyciu noretus didesniu..labai jau maziukes
aciu uz atsakymus nu zinokit pirmas blynas ir prisviles bus
kazko nesigavo bandau suprast nu pritrukau is pradziu vandens po to lig jo ir per daug tai laukiu kol vyras grys su cukraus pudra ech kai nervuoja negaliu kita syki darysiu is saldainiu mases kazkaip ji man be problemu gavosi nu ziuresim kaip kociosis dar tikiuosi neprades trukineti
kazko nesigavo bandau suprast nu pritrukau is pradziu vandens po to lig jo ir per daug tai laukiu kol vyras grys su cukraus pudra ech kai nervuoja negaliu kita syki darysiu is saldainiu mases kazkaip ji man be problemu gavosi nu ziuresim kaip kociosis dar tikiuosi neprades trukineti
talandietiskas bananu tortas (tikrai be galo skanus ) puosta mmg ir beze
napaleonas. mmg mase ir aisingas
napaleonas. mmg mase ir aisingas
QUOTE(Rueta @ 2010 09 15, 14:35)
visada dedu...kaip Olesta jau atsake,citr. rugštele dedu y sirupa baigiant virti,o esencija jau y sirupo ir želatinos mišiny....
EVENEIRKA,.liuks torčiukas...mašinytes kokios mielos....
QUOTE(k.lapelyte @ 2010 09 15, 15:36)
Barbei mmg dejai dar po beze?
O varduku stenkis nekilnot... nu krenta labai i aki...