Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(***Meskute*** @ 2010 09 14, 23:04)

blush2.gif ja jom... dydelis tas youtube biggrin.gif

QUOTE(Rueta @ 2010 09 15, 08:54)
va cia yra auksciau paziurek ten rasi daug reikalingos informacijos
http://www.supermama...?...78104&st=36

oi ačiu 4u.gif , visai buvau pamiršusi ten pažiūrėti doh.gif

QUOTE(naitas @ 2010 09 15, 11:18)
aha, rašė. Tačiau aš, Skrudžas McDakas, negaliu taip džiovint pastilažo laugh.gif Gi kas liko nuo raidės, tai jaučiu jau nebekočiojama, išmetama. Nes apdžiūsta stipriai.

na o jei išsipjausčius juosteles su lyg raides platumu O ilgio priklausomai nuo žodžio), išspaudus raidę liks tik siauras krašteliukas g.gif
Atsakyti
Sveikutes, bukit gerutes pasakykit, jus kai darote figureles is pastilazo tai pirmiausiai isdziovinate atskiras detales, o poto jas sulipdote? nes as vakar dariau, tai beklijuojant viena detale su kita, sutrukinejo, kantrybe per maza matyt blush2.gif
Atsakyti
aš raidėm tikrai 15min nedžiovinu, trumpiau truputį apstingsta ir išsiima.

o dėl fidūrėlių, mes viską padarome o tada jau klijuojam smile.gif taip tikrai nesuklijuosiu atskirai išdžiovinus smile.gif

Atsakyti
ačiū už atsiliepimus 4u.gif

o ko tas marcipanas trupa, kokį čia naudojai??? vakar lipdžiau slibiniuką, visada viską lipdau iš karto, jokių džiovinimų, kad ten nėra net kam sudžiūti g.gif pastiliažas džiūna, o marcipanas na šiek tiek apdžiūsta, bet šiaip išlieka minkštas g.gif arba aš kažką ne taip perskaičiau ir supratau blush2.gif

va vakar lipdytas slibinukas, visas minkštas dar šiandien, o marcipano detalės limpa viena prie kitos kaip bitės prie medaus, jokių klijavimų, prilimpa patys...labai gaila,. kad paskutinę minuę pasibaigė juodi dažai, sparnus būčiau visai kitokius dariusi, dabar jau kas gavosi tas, ir ačiū labai Asseni už pagalbą ir konsultacijas šiam tortukui 4u.gif 4u.gif 4u.gif Kirbės medutis su želė gabaliukais, barstytas biskvito trupinukais, šiek tiek kokoso ir šokolado drožlių, akmenukai iš pastiliažo ir marcipano...

user posted image

Atsakyti
Nu va pasirodysiu ir as su savo bezeeeeee
Drauge alpo del beze galvojau kad jau jai bus bloga sitiek suvalgius bet nieko.
Si karta jau vykes beze manyciau tik minusas kad su juo reikia greitai dirbti jis labai greitai praranda savo forma verysad.gif
user posted image
Atsakyti
drįsiu paprieštarauti, tiek tedirbu su bezė, bet gerai padarytas bezė išlaiko formas tikrai ilgai 4u.gif trūko virimo, arba cukraus buvo per daug 4u.gif o tortas tai labai simpatiškas thumbup.gif
Atsakyti
.
Si karta jau vykes beze manyciau tik minusas kad su juo reikia greitai dirbti jis labai greitai praranda savo forma verysad.gif
]
[/quote]

kaip tai praranda savo forma..... g.gif truputy nesupratau ka turit minty?jei vykes beze,tai jokios formos nepraranda....
Atsakyti
O g.gif slibinas tai geras as jau nukopinau kaip fainiai tik as gal pilka daryciau
Atsakyti
QUOTE(Rueta @ 2010 09 15, 13:58)
g.gif slibinas tai geras as jau nukopinau kaip fainiai tik as gal pilka daryciau

o kad paveiksliuke juodas buvo, čia filmo „Kaip prisijaukinti slibiną“ slibinukas 4u.gif 4u.gif 4u.gif google radau, kad jis juodas 4u.gif
Atsakyti
Nu ne taip supratot viskas jam tvarkoje tik minusas kad ne kaip su sviestiniu kremu ji kada nori ir issitrauki ir darai o cia pasidarai ir turi gal koki 20min ne daugiau darbui nes po to nebesigauna rastai.Pala reik paziuret parasysiu
Papildyta:
Beze vienam tortui 26cm pilnai uztenka ir truputi liko
5 kiausiniu baltymai
250gr cukraus
125gr vandens
0,010gr citrinos rugsteles

Mano sesuo konditerijos technologe tai sake kuo daugiau vandens pilsi i cukru tuo geriau gausis sirupas jis ilgiau virs bet ne tokia didele tikimybe kad susikristalizuos viriau sirupa ant vidutines ugnies lygiai 10min kai uzverda sirupas tik tada ijungiu kiausinius plaktis ir zinokit jau baigiu ikirst sistema kaip trecias bandymas tai geras smile.gif
Atsakyti
aaaaa, nes sakau foto tai tvarkingas geras bezė, ne taip supratom, atsiprašom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rueta @ 2010 09 15, 14:07)
Nu ne taip supratot viskas jam tvarkoje tik minusas kad ne kaip su sviestiniu kremu ji kada nori ir issitrauki ir darai o cia pasidarai ir turi gal koki 20min ne daugiau  darbui nes po to nebesigauna rastai.Pala reik paziuret parasysiu
Papildyta:
Beze vienam tortui 26cm pilnai uztenka ir truputi liko
5 kiausiniu baltymai
250gr cukraus
125gr vandens
0,010gr citrinos rugsteles

Mano sesuo konditerijos technologe tai sake kuo daugiau vandens pilsi i cukru tuo geriau gausis sirupas jis ilgiau virs bet ne tokia didele tikimybe kad susikristalizuos viriau sirupa ant vidutines ugnies lygiai 10min kai uzverda sirupas tik tada ijungiu kiausinius plaktis ir zinokit jau baigiu ikirst sistema kaip trecias bandymas tai geras smile.gif



einu dabar uosvenes tortuka puost kazi kaip cia seksis g.gif
Atsakyti