Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Olesta, nu kokia barbė wub.gif oranžinė man taip pat labai patiko, nu bet šita man wub.gif
Pupainga, labai dailus tortukas, mieli tabiai thumbup.gif ir su ežerėliu puikus.
k.lapelyte, kiek tortų bigsmile.gif
Kirbe, gerai, kad mano dukrytė nematė Hanos montanos torto, biggrin.gif nuostabus wub.gif
Sandr e, labai gražus tortas, o dar su bezė thumbup.gif
Neli, labai šimtalapis užstrigo wub.gif ir mergvakario idėja labai puiki, man tokie tortai labai nepatinka, bet šitas tai thumbup.gif

QUOTE(naitas @ 2010 09 14, 18:44)
laugh.gif nieko irnesakyk.gif kai kada nors klientai aprėks, greitai sužinosi  rolleyes.gif  Kaip aš kad gavau vieną kartą pylos  doh.gif  dabar ragauju viską  tongue.gif Kartumo intensyvumas priklauso nuo spalvos stiprumo - ryški spalva - kartu, neryški - gali ir nesijausti.

O aš maniau, kad amerikolor beskoniai, turiu sugaflair juodus dažus, tai tie kartūs doh.gif Va Cypciuko milteliniai tai ir beskoniai ir bekvapiai, visur juos naudoju, bet maniau jau bandyt užsisakyt amerikolor, bet jei jie kartūs g.gif
Atsakyti
Gal kuri turite kokias nuorodas su vaizdine medžiaga kaip kurti meną su antgaliais biggrin.gif 4u.gif ?
man kažkaip sunkiais sekasi su jais dirbti doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Turiu ir aš americolor ,gal neintensyvias spalvas darau... bet kartumo visiškai nejaučiu (turiu žalią, geltoną ir mėlyną) ax.gif

Aš pas jus su klausymėliu: darysiu dviejų aukštų tortą ar pirmam aukštui ar tiks stiklo šukės.. o antram medutis...?Nebus stiklo sukem per sunkus medutis?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wavin: 14 rugsėjo 2010 - 21:32
QUOTE(jurguliux @ 2010 09 14, 22:18)
Gal kuri turite kokias nuorodas su vaizdine medžiaga kaip kurti meną su antgaliais  biggrin.gif  4u.gif ?
man kažkaip sunkiais sekasi su jais dirbti doh.gif  blush2.gif

YouTube mirksiukas.gif
Atsakyti
merginos kaip jus is situ formeliu raides iskrapstot, nu man tai ni8ekaip nepavyksta sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atize: 14 rugsėjo 2010 - 23:10
SOS
Pirmą kartą bandžiau pastilažą dengimui, dariau pagal receptą tik vietoj medaus dėjau kukurūzų sirupą. Masė trapi, neturi elastingumo, kočiojasi palyginti neblogai. Ar galėjo turėti įtakos sirupas. Laukiu Jūsų komentarų
Atsakyti
QUOTE(rekaliuke @ 2010 09 14, 23:03)
O aš maniau, kad amerikolor beskoniai, turiu sugaflair juodus dažus, tai tie kartūs  doh.gif  Va Cypciuko milteliniai tai ir beskoniai ir bekvapiai, visur juos naudoju, bet maniau jau bandyt užsisakyt amerikolor, bet jei jie kartūs  g.gif

hmmm. etikečių nesumaišėt? Va semiu sau juodus Sugarflair, tai nei kvapo, nei skonio... o masė juoda juoda cool.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguliux @ 2010 09 14, 22:18)
Gal kuri turite kokias nuorodas su vaizdine medžiaga kaip kurti meną su antgaliais  biggrin.gif  4u.gif ?
man kažkaip sunkiais sekasi su jais dirbti doh.gif  blush2.gif

va cia yra auksciau paziurek ten rasi daug reikalingos informacijos
http://www.supermama...?...78104&st=36
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2010 09 14, 11:38)
ha ha ha laugh.gif nu tikrai  doh.gif  kažkuo nepatikai, matyt .. leido sau boba pameluot.
Reikia eiti į tą vaistinę, kuri gamina vaistus vietoje. Eurovaistinė tikrai turi. Galų gale, paprašyk, atsiųsim iš KAuno.. tik palyginus brangiai gausis, nes siuntimas kainuos.

bet kam Tau glicerinas  doh.gif  nusipirk pobrangio alyvų aliejaus, bus super  thumbup.gif Šalto pirmo spaudimo, švaraus.

net nebuciau pagalvojus, kad alyvogiu aliejus tinka. Nu reiks bandyti. Tik man tie alyvogiu aliejai visi smirda, nereiskiu jiems simpatijos schmoll.gif

QUOTE(k.lapelyte @ 2010 09 14, 19:00)
sveikos
idedu kelis saviskius

gal gali receptuka ananasinio pasakyti ax.gif Man jie vieni is skaniausiuju
Atsakyti
QUOTE(Atize @ 2010 09 15, 00:10)
merginos kaip jus is situ formeliu raides  iskrapstot, nu man tai ni8ekaip nepavyksta sad.gif

neseniai gal pora puslapiu atgal Asseni raše,kad reikia iškočiojus mase padžiovinti ant stalo apie 15 min ir tada lengviau išimti......

k.lapelyte ,jau visai neblogai.....šaunu ,kad stengiesi..... 4u.gif

Pupainga ,tortas su teletabiais labai šaunus..... thumbup.gif

Olesta, barbe graži graži......spalvytes dailios ir papuošimas..... thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kirbe: 15 rugsėjo 2010 - 08:51
QUOTE(kirbe @ 2010 09 15, 10:51)
neseniai gal pora puslapiu atgal Asseni raše,kad reikia iškočiojus mase padžiovinti ant stalo apie 15 min ir tada lengviau išimti......

aha, rašė. Tačiau aš, Skrudžas McDakas, negaliu taip džiovint pastilažo laugh.gif Gi kas liko nuo raidės, tai jaučiu jau nebekočiojama, išmetama. Nes apdžiūsta stipriai.
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2010 09 15, 11:18)
aha, rašė. Tačiau aš, Skrudžas McDakas, negaliu taip džiovint pastilažo laugh.gif Gi kas liko nuo raidės, tai jaučiu jau nebekočiojama, išmetama. Nes apdžiūsta stipriai.

kočiojama kočiojama......aš dariau ,tiesa aš dariau iš MMG,tik dadejus buvau daugiau pudros....padžiovinau na gal ne 15 min,bet kokias 10 tai tikrai ir puse velnio...išsieme neblogai......o visa kita suminkiau atgal ir pasidejau.....
Atsakyti